Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Fgiht Night #1 - fnatic vs. Team SoloMid

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 08., szerda
 
A fnatic és a Team SoloMid csapata küzd meg egymással az első Fight Night keretén belül, melynek díjazása nem kevesebb, mint $ 3.000.
 

Videó: Polly vs. fnatic

 
0
 
Villám hírek · márc. 23., hétfő
 
A HLTV.org videoszerkesztője Josip "brcho" Brtan készített egy "highlight" videót Polly fnatic ellen szerzett fragjeiről. Jó szórakozást hozzá!
 

Dokumentumfilm Devilwalkról és az fnaticról!

 
0
 
Külföldi scene · febr. 10., hétfő
 
21 perces dokumentum film Devilwalk és az fnatic, a DreamHack Winteren nyújtott teljesítményéről, és annak kulisszák mögötti részleteiről.
 

Embercsere a fnatic-ben

 
10
 
Külföldi scene · nov. 14., csütörtök
 
Igen érdekes dolgok történnek a nemzetközi szcénában, hiszen alig néhány hét van már csak hátra a DreamHack Winterig, mégis több csapat is változtatott. Az egyik ilyen a Fnatic volt, akiktől sokadig alkalommal távozott MODDII.
 

Astana Dragons vs fnatic

 
0
 
E-sport · okt. 13., vasárnap
 
Az Astana Dragons és a Team fnatic egy BO3-as rendeszerben mérték össze erejüket az SLTV StarSeries VII elődöntőjének nyitómeccsén, mely Kijevben került megrendezésre. A végeredmény meglepő volt.
 

MSI Beat it! EU 2013 - A rájátszás

 
0
 
E-sport · szept. 19., csütörtök
 
Múlt Héten kedden ért véget az MSI Beat it! 2013-as elnevezésű versenyének az Európai csoportköre. Mind a kettő csoportban voltak izgalmas meccsek, melyek érdekesen alakultak a végére.
 

Visszatér az MSI Beat it!

 
2
 
LAN · aug. 18., vasárnap
 
Bejelentésre került a fnatic és az MSI együttműködésével létrejöhető MSI Beat It! 2013. 100.000 dollár kerül majd szétosztásra különböző versenyeken, A döntők novemberben Shanghai-ban lesznek lebonyolítva.
 

MODDII és svéd társai a fnatic-ban

 
1
 
Külföldi scene · aug. 07., szerda
 
A fnatic bejelentette, hogy leszerződtették a nemrégiben még az Epsilonnak játszó csapatot. Ez a svéd zászló a csapathoz való visszatérését jelenti.
 

A fnatic oszlik, Xyp9x és Friis a Cph Wolves-ban köt ki

 
3
 
Külföldi scene · júl. 10., szerda
 
A fnatic bejelentette, hogy a CS:GO csapatuk feloszlik, de tervezik a jövőben másik CS osztag bevonását. Martin "trace" Heldt visszavonul, míg Michael "Friis" Jørgensen és Andreas "Xypnix" Højsleth csatlakozik a Copenhagen Wolves csapatához.
 

MODDII hivatalosan is csatlakozik az Epsilonhoz

 
2
 
Külföldi scene · júl. 02., kedd
 
A napokban terjengő szóbeszéd megerősítettnek látszik, az Epsilon e-Sports a hivatalos oldalán jelentette be MODDII csatlakozását.
 

A fnatic nem megy Kijevbe

 
4
 
Általános · jún. 27., csütörtök
 
A dán többséggel rendelkező csapat bejelentette, hogy kihagyja az SLTV StarSeries döntőket.
 

Fnatic - A király visszatér

 
14
 
Külföldi scene · máj. 21., kedd
 
Bátran kijelenthetjük, hogy a dán Counter-Strike: Global Offensive szcéna az egyik legerősebb mindközül, és egyre csak erősödnek és erősödnek. Bár a legnagyobb mozgás is náluk szokott lenni, és ez most sincs másképp, hiszen a „forgatások” terén az élen álló Fnatic ismételten cserélt egyet.
 

Fnatic FragOut CSGO League - Coverage

 
3
 
E-sport · jan. 28., hétfő
 
Tegnap este kezdetét vette a FnaticRC által szervezett FragOut CSGO League. Eme tornán történtekről, az eredményekről, legfrissebb információkról igyekszünk nektek ebben a közvetítésben beszámolni.
 

Fnatic FragOut CSGO League - Csoportbeosztás

 
0
 
E-sport · jan. 25., péntek
 
Ahogy ígérték is a szervezők, tegnap este élő adásban sorsolták ki Fnatic FragOut CSGO League csoportbeosztásait. Könnyű csoport nincs, ellenben nehézből akad kettő is.
 

Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal

 
4
 
E-sport · jan. 24., csütörtök
 
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak köszönhetően most új ajtókon kopogtatnak a Fnatic-nél, az 1.6-ban már megszokott Fnatic PLAY versenyét CSGO-ban is megrendezik, első alkalommal 8 meghívottal.
 

A fnatic búcsút mondott frozt-nak

 
3
 
Külföldi scene · jan. 03., csütörtök
 
Alig egy hónapja adtunk hírt arról, hogy a fnatic CSGO csapatából két játékos sebtiben távozot, azonban most ismét új változások elé néz a team lévén az akkor érkezett frozt most távozott a teamből.
 

Változások a fnatic-ban

 
1
 
Külföldi scene · dec. 10., hétfő
 
Úgy néz ki, hogy MODII és karrigan otthagyta a fnatic csapatát pont az ESEA első játéknapján, amikor is a Curse csapatával kellett volna összecsapni a jelenleg dánokat magába tömörítő CSGO szervezetnek.
 

fnatic - FYRR73 ment, Rytter jött

 
1
 
Külföldi scene · nov. 19., hétfő
 
Fény derült a nagy kérdésre, ami a fnatic háza táját lengte körbe: FYRR73 lett a távozó a DreamHack Winter előtt, míg az érkező a sok név közül a legvalószínűbb, azaz Rytter lett. A 24 éves játékos a múlt héten hagyta ott az EYES ON U együttesét, így már lehetett sejteni, hogy mi fog ebből kisülni…
 

Cserélni fog a fnatic a DreamHack előtt

 
0
 
Külföldi scene · nov. 14., szerda
 
Tegnap este jelentette be a fnatic szervezete, hogy egykori Counter-Strike 1.6 csapatuk ezentúl Global Offensive-ben fogja riogatni az ellenfeleket – bár azt már egy ideje tudtuk, hogy a váltásuk 99,99%-ban garantálható. Emellett azt is nyilvánosságra hozták, hogy felállásukban még a DreamHack Winter előtt változás fog történni, ám az egyelőre képlékeny, hogy ki fog távozni és ki fog érkezni az illető helyére.
 

FYRR73 a fnatic ötödik játékosa

 
1
 
Külföldi scene · szept. 01., szombat
 
Egy hete számoltunk be róla, hogy a fnatic csapata még hezitál a CSGO-ra való váltással, egyik játékosuk ugyan kilépett és elkezdte a CSGO-t űzni, de a többiek egyelőre még két verziót játsszák. Most végre kiderült ki lesz az ötödik a svéd csapatban.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak...
14036 megtekintés
Embercsere a fnatic-ben
Igen érdekes dolgok történnek a nemzetközi szcénában, hiszen alig néhány hét van már csak hátra a DreamHack Winterig, mégis több csapat is változtatott. Az egyik ilyen a Fnatic volt,...
10933 megtekintés
fnatic - FYRR73 ment, Rytter jött
Fény derült a nagy kérdésre, ami a fnatic háza táját lengte körbe: FYRR73 lett a távozó a DreamHack Winter előtt, míg az érkező a sok név közül a legvalószínűbb, azaz Rytter...
10851 megtekintés
A fnatic oszlik, Xyp9x és Friis a Cph Wolves-ban köt ki
A fnatic bejelentette, hogy a CS:GO csapatuk feloszlik, de tervezik a jövőben másik CS osztag bevonását. Martin "trace" Heldt visszavonul, míg Michael "Friis" Jørgensen és Andreas "Xypnix"...
9430 megtekintés
Astana Dragons vs fnatic
Az Astana Dragons és a Team fnatic egy BO3-as rendeszerben mérték össze erejüket az SLTV StarSeries VII elődöntőjének nyitómeccsén, mely Kijevben került megrendezésre. A végeredmény...
8949 megtekintés

Beszéd téma

 
Fnatic - A király visszatér
Bátran kijelenthetjük, hogy a dán Counter-Strike: Global Offensive szcéna az egyik legerősebb mindközül, és egyre csak erősödnek és erősödnek. Bár a legnagyobb mozgás is náluk...
14 hozzászólás
Embercsere a fnatic-ben
Igen érdekes dolgok történnek a nemzetközi szcénában, hiszen alig néhány hét van már csak hátra a DreamHack Winterig, mégis több csapat is változtatott. Az egyik ilyen a Fnatic volt,...
10 hozzászólás
Újabb nagy CSGO jövés-menés
Újabb igazán kiemelkedő nevek jelentették be, hogy készek váltani a CSGO-ra sőt többen már össze is állították saját Counter-Strike: Global Offesive ötösüket. Most...
7 hozzászólás
A fnatic nem megy Kijevbe
A dán többséggel rendelkező csapat bejelentette, hogy kihagyja az SLTV StarSeries döntőket.
4 hozzászólás
Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak...
4 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6172
 
1198
 
 
 
kép 795
 
1468
 
 
kép 1247
 
1654
 
 
 
kép 99
 
1514
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu