Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2014. március 02. 57 hozzászólás
 

Sajnos általunk ismeretlen okokból délután az ESL német szerverei leálltak. Ezért a megrendezendő mai CSGO kupa csütörtökre kerül. Ezúton is elnézéseteket kérjük! Tehát a következő kupa 2014. március 6-án kerül megrendezésre az ESL és a CS2HU stábja közös kooperációjában, méghozzá már a nyolcadik.

Sajnos általunk ismeretlen okokból délután az ESL német szerverei leálltak. Ezért a megrendezendő mai CSGO kupa csütörtökre kerül.

Ezúton is elnézéseteket kérjük!

Eljött az idő, hogy újra sikerekben, fragokban gazdag NightCup elég nézzünk. - Ez jövőhét hétfőn se lesz másképp, mivel megrendezzük a nyolcadik ESL CSGO 5on5 kupát. 
Lebonyolítás a múltbéli kupákhoz hasonlóan fog történni, immár 7 mappon, megváltozott késkörös rendszerben.

Továbbá az este folyamán ismét STREAM adással kedveskedünk Nektek. Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a hétfői stream adásokat már a megszokottakhoz képest a newareTV fogja közvetíteni, ezzel új alapokra helyezve a magyar CSGO közösség fejlődését és iránymutatását. 
Ne hagyjátok ki! :)

A nevezés már nyitott, ne habozzatok!
CSGO-ra fel! 

Streams:
ESL Hungary Official Stream
Twitch - newareTV
newareTV @ Facebook
newareTV Web

Ízelítő az előző kupáról

Nevezni pedig itt lehet: http://www.esl.eu/hu/csgo/news/238323/  (Thx Karcsi :D)

Dátum: 2014. március 6. - 19.30 CET
Meccsmód: 5on5 - Single Elimination - MR30 (Overtime MR3)
Linkek: Globális ESL szabályzatÁltalános CS:GO szabályzatESL Wire portál
Kérdésed van? IRC és Segítség & Támogatás
Kritériumok: min. 5 regisztrált SteamID (CSGO),Csapatnév rövidítés, Csapatlogo
Nevezés: 2014. március 6. - 19:29-ig.
Maps: de_dust2, de_inferno, de_mirage, de_nuke, de_train, de_cache, de_season
Szerver konfig: live.cfg, knife.cfg, overtime.cfg

Official Steam Group

 

 
Okoolics
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 45 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

hEX

márc. 07., 21:03
Szombat alapból kiesik buli stbstb..  Számomra mindegy csak 6 óra után legyen a két nap közül.
 
 
 
 
noavatar
  
 

lev1

márc. 07., 20:46
csutortok 18.00-as kezdessel!
 
 
 
 
noavatar
  
 

DOLANN

márc. 07., 20:42
btw nemlettünk döntőbe:( 4:1nél 2en kifagytak(elment a falusi net:D)

3an meg nehezen hoztunk 7kört összességbe,de az időponttal egyetértek mindenkinek szerintem 1 korábbi kezdés jót tenne, főleg hogy hétfőnként van ugye és senkinek nincs kedve suliba vagy melóba fáradtan menni, mert miis fél1kor kezdtük az elődöntőt, talán csak ezen kéne változtatni

 
 
 
 
  
 

WiLD_oBi

márc. 07., 20:31
Hát persze igazat adok sokmindenben meg nem is!!! Most például érted zárják ki a kos-t mert jo csapat és, hogy jöjjenek a csapatok ezáltal!!! Meglehetne ezt oldani 1 ladder megoldással de ahoz meg elég kevés a csapat !!! Az időpont meg anno én úgy emlékszem meg lett beszélve sok emberrel, most lehet veletek pont nem de sok embernek nem volt jo az esti sok embernek a korai kezdés!! nem lehet megfelelő időpontot találni ami mindenkinek jó legyen!! Van steam csoport, nyugodtan lehet oda írni mindenkinek mikor mi a jó és összehozunk az Esl adminokkal egy időpontot ami mindenkinek tökéletes, bár ilyen úgy sem lesz !!!
 
 
 
 
MGN  Szerintem a kiemelés automatikus, bár ezt nem állítom biztosra, anno játszottam én is a Wehatenobodyba mint tag, és az első monday cupokon nem voltunk kiemelve, gondolom köze van a nyert meccsekhez is a kiemelés. A pontok számítanak mennyi meccset nyersz, minden meccs után asszem kapsz két pontot, minél több van annál több esélyed lesz kiemeltnek lenni. ÉS mivel már csalóztok a wehatenobody-ra, akkor védésképpen írom, múltkor mondaycup 7.    16-14-es eredményt játszottunk a Wehatenobody ellen, igaz kikaptunk de szoros meccs volt. Ha csaltak volna akkor nem ez az eredmény lett volna. Ismerem az összes játékost 1-2-vel játszottam már. Kár egy ilyen miatt rinyálni ki a kiemelt meg hogy ki csalt, csak egy NC-röl beszélünk. Játék az egész. Most ha megnyered úgyse leszel senki, nem leszel tiszteletbeli tag a csgo világába. Nem tudom mit akartok, de elég sokan sztároknak hiszitek magatokat, és ezt el kéne felejteni és csak a játékra koncentrálni. És nem ilyen apróságokkal foglalkozni. Szép napot! 
 

WiLD_oBi

márc. 07., 20:08
Hozzá nem értő buta ember, okoskodik mint pl ez a dennis gyerek aki nem tudja mi, hogy működik!! De látom Christian van Major életművész foglalkozással mindent tud és jobban csinálja mint mások :) Sok sikert neki hozzá talán majd másképp is megemlékezünk rá itt :)
 
 
 
 
noavatar

MGN

márc. 07., 20:02
Szerintem a kiemelés automatikus, bár ezt nem állítom biztosra, anno játszottam én is a Wehatenobodyba mint tag, és az első monday cupokon nem voltunk kiemelve, gondolom köze van a nyert meccsekhez is a kiemelés. A pontok számítanak mennyi meccset nyersz, minden meccs után asszem kapsz két pontot, minél több van annál több esélyed lesz kiemeltnek lenni. ÉS mivel már csalóztok a wehatenobody-ra, akkor védésképpen írom, múltkor mondaycup 7.    16-14-es eredményt játszottunk a Wehatenobody ellen, igaz kikaptunk de szoros meccs volt. Ha csaltak volna akkor nem ez az eredmény lett volna. Ismerem az összes játékost 1-2-vel játszottam már. Kár egy ilyen miatt rinyálni ki a kiemelt meg hogy ki csalt, csak egy NC-röl beszélünk. Játék az egész. Most ha megnyered úgyse leszel senki, nem leszel tiszteletbeli tag a csgo világába. Nem tudom mit akartok, de elég sokan sztároknak hiszitek magatokat, és ezt el kéne felejteni és csak a játékra koncentrálni. És nem ilyen apróságokkal foglalkozni. Szép napot! 
 
 
 
 
WiLD_oBi  Látod ez a baj megint, hogy próbálsz alám tenni de nem sok sikerrel!!!! !! Arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor ment a wire akkor is úgyan ugy kikaptatok tölük tehát nem értem miért nem tudod elfogadni, hogy jobb valaki nálad!!!! Az meg, hogy állítólag én hívtalak téged csapatozni ne is beszéljünk, hisz az a baj , hogy 10eseztünk anno és behívtalak egyszer mm-re és meglettünk aztán behisztiztél mint az ovodások és letöröltél, de igen én hívtalak a csapatba és fizettem volna neked mint ahogy  te állítod!! Az meg, hogy belekötsz, hogy valamit nem helyesen írok gratulálok.. Ennyit tudsz :) Tudod te értelmezni szerintem csak  kell valami amibe bele tudj kötni!!! A besorolás pedig a pontok alapján megy!! Tehát 1 teamwork aki első alkalommal indult a cupon egyértelmű, hogy nem első kiemelt lesz, vagy éppen a blaffy akik 2. alkalommal!! Szerintem huszonéves fejjel neked kéne kicsit átnézni mi miért van és rájössz a dolgokra!!! Tehát ennyit arról, hogy mi nevetséges vagy mi nem!!!
 

dennis

márc. 07., 19:55
Jesszusom haver, hat téged kar bantani komolyan, van neked elég bajod ahogy latom.

Részemröl téma off, köszi a kupat remélem a következö is legalabb ilyen szinvonalu lesz.


 
 
 
 
WiLD_oBi  Sajnos a kezdési időpont nem valami jó igaz, de ez is az emberek által lett így alakítva, hogy ráérjenek, mert ha előbb van megrendezve az a baj ha máskor az a baj!!! Sajnos nem lehet találni olyan időpontot ami megfelelő lenne mindenkinek!!! Azt meg, hogy ingyen döntőzik a csapatom, (akiket nem védeni szeretnék) az nem igaz!! 8. nc ment le tegnap, volt eddig 7 amikor mondjuk egyiken az ágrajz tegyük fel a TBA csapatának kedvezett vagy éppen nektek kedvezett volna ha ott vagytok!!  Nem volt még olyan nc lebonyolítva ahol ne lett volna valami probléma, és valaki ne sírt volna valamiért !!! Tegnap az  egész nc alatt el sem hiszed mennyi ember ír az adminoknak, hogy ez a baj az a baj!!! Elhiheted az adminok megtesznek mindent, hogy sikeres legyen az nc, de amíg avval vannak elfoglalva például, hogy valaki beóv valakit mert kikapott és nem tudja elviselni, vagy éppen az ellenfelét meggyanusítja csalással, addig ne várjátok, hogy mindent azonnal megcsináljanak , mivel ha érkezik 1 óvás az azt jelenti, hogy meg kell nézni 1 demót utána járni tényleg csalt-e az illető!! Ez nem kis idő, körülbelül 1 meccset vesz igénybe, hogy ezeket leellenőrizzék, és nem 1 nem 2 óvás érkezik  !!! Azt sajnos sosem fogjuk tudni elérni, hogy egy nc úgy menjen le, hogy mindenki avval foglalkozik ami a saját dolga, hogy lejátsza a meccseket!! Ez a mai csgo közösség itthon abból áll ki kinek tud rosszat tenni!!! Semmi összetartás!! Csak a marás mindig ami szánalmas szerintem!! Lehet sokan mellettem lesznek sokan ellenem, de azt mindenki tudja, hogy ez a közösség ami itt van 1 semmi, és ha így haladunk még szarabb lesz!!!
 

silEnt

márc. 07., 19:48
nem az "ingyen döntővel van a baj" de ez már a színvonal legalját súrolja, és egyáltalán nem akarok ezzel megbántani senkit sem, de adott esetben azért megnéznék egy szorosabb döntőt, jobb csapatokkal....
 
 
 
 
dennis  Igazabol nem nagyon olvastam el, hisz gondolom tartalmas a szöveget sikerült összehoznod megint. Igazabol nem értem, hogy miért érzed tamadasnak, amikor itt kb. mindenki egyet ért azzal, amit leirtam. Arrol nem én tehetek, hogy a csapattarsaid nem inditanak wirét, és csalnak a fejenkénti 3-4 vac bannos accjukkal, épp ezért ESL az ESL, hogy csalasmentes környezetben tudjunk jatszani. Ezen kivül nekem az égvilagon semmi bajom nincs sem veled, sem veletek. Arrol sem én tehetek, hogy anno 4-5 honapja letöröltelek és nem csapatoztam/tunk veled, emiatt folyamatosan hallgatom vissza az olyan dolgokat, amik bohozatba illenek. Nem okozott problémat az, hogy a jobb agra kerültünk, de huszon x évesen lehetne annyi eszed, hogy értelmezel 2 gondolatot. A probléma a kiemeléssel és az agrajzal volt, nem azzal hogy ki ellen és mikor jatszottunk, hisz az elsö meccsen mutatott teljesitményünk  nevetséges volt, böven  megérdemeltünk volna egy nagyobb különbségü vereséget is. (ezuton is grat nekik!)  A 4 valamire valo csapat egy agra került, ezaltal szinte biztos volt, hogy 3 erösebb csapat nem lesz ott a 4ben, ami azért elég vicces. Nem tudom hogy hova soroljatok magatokat, vagy hogy mire gondolsz, de nekem ne mond mar, hogy ti magasabb seedet kaptok mint a teamwork, vagy a twistel felallo BLAFF, mert te is érzed szerintem hogy nevetséges. Ezzel a "ki-kinek tud rosszat tenni" dologgal meg szerintem ne röhögtesd tovabb magad, hisz te vagy itt az egyetlen aki nem érti meg amire itt mind a 3an ki szeretnénk lyukadni. Ja és az "avval" szot kérlek forditsd le nekem, mert nem igazan értem. 
 

WiLD_oBi

márc. 07., 19:40
Látod ez a baj megint, hogy próbálsz alám tenni de nem sok sikerrel!!!! !! Arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor ment a wire akkor is úgyan ugy kikaptatok tölük tehát nem értem miért nem tudod elfogadni, hogy jobb valaki nálad!!!! Az meg, hogy állítólag én hívtalak téged csapatozni ne is beszéljünk, hisz az a baj , hogy 10eseztünk anno és behívtalak egyszer mm-re és meglettünk aztán behisztiztél mint az ovodások és letöröltél, de igen én hívtalak a csapatba és fizettem volna neked mint ahogy  te állítod!! Az meg, hogy belekötsz, hogy valamit nem helyesen írok gratulálok.. Ennyit tudsz :) Tudod te értelmezni szerintem csak  kell valami amibe bele tudj kötni!!! A besorolás pedig a pontok alapján megy!! Tehát 1 teamwork aki első alkalommal indult a cupon egyértelmű, hogy nem első kiemelt lesz, vagy éppen a blaffy akik 2. alkalommal!! Szerintem huszonéves fejjel neked kéne kicsit átnézni mi miért van és rájössz a dolgokra!!! Tehát ennyit arról, hogy mi nevetséges vagy mi nem!!!
 
 
 
 
DOLANN  elég unalmas már ez a "fejenkénti 4-5 vac bannos acc" dumád , mintha nem tudnák hogy kinek van 5 vac bannos accja és aztis pontosan tudod hogy már hetek óta nemjátszik velünk nc-ken. mind1 toljad még, egyszer tuti megunod. ezzel beis fejeztem.

wp, máskor az ágrajzod normális kiemelésbe azt nemlesz sírás 

 

dennis

márc. 07., 19:40
Fogalmam sincs hogy kinek van annyi közületek, én igazabol nem nagyon foglalkozom veletek, hisz ennyi böven elég is volt belöletek. :P

Senki sem sir, komolyan nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni azt, amit le ir az ember. Kar volt elkezdeni, hisz ez tényleg nem rolatok szolt, hanem arrol, hogy maskor nagyobb odafigyelés kell a kiemeléseknél, és az agrajz készitésénél. 

 
 
 
 
noavatar
dennis  Igazabol nem nagyon olvastam el, hisz gondolom tartalmas a szöveget sikerült összehoznod megint. Igazabol nem értem, hogy miért érzed tamadasnak, amikor itt kb. mindenki egyet ért azzal, amit leirtam. Arrol nem én tehetek, hogy a csapattarsaid nem inditanak wirét, és csalnak a fejenkénti 3-4 vac bannos accjukkal, épp ezért ESL az ESL, hogy csalasmentes környezetben tudjunk jatszani. Ezen kivül nekem az égvilagon semmi bajom nincs sem veled, sem veletek. Arrol sem én tehetek, hogy anno 4-5 honapja letöröltelek és nem csapatoztam/tunk veled, emiatt folyamatosan hallgatom vissza az olyan dolgokat, amik bohozatba illenek. Nem okozott problémat az, hogy a jobb agra kerültünk, de huszon x évesen lehetne annyi eszed, hogy értelmezel 2 gondolatot. A probléma a kiemeléssel és az agrajzal volt, nem azzal hogy ki ellen és mikor jatszottunk, hisz az elsö meccsen mutatott teljesitményünk  nevetséges volt, böven  megérdemeltünk volna egy nagyobb különbségü vereséget is. (ezuton is grat nekik!)  A 4 valamire valo csapat egy agra került, ezaltal szinte biztos volt, hogy 3 erösebb csapat nem lesz ott a 4ben, ami azért elég vicces. Nem tudom hogy hova soroljatok magatokat, vagy hogy mire gondolsz, de nekem ne mond mar, hogy ti magasabb seedet kaptok mint a teamwork, vagy a twistel felallo BLAFF, mert te is érzed szerintem hogy nevetséges. Ezzel a "ki-kinek tud rosszat tenni" dologgal meg szerintem ne röhögtesd tovabb magad, hisz te vagy itt az egyetlen aki nem érti meg amire itt mind a 3an ki szeretnénk lyukadni. Ja és az "avval" szot kérlek forditsd le nekem, mert nem igazan értem. 
 

DOLANN

márc. 07., 19:32
elég unalmas már ez a "fejenkénti 4-5 vac bannos acc" dumád , mintha nem tudnák hogy kinek van 5 vac bannos accja és aztis pontosan tudod hogy már hetek óta nemjátszik velünk nc-ken. mind1 toljad még, egyszer tuti megunod. ezzel beis fejeztem.

wp, máskor az ágrajzod normális kiemelésbe azt nemlesz sírás 

 
 
 
 
WiLD_oBi  Szerintem épp reklamálsz!!! Hetek hónapok óta, marsz minket marod a csapatot!!! Eddig 2 szer játszóttál a srácok ellen mind a 2 alkalommal kikaptatok csak ugye első alkalommal rájuk óvtál a wire miatt, mint nagyon sok meccsednél!!! Úgy sorolod a ti csapatotokat a legjobb 4 csapathoz, hogy 8 ncből 5 alkalommal óvással jutott tovább a csapatod !!! Nem is értem!! Kevered a szart, probálsz engem is lejáratni miegymás, neked ha valaki managel 1 csapatot az már azt jelenti, hogy fizet azért , hogy játszon velük!! Ez mire jó? Jöhetsz itt avval, hogy ki kit szeret és ki mekkora csicska vagy miegymás mint ugye szoktad, de felesleges!! Ha te a saját csapatodat a TBA-t Bodítóval megerősítve a 4 legjobb közé emeled akkor szerintem az se okozzon már problémát ha a felsőágon esetleg össze kerülsz a nagy csapatokkal, de lásd tegnap szerintem a legjobb 4 közé se sorolnám a csapatod az elért teljesítmények alapján! Az ágrajzról pedig annyit, hogy akkor nézd vissza kérlek az elöző nc-ket, ugyan így volt alkalom mikor az ágrajz nektek kedvezett!!! Tegnap egész este streameltünk Okoliccsal és Kilinhoval és bizony a meccsek szünete alatt azt hallgatjuk, hogy ki miért óv , melyik csapatnál kit gyanusítanak meg csalással miegymás!!! Kicsit el kéne gondolkozni és nem azt nézni állandóan, hogy mivel és, hogy lehetne kiszurni a másik csapattal vagy, hogy tudom esetleg kióvni mert nincs wire stb....Te vagy rá a példa, hogy kióvsz meccseket sírsz az esl adminoknak, hogy lanon megjárt emberekből álló csapatot elvertek, Petyáékat nem !!!  Miért ebből kell állnia egy nc-nek? Foglalkozz a saját vagy a csapatod dolgával és próbálj meg 1 nc-t úgy lejátszani, hogy nem azt nézed ha kikapsz, hogy tudod megszivatni azt aki elvert !!
 

dennis

márc. 07., 19:25
Igazabol nem nagyon olvastam el, hisz gondolom tartalmas a szöveget sikerült összehoznod megint. Igazabol nem értem, hogy miért érzed tamadasnak, amikor itt kb. mindenki egyet ért azzal, amit leirtam. Arrol nem én tehetek, hogy a csapattarsaid nem inditanak wirét, és csalnak a fejenkénti 3-4 vac bannos accjukkal, épp ezért ESL az ESL, hogy csalasmentes környezetben tudjunk jatszani. Ezen kivül nekem az égvilagon semmi bajom nincs sem veled, sem veletek. Arrol sem én tehetek, hogy anno 4-5 honapja letöröltelek és nem csapatoztam/tunk veled, emiatt folyamatosan hallgatom vissza az olyan dolgokat, amik bohozatba illenek. Nem okozott problémat az, hogy a jobb agra kerültünk, de huszon x évesen lehetne annyi eszed, hogy értelmezel 2 gondolatot. A probléma a kiemeléssel és az agrajzal volt, nem azzal hogy ki ellen és mikor jatszottunk, hisz az elsö meccsen mutatott teljesitményünk  nevetséges volt, böven  megérdemeltünk volna egy nagyobb különbségü vereséget is. (ezuton is grat nekik!)  A 4 valamire valo csapat egy agra került, ezaltal szinte biztos volt, hogy 3 erösebb csapat nem lesz ott a 4ben, ami azért elég vicces. Nem tudom hogy hova soroljatok magatokat, vagy hogy mire gondolsz, de nekem ne mond mar, hogy ti magasabb seedet kaptok mint a teamwork, vagy a twistel felallo BLAFF, mert te is érzed szerintem hogy nevetséges. Ezzel a "ki-kinek tud rosszat tenni" dologgal meg szerintem ne röhögtesd tovabb magad, hisz te vagy itt az egyetlen aki nem érti meg amire itt mind a 3an ki szeretnénk lyukadni. Ja és az "avval" szot kérlek forditsd le nekem, mert nem igazan értem. 
 
 
 
 
  
 

WiLD_oBi

márc. 07., 18:14
Sajnos a kezdési időpont nem valami jó igaz, de ez is az emberek által lett így alakítva, hogy ráérjenek, mert ha előbb van megrendezve az a baj ha máskor az a baj!!! Sajnos nem lehet találni olyan időpontot ami megfelelő lenne mindenkinek!!! Azt meg, hogy ingyen döntőzik a csapatom, (akiket nem védeni szeretnék) az nem igaz!! 8. nc ment le tegnap, volt eddig 7 amikor mondjuk egyiken az ágrajz tegyük fel a TBA csapatának kedvezett vagy éppen nektek kedvezett volna ha ott vagytok!!  Nem volt még olyan nc lebonyolítva ahol ne lett volna valami probléma, és valaki ne sírt volna valamiért !!! Tegnap az  egész nc alatt el sem hiszed mennyi ember ír az adminoknak, hogy ez a baj az a baj!!! Elhiheted az adminok megtesznek mindent, hogy sikeres legyen az nc, de amíg avval vannak elfoglalva például, hogy valaki beóv valakit mert kikapott és nem tudja elviselni, vagy éppen az ellenfelét meggyanusítja csalással, addig ne várjátok, hogy mindent azonnal megcsináljanak , mivel ha érkezik 1 óvás az azt jelenti, hogy meg kell nézni 1 demót utána járni tényleg csalt-e az illető!! Ez nem kis idő, körülbelül 1 meccset vesz igénybe, hogy ezeket leellenőrizzék, és nem 1 nem 2 óvás érkezik  !!! Azt sajnos sosem fogjuk tudni elérni, hogy egy nc úgy menjen le, hogy mindenki avval foglalkozik ami a saját dolga, hogy lejátsza a meccseket!! Ez a mai csgo közösség itthon abból áll ki kinek tud rosszat tenni!!! Semmi összetartás!! Csak a marás mindig ami szánalmas szerintem!! Lehet sokan mellettem lesznek sokan ellenem, de azt mindenki tudja, hogy ez a közösség ami itt van 1 semmi, és ha így haladunk még szarabb lesz!!!
 
 
 
 
dennis  Mindenféle reklamalas és oltogatas nélkül, de azért sajna azt szova kell tennem, hogy nem tudom ki készitette az agrajzot illetve ki foglalkozott a kiemeléssel, de a 4 valamire valo csapat (kos,blaff,teamwork,tba) mind 1 agra került, és azért példaul a "wehatenobody" 2.(!!) kiemeltként varta a kupat, elhiszem hogy sokat közre jatszik hogy ki-milyen eredményeket ért el eddig, de azért szerintem erre maskor jobban oda lehetne figyelni.. Tudom hogy nehéz egy ilyen kupat leszervezni, és sok elömunkalata van (ligabannok levétele etc.) de lineupilag azért legalabb 6 jobb csapatot lattam példaul a wehatenobodynal. ((truexx,teamwork,kos,blaff,prototype,tba).

De azért köszi a kupat, jövünk maskor is! :)



 

WiLD_oBi

márc. 07., 17:03
Szerintem épp reklamálsz!!! Hetek hónapok óta, marsz minket marod a csapatot!!! Eddig 2 szer játszóttál a srácok ellen mind a 2 alkalommal kikaptatok csak ugye első alkalommal rájuk óvtál a wire miatt, mint nagyon sok meccsednél!!! Úgy sorolod a ti csapatotokat a legjobb 4 csapathoz, hogy 8 ncből 5 alkalommal óvással jutott tovább a csapatod !!! Nem is értem!! Kevered a szart, probálsz engem is lejáratni miegymás, neked ha valaki managel 1 csapatot az már azt jelenti, hogy fizet azért , hogy játszon velük!! Ez mire jó? Jöhetsz itt avval, hogy ki kit szeret és ki mekkora csicska vagy miegymás mint ugye szoktad, de felesleges!! Ha te a saját csapatodat a TBA-t Bodítóval megerősítve a 4 legjobb közé emeled akkor szerintem az se okozzon már problémát ha a felsőágon esetleg össze kerülsz a nagy csapatokkal, de lásd tegnap szerintem a legjobb 4 közé se sorolnám a csapatod az elért teljesítmények alapján! Az ágrajzról pedig annyit, hogy akkor nézd vissza kérlek az elöző nc-ket, ugyan így volt alkalom mikor az ágrajz nektek kedvezett!!! Tegnap egész este streameltünk Okoliccsal és Kilinhoval és bizony a meccsek szünete alatt azt hallgatjuk, hogy ki miért óv , melyik csapatnál kit gyanusítanak meg csalással miegymás!!! Kicsit el kéne gondolkozni és nem azt nézni állandóan, hogy mivel és, hogy lehetne kiszurni a másik csapattal vagy, hogy tudom esetleg kióvni mert nincs wire stb....Te vagy rá a példa, hogy kióvsz meccseket sírsz az esl adminoknak, hogy lanon megjárt emberekből álló csapatot elvertek, Petyáékat nem !!!  Miért ebből kell állnia egy nc-nek? Foglalkozz a saját vagy a csapatod dolgával és próbálj meg 1 nc-t úgy lejátszani, hogy nem azt nézed ha kikapsz, hogy tudod megszivatni azt aki elvert !!
 
 
 
 
noavatar
  
 

hEX

márc. 07., 16:46

Köszi a kupát srácok.. sajnos szarakodott a T-home netem...!:) Bocs érte! GG



 
 
 
 
DOLANN  azért elég durva hogy te a tba-t olyan nagy csapatnak tartod, mikor mindig kikaptok ellenünk:D igaz mi sem értettük hogy miért vagyunk 2. kiemeltek de hát ezvan, nem mi tehetünk rola
 

dennis

márc. 07., 15:06
És nagyon remélem hogy most nem jöttök ide 5en bizonygatni, ahogy szoktatok, mert ez nem igazan rolatok szol, hanem a kupaval kapcsolatos...
 
 
 
 
DOLANN  azért elég durva hogy te a tba-t olyan nagy csapatnak tartod, mikor mindig kikaptok ellenünk:D igaz mi sem értettük hogy miért vagyunk 2. kiemeltek de hát ezvan, nem mi tehetünk rola
 

dennis

márc. 07., 15:04
Mindig?! Én inkabb ugy mondanam, hogy az utolso alkalommal amikor nem volt wire, vagy amikor nem inditottatok wirét, akkor kaptunk ki. Több esetre én nem emlékszem, de nyilvan nem veled fogok vitat nyitni ezen, és nem is ezen volt a hangsuly. És azt sem mondta senki, hogy te/ti erröl tehettek, igazabol ti csak példaként lettetek felhozva. 
 
 
 
 
noavatar

lev1

márc. 07., 15:00
a prototype miota jobb nalunk? o:
 
 
 
 
noavatar
dennis  Mindenféle reklamalas és oltogatas nélkül, de azért sajna azt szova kell tennem, hogy nem tudom ki készitette az agrajzot illetve ki foglalkozott a kiemeléssel, de a 4 valamire valo csapat (kos,blaff,teamwork,tba) mind 1 agra került, és azért példaul a "wehatenobody" 2.(!!) kiemeltként varta a kupat, elhiszem hogy sokat közre jatszik hogy ki-milyen eredményeket ért el eddig, de azért szerintem erre maskor jobban oda lehetne figyelni.. Tudom hogy nehéz egy ilyen kupat leszervezni, és sok elömunkalata van (ligabannok levétele etc.) de lineupilag azért legalabb 6 jobb csapatot lattam példaul a wehatenobodynal. ((truexx,teamwork,kos,blaff,prototype,tba).

De azért köszi a kupat, jövünk maskor is! :)



 

DOLANN

márc. 07., 14:58
azért elég durva hogy te a tba-t olyan nagy csapatnak tartod, mikor mindig kikaptok ellenünk:D igaz mi sem értettük hogy miért vagyunk 2. kiemeltek de hát ezvan, nem mi tehetünk rola
 
 
 
 

silEnt

márc. 07., 14:12
Amúgy ha nincs elég affinitása az adminoknak biztos vagyok benne, hogy lennének olyan emberek akik ebben segítenének...


Kiemelések: az előttem szólóakhoz csatlakoznék, illetve én is támogatnám a korábbi időpontot vagy esetleg más napon/napokon korábbi időpontban való ligákat!

 
 
 
 

dennis

márc. 07., 13:49
Mindenféle reklamalas és oltogatas nélkül, de azért sajna azt szova kell tennem, hogy nem tudom ki készitette az agrajzot illetve ki foglalkozott a kiemeléssel, de a 4 valamire valo csapat (kos,blaff,teamwork,tba) mind 1 agra került, és azért példaul a "wehatenobody" 2.(!!) kiemeltként varta a kupat, elhiszem hogy sokat közre jatszik hogy ki-milyen eredményeket ért el eddig, de azért szerintem erre maskor jobban oda lehetne figyelni.. Tudom hogy nehéz egy ilyen kupat leszervezni, és sok elömunkalata van (ligabannok levétele etc.) de lineupilag azért legalabb 6 jobb csapatot lattam példaul a wehatenobodynal. ((truexx,teamwork,kos,blaff,prototype,tba).

De azért köszi a kupat, jövünk maskor is! :)



 
 
 
 
noavatar

DOLANN

márc. 06., 19:27
én a mi meccseinket streamelem pár havernak, ha valakit érdekel még:

http://www.twitch.tv/dolan1232

 
 
 
 

VIDOOO

márc. 06., 19:26
GL&HF minden csapatnak!
 
 
 
 

DWRRR

márc. 06., 18:13
mennék
steam http://steamcommunity.com/id/PROXI1337/
 
 
 
 

VIDOOO

márc. 06., 17:42
én is mennék steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198038592633/

rank: elit védelmező I

 
 
 
 

masteradii

márc. 06., 17:41
mennék: http://steamcommunity.com/id/masteradii
 
 
 
 
noavatar

hEX

márc. 06., 13:39
Aki jönne ma ESL-re az írjon nekem ! Minimum értelem, csillag rang:)
 
 
 
 

BlackStar

márc. 04., 18:15
hy 1 embert keresünk skill:high steam:blackstarw0w
 
 
 
 
noavatar

hEX

márc. 04., 17:55
Aki jönne és jól játszik az írjon :)
 
 
 
 
noavatar

lev1

márc. 03., 20:11
thursdaycup
 
 
 
 
noavatar

DOLANN

márc. 03., 20:08
pörögjön
 
 
 
 

Xcept

márc. 03., 20:04
A honlap már jó :)
 
 
 
 
noavatar

marchizor

márc. 03., 20:02
na? hallhatjuk ma az akcióhőst vagy sem?
 
 
 
 

Okoolics

márc. 03., 19:29
Most este 8kor kiderül mi a gond és utána leadjuk a hivatalos közleményt az új időponttal kapcsolatban. 


Addig is kérlek Titeket kis türelemre!


Köszönöm! 

 
 
 
 
noavatar

hEX

márc. 03., 19:23
Sziasztok,

én is szívesen mennék! Mikor lesz helyette ?:) Holnap mondjuk?:D

 
 
 
 
noavatar

krq

márc. 03., 18:52
az gg
 
 
 
 

Okoolics

márc. 03., 17:58
Ha az oldal rendbe jön idő előtt akkor a kupát természetesen megtartjuk (nevezési időt és a kupa kezdést kitoljuk), viszont ha nagyon elcsúszik a javítás akkor el kell tennünk másik időpontra.



 
 
 
 

Okoolics

márc. 03., 17:55
Sziasztok!

Sajnos az ESL szervertermében bemondta az uncsit a DNS szerver ezért nem elérhető az oldal. A szakemberek most dolgoznak a helyszínen, mi folyamatosan kapjuk a feedbackot a problémával kapcsolatban.


Mindenkitől szeretnék elnézést kérni, de most egyenlőre csak várni tudunk! 



 
 
 
 

neware

márc. 03., 17:54
Gondolom meglesz hosszabbítva a nevezés, de amint beszélek Okoolics-al, többet fogok tudni!
 
 
 
 

ALpha*

márc. 03., 17:40
Igen Jó lenne regelni! ↴
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 980
 
1344
 
 
 
kép 4133
 
1593
 
 
kép 1883
 
1862
 
 
 
kép 926
 
1649
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu