Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2010. március 06. 0 hozzászólás
 

Elérkezett a szombati nap, így az esti kupa napja is. A nevezéseket a NetFighterz oldalán lehet leadni. Csak azok a csapatok nevezhetnek, akik megfelelően kitöltötték a profiljukat és csatlakoztak saját

Elérkezett a szombati nap, így az esti kupa napja is. A nevezéseket a NetFighterz oldalán lehet leadni. Csak azok a csapatok nevezhetnek, akik megfelelően kitöltötték a profiljukat és csatlakoztak saját csapataikhoz. Amennyiben probléma adódik a nevezéssel, az MSN: info@netfighterz.eu cím illetve Steam: netfighterz felkeresésével orvosolható. A kibővített részben található egy kisebb leírás a regisztrációról.

A ma esti kupára 16 csapatot várnak, az ágrajz folyamatosan követhető lesz, továbbá a döntőt közvetítik egy streamel, melyet élő adásban sugározzák. Az adás a naptár menü alatt levő szombati napra rákattintva tekinthető meg. A kupa résztvevői kizárólag a NF által biztosított szervereket zajlik, így más szervereken játszott meccs érvénytelennek minősül. Elérhető lesz a SourceTV, de korlátozott férőhellyel.

A verseny pontban 19:00-kor indul, így érdemes felmenni már a kezdés előtt legalább negyed órával az irc csatornára #netfighterz.css. A szerver IP-ket és a hozzá tartozó jelszavakat az adminoktól kapjuk majd meg.

Regisztrációs segédlet
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: IcE TeE


Keressük fel a NetFighterz hivatalos weboldalát, majd kattintsunk a regisztráció gombra. Ezután töltsük ki értelemszerűen a kért adatokat, az e-mail címnél fontos, hogy valósat adjunk meg, hiszen erre a címre érkezik majd az aktiváláshoz szükséges levél. Majd a felhasználási feltételeket és a jognyilatkozat elolvasása után, pipáljuk ki a jelölő négyzetet.

Ezután látogassunk el a postaládánkba és nyissuk meg az érkezett levelet. A levél tartalmazz egy linket, mellyel aktiválni tudjuk a profilunkat. Majd térjünk vissza az oldalra és jelentkezzünk be, az e-mail címmel és a jelszóval. A felhasználói profil menü alatt kattintsunk a Profil menüre, és töltsük ki a megfelelő adatokkal kérdőívet.

A nőkre való tekintettel, minden regisztrált játékos neme , így
amennyiben az ellenkező nem vagyunk, válasszuk ki a férfi-t.

Amennyiben kitöltöttük megfelelően a kívánt adatokat, csatlakozzunk a csapatunkhoz vagy regisztráljuk egy újat. A csatlakozáshoz szükségünk lesz egy jelszóra, amit a csapatkapitánytól illetve a létrehozótól kérjünk el. Így ha saját magunk hozzuk létre, meg kell adnunk egy jelszót, amivel a játékosok tudnak csatlakozni a klánhoz.

Steam felhasználói név - Az a név mellyel nap, mint nap bejelentkezük a saját Steam fiókunkba. Amennyiben a Windowsba vagy egyéb operációs rendszerben úgy van beállítva, hogy automatikusan induljon a rendszer felállása után, nem biztos, hogy a bejelentkező felület felugrik, tehát csak a háttérben bejelentkezik. Így nem látjuk milyen felhasználó névvel jelentkezik be. Ha így van, akkor bejelentkezés után a Steam ablak nevében megtalálható illetve a beállítások menüpont alatt.

X-Ray azonosító - Az X-Ray weboldalán található profilunk azonosítóját kell megadnunk, a jobb felső sarokban található a nevünk (pl.: totalgaming), ezt jegyezzük meg és a baloldalon található keresőbe írjuk bele. Amennyiben helyesen írtuk be, a saját profilunk jön be és a böngészőben található "URL" cím utolsó 5-6 számot kell beírni a regisztráció során.

Counter-Strike 1.6 és Source Steam ID - Lépjünk be a cs-be és csatlakozzunk egy szerverre. Természetesen bármelyik szerver jó, majd írjuk be a konzolba, hogy status. Ekkor kiírja a szerveren lévő játékosok Steam ID-jét. Keressük ki a saját sorunkat, majd másoljuk ki és térjünk vissza az oldalra. Másoljuk be a profilunkba a STEAM_ előtag nélkül. (pl.: 0:1:1234567)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 40
 
1542
 
 
 
kép 3701
 
1721
 
 
kép 1042
 
1530
 
 
 
kép 3518
 
1556
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu