Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2011. január 26. 0 hozzászólás
 

Jelen hírünkben nem csupán egy tagcseréről számolunk be, hanem egy egész csapat háttérbe vonulásáról, illetve cseréjéről. A Team TotalGaming első CSS csapatának többsége ismét visszavonul egy

Jelen hírünkben nem csupán egy tagcseréről számolunk be, hanem egy egész csapat háttérbe vonulásáról, illetve cseréjéről. A Team TotalGaming első CSS csapatának többsége ismét visszavonul egy időre. Ezt már az ünnepek körüli időkben is sejteni lehetett, ám csak a napokban vált bizonyossá. Az ok, mint majdnem mindig a magánéleti elfoglaltságok, munka és/vagy iskola. Mielőtt tovább haladnánk szeretnénk köszönetet mondani az előző csapatnak és természetesen sok sikert kívánni nekik mind a magánéletben, mind az elektronikus világban. A Team TG azonban nem kíván hátrálni és ebben a hírben egyúttal az új csapatot is szeretnénk bemutatni, akik eddig EMPIRE néven játszottak. A felállás némiképp változott az elmúlt időben, valamint a TG-hez való csatlakozásukkal egyidőben egy 6. tag is segíteni fogja "munkájukat" Res1st személyében. Reméljük mindkét oldal számára hasznos lesz az együttműködés, és természetesen ezúton is köszöntjük őket a TotalGaming "kötelékében".


A Team TotalGaming új felállása:

Mészáros "RazoR" Bence
Derzsi "drew" András
Honos "igniT" Péter
Kaposvári "V1CE" Csaba
Samu "n3R0" Sándor
Gáspár "Res1st" Péter - backup

RazoR villáminterjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo & n0Rb1


Szervusz kedves Bence! Kezdjük a történetet az elején... A TotalGamingből való távozásod után először az MTeaM csapatában lehetett Téged látni, de végül távoztál abból a theEMPIRE kedvéért. Mi állt ezen döntések hátterében?

Szia Norbi! Igen, a történet elején egy dolog volt más, a hozzáállásom. Ezen múlik szinte minden, ha csapatot szeretnénk. Évközben, vagyis inkább ősszel nem volt semmi kedvem játszani, teljesen elegem volt a nyár után, pedig csak egy hónapot készültünk. Mikor napvilágra került egy-két hír a TGL-ről, megkérdezett Nascar, hogy nincs-e kedvem 6. játékosnak beállni hozzájuk, afféle kisegítő szintjén, és erre mondtam igent. Időközben egyre többet beszélgettem az EMPIRE srácokkal, és egy bonyolult történet után lett ez, amit most látsz :).

Miután a theEMPIRE felállása kissé megcsappant, a teamworkhöz csapódtatok hárman, ám ez a kapcsolat sem volt túl tartós. Sok pletyka látott napvilágot az üggyel kapcsolatosan, de öntsünk tiszta vizet a pohárba: mi volt az oka a távozásotoknak?

Több sebből vérző dolog ez, mert az egész próbának indult, adott volt a hármasunk, mert DominatoR és r33d rebootolták a WiLD-ot, kellett mellénk két ember. A döntés leginkább egy all in-hez hasonlítható, kíváncsi voltam hogyan működne a dolog, ami elsőre meglepően jól is működött. Másnap kint voltunk totalcs.hu-n. Habár ezt kérdőre vonta mindhármunk, magában nem ez vezetett ahhoz, hogy "megváljunk" tőlük, hanem egyszerűen az, ami kirajzolódott pár nap után. Túl sok munkára és tanításra szorult volna az az ötös, mint a mostani, nem volt elegendő kommunikáció, és a meccseken kívül sem nagyon találtuk egymás társaságát, így inkább nem erőltettük tovább ezt a fajta megoldást.

Hogy esett végül a választás a két volt beastes srácra?

Egy másik all in. Nem teljesen:). Csak eszembe ötlött az a gondolat az utóbbi 2 évet végig szenvedve aktív vagy inaktív játékosként, hogy ha jó csapatot akarok csinálni - és még tudom is mi kell egy jó csapathoz, tisztában vagyok, mibe kerül az mind időben, mind szellemi energiában - azt nem öreg, kiégett rutinrókákból akarom csinálni, hanem friss, fiatal, ügyes és lelkes emberekkel, mintegy friss vért pumpálva. Rövid gondolkozás után eszembe jutott ez a két srác, akik játék közben nem olyanok, mint a mai játékosok, hanem akikkel lehet és érdemes hosszabb távra tervezni, mert működik velük a csapaton belüli kapcsolat, az in-game kapcsolat. Nincs ordibálás, nincs whine, mert tisztában vagyunk azzal, hogy 3 hét alatt nem fogok jégszobor köröket végre hajtani, kockára dobni a gránátot, atomórára illesztett támadásokat csinálni. Már az első este tudtuk, hogy ők a kiút egy erős csapat megcsinálásához.

Most, hogy hivatalosan is Ti lettetek a TotalGaming újdonsült CSS osztaga, elég nagy lehetőséget kaptatok az „élettől". Milyen terveket szövögettek? Nem éreztek nyomást ez miatt?

Szerintem most, hogy egy nevet kaptunk, nem nyomást kell hogy jelentsen. Ez az integráció egy erős megfelelni akarást szül a közösség felé, és itt nem a magyarról beszélek, hanem a külföldiekről. Ösztönző erő, hogy hétről hétre jobban alakítsunk, mint csapat, talán még könnyebb is lesz fejlődni a fejünkben kialakult mesterséges motiváció hatására, sőt. Tervezni még nem sokat tervezgettünk őszintén szólva, feleslegesnek is tartom, mert nagyon friss a csapat, nincs mire tervet építeni még. Majd ha 5 hónap múlva ülünk itt tudok válaszolni, addig csak a tudatos, jól felépített gyakorlási konstrukció követése, és a fejlődés a cél.

Kicsit vonatkoztassunk el az eddig követett sémánktól, térjünk ki az idei CSS válogatottra. Mi a véleményed a kihirdetett keretről? Milyen szereplést vársz az idei nemzeti csapattól?

Őszinte leszek, a keret felét eltüntetném, más játékosokat tettem volna bele 50% arányban, mert ez így nem túl oké. De viszont elvihetik a top8-ig, ami első ránézésre szépnek tűnhet, aztán annyira nem, mert senki erős nem képviselteti magát, és aki igen, azt sem érdekli a CB NC. Ha ez ESL ENC lenne, akkor top16 maximum, ezzel a kerettel. Ebben a tízesben nem látni tapasztalt, tipikusan régi játékosnak számító egyént, akinek eszébe jut az ellenfél reagálása, csupán egy delux tízes mix szerintem.

Köszönöm, hogy rendelkezésemre álltál, sok szerencsét szeretnék kívánni az életben és a játékban egyaránt! Utolsó szó jogán mondanál még valamit?

Nem köszönök más egyebet, csak azt, hogy fordítottál rám időt, és mindenkinek, aki ebben a sceneben akar még valamit az ordibáláson kívül szerencsét és erőt, őszintén. Szép napot nektek!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1668
 
4005
 
 
 
kép 846
 
5126
 
 
kép 5480
 
2719
 
 
 
kép 1179
 
1463
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu