Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. április 15. 7 hozzászólás
 

Az eddig is világosabb volt a napnál, hogy nagyon komolyan veszi a játékot az új ancients, amely már Counter-Strike: Global Offensive-ben igyekszik elérni azt, amit néhány évvel ezelőtt Source-ban sikerült az elődöknek. Néhány nappal ezelőtt pedig még komolyabbra fordultak a dolgok: Egy tapasztalt brigád foglalta el a menedzsmentben eddig üresen álló helyeket, majd egy igen komoly támogató is csatlakozott a csapathoz!

Összességében ez a néhány hónap sikeresen telt az Hungary ancients háza táján. Európai szinten is nagyobb figyelem övezi a magyar együttest, köszönhetően többek között a Go4CSGO-s szereplésüknek, míg magyar szinten egy ICL győzelmet is fel tudnak már mutatni Vörös „Deep” Lajosék. Néhány nappal ezelőtt pedig még egy teher lekerült a srácok válláról. Arra még ne térjünk rá ebben a pontban, hogy miért…

Ahogyan azt már a podcast adásban is ecsetelte Deep, eddig mindent saját magának intézett a csapat, így szervert és az ICL-es pólóját is önerőből fizette az együttes, ha nem tévedünk nagyot. Nem is nagyon akarta más kezében adni a csapat kapitánya az ügyek intézését, mint mondta, olyannak egyébként sem adná, akiben nem bízik meg 100%-osan.

Ezen a téren változás történt pár napja, hiszen két tapasztalt menedzser érkezett az ancients-höz, akik korábban többek között a Hungary Team ROCK-nál tevékenykedtek. A duó azonnal bele is látott a munkába, hozzájuk pedig egy olyan személy csatlakozott, aki igyekszik majd még előnyösebb arculatot varázsolni az Európa szerte méltán híres névnek. A két menedzser pedig nem más, mint Szabó „LiNk” Gábor és Mannheim „sANtiaGo” Gábor, a grafikai megoldásokért pedig Király „Spyers” László fog felelni a jövőben. Nem hivatalosan pedig még két olyan segítővel bővült az ancients menedzsmentje, akik a múltban már több helyen is kiváló munkát végeztek – ám ők egyelőre még nem akarják lehúzni saját magukról a leplet.

Az első sikereit már el is érte az újonnan „kinevezett” menedzsment, hiszen nem kisebb céget, mint a SteelSeries-t sikerült meggyőznie a srácoknak arról, hogy érdemes belépnie Magyarországra is. Ha jól emlékszünk, akkor eleddig magyar csapatot nem támogatott a világ legnagyobb és talán legkedveltebb cége a gamer perifériák piacán, most azonban úgy fest, az ancients elnyerte a dán gyökerekkel rendelkező vállalat tetszését.

LiNk az alábbiakat nyilatkozta a CS2HU megkeresése után:

Üdvözlök minden kedves olvasót, és mindenekelőtt köszönöm, hogy felkerestél Norbi! Akkor csapjunk is bele a lecsóba, persze csak mértékkel. ;)

Mint ahogy fentebb pár sorral is említetted, egyik jó barátommal, Mannheim "sANtiaGo" Gáborral fogtunk össze és kerestük fel a csapatot, hogy lenne-e szükségük managementre. Egy kisebb megbeszélés után Deeppel közös nevezőre jutottunk és neki is láttunk Santiagoval a munkálatoknak. Mivel egy csapatba nélkülözhetetlen a designer, nem is volt kérdés kit keresünk fel. Természetesen mindkettőnknek Király "Spyers" László jutott eszünkbe elsőnek. Amint meg volt a hármas, neki is láttunk a dolgoknak. Sikeres tárgyalás után meglett a csapat első támogatója, mely nem más, mint az egyik legkedveltebb perifériagyártó cég, a SteelSeries. Büszkén mondhatom el, hogy Magyarországon elsőként minket támogat eme neves cég. A csapat céljai között szerepel elsődlegesen a lehető legtöbb online neves versenyen részt venni és képviselni hazánkat a lehető legjobb eredménnyel. Mivel nem pottyan egyből minden nekünk se az ölünkbe, ezért a csapat első offline megmérettetéseiket elsődlegesen Magyarország határos országaiban szeretnénk megtenni és felállni a dobogóra, persze legszebben, mint mindig, az arany csillogna a srácok nyakában! Fél éven belül szeretnénk betörni az europai scene krémje közé és megmutatni, hogy igen is nem csak CS1.6-ban és Source-ban kellett számolni az ancients-cel, hanem bizony CSGO-ban is aratni fogunk!

És nem utolsó sorban hatalmas köszönet a SteelSeries-nek a nekünk szánt bizalomért és támogatásukért.

Az anients-ről és Spyers munkáiról már a facebookon is értesülhettek, előbbit ezen a linken, utóbbit pedig itt éritek el. Én a magam nevében sok sikert kívánok a megreformált ancients-nek!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
b05co  Amennyire én tudom itthon két ShootMania klán van. Az egyik az enyém a másik a jóval előrébb járó Splendid :)
 

b05co

ápr. 16., 14:55
*enyém = miénk :) reggel van még ehhez :D
 
 
 
 
gpeter  Gratulálok! Sok sikert a csapatnak a jövőbeni terveihez! Amúgy látom felvettetek Starcraft2 squadot is ez jelentheti azt is hogy a jövőben tervezitek bővíteni a dolgokat a nagyobb e-Sport játékokra is mint pl.: LoL, Dota2? Vagy esetleg a feltörőben lévő Shootmania? :)
 

b05co

ápr. 16., 14:51
Amennyire én tudom itthon két ShootMania klán van. Az egyik az enyém a másik a jóval előrébb járó Splendid :)
 
 
 
 
noavatar
sANtiaGo  Mindenféleképpen nyitni akarunk pár játék felé :) Mind azon múlik, kik állnak még mellénk és van e arra érdemes csapat!
 

gpeter

ápr. 16., 13:15
Helyes! Ezekből a játékokból ha sikerül összeszedni olyan csapatokat amelyek érdemesek rá az még több szponzort jelenthet és nem csak nektek hanem teszem azt ha lenne még itthon 2-3 hasonló kaliberű csapat azoknak is kitűnő lehetőség lenne behozni nagyobb szponzorokat mint a steelseries vagy razer és társai. Véleményem szerint ezzel a lehetőséggel ha tudna élni a magyar scene akkor egész szépen lehetne utána építkezni és esetleg nyugatot és utol tudnánk érni. :)
 
 
 
 
gpeter  Gratulálok! Sok sikert a csapatnak a jövőbeni terveihez! Amúgy látom felvettetek Starcraft2 squadot is ez jelentheti azt is hogy a jövőben tervezitek bővíteni a dolgokat a nagyobb e-Sport játékokra is mint pl.: LoL, Dota2? Vagy esetleg a feltörőben lévő Shootmania? :)
 

sANtiaGo

ápr. 16., 12:45
Mindenféleképpen nyitni akarunk pár játék felé :) Mind azon múlik, kik állnak még mellénk és van e arra érdemes csapat!
 
 
 
 
noavatar

gpeter

ápr. 16., 12:23
Gratulálok! Sok sikert a csapatnak a jövőbeni terveihez! Amúgy látom felvettetek Starcraft2 squadot is ez jelentheti azt is hogy a jövőben tervezitek bővíteni a dolgokat a nagyobb e-Sport játékokra is mint pl.: LoL, Dota2? Vagy esetleg a feltörőben lévő Shootmania? :)
 
 
 
 

LiNk

ápr. 15., 22:54
Köszönjük! :) megteszünk mindent a siker érdekében! 
 
 
 
 

SancheZsnz

ápr. 15., 22:19
sok sikert !!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3724
 
1533
 
 
 
kép 4556
 
1369
 
 
kép 3330
 
1530
 
 
 
kép 5488
 
2674
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu