Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Videó: Polly vs. fnatic

 
0
 
Villám hírek · márc. 23., hétfő
 
A HLTV.org videoszerkesztője Josip "brcho" Brtan készített egy "highlight" videót Polly fnatic ellen szerzett fragjeiről. Jó szórakozást hozzá!
 

A gBots csatlakozott az Atlantis eSporthoz

 
0
 
Külföldi scene · febr. 03., kedd
 
Az Atlantis eSports bejelentette CS:GO csapatát, mely nem más, mint az LVP Gamergy LAN győztese, azaz a gBots.
 

twist és cype az LGB-ben folytatja

 
0
 
Külföldi scene · febr. 17., hétfő
 
Az LGB eSports tegnap két cserét is bejelentett a Counter Strike Global Offensive csapatával kapcsolatban.
 

A Titan eSports a VeryGames csapatának új otthona.

 
4
 
Külföldi scene · jan. 07., kedd
 
Az utóbbi hetekben a francia gárda egy új szervezet keresett, miután a VeryGames kijelentette, hogy nem tudják tovább támogatni a csapatot, pénzügyi gondok miatt.
 

NiP helyett az LGB szerepel

 
0
 
E-sport · okt. 27., vasárnap
 
Az ESEA szereplést a Ninjas in Pyjamas nevezetű csapat visszamondta ebben a szezonban, helyükre az ESWC svéd kvalifikáció nyertese, az LGB eSports érkezett.
 

Az LGB eSports jut ki az ESWC-re

 
0
 
E-sport · okt. 15., kedd
 
Most már biztos, hogy az LGB eSports csapata jut ki az Electronic Esports World Cup-ra (ESWC), mivel a svéd kvalifikációs döntőben egy megsemmisítő győzelemmel búcsúztatta az SK Gaming csapatát.
 

Minden amit az augusztus 13-ai nagy frissítésről tudni kell - Tárgyeső

 
160
 
Steam · aug. 15., csütörtök
 
Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is előkerültek.
 

Esports-Gear interjú Pálfy Bone_DaDDy Tamással

 
13
 
Interjú · aug. 14., szerda
 
Egy újabb interjú az Esports-Gear tollából! Ezúttal Pálfy "Bone_DaDDy" Tamás válaszolt a felvetődött kérdésekre - szóba került a hazai eSport jelenlegi helyzete a támogatók szemszögéből, a WiLD_TV, és a WiLD hosszútávú tervei mellett sok más témát is érintettek az interjú során.
 

Esports-Gear interjú Budai DEv Olivérrel

 
42
 
Interjú · aug. 07., szerda
 
Július végén látott napvilágot az Esports-Gear oldalán egy interjú a magyar Counter-Strike közösség egyik meghatározó alakjával, Budai "DEv" Olivérrel, aki mesélt a kezdetek kezdetéről, a jövőről és többek között a hazai közösségről is.
 

SteelShock új CS:GO csapattal

 
0
 
Külföldi scene · jún. 24., hétfő
 
A dánoknál soha nincs megállás, újabb csapat alakult. Az INDIGO e-Sports, - akik most egyesültek a Steelshockkal - bejelentette felkaroltak egy tapasztalt dán játékosokból álló csapatot.
 

ESEA Season 13 All-Star - Felállások

 
5
 
LAN · ápr. 12., péntek
 
Észak-Amerikában már megszokott és bevett szokás, sőt, hagyomány van az All-Star játékoknak, legyen szó akár az NFL-ről, az NBA-ről vagy az NHL-ről. Az ESEA 13. szezonjának LAN döntőjén is készül egy All-Star mérkőzés, ahol majd a tengerentúliak és az európaiak csapatai fognak összecsapni.
 

Mad Catz Birmingham Közvetítés

 
2
 
LAN · ápr. 05., péntek
 
Újabb nemzetközi offline rendezvény, melyről most hiányzik azért jó néhány nagyobb név, de így is láthatjuk majd többek között az EU toplisták második helyére hajtó Western Wolves-t, a visszacsúszni látszó Team VeryGames-t és jó néhány brit csapatot a Mad Catz Birmingham versenyén.
április 07.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Dánia FnaticRC 2-0, de_mirage_go 16-6, de_dust2_se 16-10.
 
április 07.
A döntőben végül a Franciaország Team VeryGames és a Dánia FnaticRC csaptak össze és a franciák ellenállást nem tűrően játszottak, összesítésben 2-0-ra megnyerve a Mad Catz Birmingham nagydöntőjét!
 
április 07.
Az elődöntőben tehát Dánia Western Wolves vs Dánia FnaticRC (utóbbi csapat a csoportkörök során megverte az előbbit) illetve Franciaország Team VeryGames vs Dánia fm! TOXiC mérkőzéseket fognak rendezni 14:30-tól!
 
 

Dánokat igazolt a Western Wolves

 
0
 
Külföldi scene · márc. 17., vasárnap
 
Majd’ 1 hónapon keresztül szervezet nélkül készült a Mad Catz Invitational versenyén a dobogó második fokára felálló ex-Anexis, azaz az unu.AiN, ám a tegnap nap folyamán hivatalosan is bejelentették, hogy a Western Wolves kötelékeiben folytatják pályafutásukat.
 

Esports Heaven Vienna - Közvetítés

 
41
 
LAN · febr. 22., péntek
 
Immáron második alkalommal kerül megrendezésre az Esports Heaven által szervezett offline esemény, mely most a sógorainknál, Bécsben kerül lebonyolításra. A Mad Catz Invitational elnevezésű versenyen összesen 16 csapat fogja tiszteletét tenni - és mint tudjuk, a végén csak egy maradhat!
 

Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal

 
4
 
E-sport · jan. 24., csütörtök
 
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak köszönhetően most új ajtókon kopogtatnak a Fnatic-nél, az 1.6-ban már megszokott Fnatic PLAY versenyét CSGO-ban is megrendezik, első alkalommal 8 meghívottal.
 

Sikerre éhesen – HELLO KITTY

 
9
 
Hazai scene · jan. 13., vasárnap
 
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni aktuális ellenfeleiket. Globális támadás az Anexis.CoD4-től.
 

Esports Heaven Vienna - Bejelentve

 
24
 
LAN · jan. 11., péntek
 
Ahogy ígérték is, nem állnak le egy offline rendezvénynél az Esports Heavennél, november vége után februárban is megrendezik a LAN-jukat – persze most már más helyszínen. Február 23-24., Bécs, Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel, Esports Heaven Vienna.
 

AMD Sapphire Prague LAN

 
1
 
Movie · dec. 10., hétfő
 
Ma estére ismét egy EL_GENERICO által készített filmet hoztunk el nektek, amelynek fő témája ezúttal az Esports Heaven Prague LAN (AMD Sapphire CSGO-ban). Ismét a legszebb lövések kerültek össze, és a játék természetesen Counter-Strike: Global Ofensive.
 

Esports Heaven Prague - Közvetítés

 
13
 
LAN · dec. 01., szombat
 
Egy újabb nagyszabású nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive rendezvény kerül megrendezésre ezen a hétvégén. Franciaország és Svédország után Csehország következett, hiszen a 10 meghívott együttes Prágában, a Corinthia Tower Hotelben mérheti össze erejét.
december 02.
Na és most akkor tényleg gn8!
 
december 02.
Még egy pillanatra zargatnálak titeket, a bronzmeccs eredményével is szolgálhatok immáron: Szlovákia myDGB.net vs Franciaország BuyKey 2-0, de_mirage_csgo 16-9, de_nuke_ve 16-13.
 
december 02.
Na meg persze azoknak is köszönet, akik a CS2HU-n követték nyomon a Prágában folyó eseményeket, Isten tartsa meg jó szokásotokat! További szép estét mindenkiNET!
 
 

EsportsHeaven MadCatz CSS torna

 
0
 
E-sport · nov. 28., szerda
 
A MadCatz és az EsportsHeaven ismét egy közös CS tornát hirdet, amelyen a játék ezúttal a COunter-Strike: Source lesz. A zeslő helyezés pénzzel a második helyezés pedig tárgynereményekkel térhet haza az amúgy ingyenes megmérettetésről.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
44921 megtekintés
Minden amit az augusztus 13-ai nagy frissítésről tudni kell - Tárgyeső
Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is...
32145 megtekintés
Teszt: Medion MD 82824, olcsó de legalább jó

Gondolom jó páran közületek itt nézték meg az idei Copenhagen Games színpadi döntőjét, ahol is a mousesports a német Team Alternate csapatát maga mögé utasitva elnyerte az első...
23177 megtekintés

Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak...
14039 megtekintés
SteelShock új CS:GO csapattal
A dánoknál soha nincs megállás, újabb csapat alakult. Az INDIGO e-Sports, - akik most egyesültek a Steelshockkal - bejelentette felkaroltak egy tapasztalt dán játékosokból álló csapatot.
10609 megtekintés

Beszéd téma

 
Minden amit az augusztus 13-ai nagy frissítésről tudni kell - Tárgyeső
Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is...
160 hozzászólás
Esports-Gear interjú Budai DEv Olivérrel
Július végén látott napvilágot az Esports-Gear oldalán egy interjú a magyar Counter-Strike közösség egyik meghatározó alakjával, Budai "DEv" Olivérrel, aki mesélt a kezdetek...
42 hozzászólás
Esports Heaven Vienna - Közvetítés
Immáron második alkalommal kerül megrendezésre az Esports Heaven által szervezett offline esemény, mely most a sógorainknál, Bécsben kerül lebonyolításra. A Mad Catz Invitational...
41 hozzászólás
Esports Heaven Vienna - Bejelentve
Ahogy ígérték is, nem állnak le egy offline rendezvénynél az Esports Heavennél, november vége után februárban is megrendezik a LAN-jukat – persze most már más helyszínen. Február...
24 hozzászólás
Esports Heaven Prague - Közvetítés
Egy újabb nagyszabású nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive rendezvény kerül megrendezésre ezen a hétvégén. Franciaország és Svédország után Csehország következett, hiszen a...
13 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 703
 
1362
 
 
 
kép 1275
 
1494
 
 
kép 3997
 
1538
 
 
 
kép 3392
 
1479
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu