Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. július 21. 24 hozzászólás
 

Kedd óta tartott az első Counter-Strike: Global Offensive Team-Hungary kapitányi pozíciójára jelentkezőkre való szavazás. Gyakorlatilag nem volt kétséges, hogy kié lesz a megtiszteltetés, egyértelmű eredmény született. 20:00-ával lezártuk a szavazást, az NT kapitánya pedig...

Az első néhány 10 szavaz után még szorosnak volt mondható az állás, aztán a későbbi győztes 15-20 százaléknyii szavazattal elhúzott a későbbi második helyezettől. Ezután pedig gyakorlatilag csak néhány százaléknyi változás történt az indulókra érkezett szavazatok tekintetében, a végső győztes kiléte pedig ezzel együtt majd' 50%-os többséggel egyértelművé vált.

Nagyon sok válogatott, szám szerint eddig 16 rukkolt elő már kész kerettel, így az egyetlen majdnem fix felállással induló kandidáló győzelme minden bizonnyal jót is fog tenni a válogatott keretnek, hiszen a lehető legtöbb idő fog rendelkezésre állni a kapitánynak az együttes végleges kialakítására, valamint a keret összeszokására. A European Championship 2013 elnevezésű torna szeptember 1-jén indul, tehát holnaptól számítva összesen 41 napja lesz a keretnek felkészülni a kvalifikációra.

Nem is húznám tovább a szót, íme a szavazás végeredménye:

  • 1. place - Vörös "Deep" Lajos - 45%
  • 2. place - Antal "n0Rb1" Norbert - 28%
  • 3. place - Bikki "XeRox" Tamás - 17%
  • 4. - Katona "stricken" Patrik - 6%
  • 5. - Farády "InZert" Tamás - 4%

Deep, azaz a győztes pályázata pedig így festett:

Köszöntök mindenkit !

Először is hadd mutatkozzak be , aki számára ismeretlen lennék. A nevem Vörös Lajos 26 éves Debreceni lakos vagyok és Deep néven játszom immárom 13. éve. A 13 év alatt rengeteg élő és online versenyen vettem részt, kisebb- nagyobb sikerekkel és kudarcokkal. A legfigyelemreméltóbb eredményem a 2005 ös WCG volt ahol sikerült az előkelö 4.-8. helyen végeznünk az akkor a világ elitjébe tartozó Ancients nevü csapatommal. Ezután sikerült még ugyanezzel a csapattal a 2006 tavaszán megrendezett ECG SEC nevü europabajnokságon az első 4 -ben végezni.

A kapitányi pozicióra azért jelentkeztem , mert már van benne tapasztalatom a VIII CB Nations Cup Source - által. Akkoriban én és KODIAK ketten szerveztük az első Source-os válogatottat. Imádtam csinálni bár akkor még fele ennyi tapasztalattal sem rendelkeztem játék és szervezés terén mint most. Rengetegszer álltam fel a padlórol , kezdtem ujra és tudom , hogy mi kell egy győztes csapathoz. Megvannak a kapcsolataim ahhoz , hogy a lehetö legerősebb ellenfelek ellen tudjunk gyakorolni a csapattal ráadásul nagyjábol tisztában vagyok a jelöltjeim erösségeiben és gyengéiben.
Szinte minden általam jelölt játékossal kapcsolatban vagyok de legalabb játszottam mindenkivel és személyesen is ismerem a legtöbbjüket. Mivel már lassan kifelé evezek az aktiv játékból ezt a lehetöséget is megragadnám arra , hogy még igy a vége felé valami maradandót alkossak akár játékosként akár kapitányként ! A kapitánynak nem csak az a feladata , hogy összerakjon minden mapra az 5 játékost. Fel kell mérnie , hogy melyik mapon ki hol véd , ki milyen formában van , ki mennyit tesz ezért. Ki van lelkileg és motivácioban toppon ahhoz , hogy végre ujra Europa elitjébe tartozzon Magyarország ! Megmondom az őszintét, nem igazán érdekelt ennyire mostanában cs-vel kapcsolatosan ennyire valami mint ez a válogatott !

A válogatottat jelenleg általam legjobb 10 játékosból állitanám össze , ami a következő (nem sorrendben)  : gabesson foda twist vice khris hal zen nofear deep és spinner vagy motivácioként egy olyan feltörekvő csapatból választanék még 1 et mint a neverquit , a begrip vagy h2b ! 
Az , hogy ki játszana , az adott mapoktól , a klubcsapatban betöltött poziciorol , formától és természetesen morális illetve motivációs értékektől függne. Mivel kapcsolatban vagyok Europa legtöbb válogatottjának tagjaival ezért folyamatosan tudnám minőségi gyakorlásnak kitenni a csapatot. A célom a legjobb 3 -ba vezetni a csapatot , mert ugy gondolom , hogy ezek a játékosok nem maradnak el annyival az europai elit -től mint amennyire klubcsapatban le vagyunk maradva. Lehet nagyképünek tünik ez a legjobb 3 , de én ugy gondolom , hogy igenis képesek vagyunk maradandót alkotni és egy kis motiváciot nyujtani a jövö magyar CSGO elitjének !

Köszönöm , hogy végigolvastátok és remélem bizalmat szavaztok. Igyekszem a munkámat teljes odafigyeléssel és teljes tudásom szerint végezni !

Gyerünk Magyarország ! Mutassuk meg !

A Team-Hungary végleges keretét, valamint programját, felkészülési ütemtervét Deep a következő napokban egy interjú formájában fogja vázolni a nagyérdeműnek.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 20 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

plummie

júl. 23., 16:57
Krisz twist zen nofear gabesson

 
 
 
 
noavatar
TRuve  PLAZMA menne, lenne hangulat :D meg 24/7 curve fever
 

bodito=D

júl. 22., 15:38
azt BIZTOS
 
 
 
 
noavatar

igazmondókapitány

júl. 22., 14:16
Grat és sok sikert Deepnek és a válogatottnak!
Remélem , hogy nem csak a baráti körödet fogod játszatni hanem mind a 10 embert , mert én kíváncsi vagyok , hogy ki mit tud. A pontos keretet mikor tudjuk meg?
Valamint jó lenne ha pár mondatot leírnál mindenkiről , hogy ki miért került be a keretbe.
 
 
 
 

medve a maci

júl. 22., 13:14
butthurt lesz a vége mindegy ki nyert volna
 
 
 
 
WYLER  btw PLAZMA 4 NT
 

TRuve

júl. 22., 12:00
PLAZMA menne, lenne hangulat :D meg 24/7 curve fever
 
 
 
 

Tigene

júl. 22., 11:47
bízom benne hogy jó összeállítás lesz.
 
 
 
 
dennis  Haaat ezt én is remélem, de szerintem elég egyértelmü a kezdö 5ös. :)

(mage-foda-khris-v1ce-Deep). :)

 

ReSeTANK

júl. 22., 02:07
Szerintem is egyértelmű lenne hogy az alap mag mage-khris-vice trio lenne és hozzájuk lehetne variálni twist, karcsi, inzert, hal, fodát rábeszélni hogy játszon legalább a team hungary kedvéért és még pár ember aki megérdemli. :) Flameljetek de ez van. :D:D
 
 
 
 

WYLER

júl. 22., 00:58
btw PLAZMA 4 NT
 
 
 
 

WYLER

júl. 22., 00:56
szép kalács
 
 
 
 
n0Rb1  Főleg, hogy FoDa ugye nem cségózik már.
 

dennis

júl. 21., 22:49
lol??!!! rly?!!!
 
 
 
 
noavatar
dennis  Haaat ezt én is remélem, de szerintem elég egyértelmü a kezdö 5ös. :)

(mage-foda-khris-v1ce-Deep). :)

 

bodito=D

júl. 21., 22:43
Pls ne szakérts mr C.ronaldo.
 
 
 
 
dennis  Haaat ezt én is remélem, de szerintem elég egyértelmü a kezdö 5ös. :)

(mage-foda-khris-v1ce-Deep). :)

 

n0Rb1

júl. 21., 22:38
Főleg, hogy FoDa ugye nem cségózik már.
 
 
 
 
ReSeTANK  Sok sikert! Remélem csak olyan embert hívsz be a keretbe aki megérdemli és fel tud nőni ehhez az egészhez. :) Nem szeretnék megint funolo meg rusholgató emberkéket nézegetni akik full leszarják , hogy kikapnak vagy nyernek. :/// 
 

dennis

júl. 21., 22:08
Haaat ezt én is remélem, de szerintem elég egyértelmü a kezdö 5ös. :)

(mage-foda-khris-v1ce-Deep). :)

 
 
 
 

SULTINO

júl. 21., 20:26
elit -től
 
 
 
 
noavatar

Sajtember

júl. 21., 20:25
Nagy team Hungary : dwaynel :D
 
 
 
 

ReSeTANK

júl. 21., 20:12
Sok sikert! Remélem csak olyan embert hívsz be a keretbe aki megérdemli és fel tud nőni ehhez az egészhez. :) Nem szeretnék megint funolo meg rusholgató emberkéket nézegetni akik full leszarják , hogy kikapnak vagy nyernek. :/// 
 
 
 
 
noavatar

oldskull

júl. 21., 20:11
kivancsian varom kb olyan lesz mint az anci semmilyen :ddd
 
 
 
 

K0B4K

júl. 21., 20:07
ezeröt lesz
 
 
 
 

InZert

júl. 21., 20:06
ez se skillre ment :DDDDDDDDD
 
 
 
 
noavatar

Deep

júl. 21., 20:06
Köszönöm a bizalmat ! Igyekszem meghálálni :D 


 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5502
 
2693
 
 
 
kép 3578
 
1996
 
 
kép 3206
 
1551
 
 
 
kép 42
 
1454
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu