Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. január 11. 0 hozzászólás
 

Bevezetõ nélkül, engedje, hogy egy kicsit megfeküdje a gyomrotokat. Elöljáróban most csak annyit: holnapra is jut egy-két finomság, köszönhetõen egy kiszivárogtatott, de meg nem erõsített ventrilo

newspic
Bevezetõ nélkül, engedje, hogy egy kicsit megfeküdje a gyomrotokat. Elöljáróban most csak annyit: holnapra is jut egy-két finomság, köszönhetõen egy kiszivárogtatott, de meg nem erõsített ventrilo beszélgetésnek, melyben olyan dolgokról esett szó, hogy a compLexity otthagyja az 1.6-ot a CGS Source liga miatt és ezzel két 3D játékost is magukkal rántanak, vagy ott van a CPL, akiktõl az összes eddigi szponzoruk elpártolt, kivéve a Razer-t. Továbbá: a Valve csak a Source-t engedélyezi közvetíteni a DIRECTV számára, valamint a DIRECTV hatalmas összegeket kínál a játékosoknak, hogy az õ versenyükön játszanak. Ezenkívül egy kicsit utánajárunk majd, vajon tényleg befellegezett-e az 1.6-nak? Folytatás holnap. Addig irány az elsõ lépes, a cikk! Championship Gaming Series
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Január 8-án érkezett a bejelentés, miszerint a 2007-es évben is megrendezésre kerül a Championship Gaming Series! Tavaly a verseny meghívásos alapokon nyújtott lehetõséget a lehetõ legnagyobb 1.6-os csapatoknak egy szinte mindent eldöntõ erõpróbára. Az elõzõ év sikereinek köszönhetõen folytatódik a sorozat, ám ezúttal alapjaiban változik meg a verseny felépítése. Az egyik kulcsfontosságú lépés a hivatalos játékok között idén, hogy az eddig szinte minden nagy eseményen betonbiztos lábakon álló 1.6-ot lecserélték Source-ra. Sõt, idén három csapat helyett szinte az egész világot megmozgató eseményre készül, melynek még leírva is bõdületes az összdíjazása: 1 millió dollár. Nézzünk egy kicsit bele a CGS világába, mire kell számítanunk a 2007-es évben!

Jelenleg a DIRECTV olyan világhírû vállalatokkal áll tárgyaló asztal mögött mint a British Sky Broadcasting és a STAR Asia, hogy csak néhány nagy nevet emeljünk ki a sok közül. Idáig sem volt idegen számunkra a különbözõ versenyekrõl szóló tévés közvetítések sora, azonban ezekkel a cégekkel való tárgyalások mind arra vonatkoznak, hogy egy nemzetközi hálózatot hozzanak létre a bajnokságokhoz, ezáltal minél több emberhez eljuttatva a céltermékeket. Természetesen ez „még csak” a tévés része a dolognak, ezen felül a Fox Interactive Media egyik alegységégével, a közismert IGN-el is szerzõdésben állnak, így az online hírek, összefoglalók is hatalmas szerepet kapnak majd. Több nagynevû játékost és kommentátort is megszereztek maguknak a tökéletes közvetítések érdekében. Itt olyan nevekrõl beszélhetünk, mint Fatal1ty vagy az Emmy díjas Mike Burks, akik mögött profi stábok fognak dolgozni az adások gördülékenysége érdekében.

A versenyek egy teljesen új távlatot nyitnak meg elõttünk és természeten a játékosok elõtt is, egy olyan soha nem látott rendszert vezetnek be az esports-ba, mely régóta foglalkoztatja az embereket. Ez a következõk szerint fog kinézni: a játékosokat franchise szervezetek fogják kiválasztani és versenyeztetni a saját nevük alatt, mindemellett fizetést is kapnak, mindezt egy külön meghívásos keret formájában. Ezeket a franchise csapatokat manager-csapatkapitányok fogják irányítani, kiknek a kezükben van minden döntés és az egész csapat sorsa.

Nem volt nehéz elõre megjósolni, hogy a különbözõ játékok egyszer majd sporttá fogják magukat kinõni, ezért nekünk úgy kell rájuk tekinteni mint hivatalos sportokra, mondta el David Hill a DIRECTV fõigazgatója. A következõket már Fatal1ty mondta: szeretnénk egy olyan nemzetközi tévéadást indítani, melyben a játékosok és a nem annyira játékos elkötelezettségû nézõk is megtalálják a maguk szórakozását.

A CGS öt fõ régióra lesz felosztva, azaz Észak-Amerikára, Dél-Amerikára, Európára, Ázsia és Ausztráliára és végül de nem utolsósorban Nagy Britanniára/Skandináviára. Minden egyes régióban megrendezésre kerülnek online és LAN-os kvalifikációk, melynek legjobb csapatai egy helyi (regionális) Grand Slam versenyen kerülnek össze egymással a döntõ cím megszerzése érdekében. Ez eddig igen jól hangzik, de hogyan fog ez lezajlani, illetve kik lesznek azok a játékosok akik ebben részt vehetnek. Ez is egy kérdés a sok közül, de alapjaiban véve a következõk szerint fog felépülni egy ilyen kvalifikációs esemény? Itt egy példa az Észak-Amerikai minta szerint: Ugyebár elõször online kvalik és kisebb lanok szortíroznak a játékosok között, majd következik a második kör, ahol a továbbjutottak között egy válogatást rendeznek. Õk jutnak be az Észak-Amerikai döntõbe, ahol immár egymás ellen kell játszaniuk, itt találják meg és választják ki a legjobbakat. Az elsõ két fázisból kiindulva a kijelölt managerek összeválogatják a saját csapatukat, így összesen hat Észak-Amerikai csapat jön létre, akik egy bajnokságban mérkõznek meg egymással. A legjobb négy alakulat a szezon végén egyenes kieséses rendszerû rájátszásban dönt az legelsõ sorsa felõl. Az Észak-Amerikai nyertes csapat és döntõs ellenfele kerül bele abba a mezõnybe, mely a nemzetközi Grand Slam 12 csapatos társaságát alkotja majd.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3582
 
1593
 
 
 
kép 4867
 
2379
 
 
kép 3534
 
1473
 
 
 
kép 700
 
1479
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu