Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. május 20. 0 hozzászólás
 

Ha szerda, akkor természetesen SGL. Ez ma sem lesz másképp, mint eddig, hiszen ma is számos magyar csapat mérkőzik meg a kisebb-nagyobb külföldi csapatokkal, immáron de_dust2, illetve de_nuke pályán.

Ha szerda, akkor természetesen SGL. Ez ma sem lesz másképp, mint eddig, hiszen ma is számos magyar csapat mérkőzik meg a kisebb-nagyobb külföldi csapatokkal, immáron de_dust2, illetve de_nuke pályán. Hasonlóan a múlthéthez, ma is láthatunk egy hazai mérkőzést, ahol a Raving-Lunatic csap össze a Life Is Over Now együttese ellen. Ezen kívül még rengeteg izgalmas meccsnek lehetünk szemtanúi.
Sikerült szóra bírni pár magyar csapatot, hogy mit is gondolnak a ma esti mérkőzésük végkimeneteléről. Vélemény a kibővített részben található.

Kiemelt mérkőzések:

CSS Season 10 Premiership

#war823
#war824

CSS Championship S10

#war825

CSS League Tier S10

#war827
#war826


További hazai mérkőzések:

CSS Championship S10

teamwork.css vs Ma isch guet meccslink

CSS League Tier S10

Ascension-mg vs Pulse meccslink

RUSSENDISCO vs Op.Signals

Vicious Malice vs Flight643

Team-Element vs IntrepiD

Vélemények
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: so!id


Raving Lunatic - Dávid:

Úgy gondolom, hogy a LION nagyon jó csapat, de erre a meccsre és a D2 re rengeteget készültünk. Nagyon jó meccs lesz és van esélyünk nyerni.

LION - Go[D]:

Nem gyakoroltunk d2 re,egyáltalán a csapat nem gyakorolt mostanában túl sokat,szóval egy jóval felkészültebb csapattal fogunk találkozni. Szerintem, ha valahol megtudnak minket fogni az újonc feltörekvők, akkor az d2 lesz. Régen is szoros meccset játszottunk ellenük d2 n, azt hiszem az is sgl volt. Azért megteszünk amit tudunk :) Természetesen a győzelem a cél!

Gigabyte - Blade:

Ahogy elnéztem az eredményeiket úgy gondolom, hogy kötelező lesz hoznunk a Russian Zone ellen ezt a meccset , de a nuke mostanában nem az erősségünk. Az is kiderült, hogy nem oroszokkal állunk szemben, hanem csak azokkal akik a vodkát szeretik :D. GL HF nekik.

RMT - PDZ:

Úgy gondolom,hogy papirforma lesz ez a meccs a számunkra, mivel egy közép kategóriás Szlovén csapatról van szó, biztosak vagyunk benne,hogy ez a mi mapunk , a mi meccsünk . Szóval nincs mitől tartanunk.

WoD - T:

Nem ma, hanem csütörtökön játszuk csak a meccset, de mivel tagcserénk volt, keveset tudtunk készülni, igy abszolút minden meccshez úgy állunk, hogy egyre több esélyünk van nyerni:P a holnapi meccsre a készülésünk a tegnapi játék volt... magyarán tegnap óta van új tagunk.

KINGMAKERS - pozitive

hát mivel a Q.PAD támogatja a fiúkat, ezért biztosak vagyunk abba, hogy nem babbal gurítanak a német srácok. De biztosak lehetnek a nézők:), hogy odatesszük magunkat mint a Reason.gaming ellen!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1915
 
2093
 
 
 
de_dust_414
 
1647
 
 
kép 3978
 
1429
 
 
 
kép 5439
 
2390
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu