Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. május 06. 16 hozzászólás
 

Még nem telt el egészen 1 hónap a WiLD bejelentése óta, mely szerint az utóbbi néhány ICL egyeduralkodója - ha kicsit megkésve is, de - vált az új Counter-Strike jövevényre. A jelek szerint ez a bő 3 hét nem telt el felhőtlenül a csapat háza táján, hiszen hármat is cseréltek a vadak.

A Hungary WiLD MultiGaming a márciusi ICL után döntött úgy, hogy most már ideje lesz nekik is tartani a lépést a korral. Persze az említett versenyen még begyűjtötte akkori Counter-Strike 1.6 csapatuk az aranyérmeket, de a LAN végeztével máris igyekeztek behozni addigi Global Offensive-es lemaradásukat.

Mondhatni igen jól indult a WiLD CSGO felállásának karrierje, hiszen az ESL CSGO HunCup #2 elnevezésű tornán sikerült a dobogó legfelső fokán végezniük, megelőzve a Hungary ECOBASH mix felállását, illetve a Hungary BLAFF csapatát, akik ellen az elődöntőben nagyon megizzadtak. Nem sokkal ezután egy „hosszabb” szünet következett, hiszen a csapat kapitánya és irányítója, Firtkó „ReSeT” András egy külföldi út miatt nem tudott az együttes rendelkezésére állni. Az említett játékos visszatérése után pedig már nem is készült túl sokat együtt a vadak formációja, aminek a vége pedig az lett, hogy néhány játékostól el is búcsúztak.

Az egyik ilyen éppen ReSeT, aki a hírek szerint nem tudott úgy kibontakozni irányítóként, hogy az a csapat javára váljon, valamint némi belső ellentét is kialakult közte, illetve egy másik játékos között. Kiss „twist” Arnoldot sem véletlenül láthattuk legutóbb az Hungary ancients színeiben, hiszen a WiLD AWP-se úgy gondolta, hogy szeretné magát kipróbálni másokkal is, hogy aztán egy kis szünet után véglegesen eldöntsék, hogy mi lesz a WiLD csapatával.

Eközben a Hungary volgare háza táján sem ment minden felhőtlenül: néhányan komolyabban és többet szerettek volna készülni, ám ez munkahelyi elfoglaltságok miatt nem igen tudott volna összejönni. A közösséget már bejárta néhány olyan lehetséges felállás, ami egész jónak ígérkezett, végül egy olyat sikerült kialakítaniuk, amire a tegnapi napig talán senki sem számított.

Visszakanyarodva a WiLD-hoz… Magyarország egyik legnagyobb multigaming szervezetének Counter-Strike: Global Offensive formációjában tehát már csak 3-an maradtak, akik a fentiek ellenére szerették volna együtt folytatni a játékot. Nem kevés olyan player van most csapat nélkül, akik egyéni képességeiket tekintve csatlakozhatott volna a Bea „flash” Viktor, Kozma „plum” Zsolt, Gács „superman” László trióhoz, de a tökéletes duó megtalálása helyett egy újabb játékos, nevezetesen flash döntött úgy, hogy távozik a csapatból – vagy inkább csatlakozik egy már meglévő négyeshez.

És hogy miért is hoztam fel a „volgárt” két bekezdéssel korábban? A válasz igen egyszerű: twist három volgare játékossal, nevezetesen Fodor „FoDa” Dániellel, Málovics „gabesson” Gáborral és Rácz „niuk” Márkóval karöltve szeretett volna belefogni valami újba, valami komolyabba, valami sokra hivatottra. Egy kis matek után rájöhetünk, hogy még 1 játékos hibádzott az ötöshöz, aki nem lett más, mint flash, tehát végezetül plum és superman is távozni kényszerült a WiLD felállásából, hogy átadják a helyet egy új lineupnak.

A srácok már túl is vannak az első megmérettetésükön, hiszen tegnap délután a májusi Go4CSGO-k első megmérettetésén is részt vettek, ahol azonban vereséget szenvedtek a későbbi második helyezett Hungary neverQuit csapatától (egy kis off: ez utóbbi együttes a döntőt a Dánia -KTHXBYE- ellen veszítette el). Tehát a fentiek azt is jelentik, hogy a volgare két játékosra fogyatkozott, Hudi „huss” Viktor és Németh „spinner” Ádám illetve a volgare jövőjéről egyelőre vajmi keveset tudunk – reméljük ők nem fognak az inaktivitás mezejére lépni!

A volgare-t gabesson képviselte a „mix zónában”:

A volgare-ral nem sikerült eleget készülnünk, 3 dolgozó ember is volt a csapatban, így átlagban heti 2-3 alkalmat sikerült játszanunk, Go4CSGO-n és egyéb ligákon sem tudtunk megjelenni. A teljesítményünk nem volt rossz, de stagnált, így nem láttunk benne jövőt.

A korábbi WiLD formáció részéről flash nyilatkozott:

Sajnálatos módon az ICL utáni váltásunk nem sikerült olyanra, mint amilyenre számítottunk. Sok volt a csapaton belüli vita, legfőképp ReSeT és twist között. ReSeT nagyon jó játékos, de nem tudtunk közös nevezőre jutni vele az irányításával kapcsolatban. Elmondtuk neki, hogy az irányítása nem fekszik nekünk, és inkább váltani szeretnénk, eközben twist pihenőt kért és azt mondta, jegeljük egyelőre a további terveket, amíg lejátssza a kupákat az ancients-cel. Ezt követően 3-4 nappal előrukkolt nekem azzal a mondattal, hogy kimenthet engem a WiLDságból az új csapattal; FoDa, gabesson, niuk, twist, flash. Elég rossz helyzetben éreztem magam, mert nagyon szeretek - több mint egy éve - plummal és supermannel játszani, és nem is nagyon akartam ezen változtatni, de azt mondtam twistnek, hogy próbáljuk meg. Nagyon tetszett, sőt eszméletlen jó volt velük játszani, és másnap este lefixálódott a felállás. Elmondtam supermannek és plumnak, hogy mi a helyzet és miért megyek el, hátrahagyva ezzel 2 jó játékost, és 2 jó barátot. Azt hiszem, megértik a döntésemet és mellettem állnak a továbbiakban, legalábbis remélem. Az új csapattal egy új célt tűztünk ki, mégpedig a KGB CM Storm belgrádi lanra való kijutást és lejutást!

Mindezek mellett pedig köszönjük a támogatást a CM Stormnak, BenQ-nak, First Computer Kft.-nek, AVerMedia-nak, Dombai Gamers Uniformnak és a Synapse-Hostingnak! És persze Bone DaDDy-nek, aki bizalmával és maximális segítségnyújtásával megtisztel minket!

A WiLD MultiGaming felállása tehát:

Hungary Bea „flash” Viktor
Hungary Fodor „FoDa” Dániel
Hungary Málovics „gabesson” Gábor
Hungary Rácz „niuk” Márkó
Hungary Kiss „twist” Arnold

Hungary Pálfy "Bone_DaDDy" Tamás (menedzser)

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 14 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

b05co

máj. 09., 21:14
Legalább van miről hírezni :)
 
 
 
 
noavatar

Ch.

máj. 08., 19:11
kuka
 
 
 
 
noavatar

oldskull

máj. 07., 21:36
végre offoltátok a resetet ő mindig oszlat.-..
 
 
 
 
hordoalakutroll  "forgás" és nem "forgatás"
 

Bone DaDDy

máj. 07., 16:18
Reménykedjünk abban, hogy a csapatok és a játékosok hamar felhagynak vele :)
 
 
 
 
noavatar

hordoalakutroll

máj. 07., 12:34
"forgás" és nem "forgatás"
 
 
 
 
noavatar

hordoalakutroll

máj. 07., 12:06
mint a régi szép időkben, újra pörög az ide-oda forgás...:D
 
 
 
 
noavatar

alexrad

máj. 06., 23:29
Egész ígéretes lu. Reméljük sikeres csapat lesz belőle és megmutatják, hogy igenis a magyarokkal számolni kell külföldön is!!!

Hajrá srácok!
 
 
 
 
sANtiaGo  Még sehogy :)
 

TTx

máj. 06., 22:37
És mikor derül ki ?
 
 
 
 
TTx  Szóval akkor most az ancients hivatalos felállása , hogy néz ki ?
 

sANtiaGo

máj. 06., 22:26
Még sehogy :)
 
 
 
 

TTx

máj. 06., 22:23
Szóval akkor most az ancients hivatalos felállása , hogy néz ki ?
 
 
 
 

GeRy

máj. 06., 22:17
többet variáltok mint az amcsik:D
 
 
 
 

SancheZsnz

máj. 06., 22:12
gl
 
 
 
 

GaLaXy

máj. 06., 21:59
szépen mennek az ide-oda igazolások
 
 
 
 

ozy_

máj. 06., 21:58
kellet az a bill ney...:DD:ASD:AS
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5780
 
1809
 
 
 
CSO2 Italy Art 2
 
1553
 
 
kép 4680
 
1408
 
 
 
kép 3711
 
1414
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu