Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2012. június 20. 6 hozzászólás
 

Június legelején tűnt fel egy régi-új név a hazai közösségben, melynek következtében egy másik eltűnt. Jobban mondva nem is nagyon volt minek eltűnnie, a hiányzó prefix helyére Team ROCK.ALIENWARE-t vették fel a srácok. A felállásban viszont most történt egy aprócska változás.

A régi-új oldalra visszatérve is a regélés lesz az első része az ilyen jellegű cikkeknek, így hát vágjunk is bele. Egy hét múlva lesz pontosan 1 éve, amikor is az ICL jubileumi versenyén egy Hungary DUCKTALES nevű, fiatalokból verbuvált gárda a dobogó legalsó fokára állhatott fel, melynek következtében nem kisebb név, mint a Hungary Team ROCK.ASUS vette szárnyai alá a tehetségesebbnél tehetségesebb játékosokat. Bár azon a váci felálláson változtattak egyet – ahogy azt tették most is –, ám ez mit sem számított, hiszen még így is meg tudták csípni a BECUP-on a második helyet (az aranytól a Hungary RG.Enuzi ütötte el őket a döntőben). A pestszentimrei rendezvény után nem sokkal viszont a ROCK.ASUS neve és felállása is eltűnt a hazai Source-os térképről, köszönhetően a BECUP döntőbeli ellenfelüknek, hiszen ott kötöttek ki 3-an is a felállásukból.

Idén aztán már a holland vezetőséggel rendelkező brit szervezet megszűnése miatt új otthon után kellett nézniük a srlácoknak, az Hungary EasyQuest dobta a mentőövet számukra, mely csapat színeiben egy Gamersject BUNNY Challenge győzelmet tudtak felmutatni. Ez a kapcsolat viszont nem volt túl hosszú életű és talán kielégítő sem, így az Online Gaming Championship versenyén jóformán már prefix nélkül szaladgáltak és osztották ki a fejeseket, aminek végül ismét a ROCK illetve az Alienware vetett véget. A felállásban ekkor már Nagy „BIGTOMI” Tamás, Vas „cmn” Balázs, Matkovics „hal” Viktor és Kaposvári „V1CE” Csaba játszottak, illetőleg a távozó Birgány „NOFEAR” Adrián helyére érkezett a Hungary WiLD * CM Stormból Nagy „donp1” Richárd is, így a nagyok száma érthető módon megkétszereződött.

Ezen a ponton érkeztünk el jelen cikkünk igazi mondanivalójához, hiszen a „legkisebb”, cmn saját döntése nyomán távozott a ROCK.ALIENWARE-ből. Az okok között motivációs problémákat találhatunk, viszont az, aki motivált és sikerre éhes, az nem más, mint Farády „InZert*” Tamás, akit legutóbb talán 2 évvel ezelőtt, a BECUP-on harmadik helyet szerző Hungary Endless-féle formációban láthattunk. Cirka 1 éves inaktivitás után tér most vissza a korábban Hidvégi „ZEN” Andrással az aktuális csapatukban közösen irányító InZert*, aki véleményem szerint nagyot lendíthet újdonsült csapata játékán.

Az együttes kapitánya, BIGTOMI az alábbiakat nyilatkozta:

Cmn kilépésének oka egyszerű és általános hiba. A csapattal mélyponton voltunk, nem úgy mentek a dolgok, ahogy mi szerettük volna és ahogy ő mondta "nem akart velünk szenvedni". Tehát cmn motiváció- és kedvhiány miatt lépett ki. ICL-ig nem sok idő van, ezért gyorsan kellett olyan ötödiket választanunk, aki hamar be tudna illeszkedni. Nem akartunk még egy, úgymond feltörekvő játékost hívni, ezért egy régebbi, kellő tapasztalattal rendelkező embert szerettünk volna, ezért én ráírtam InZertre, aki elég motiváltan igent is mondott.

A Team ROCK.ALIENWARE formációja:

Hungary Nagy „BIGTOMI” Tamás
Hungary Nagy „donp1” Richárd
Hungary Matkovics „hal” Viktor
Hungary Farády „InZert*” Tamás
Hungary Kaposvári „V1CE” Csaba

 

 
Címkék: team rock
vissza
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Tx  Arról tudni valamit, hogy Nofear meg Zen melyik klánba folytatja?
 

V1CE

jún. 22., 16:02
Tudomásom szerint a mYinsanity-be.
 
 
 
 
Tx  Arról tudni valamit, hogy Nofear meg Zen melyik klánba folytatja?
 

M1LLR

jún. 22., 15:50
Én úgy hallottam hogy a KENTbe mennek, mások azt mondják hogy a starwarsba
 
 
 
 

Tx

jún. 22., 15:33
Arról tudni valamit, hogy Nofear meg Zen melyik klánba folytatja?
 
 
 
 
noavatar
cmn  "Inkább a hozzá állásod miatt ment el a kedvem, és ezért volt szenvedés úgy játszani."
 

dMk

jún. 21., 17:34
mik ki nem derülnek 
 
 
 
 

TRuve

jún. 21., 13:13
olyan jót fingottam
 
 
 
 
noavatar

cmn

jún. 21., 11:48
"Inkább a hozzá állásod miatt ment el a kedvem, és ezért volt szenvedés úgy játszani."
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
CSO2 Train Art 3
 
1680
 
 
 
kép 5724
 
1739
 
 
kép 1618
 
2406
 
 
 
kép 5841
 
1986
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu