Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. július 11. 0 hozzászólás
 

Üdv újra mindenkinek! Örömmel kezdtem bele a legutóbbi cikk folytatásába, hisz a hozzászólások nagy része pozitívan fogadta az írást és többen kértétek a 2. részt. Természetesen, ahogy vártam

newspic

Üdv újra mindenkinek! Örömmel kezdtem bele a legutóbbi cikk folytatásába, hisz a hozzászólások nagy része pozitívan fogadta az írást és többen kértétek a 2. részt. Természetesen, ahogy vártam néhányan említettétek, hogy kicsit túl "gyépés" a szöveg, de ha már csak egy rövidítés jelentésére jöttetek rá, az is megérte. Szeretnélek minden egyes alkalommal emlékeztetni titeket, hogy a cikksorozat Whisper - egy külföldi játékos - munkájának köszönhetõ. Ez a cikk pusztán segítség, segítség kezdõ klánoknak és akár haladóknak is, célja, hogy nyújtson egyfajta pluszt, amit mindenki eldönthet, hogy használ-e avagy sem. Remélem mindenki számára lesz benne valami hasznos, ami jobbá teszi a játékotokat.
Kellemes olvasgatást!


War Strats 2. Szervezés, Pénz, Spawn
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


3. Szervezés

1. Mindenképpen legyen valamilyen elõre készített taktik vagy terv. A rossz taktik is jobb, mintha fejetlenül szaladgáltok összevissza a pályán. A taktikot gyakorolni kell pcw-ken, minél többször és legyen egy-két "B" terv is, ha az alaptaktik csõdöt mond.

2. Ha egy taktik többszöri próbálkozás után is teljesen reménytelen, akkor felejtsétek el. Felesleges nagy szenvedések árán betanulni egy számotokra nehézkes taktikot, ha van könnyebb út. A taktik célja a kör megnyerése minél kevesebb áldozattal, mert hiába nyeritek meg a köröket, ha közben folyamatosan elhaltok és kevés a pénzetek.

3. Tartsátok magatok a taktikhoz, és ne úgy gondolkozzatok, hogy én elmehetek másmerre mert úgyis vannak még 4-en rajtam kívül. Ez a legrosszabb hozzáállás, inkább halj meg a csapattal együtt, és váltsatok taktikot, minthogy te legyél a bûnbak, aki külön utakat jár. A taktikokon pedig mindig legyen ott mindenki, és mindenki tudja, mi a másik feladata, ha esetleg cserére kerülne sor, mert az se kellemes, amikor a döntõ pillanatokban kell elmagyarázni az embernek a feladatát.

4. Az idõzítés nagyon fontos. Egy egyszerû stratégia is hatásos lehet, ha pontosan végzitek el a dolgokat.

5. A flasheléseknél próbáljatok kettesével lenni, egy, aki dobja és egy, aki védi a dobó embert, majd a flash után egybõl el tud indulni a bevakított területre.

6. Az irányító szerepe nagyon fontos. A legjobb klánok játékosai tudják a dolgukat, de így is szükségük van egy irányítóra, aki a kör elején elmondja mit hogyan, ill. ha lehet, legyen egy pótember is, aki az irányító halála esetén tovább vezényli a csapatot.

7. Néhány taktik a spawn-tól függ. Vagy, ha nem is az egész taktik múlik rajta, hanem az egyik ellenfél könnyû kilövése; sok gyakorlással mindenki tudja, hogy melyik helyeken lehet ezt a spawn elõnyt kihasználni és esetleg kiszedni egy embert, ezzel nehéz helyzetbe juttatni az ellenfelet. 8. Fontos, hogy figyeljétek az ellen támadását, illetve védekezését, ha észreveszitek, hogy többször is ugyanazt játsszák be, akkor egy kis gondolkodással könnyen meg tudjátok õket fogni.

9. Tanuljátok be a füstök megfelelõ használatát, hogy tényleges fedezéket nyújtson az AWP-sek ellen, és az is fontos, hogy ne a saját csapatotokat akadályozza. Szerencsére a Source-ban vastagabb a füstfelhõ, míg 1.6-ban kettõ is kellhet ennek a hatásnak az eléréséhez. Bár ott a füst gyorsabban kibontakozik.

10. Ne rendezkedjetek be egyfajta védekezésre. Ha az ellenfél kiszúrja, hogy 5 körön keresztül ugyanúgy álltok fel, akkor könnyedén átveheti az irányítást, akármilyen jó is a védelmetek, mert onnantól kezdve, hogy tudják hol vagytok, az olyan mintha wallhack-el játszanának és így az esélyeitek a kör nyerésére csökkennek.

11. Ne dobáljátok el az összes flash-t egy helyre egyszerre, mert két flash egymás után ugyanoda annyit ér, mintha egy flash-t dobnál. Ha az elsõ flash után vársz egy picit, aztán dobod el a hatás sokkal tovább tart és valószínûbb, hogy a másodikba már tényleg belenéznek.

4. Pénz, Spawn

1. Ne vásároljatok egybõl, várjátok meg az irányítót, mit mond. A legrosszabb, ha az egész csapat sk-zik te meg szaladgálsz egy ak-val, vagy épp fordítva.

2. Természetesen az irányítónak a lehetõ leggyorsabban kell mondania a vásárlási stratégiát, akár sk-ról van szó, akár teljes vásárlásról.

3. Legyenek bindeléseitek a sokszor használatos fegyverekre, páncélokra, gránátokra és defuse kit-re. /a bindelésrõl is lesz késõbb szó, azoknak, akik még nem ismerik mi is ez és nem tudják, hogy kell csinálni/ 4. Ne "újítsd" fel a páncélt minden körben, ha még a páncél védelme nem esett 30 alá, mert csak onnantól fogy el elõbb a páncél, mint az életed.

5. Ha már megvetted a sisakos páncélt és javítani akarod, elég megvenni a sima kevlar-t, az felújítja az egészet.

6. Spawn után írjátok be közösbe, hogy álltok pénzügyileg, így segítve az irányítót. 0, ha semmilyen puskára nincs pénz, 1, ha van pénz puskára és páncélra, 2, ha tudtok venni awp-t vagy puskát és páncélt venni plusz még egy fegyvert valamelyik csapattársnak.

7. Ha sok a pénzed ajánld fel, hogy veszel fegyvert a másiknak, mert lehet, hogy õ is meg tudja venni, de csak páncél vagy gránátok nélkül és rajta múlik a kör, és ha vesztitek a következõ körben mindenki rosszabbul fog állni.

8. Az ellenfélre is figyeljetek oda, hogy állhatnak anyagilag, mennyire volt könnyû õket lelõni, milyen fegyverrel álltak fel.

9. Az AWP mentés nagyon fontos dolog, a kör vége után dobjátok az awp-s embernek a fegyót, és ne vegyetek magatoknak puskát, azt majd megveszi az awp-s. Õ mindenképpen jól jár ^^

10. Elõnyös nem venni töltényt addig, amíg a többi felszerelést nem vetted meg, mondjuk 50$ miatt nem tudsz venni egy defuse kit-et, csak azért mert 90 töltényt vettél az AK-ba, amit szinte biztos, hogy nem fogsz kilõni. Vagy mondjuk nem tudsz venni egy füstöt, mert 30 golyót vettél az AWP-be.


Elérkeztünk a mostani rész végéhez, a következõben a kommunikációról, hangokról és mozgásról lesz szó, de a késõbbiekben konkrét vásárlási taktikok is lesznek, fegyvertáblázatok és talán egy titkos projektre is sor kerül, ha lesz érdeklõdés az ügyben.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3752
 
1653
 
 
 
kép 1117
 
1445
 
 
kép 4972
 
2341
 
 
 
kép 5227
 
2284
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu