Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2010. október 18. 0 hozzászólás
 

A TotalHosting ügyfelei és a game-hosting körökben mozgó emberek már jól tudják, a TotalGaming Kft. keretein belül üzemeltett hosting szolgáltatásunkat véglegesen megszüntettük, az okokra ebben a cikkben

A TotalHosting ügyfelei és a game-hosting körökben mozgó emberek már jól tudják, a TotalGaming Kft. keretein belül üzemeltett hosting szolgáltatásunkat véglegesen megszüntettük, az okokra ebben a cikkben térnék majd ki, de előtte jöjjön egy kis ismertető a TotalHosting megalakulásáról.

A Tovább gombra kattintva olvashatjátok a részleteket!

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Dave


Több mint 5 éve a két legnagyobb egymásra konkurensnek számító gamehosting (ObiNet, FGC), illetve korábban egy hasonló oldalcsoportot építő GeRgO és HeNtEs úgy döntött, hogy a magyar e-sport fejlődése érdekében létrehoz egy ennek teret adó oldalcsoportot a már ismert TotalGaming.hu-t. A két cég tulajdonosai és a fejlesztők az egységben látták az erőt, ezért előnyeiket, professzionális tudásukat megpróbálták összekovácsolni, hogy létrehozhassák az európai szinvonalú magyar game-providert a TotalHosting-ot mely 2009. január 19.-i indulásával és 1200 ügyfelével magabiztosan uralta a magyar piacot.

Azonban mint mindig, a legnagyobb, legminőségibb szolgáltató nyújtotta a piacon a "legmagasabb" árakat, hiszen az óriás megjelenésével, nem csak hogy a régi árak megfeleződtek, de a konkurensek még ezt a kifogásolhatatlan árat is lejjebb szorították, igaz talán a megfelelő support és technikai hátteret nem tudták úgy nyújtani, ahogyan Mi, de a próbálkozások jeleit észre lehetett venni.


A TotalHosting illetve a TotalGaming sohasem profitorientált egyesületként működött, a magyar e-sportot próbálta fejleszteni és tenni valamit azért, hogy itthon kialakulhasson valami. Ezt mi sem bizonyíthatná jobban mit a több mint 35 szponzori szerver, egy a Budapest Arénában megrendezett LAN, a folyamatos akciók és a megkérdőjelezhetetlen minőség, amiért még külföldiek is minket választottak.


A sajnálatos magyar gazdasági helyzet és a még nem ide sorolt okok következményében a felsővezetőség azt a döntést hozta, hogy mint hosting megszűnik a piacon. A cégünknél senki nem volt a döntés ellen, hiszen mindenki érezte, hogy a piac szűkülése és játékgyártók hostingban lévő térnyerése (nincsenek dedikált szerver fájlok), előbb utóbb térdre kényszerített volna minket, de ezt Mi már nem szerettük volna megvárni. Más terveink is vannak, amiket nem szerettünk volna veszélyeztetni, egy az utóbbi időben csupán veszteséget termelő üzletággal. Így megszületett egy kármegelőző döntés, és bezártuk a hostingot.


A megmaradt ügyfelekre gondolván, ahogy a hivatalos hosting közleményben is írtuk elkezdtük felmérni a magyar piacon található providerek infrastrukutális-technikai hátterét, a support minőségét és más fontos jellemzőket. Sajnos ilyen követelmények mellett nem egy és nem kettő konkurenst már alapból kizártunk, neveket nem említenénk. A megfelelő utóddal (mint már tudjátok a Clans.hu) elkezdődtek hetekkel ezelőtt az átállással kapcsolatos tárgyalások. A gyors ügyintézésnek köszönhetően az átállás probléma nélkül megtörtént és volt ügyfeleink a megszokott minőség mellett folytathatják a játékot az új utódunk egyúttal most már Magyarország legnagyobb és legszéleskörűbb hostingjánál a Clans.hu-nál.


Sokakban felmerült a kérdés, hogy a TotalGaming egyik anyagi mozgató rugója a TotalHosting volt, és ennek megszűnésével feltehetőleg a TotalGaming is megszűnik. Szeretném eloszlatni ezeket feltevéseket. A TotalGaming tovább folytatja az e-sportban való szereplését, és hamarosan új témák felé is nyitni fog, erről bővebben a hamarosan kikerülő HeNtEs-sel készült interjúban olvashattok, illetve a TGL is kezdetét veszi hamarosan, kis csúszással, de ez mind a tesztelések miatt van, hiszen teljesen új oldalmotor alól fog futni a weboldal, és szeretnénk ha gördülékenyen történne minden.


Úgy gondoljuk, hogy amit ellehetet érni a hosting piacon azt elértük, a több éves tapasztalat és igyekezet sajnos nem volt elég, a már említett okok miatt, de elkeseredni viszont semmi ok, hiszen ahogy a mondás is tartja egy történet vége nem más, mint egy másik új történet kezdete! Ehhez tartva magunkat a múltat emelt fővel magunk mögött hagyva neki indulunk a jövőnek, de előtte még szeretnénk köszönetet mondani, azoknak, akik nélkül a TotalHosting nem is létezhetett volna:
Dud, redanger, Johnny, HeNtEs, GeRgO, Rambo, Elbandi, Racker, P3pp, Angel, Ic3m4n, Dave, Ben, Rozsomák!

Köszönjük!

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5354
 
2562
 
 
 
kép 5002
 
2341
 
 
kép 3064
 
1565
 
 
 
kép 145
 
1652
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu