Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. július 14. 11 hozzászólás
 

Vasárnap este 20:00-val lejárt a jelentkezési határidő a European Championship 2013 elnevezésű nemzeti csapatok számára szeptemberben induló online megmérettetés magyar kapitányi pozíciójára. Összesen 5 jelentkezőnk van, de hogy kik is ők, azt a hírben szemügyre vehetitek.

Pénteken adtunk hírt arról, hogy szeptember 1-én útjára indul az első, kimondottan a nemzeti válogatottakra fókuszáló online megmérettetés az E-Frag.net stábjának szervezésében. A European Championship 2013 nevet viselő torna Counter-Strike: Global Offensive-ben, és DotA 2-ben várja az érdeklődő nemzeteket, így természetesen kis hazánkat is.

Már csak cirka másfél hónapunk maradt arra, hogy felkészüljön a magyar nemzeti együttes az első komoly erőpróbára, így nem sokat teketóriázhatunk, a lehető leghamarabb elő kell rukkoljon valamivel az a személy, aki majdan a válogatott legfontosabb pozíciójának betöltésével magára vállalja a piros-fehér-zöld lobogó alatt játszó csapat összeállítását, illetve a legfontosabb teendők elvégzését.

A jelentkezési határidő 20:00-val lejárt, ezen kicsivel több, mint két nap alatt összesen 5 személy érezte úgy, hogy elég tökös ahhoz, hogy jelentkezzen az első magyar CSGO válogatott kapitányi pozíciójára. Az első hivatalos jelentkezés a Hungary Smile :) csapatában játszó Farády „InZert” Tamástól érkezett, aki bár emlékeim szerint még nem volt válogatott, mindenképpen adhat olyat az NT-nek, amit más talán nem. A következő pályázó az Hungary ancients csapatkapitánya, Vörös „Deep” Lajos volt, aki amellett, hogy már szerepelt egy időben a magyar Source válogatottban, a kapitányi pozíció betöltésének érzése is átjárta már a testét (kissé szexuálisra sikeredett ez a megfogalmazás). A harmadik induló az Angliában élő 1.6 veterán, Bikki „XeRox” Tamás, aki bár 2008 óta nem volt aktív részese az 1.6 szcéna történéseinek, de folyamatosan követte az eseményeket, így bátorkodott ő is egy levéllel meglepni minket, mellyel együtt hivatalos kapitányi jelentkezése is megérkezett. Az utolsó pillanatban a Hungary neverQuit játékosa, Katona „stricken” Patrik is benyújtotta jelentkezését, akivel így a kandidálók száma 4-re nőtt. Az ötödik és egyben utolsó pályázó pedig én lennék.

A potenciális kapitányok tehát:

  • Vörös „Deep” Lajos
  • Farády „InZert” Tamás
  • Antal „n0Rb1” Norbert
  • Katona „stricken” Patrik
  • Bikki „XeRox” Tamás

A kapitányoknak kedd este 20:00-ig kell benyújtaniuk az alábbi 5 pontból álló pályázatukat:

  1. Rövid bemutatkozás
  2. Miért jelentkeztél a kapitányi pozícióra? Miért tartod magad jó választásnak?
  3. Milyen koncepció alapján állítod össze a majdani válogatott keretét?
  4. Mik a céljaid a nemzeti csapattal és azokat miként szeretnéd megvalósítani?
  5. Végszóra

A pályázatok benyújtásával és publikálásával egy időben indul a szavazás is, mely egészen vasárnap este 20:00-ig fog tartani. Az eddig beérkezett szavazatok közül evidens módon a legtöbbet begyűjtő személy kezdheti meg a háttérmunkálatokat a Team-Hungary körül. A jelentkezőktől azt kérném, hogy semmiképpen se küldjék el a pályázatukat kedd 19:55 előtt, ezzel is elkerülve az esetleges félreértéseket. A pályázatokat a n0rb1@counter-strike2.hu címre várjuk!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 11 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

DWRRR

júl. 15., 23:44
hmmm
XeRoX-ra kíváncsi leszek.. 
 
 
 
 
noavatar
hype  ez szerintem a poénokat félretéve (pawa for president , meg KODIAK-ot az NT-be stb. ) tök érdekes lista, mármint a kapitány jelölteké, hiszen van azért 1 player aki tapasztalatban és nem akarok hülyeséget mondani, de játéktudásban is a többiek felett áll, de mégis van olyan is a listán aki ugyan skillben elmarad de szervező készség és megbízhatóság/ kitartásban pedig magasan a többiek felett, szóval nem tudom ,ki mi alapján fog majd szavazni, de remélem győz majd a legjobb :D
 

DahNi^

júl. 15., 20:28
Pontosan!:D , győz majd a legjobb!:D
 
 
 
 

hype

júl. 15., 13:14
ez szerintem a poénokat félretéve (pawa for president , meg KODIAK-ot az NT-be stb. ) tök érdekes lista, mármint a kapitány jelölteké, hiszen van azért 1 player aki tapasztalatban és nem akarok hülyeséget mondani, de játéktudásban is a többiek felett áll, de mégis van olyan is a listán aki ugyan skillben elmarad de szervező készség és megbízhatóság/ kitartásban pedig magasan a többiek felett, szóval nem tudom ,ki mi alapján fog majd szavazni, de remélem győz majd a legjobb :D
 
 
 
 

TWER

júl. 15., 12:31
XeRox-ot.!! :D
 
 
 
 
noavatar

kHRIS

júl. 15., 00:02
XeRox !!! GO GO GO ;)
 
 
 
 
zeen  ez szerintem elég egyértelmű, mármint merem remélni 
 

gbk^.

júl. 14., 23:01
én nagyon izgulok :$
 
 
 
 
zeen  ez szerintem elég egyértelmű, mármint merem remélni 
 

velor

júl. 14., 22:47
Reméljük! :))
 
 
 
 
noavatar

zeen

júl. 14., 22:42
ez szerintem elég egyértelmű, mármint merem remélni 
 
 
 
 
noavatar

gabesson

júl. 14., 22:13
győzzön a jobbik!
 
 
 
 
noavatar

oldskull

júl. 14., 22:05
stricken 4 president!
 
 
 
 

lemusz

júl. 14., 21:47
Hajrá!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5481
 
2696
 
 
 
kép 5682
 
2307
 
 
kép 5167
 
2274
 
 
 
kép 3370
 
1511
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu