Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Gaming Paradise 2015 - Élő

 
0
 
LAN · szept. 07., hétfő
 
Tegnapi este folyamán elkezdődött Szlovéniában a Gaming Paradise 2015-ös rendezvénye, melyre anno a Team-ROCK csapata is megpróbált bekerülni, igaz sikertelenül, de rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettek gazdagabbak.
szeptember 08.
16-13-ra egy szoros és kiélezett meccsen tudott nyerni a Ukrajna Natus Vincere, így búcsúzunk a német csapattól. A következő mérkőzés majd felső ágról fog érkezni, ha minden igaz. Jelenleg az egyik főszervező ad interjút azzal kapcsolatosan, milyen gondok és miért voltak.
 
szeptember 08.
10-6 az állás az ukránoknak, hivatalos bejelentés a meccs után várható a szervezők részéről!!!
 
szeptember 08.
Gondolom már sokan olvastátok, hogy gondok adódtak a szervezésben, hiszen nem kerültek kifizetésre a számlák mind a szállással, mind a kajával kapcsolatosan. Illetve három Franciaország Titan játékos meg is betegedett közben, őket már kórházba vitték kivizsgálásra. Közben a játékosok úgy döntöttek, hogy folytatják a meccset, így 9-5 az állás a Ukrajna Na'Vi javára CT oldalon, map cobble!
 
 

Az ESC Gaming új felállása

 
0
 
Külföldi scene · márc. 26., csütörtök
 
Miután az ESC csapat nélkül maradt (a korábbi LU Gamers2 néven folytatja tovább a játékot) a Gaming vezetősége új csapat után nézett, amit sikerült is megtalálniuk.
 

Visszatér a FlashPoint-Gaming

 
3
 
Általános · febr. 19., csütörtök
 
Visszatér a FlashPoint-Gaming. Egy kis bemutatkozót olvashatsz róluk, a csapat vezetőjétől Coi-tól.
 

Gaming Challenge 2014

 
1
 
Villám hírek · máj. 25., vasárnap
 
A VOLGARE már a legjobb 8-ban van a Belgrádban rendezett Gaming Challenge 2014 elnevezésű LAN-on. A csapat rájátszásbeli szereplését magyar kommentárral a WiLD TV-n ÉLŐ-ben követhetitek.
 

The Hanged Heroes by Rewoo

 
9
 
Movie · ápr. 13., vasárnap
 
Akik ismerik és szeretik a méltán híres movie készítő stílusát, még azoknak is formabontó lesz, amit most látni fognak!
 

A Begrip lányok tovább áltak

 
1
 
Külföldi scene · okt. 27., vasárnap
 
A Begrip Gaming nemsokkal a férfi csapatának a megszűnése után elvesztette női szekcióját is. A nagy bejelentést Anita "Ani" Lok mondta ki.
 

Visszatér a Temp.no

 
0
 
Külföldi scene · okt. 27., vasárnap
 
Eléggé rég hallottunk már a norvég csapatról, ám most visszatérnek, szól a hivatalos bejelentésükben. Visszatérnek a gyökerekhez és ismét a reflektorfénybe akarnak kerülni.
 

pyth az SK Gaming-ben folytatja

 
1
 
Külföldi scene · okt. 24., csütörtök
 
Egyik nap még német színekben, másnap már nemzetét képviselte Jacob "pyth" Mourujärvi. A legendás játékos, nemrégiben nagyobb változtatást eszközölt esport életében, hogy és mint döntött, azt a cikkben megtudjátok!
 

NT után BEGRIP! Gaming

 
6
 
Hazai scene · okt. 20., vasárnap
 
A szemfülesebbek már biztosan észrevették, hogy ismét érkeztek közlemények a BEGRIP! Gaming hivatalos Facebook oldalán, melyek érdekesebbnél érdekesebb híreket tartalmaznak.
 

Gaming.dk Liga #7 - CPHWolves győzelem

 
0
 
E-sport · okt. 18., péntek
 
A Copenhagen Wolves csapata nyerte a Gaming.dk szervezésében zajló ligát, mely már a hetedik része volt. A verseny nagyobb része online zajlott, melyet követett egy négy-csapatos döntő. A 14. NPF lanon rendezték meg, mely egy dán helyi offline esemény, akár nálunk az ICL.
 

Az ESC Gaming új csapata

 
11
 
Külföldi scene · okt. 16., szerda
 
Majd napra pontosan egy héttel ezelőtt került bejelentésre, hogy az ESC Gaming korábbi lengyel CSGO csapata az UniversalSoldiers-ben folytatja tovább.
 

Novemberben újra Gaming Festival Belgrádban!

 
0
 
LAN · okt. 14., hétfő
 
Immáron három nagy sikerű rendezvénnyel a hátuk mögött, a belgrádi Gaming Festival rendezői bejelentették a negyedik lanjukat, melyet November 9-10 között rendeznek meg Belgrádban.
 

BEGRIP - Az új felállás

 
0
 
Hazai scene · okt. 10., csütörtök
 
Tegnap este jelentette be hivatalos Facebook oldalán a szervezet, hogy számos tagcsere után végre megvan a megfelelő férfi csapatos felállása CSGOban. Korábban már számot adtunk arról, hogy kHRYSTAL visszatér az aktív játékoz, ám ezek szerint a lelekesedése nem tartott sokáig.
 

Visszatért a compLexity.CS

 
0
 
Külföldi scene · okt. 06., vasárnap
 
Az amerikai compLexity Gaming visszatért a Counter Strike közösségbe, miután leigazolta a Quantic Gaming CSGO csapatát.
 

Visszatért az SK Gaming

 
7
 
Külföldi scene · okt. 05., szombat
 
Mindenki emlékszik, hogy Európa szerte az egyik legismertebb és legpatinásabb szervezete az SK Gaming, akik most úgy döntöttek, hogy jó pár hónap után ismét visszatérnek a CS gyökerekhez, és sikerrel egyeztek meg a Lemondogs mostani felállásával.
 

Esports-Gear interjú Pálfy Bone_DaDDy Tamással

 
13
 
Interjú · aug. 14., szerda
 
Egy újabb interjú az Esports-Gear tollából! Ezúttal Pálfy "Bone_DaDDy" Tamás válaszolt a felvetődött kérdésekre - szóba került a hazai eSport jelenlegi helyzete a támogatók szemszögéből, a WiLD_TV, és a WiLD hosszútávú tervei mellett sok más témát is érintettek az interjú során.
 

A Begrip visszatér a gyökerekhez

 
11
 
Külföldi scene · aug. 12., hétfő
 
A Begrip Gaming bejelentette, hogy újra svéd csapatot fog támogatni, ezúttal a Blank-nek szavazták meg bizalmukat, akik nem mással, mint kHRYSTAL-al egészülnek ki.
 

A Quantic játékosaival tér vissza a coL

 
0
 
Külföldi scene · aug. 05., hétfő
 
A Counter-Strike-hoz visszatérvén, a compLexity leszerződtette a Quantic Gaming csapatát. A megegyezés végkifejleteként Jordan "n0thing" Gilbert és csapata a coL név alatt fognak játszani.
 

ESA Ozone Open Cups - Újabb vasárnapi elfoglaltság

 
0
 
E-sport · júl. 12., péntek
 
Eddig bérelt helye volt a Go4CSGO-nak a Counter-Strike: Global Offensive játékosok naptárában, ám ezentúl ez lehet, hogy változni fog. Az ESA az Ozone Gaming Gear támogatásával egészen augusztus 4-ig minden vasárnap elindítja a bárki számára elérhető versenyét.
 

Oroszokkal a tettek mezejére - Itt a Begrip

 
11
 
Külföldi scene · júl. 07., vasárnap
 
Már egy ideje beszédtéma a hazai közösségben a Begrip Gaming név feltűnése, a napokban pedig az is hivatalossá vált, hogy hiába az új vezetőség, nem magyar csapattal fog visszatérni a köztudatba a Begrip. A legutóbb még a zNation színeiben játszó egykori orosz válogatott játékosok nagy reményekkel érkeznek a szervezetbe.
 

e havi legjobbak

 
Újabb változások a WiLD-ban
Hiába a jó eredmények, a jó szereplés, a WiLD.CM Storm alig több mint 2 hetes felállásán ismét változtatni kényszerült. Az újonnan érkező volgare-os trió távozott a csapatból, a...
14311 megtekintés
Érdekes szituáció kerekedett a THOR Openen
Sorban immáron a hatodik online kvalifikációjához érkezett a THOR Open, amely hozott nekünk egy érdekes szituációt is. Egy eddig a háttérben tevékenykedő együttes előbb az ESC-t...
11362 megtekintés
SteelShock új CS:GO csapattal
A dánoknál soha nincs megállás, újabb csapat alakult. Az INDIGO e-Sports, - akik most egyesültek a Steelshockkal - bejelentette felkaroltak egy tapasztalt dán játékosokból álló csapatot.
10634 megtekintés
Hármas csere a WiLD-ban, avagy itt a wildgare
Még nem telt el egészen 1 hónap a WiLD bejelentése óta, mely szerint az utóbbi néhány ICL egyeduralkodója - ha kicsit megkésve is, de - vált az új Counter-Strike jövevényre. A jelek...
10318 megtekintés
Gaming Paradise 2015 - Élő
Tegnapi este folyamán elkezdődött Szlovéniában a Gaming Paradise 2015-ös rendezvénye, melyre anno a Team-ROCK csapata is megpróbált bekerülni, igaz sikertelenül, de rengeteg élménnyel...
9097 megtekintés

Beszéd téma

 
ASUS Gaming Festival - Coverage
Szombaton reggel kezdetét veszi az ASUS Gaming Festival Belgrádban. A főbb versenyszámok közt szerepel a Counter-Strike 1.6, a Counter-Strike: Global Offensive illetve a DOTA2. Lesz kinek...
42 hozzászólás
Érdekes szituáció kerekedett a THOR Openen
Sorban immáron a hatodik online kvalifikációjához érkezett a THOR Open, amely hozott nekünk egy érdekes szituációt is. Egy eddig a háttérben tevékenykedő együttes előbb az ESC-t...
18 hozzászólás
Hármas csere a WiLD-ban, avagy itt a wildgare
Még nem telt el egészen 1 hónap a WiLD bejelentése óta, mely szerint az utóbbi néhány ICL egyeduralkodója - ha kicsit megkésve is, de - vált az új Counter-Strike jövevényre. A jelek...
16 hozzászólás
Esports-Gear interjú Pálfy Bone_DaDDy Tamással
Egy újabb interjú az Esports-Gear tollából! Ezúttal Pálfy "Bone_DaDDy" Tamás válaszolt a felvetődött kérdésekre - szóba került a hazai eSport jelenlegi helyzete a támogatók...
13 hozzászólás
ASUS Gaming Festival - A beszámoló
Az alábbi cikk a FodGaming.eu CSGO csapatának belgrádi kiruccanást boncolgatja Weisz 'tittooo' István szemszögéből. Íme a beszámoló...
12 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3819
 
1474
 
 
 
kép 5758
 
1745
 
 
kép 2585
 
2679
 
 
 
kép 226
 
2065
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu