Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2011. január 10. 0 hozzászólás
 

Folytatjuk a hazai csapatmustrát, most egy régi nagy névre került a zöld kendő. A bestaimers eddig nem látott ötössel tér vissza az aktív gárdák közé. Bár már novemberben a TotalGaming League Invite

Folytatjuk a hazai csapatmustrát, most egy régi nagy névre került a zöld kendő. A bestaimers eddig nem látott ötössel tér vissza az aktív gárdák közé. Bár már novemberben a TotalGaming League Invite versenyén is szerepeltek, ám akkor még egy más felállásban, viszont a verseny után visszabújtak a barlangjukba.

Ám most megújult erővel, és teljes mellbedobással térnek vissza a hazai porondra. A csapat magját a BECUP-on a top12-ben végző haxxitas alkotja. Na de ne szaladjunk ennyire a dolgok elébe.
Nemes „cr00py" Levente az ICL6 versenye után csatlakozott az inaktívak táborához, ám a TotalGaming League bejelentésének okán újból meg szerette volna méretni magát. Ebben partnere volt Fülöp „daeroN" Ádám, a Redstars-ban és legutóbb a haxxitas-ban megforduló játékos. A srácok mellé csatlakozott Polonkai „koiz" Gergő, aki a tavaly előtti D-LAN9 versenyén a netPlayers csapatával diadalmaskodott, de a pestszentimrei rendezvényen szintén a haxxitas csapatában szerepelt. Sztraka „BladE" Gábor is végül beadta a derekát, így már négyen alkották az együttest. Eredetileg Szilágyi „West" Tibor lett volna az ötödik, ám hardver problémák miatt nem tud aktívan részt venni a csapat mindennapjaiban. Az együttesnek már csak egy irányítóra volt szüksége, és a választás Dallos „koby*" Róbertre esett, aki szintén a haxxitas óta volt „szabadúszó".

A bestaimers név csak átmeneti, amíg a csapat nem talál magának egy megfelelő multigaminget.

A bestaimers ötöse:

Nemes „cr00py" Levente
Fülöp „daeroN" Ádám
Polonkai „koiz" Gergő
Sztraka „BladE" Gábor
Dallos „koby*" Róbert

cr00py villáminterjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szervusz kedves Levente! Bár már a novemberi TGL Invite versenyén is láthattuk a csapatot, csak most tértetek vissza „hivatalosan" az aktív játékokhoz. Mi volt ennek az inaktivitásnak az oka?

Csumi norbesz! :D TGL Invite kupáról konkrétan én nem tudok neked sokat mondani, mivel ugye pont akkor szart be a gépem kb és én ott nem tudtam játszani, ott egy mix játszott úgy, hogy Westet és engem Ricchi és Sq helyettesített. Az inaktivitás oka motivációs, családi és privát problémák, mint a suli illetve barátnő vagy hasonló dolgok műve volt mindnyájunknál, hát mondhatnám a szokásos. Ádival kettesbe lolozgattunk esténként, de egyre jobban és jobban kívántuk már újra a source-ot és ez a TGL a tökéletes ok volt a visszatérésre. Nagy örömöm, hogy régi spanjaimat, koby-t és blade-t, illetve koizt is vissza tudtuk csábítani az aktív játékra.

Tehát konkrét terveitek között egyelőre csak a TGL szerepel?

Konkrétan igen. Ez egy új 5-ös, ami egy TGL-mixnek indult, viszont miután beszélgettem a srácokkal úgy döntöttük, hogy mégis komolyra fordítjuk a témát és a mixből csapatot csinálunk, amibe benne lesz a gyakorlás, taktikolás és egyebek. Mindenki a csapatba újra eredmény-éhes és mindent meg fogunk tenni, hogy azt az eredményt, amit kitűztünk magunk elé, el is érjük.

Mik az elsődleges céljaitok jelen állás szerint? Milyen eredménnyel lennétek elégedettek a TGL-en?

Most idézhetném MIKO-t és mondhatnám, hogy a cél a győzelem, minden más nincs elfogadva, de mi már egy top3-mal is elégedettek lennénk szerintem. És szerintem mi ezt el is érhetjük, mivel nem egy teljesen újan összedobott team vagyunk, mivel miután ugye koby lecserélte Westet, aki nem képes az aktív játékra, kialakult egy érdekes szituáció. Négyen a csapatból már megjártak együtt egy LAN-t is többé kevésbé sikeres eredménnyel, konkrétan ez a haxxitas, csak én cserélem le APACS-ot. Viszont megbeszéltük csapat intern is, hogy mi már nem szeretnénk azt a régimódi, úgymond "gyerekes" viselkedést képviselni, amit a régi időkben a haxx képviselt, hanem úgy érzem, már mind felnőttünk és tudunk is kulturáltan viselkedni illetve játszani.

Jöjjön egy személyesen neked szánt kérdés: mit szólsz a magyar válogatott immáron hivatalos keretéhez?

Ránézésre klasszissal jobbnak tűnik, mint a múlt évi keret és szerintem lényegesen több esélyük lesz elérni valami eredményt mint a tavalyi team Magyarországnak, de még mindig úgy érzem hogy az európai top szintnek nem felel meg ez az összeállítás. Mielőtt kérdeznéd, arra nem tudok válaszolni, hogy ki érdemelné meg ezen játékosok helyett a szereplést, mivel nem követtem az utóbbi időben a scene fejlődését de ránézésre ez tűnik Magyarország mostani legerősebb keretének.

Köszönöm szépen, hogy ilyen „korai" órán is a rendelkezésemre álltál. Sok szerencsét a bestaimers-nek! Az utolsó szó joga természetesen Téged illet!

Köszi szépen, hogy időt szántál rám és köszönöm azoknak, akik nem fognak ez hír illetve interjú alá flame-elni :P Ezen kívül üzenem moonf1re-nek hogy :O ~o=3

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1552
 
1625
 
 
 
kép 3979
 
1372
 
 
kép 3776
 
1480
 
 
 
kép 3990
 
1457
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu