Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2012. szeptember 26. 9 hozzászólás
 

Talán nem is lehet a jelenlegi cserét az igazi cserék kategóriába sorolni, hiszen aki érkezett a most távozó játékos helyére az iNcentive-ben, az már az elmúlt években is szerepelt Magyarország egyik legjobb Source-os felállásában. Persze most már nem CSS-ről van szó, hanem annál inkább CSGO-ról!

Augusztus legvégén, a Counter-Strike: Global Offensive megjelenését követően döntött úgy az Hungary iNcentive, hogy a legelejétől szeretnének részt venni a CSGO szcéna alakulásában és a praccokon kívül versenyek által szeretnének felkészülni a legnagyobb megmérettetésekre. Bár nem ment olyan könnyen a döntéshozatal, hiszen még pár nappal a játék megjelenése előtt és után sem tudták teljesen biztosra mondani, hogy váltanak és ha váltanak, akkor azt milyen felállásban teszik.

Végül a váltás megtörtént és konkrétan az ICL 13-at megnyerő felállással kezdtek bele az új projektjükbe. Csak kezdtek, hiszen több mint 2 hete meg kellett húzniuk az elkerülhetetlent, hiszen Kövesdi „dikioneR” Dániel a munkája miatt időhiánnyal is küszködött amellett, hogy a játékkal magával sem volt túlságosan kibékülve. A csapat így közös megegyezéssel elbúcsúzott „dikitől”, akinek a helyére a másik „ős-iNcentive-es”, Herman „Chris” Krisztián érkezett, aki miután beruházott a CSGO-ra, egyre többet és többet időzött a csapat TeamSpeak szerverén és mixelt a tagokkal. Ennek következtében egyértelművé is vált, hogy Magyar „MIKO” Miklós „fegyverhordozója” veszi át dikioneR helyét az iNcentive-ben.

A „cséká” az alábbi információkkal látott el minket:

Amikor kezdtünk átállni CSGO-ra, az elején leginkább csak mixelgettünk, próbálgattuk a játékot egyenként. Mikor szóba került, hogy na, akkor induljunk el CSGO-ban, mint csapat, akkor nagyon-nagyon nehezen tudtunk összeegyeztetni időpontokat, mivel diki dolgozik és éjjel ér csak haza, és hát ugye rajta kívül másik 4 ember van a csapatban, akiknek kifejezetten az ő szabadidejéhez kellett volna igazítani sajátjukat, ez pedig lehetetlen. Továbbá diki ha itthon volt se játszott sose a CSGO-val, ezért megkérdeztem van-e kedve, amire a válasz az volt, hogy nem tetszik neki a játék, de ha nagyon akarjuk, játszhatunk. Ez viszont egyértelműen teljes motiváció hiány, ami betudható a számára nem tetsző játéknak. Közben Krisz megvette a játékot és vele egyre többet mixelgettünk, és egyértelművé vált, hogy ő lesz diki helyett, csak úgy, mint régen, az alap 5-ös tagja lesz. A cserével kapcsolatban pozitívak a visszajelzések, mivel a csapatban a nézeteltérések nagyon lecsökkentek, tudniillik diki és apacs (HsP[A] – a szerk.), mint két pitbull harapdálták egymást folyamatosan, ezért a játék se ment úgy neten, ahogy kellett volna. Krisz egy csendes, okos és nagyon jó képességekkel rendelkező játékos. Így az eddigi eredményeink bíztatóak! Egymás után kétszer nyertük meg az SGL Get Up and Go egyestés kupáját, ahol a Mistral.Tt-t 16-10-re elvertük, akik utána még NEO-ékat is megverték, sőt kb. mindenkit, akivel találkoztak. Összességében: diki lolozik tovább, Krisz érkezése viszont növelte a potenciált a csapatban, későbbiekben kiderül, hogy mennyire, és mire lesz elég ez.

Ahogy MIKO is ecsetelte, Chris-szel kiegészülve az iNcentive eddigi eredményei magukért beszélnek. Elég csak a theSGL.com által szervezett Get Up and Go verseny legutóbbi két „részét” említeni, amelyek közül mind a kettőt megnyerte a magyar alakulat – mind a kettőt, melyen eddig indultak. Az elsőn, azaz szám szerint a 4. Get Up and Go kupán a döntőben a Anglia Team Mistral.Tt csapatát múlták felül (pikantériája a dolognak, hogy ezen a tornán csak angol ellenfelekkel találták magukat szemben a srácok), míg második részvételükön az első körben Izrael legjobbjait, a NOM-Gaminget verték, majd újfent angol ellenfeleiket múlták felül, míg a döntőben a Anglia CREAM-et sikerült két vállra fektetniük csak egyetlen egy bukott kört számlálva. Reméljük, a lehetőségeik is adottak lesznek ahhoz, hogy a nemzetközi élmezőnyben említsék őket hamarosan.

Az iNcentive felállása:

Hungary Herman „Chris” Krisztián
Hungary Herczegh „HsP[A]” Csaba
Hungary Magyar „MIKO” Miklós
Hungary Poros „PDZ” Dániel
Hungary Szilágyi „West” Tibor

Hungary Kovács „kiki” Krisztián (6. játékos)

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

dikioneR

szept. 26., 22:57
jo hat ez erdek kapcsolat volt ,ami megszunt ,hat eleg legyen mar a jobol :D
 
 
 
 
HeNtEs  Nem tudom mit problémázol végre teljes idejében tudja neked hordani a sört mert nem kell játszania.... kell ennél több?
 

Szoke

szept. 26., 21:24
Végülis :D
 
 
 
 
Szoke  Faszom ki fogja nekem így a sört hozni.... ja várjunk az van bőven az adminban :D
 

HeNtEs

szept. 26., 19:17
Nem tudom mit problémázol végre teljes idejében tudja neked hordani a sört mert nem kell játszania.... kell ennél több?
 
 
 
 

Szoke

szept. 26., 18:42
:D Beléd is :D
 
 
 
 

dikioneR

szept. 26., 17:51
anyad xd
 
 
 
 

Szoke

szept. 26., 17:29
Faszom ki fogja nekem így a sört hozni.... ja várjunk az van bőven az adminban :D
 
 
 
 

dikioneR

szept. 26., 16:52
glgl.
 
 
 
 

HeNtEs

szept. 26., 16:13
gl hf
 
 
 
 

SancheZsnz

szept. 26., 15:59
gl
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5184
 
2488
 
 
 
de_dust_422
 
1776
 
 
kép 1862
 
1894
 
 
 
de_nuke_441
 
1601
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu