Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2009. július 01. 0 hozzászólás
 

A mai napon kijelentem hogy a BestAimers nevü ligasorozat mától Excello Cup néven fut és megtalálhattok bennünket ircen #excellocups majd a www.teamexcello.com weboldalon, de ez persze csak business. A BestAimers

A mai napon kijelentem hogy a BestAimers nevü ligasorozat mától Excello Cup néven fut és megtalálhattok bennünket ircen #excellocups majd a www.teamexcello.com weboldalon, de ez persze csak business. A BestAimers továbbra is futni fog még csak ezúttal már Fast Cup-ok lesznek leginkább úgy hetente, majd fizetős online kupák is lesznek ahol is Magyar játékosok között 1000Ft-ból, egy egyszerü 1,5órás aim mapos online küzdelemben 10000Ft-ot zsebelhetsz be ha te vagy a bestaimer, illetve lesznek durvább kiadások is mikoris 16 Nemzetközi Kvalifikáció során fognak az emberek 1000Ft gyanánt regisztrálni és megmérkőzni az első cimért, ami természetesen bejutattja az ugyebár szintén Nemzetközi Döntőbe ahol is a következő dolgokat nyerheti majd meg. Érdekel, tovább olvasom
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


BestAimers Pay2Play Cup 1st prize:
  • 1 x 650 $
  • 1 x SteelSeries 5h v2 USB
  • 1 x 1 German Server for 1 month
  • 1 x 1 Sweden Server for 1 month
  • 1 x BestAimeR Rank

Szóval elég szép jövőnek nézünk elébe:) a BestAimeR rank tulajdonképpen azt jelenti hogy mikor is az összes 16 kvalifikácio játékosai megmérkőztek a döntőbe a legjobb ugyebár elég szép diadalmat arat a különböző ország merész ellenfelei ellen és ezáltal megérdemli ezt a rank-ot, amely!!!! Megjelenik a világ majdnem összes fontosabb Counter-Strike portálján, ráadásul ennek köszönhetően ő már regisztrált játékos-ként tekinthető be a következő BestAimers Pay2Play kupára, ezáltal neki már nemkell megszenvedni a következő Nemzetközi Kvalifikációk során és ugyanugy megküzdhet a csodás nyereményekért mint ahogyan az elöző kupán.

Az imént halottam valami chips-es colás oldalon a TGEF-lan baktáirol meg aktáirol meg minden fene, ugyan én nemtudom elérni hogy mindenki topstar legyen, de biztosithatom a magyar népet arról hogy a következő évben nemlesz gondjuk Nemzetközi fronton felmérni erejüket, lesz anticheat-tool is természetesen, főleg a pénzes kupáknál, több odafigyelés, több admin, igyekszem megigérem, egyenlőre lássuk mit nyujthat nekünk a jövő...

Excello Cup = Minden Hónapban legalább kettő darab 1on1 Invite Kupa ahol különböző SteelSeries tárgynyereményeket lehet majd nyerni, illetve természetesen magyar kvalifikáció is lesz ide.

Minden hónapban legalább egy darab 5on5 Invite Kupa ahol szintén különböző SteelSeries és talán más egyéb tárgynyereményeket is meglehet majd nyerni, természetesen ide kizárolag Nemzetközi szinten elismert csapatok nyerhetnek majd meghivást, és természetesen ide is lenne Magyar csapatoknak kvalifikáció.

Ezek mellet néha talán 2-3 havonta lesznek még olyan ligák is ahol több kvalifikáció lesz, például 8 kvalifikáció ahol mind a 8 ból az első 2 jut a nagy döntőbe ahol is már jobbnál jobb tárgynyereményekért küzdhetnek meg, ez vonatkozik 1on1-re és az 5on5-re is.

BestAimers Cup = Minden héten, kéthetente lesz egy nap amikoris BestAimers Fast Cup lesz ahol különböző középszintü külföldi csapatok mérik össze erejüket pusztán csak úgy.

Minden hónapban 2 darab Magyar BestAimers Pay2Play 1on1 kupa ahova is 16 ember regisztrálhat 1000Ft gyanán majd küzdhet meg érte Online az ellenfeleivel szemben 10000Ft-ért a nemtöbb mint 2óra során.

Minden 3-4 havonta BestAimers Pay2Play 1on1 kvalifikácios sorozat aholis 16 kvalifikáció lesz, mindegyikre egyszerüen bármelyikre, és bármennyiszer regisztrálhattok és szerencsét probálhattok 1000Ft gyanánt, és ha szerencsével jártok résztvehettek a nagydöntőbe ami természetesen a kvalifikáciok befejezése után fog lezajlani és megküzdhettek a csodás nyereményekért amiket már fentebb emlitettem :) természetesen ezek a fizetős kupák, normális körülmények között, anticheat-tool al és ha kell idő kieséssel fognak lezajlani hogy ne merülhessen fel semmilyen probléma a BestAimers inmáron egy egyéni vállalkozásnak felel meg, szóval ha esetleg bármelyik idiota külföldi beakarna jelenteni minket az illegál kereskedelem miatt, ebből sem lesz Magyarországi insert viszály, mert megmutatom neki a papirjaimat, normális adózás minden, tehát full legál lesz.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2654
 
2532
 
 
 
kép 1460
 
1365
 
 
kép 5760
 
1746
 
 
 
kép 4893
 
2408
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu