Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő

 
50
 
E-sport · aug. 26., hétfő
 
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek alapján jött össze a döntő nyolcas mezőnye. Kedden, majd folytatva csütörtökön este kiderül, hogy ki volt a nyár legjobbja!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #6 - Augusztus 25.

 
7
 
E-sport · aug. 22., csütörtök
 
E hét vasárnap lesz megrendezve az utolsó CS2HU Summer ESL Cup, hogy aztán jövő héten szerdán, valamint szombaton eldőljön, hogy kié lesz a "2013-as nyár legjobb csapata" cím. Sok korábbi résztvevőnek még van esélye bekerülni a 8 csapatos döntőbe, szóval tessék nevezni!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #5 - 20:05-től!

 
3
 
E-sport · aug. 18., vasárnap
 
Már csak 2 egyestés nyári kupa kerül megrendezésre, melyek közül az egyik éppen ma este 20:05-től kerül lebonyolításra a CS2HU és az ESL közös rendezésében. Nevezni egészen 19:59-ig tudtok! Ne feledjétek, 8 csapat alatt nem rendezzük meg a versenyt, szóval hajrá-hajrá!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #5 - Augusztus 18.

 
11
 
E-sport · aug. 15., csütörtök
 
Az utolsó előtti lehetőség következik most vasárnap, hiszen ezzel együtt már csak kettő CS2HU Summer ESL Cup kerül megrendezésre, hogy aztán még a suli kezdete előtt egy 2 napos döntővel kiderüljön, hogy ki a legjobb.
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #4 - 20:00-tól

 
16
 
E-sport · aug. 08., csütörtök
 
Ma még csak csütörtök van, de a vasárnap már rohamosan közeledik. Az időjárás jelentők szerint péntektől egy kisebb lehűlés jön, szóval vasárnap este se lesz már olyan nagyon meleg a szobákban, így semmi akadálya annak, hogy a 4. CS2HU & ESL közös rendezésű versenyen induljatok!
 

ESL 1on1 AIM Ladder petíció

 
4
 
E-sport · aug. 07., szerda
 
Nagyon sokan imádják az olyan kihívásokat, amikor csak 1 ellenféllel szemben kell megmutatniuk, hogy mire is képesek. Ilyenre volt már lehetőség Counter-Strike: Global Offensive-ben is, ám most a közösségünk néhány tagja azt szeretné, ha ez rendszeres lenne, valamint nem lenne időhöz kötve.
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #3 - 20:00-tól

 
25
 
E-sport · aug. 04., vasárnap
 
Ma este 20:00-tól immáron harmadik alkalommal vár Titeket a CS2HU és az ESL közös rendezésű online megmérettetése, amely megint egy este alatt fog lezajlani - remélhetőleg minél több csapat részvételével!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #2 - Vasárnap 20:00-tól!

 
21
 
E-sport · júl. 27., szombat
 
Kissé megkésve, de megnyílt a nevezés lehetősége a CS2HU és az ESL közös rendezésű online kupasorozatának második kiadására. Nevezni egészen vasárnap 19:59-ig lehet. Ne felejtsétek el a 19:40-kor kezdődő check-int, hiszen ha lemaradtok róla, illetve a 19:50-kor kezdődő újbóli nevezésről is, akkor bizony nem tudtok részt venni a megmérettetésen.
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #1 - 20:00-tól!

 
12
 
E-sport · júl. 21., vasárnap
 
Ma este 20:00-tól kerül megrendezésre az első CS2HU és ESL közös rendezésű online megmérettetés, melyre még mindig nyitott a nevezés - egészen 19:59-ig, hiszen 20:00 után néhány perccel érkezik az ágrajz. Tehát aki még nem nevezett, az sincs még elkésve! A check-int pedig ne felejtsétek el!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series - Vasárnap start!

 
14
 
E-sport · júl. 19., péntek
 
Néhány hét elmúlt a legutóbbi Counter-Strike: Global Offensive kupa óta, ám mostantól heti rendszerességgel mérhetik össze erejüket a hazai csapatok. Az első CS2HU & ESL közös rendezésű online megmérettetésre holnap után, azaz július 21-én, vasárnap kerül sor 20:00-tól.
 

ESL – CSGO admin kerestetik

 
0
 
E-sport · júl. 17., szerda
 
Február-március környékén indult el az ESL oldalán a magyar CSGO szekció, azóta két adminnal igyekeztek kielégíteni a magyar közösség igényeit. Most viszont adminfelvételt hirdetnek, mellyel szeretnék még gördülékenyebbé tenni a versenyek lebonyolítását.
 

RC EMS One Summer 2013 Finals - Közvetítés

 
9
 
LAN · jún. 28., péntek
 
Nincs megállás, sűrű a nemzetközi élmezőny krémjének nyári menetrendje is. Alig, hogy véget ért a DreamHack Summer 2013, jön a RaidCall EMS One Summer 2013. A helyszín most nem Jönköping, hanem Köln, és 16 helyett 8 csapattal rendezik meg a megmérettetést az ESL stúdiójában - hasonlóan a tavaszi tornájukhoz. CS2HU közvetítés az RC EMS One offline rendezvényről.
június 30.
Tehát a RaidCall EMS One Summer 2013 győztese a Franciaország Team VeryGames lett. Ezzel a versenyről a közvetítésünk véget is ért, köszönjük, hogy velünk tartottatok.
 
június 30.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Oroszország Virtus.pro 16-11 @ de_dust2_se, összesítésben 2-0 a franciáknak.
 
június 30.
A félidőben Franciaország Team VeryGames (CT) vs Oroszország Virtus.pro (T) 6-9 @ de_dust2_se (a döntő 2. mapján).
 
 

ESL ICL kvalifikáció - Döntő 20:00-tól

 
5
 
E-sport · jún. 13., csütörtök
 
Elérkezett hát a pillanat, ma este 20:00-kor - vagy inkább úgy nagyjából 10 óra magasságában - kiderül, hogy kié lesz az ICL 16. állomására szóló nyeremény, azaz az ingyen jegyek. A volgare és a neverQuit csapatai állták legjobban a sarat, így ők küzdhetnek meg az ESL ICL kvalifikációjának döntőjében. Ne feledjétek, 19:00-tól az első CS2HU GameNighttal jelentkezünk, felfezetve ezt az izgalmasnak ígérkező finálét!
 

ESL HunCup Series #2 - Final ma este!

 
18
 
E-sport · jún. 12., szerda
 
Ma este 20:00-tól kerül megrendezésre az ESL HunCup Series #2 összesítő döntője, melyen újfent a két verseny alapján legjobbnak találtatott csapat fog részt venni. A négy csapat pedig nem más, mint a NEVENINCS!, a neverQuit, Team m00se és a WiLD.CM Storm.
 

ESL HunCup Series #5 - Június 14.

 
20
 
E-sport · jún. 12., szerda
 
Már megint eltelt két hét az évből - az idő csak úgy rohan! Beköszöntöt a nyár is, bár ez eddig elég szeszélyes, úgyhogy még nem is probléma, ha nem az esőben szeretnénk lebarnulni. A szobában maradva sem fogtok unatkozni pénteken, hiszen szám szerint az ötödik ESL HunCup verseny kerül megrendezésre június 14-én!
 

ESL 1on1 AWP NightCup #3 - Június 13.

 
2
 
E-sport · jún. 10., hétfő
 
Újfent egy egyestés 1on1 versenyre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, mely ezen a héten csütörtökön kerül megrendezésre. Az ESL keretei között lebonyolításra kerülő AWP NightCup #3-ig tehát már csak hármat kell aludni, szóval iparkodjatok a nevezésekkel!
 

ESL DeathMatch szerver? Igen!

 
5
 
E-sport · jún. 03., hétfő
 
Eddig csak 5on5 és 1on1 versenyeikről számoltunk be nektek, néhány nappal ezelőtt viszont elindult az ESL Hungary első publikus, mindenki számára elérhető szervere, ami egyesen hasznos is lehet a magyar Counter-Strike: Global Offensive játékosoknak. Megérkezett az ESL DeathMatch szervere!
 

ESL HunCup Series #4 18:30-tól

 
80
 
E-sport · máj. 31., péntek
 
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez pedig azt is jelenti egyben, hogy 18:30-tól ESL HunCup Series, a szezonban immáron a negyedik!
 

ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés

 
166
 
E-sport · máj. 28., kedd
 
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az ICL 16. állomásán ingyen és bérmentve vehet részt. Közvetítés eredményekkel, felállásokkal és minden egyéb fontos információval!
 

ESL HunCup Series #4 - Május 31.

 
0
 
E-sport · máj. 28., kedd
 
Ezen a héten pénteken kerül megrendezésre az ESL HunCup Series keretein belül immáron a 4. verseny. Eddig a pillanatig összesen 7 együttes adta le a nevezését az egyestés megmérettetésre, szóval aki akar egy jót játszani pénteken, az húzzon bele!
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43471 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
33246 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva....
27429 megtekintés
CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek...
13561 megtekintés
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
12731 megtekintés

Beszéd téma

 
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
219 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
166 hozzászólás
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
80 hozzászólás
ESL CSGO HunCup Series #1 18:30-tól!
Három hét telt el az első ESL-es CSGO nightcup óta, ám most végre itt van a második, ami egyben az első is - hiszen HunCup Series néven most indul útjára a torna, melyen a jó...
77 hozzászólás
CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek...
50 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6179
 
1251
 
 
 
kép 5299
 
2345
 
 
 
kép 459
 
1429
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu