Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. június 06. 48 hozzászólás
 

Ínséges időket élünk, már ami a magyar Counter-Strike: Global Offensive csapatok azon rétegét illeti, akik a nemzetközi porondon is megállnák a helyüket. Most egy kicsit visszatekintünk a múltba – elképzeljük, hogy milyen lenne, ha… ancients, gNu, [OBi], xDk, szóval igazi retro!

Az áprilisnak még úgy vágtunk neki, hogy bizony a magyar Counter-Strike: Global Offensive szcéna ebben a régióban talán az egyik, ha nem a legerősebb. Aztán teltek, múltak a hetek, és ez a gondolat nagyjából május elejére, vagy inkább a hónap közepére elillanni látszott a sok forgatásnak hála. Nemcsak a magyarokra jellemző (de ránk mindenképpen) rossz tulajdonságnak „köszönhetően” már csak a remény maradt, és talán az, hogy végre valaki a sarkára áll és nem hagyja veszni a szép sikerekre hivatott felállásokat. Ám erre jelen állás szerint vajmi kevés esélyt látok, hiszen hiába vannak olyan játékosaink, akik egyénileg fel tudnák venni a kesztyűt a legjobbak ellen is, jelen pillanatban egyetlen egy csapatban sem látok olyan vezéregyéniséget, aki tudna hatni társai lelkére, ezzel némi stabilitást adva az adott formációnak.

A múltban azért volt jó pár olyan alak a Counter-Strike szériák közösségeit tekintve, akik a fenti tulajdonságoknak birtokában voltak, és persze a múltban sem volt minden fenékig tejfel, de játszunk el azzal a gondolattal néhány bekezdés erejéig, hogy mi lenne, ha azok a játékosok nem vonultak volna vissza, nem tették volna le, nem akasztották volna szögre az egeret, és még mindig riogatnák a nemzetközileg is elismert csapatokat. Természetesen mind a két Counter-Strike közösség múltbéli alakjaiból válogattam, nem kifelejtve a legnagyobb neveket, és persze azt is számításba véve, hogy kik azok, akik jelenleg is aktív résztvevői a történéseknek.

Hungary ancients – Flavius, KODIAK, kuLi, Npp, stawros

A 2006-ban létrejött felállás talán nem a valaha volt legerősebb ancients formáció, ám így sem lehet panaszunk a nevekre pillantva. A 2005-ös WCG-n szereplő, majd később a SEC-et is megjáró felállás csak azért nem szerepelhet ebben a cikkben, mert annak a felállásnak az a Vörös „Deep” Lajos is a tagja volt, aki az „újkori” anci csapatának kapitánya – márpedig egyszerre két csapatban igen nehéz szerepelni.

A Török „KODIAK” Balázs által fémjelzett (mint szinte minden ancients lineup) felállás egymás után zsebelte be az online sikereket, bár egy csapat mindig keresztül tudta húzni a számításaikat – a Juha „aNGeldusT” Kurppa által fémjelzett Finnország Insignia Cadre. A CAL és az SGL Invite versenyein is a másodikként végeztek a finnek mögött.

Ezek után felváltva zsebelték be a hazai LAN-okon az első helyet egy másik neves csapattal, akikről a későbbiekben még lesz szó, és bizony az az érzésem, hogy ha a „nagy öregek” még mindig aktív tagjai lennének a magyar mezőnynek, minden másképp alakulna.

Hungary gNu – DSt, Moken, N, Piki, zsoltee

Kissé félve csaptam fel az archívumot, benne keresve a legütősebb gNu felállást, hiszen amellett, hogy nem igazán vagyok otthon a Counter-Strike 1.6 közösség múltjában, jelenében és jövőjében (?) sem az alap dolgokat kivéve, nagyon mellényúlhatok, főleg a gNu-t és Tüski „DSt” Tamást ismerve.

A messze földön ismert, talán már-már szájhagyomány útján terjedő gNu pracc eredményeken kívül is ért el szép eredményeket ez a felállás, ami egyébként a guys Not ugly történelme szerint a 2-es verziószámot viselte. Kezdve a 2007-ben két PGCC aranytól  az Extreme Masters II. magyar kvalifikáció elsőségen át egészen a ClanBase EuroCup magyar selejtezőn való győzelemig, szóval nemcsak mende-monda az, hogy bizony ez az 1.6 felállás a történelem egyik legjobbja – már ami a magyar porondot illeti.

Egy talán biztos: Ha ez a felállás így, a semmiből térne vissza és kezdene bele az új Counter-Strike jövevény megismerésébe és stabil, aktív tagjai lennének a magyar mezőnynek, akkor bizony retteghetne Európa.

Hungary [OBi] – Beny, PIGSTICK, raiN, Raul, Res1st, Ricchi

Az ancients-höz hasonlóan nagyon szép sikereket ért el ez a Counter-Strike: Source felállás is az évek során, főleg a 2006-2007-es évet figyelembe véve, amikor is egymás után két PGCC-t tudtak nyerni, majd pedig a D-LAN 8 és az első ízben megrendezett BECUP-on is a második helyen tudtak végezni az Szlovákia eSuba (későbbi Reason Gaming) mögött.

Ha jól rémlik, akkor bizony egy időben a külföldi top10-es listákon is előkelő helyen szerepelt a Gáspár „Res1st” Péter által fémjelzett [OBi], akik bár akkoriban még elég fiatalnak számítottak, nagyon magas szintet képviseltek mind a hazai, mind pedig a külföldi porondon, elég csak néhány online eredményüket megemlíteni, hogy igazoljuk őket: CAL-E bronzérem, Playpark InviteCup harmadik hely, CAL OpenCup Season 7 aranyérem.

A fenti két csapathoz képest annyi a különbség, hogy őket azért már láthattuk valamilyen formában CSGO-val játszani, hiszen még augusztus végén Res1st mellett Végi „Beny” Bence és Póczak „Raul” Balázs is egeret ragadott, ám sajnos az a történet (sem) tartott túl sokáig. Mindenesetre én kíváncsi lennék, hogy valójában, teljes erőbedobással mire lenne képes a fenti [OBi] hatos a mostani csapataink ellen, vagy éppen a másik két együttes visszatérésével egy időben.

Hungary xDk – angry, DoZeR, sh0kk, skizo, SLOBY

Jubileumához érkezett az xDk-s egyeduralmi időszak, hiszen 2003-at írtunk, amikor a Goda „DoZeR” Tamás vezette xDk nagy csatákat vívva a Hungary FoP-pal a magyarországi mezőny legtetején rendezkedett be, és egy darabig nem is adta át a trónt senkinek. DoZeR volt ennek a felállásnak talán a legjobbja, aki egymás utáni 3 évben is szerepelhetett a WCG-n, hiszen miután 2002-ben éppen a FoP-pal ért fel a csúcsra és nyerte meg a WCG útat, 2003-ban már az xDk-val, majd ezt 2004-ben megismételve újfent az xDk-val nyerte meg az ingyen jegyeket az aktuális WCG-re.

Nem most volt ez a 2003, akkoriban én még jó általános iskoláshoz híven a matchboxaimmal, GI Joe katonáimmal, és a helybéli srácokkal a focipályának már akkor sem nevezhető „területen” játszottam, míg DoZeR-ék, akik már akkor 20-as éveik elején jártak, sorra nyerték a hazai rendezvényeket Counter-Strike 1.6-ban.

Ez az xDk formáció beírta magát a magyar Counter-Strike 1.6 históriás könyvébe, és 1 verseny, a TGED kivételével egyikük sem szerepelt Source-os berkekben (DoZeR akkor is 1.6-osokkal vette körbe magát, de ez más lapra tartozik). Ennek tudatában kérdéses, hogy mire lennének képesek CSGO-ban – ám ha már elméleti síkon mozgunk, akkor képzeljük el, hogy az elmúlt 10 évben is aktív szereplői voltak az 1.6-os mezőnynek, és már augusztusban váltottak GO-ra…

Hungary Dalay Lamas – aLe, claytoN, goodwill, Trance_HUN, white

Nagyjából a Source megjelenésétől kezdve egészen a 2012-es évig láthattuk a dalai lámákat, akik egy időben a hazai top3-ban szerepeltek, majd pedig csak néha-néha dugták ki az orrukat az „odújukból”. Pedig Source-os berkekben nem kis nevekről beszélünk, kezdve Szekretár „claytoN” Jánossal, Tóth „aLe” Jánoson keresztül Szucsik „Trance_HUN” Péterig, mindnyájan olyan szintet képviseltek, amelynek „köszönhetően” vagy megremegett az ellenfelek keze, vagy a kisebb csapatok őket akarták elkapni, velük szerettek volna praccolni.

Az első három PGCC LAN-on, vagy inkább 4-en, a Dalay Lamas a dobogón szerepelt, ami nem kis teljesítmény volt akkoriban. Ha jobban meg szeretnénk nézni ezt a „performanszt”, akkor szembeötlő az első 3 versenyen megszerzett ezüstérmük – ám akkor még nem a fent említett felállással játszottak, hiszen sem white, sem aLe, és claytoN sem volt még a dl-ben 2006-2007 környékén. Aztán Pápai „goodwill” Gábor tűnt el egy időre, mígnem a 2009-es ICL 1-en kialakult az utána az egyik tag távozásáig stabilnak mondható felállás – persze ekkor már nem vették vérmesen komolyan a játékot, ám még így is a legjobbak között voltak számon tartva.

Látok esélyt arra, hogy akár csak egy LAN erejéig újra összeálljon egy Dalay Lamas felállás, immáron CSGO-ban, de aktív csapatként már bizonyára nem fogják öregbíteni a Dalay Lamas nevet claytoN-ék.

Hungary teamwork – Fi14, kic$i, smilee, SoniC, zuGee

Lehet, hogy volt ennél ütősebb teamwork felállás, de ezek a srácok ezzel a felállással sem sz*rral gurigáztak. A másik Goda, azaz Goda „kic$i” Krisóf (DoZeR öccse) már évek óta a teamwork színeiben szerepel, és bizony nem kevés, 2011-ig bezárólag szám szerint 19 aranyérmet zsebelt be a magyar offline versenyeken (emellett 8 ezüst és 5 bronz szerepel a vitrinjében), a teamwork pedig 2008-2011 között összesen 18 alkalommal (!) álhatott fel a dobogó valamely fokára a hazai LAN-okon.

Az elmúlt 2-3 évben egyeduralkodói voltak a magyar 1.6 mezőnynek, amíg a Hungary WiLD MultiGaming el nem kapta a fonalat a 2012-es évben. A fent említett felállás a 2009-es évben szerepelt az ICL 1, az ICL 2 (egy bronz- és egy aranyérem), valamint a BECUP rendezvényén (2. hely), szóval ez az ötös vegyes, hullámzó teljesítményt nyújtott akkoriban, ám még így is jók voltak legalább a dobogóra.

Már jó ideje nem olyan aktív a teamwork, ám még így is látok bennük kellő potenciált ahhoz, hogy felvegyék a kesztyűt a mostani CSGO élmezőnnyel. Persze már ők sem fiatalok, az ő visszatérésükre, feltűnésükre is kicsi az esély, de a gondolattal eljátszadozni nem éppen kellemetlen érzés.

Hungary n1ce-6aming – dragoNninja, drew, K€Tó, Nyak, system

A CSS megjelenése után nem sokkal feltűnt egy gárda a friss csapatok között Hungary 1.6 szkill néven, akikből később megalakult a n1ce-6aming. Jól csengő név szép történelemmel, ám én most nem egy régebbi, hanem egy viszonylag új felállást szemeltem ki magamnak, méghozzá az Ipolyi „dragoNninja” Máté által irányított 2009-2010-es n6-ot.

Akkoriban talán az n6 volt a legaktívabb Source-felállása a magyar szcénának, ahol tudtak, indultak, megmérettették magukat, és néhol szépen is tudtak teljesíteni. A 2010-es botrányok között lezajlott válogatott csapatkapitányi választás során éppen ebből a csapatból került ki a „cséká”, Nyuli „Nyak” Krisztián pedig két társát is beválasztotta abba az NT-be, hiszen dN mellett Petrás „system” Csaba is szerepelt a nemzeti csapat „szolgálatában”.

Sajnos ők is eltűntek már cirka 2 éve a magyar mezőnyből, és nem mutatkozik esély arra, hogy valaha is vissza fognak térni, hiszen már ők is 20-as éveik közepén járnak. Az utóbb évek egyik legszimpatikusabb felállása volt az övék - bár ezzel az ötössel egy kisebb törést hoztam létre a cikkben, hiszen Derzsi „drew” András jelenleg is aktív játékos, a Hungary Vicious Ducks csapatát erősíti.

Hungary volgare.OGC – bLk, chery, huss, sniffy, spinner, weppes

A volgare név sem éppen egy mai darab, a LANtológia szerint 2006-ban kezdték el menetelésüket a magyar LAN-okon. Ebben az évben a PGCC #3-on győzött a „volgár”, az #1-en pedig a dobogó legalsó fokára állhattak fel, és ezt az eredményt a WCG kvalifikáción is megismételték. A legjobb szezonja talán a 2009-es és a 2010-es volt a volgare-nak, előbbi évből választottam egy felállást, vagyis inkább kettőt, hiszen Németh „spinner” Ádám és Fazekas „sniffy” Tamás egymást váltották az ICL 3 ezüst- és a BECUP aranyérmek között.

Egy évvel később némi „forgatás” után az ICL 4. állomásán is begyűjtötte az első helyet a volgare.OGC, majd pedig 3 ICL-lel arrébb is sikerült a dobogó legfelső fokára állniuk, ám ezekkel a felállásokkal nem tudna visszatérni a tettek mezejére a volgare játékoscserék nélkül, hiszen néhányan aktív tagjai jelenleg is a CSGO közösségnek, vagy éppen már fentebb egy másik felállásban szerepeltek.

Mindenesetre két volgare-t elnéznék egyszerre, a most is aktív új mellett a régi is elférne, aztán hogy a volgare vs volgare párharcból ki kerülne ki győztesen, azt megtippelni sem merném. Talán a volgare…

Hungary haxxcientsmetryestive – BenyA, HelmCor, MOLTES, Peyke, ToMMo

Talán a legszebb csapatnév, amit valaha kitaláltak! KODIAK-ék visszavonulása után ezt a felállást érte a megtiszteltetés, ők vehették fel az ancients prefixet. Ha nem is sikerült a régiek nyomdokaiba lépniük, így sem szégyenkezhettek, a LANtológia szerint egy BECUP bronzérem és egy D-LAN 9 ezüstérem jött össze nekik 2008 és 2011 között, amíg aktív résztvevői voltak a hazai történéseknek.

Ezen 3 év alatt egyetlen egy forgatás, egyetlen egy csere sem történt a felállásukban, aztán előbb Balogh „HelmCor” Tibor, majd Mihályi „ToMMo” Tamás hagyták abba a játékot, míg egy harmadik személy, akiről a későbbiekben még szó lesz (csak hogy a forgatásos elméletem újfent megdöntsem), egy másik felállásban bukkant fel, így az ikrek, Molnár „BenyA” Ádám és Molnár „Peyke” Márton sem folytatták tovább olyan aktívan a játékot, mint előtte.

Ebből a felállásból többen is szerepeltek a Source válogatottban, tehát gyengének semmiképpen sem lehet őket nevezni. Főleg HelmCor és ToMMo AWP-jére, BenyA és Peyke m4/ak duójára gondolván, a deserteket pedig már nem is említem. Kedvenceim voltak egy időben, szóval elvi kérdést csináltam az ő megemlítésükből – persze senki sem mondhatja, hogy nem megérdemelten vannak megemlítve ezen retro cikkemben.

Hungary ancients – Bmx, DoZeR, Piki, SoniC, XploD

Kénytelen voltam egy kicsit megnehezíteni a saját dolgomat, hiszen nem szaladhatunk el szó nélkül az ancients egyik „legdurvább” 1.6-os formációja mellett, akik közül egy jelenleg is az ancit erősíti, míg másik kettő a legelső felállások között szerepel, már ami jelen cikket illeti, illetve egy harmadik újfent egy másik csapatot erősít – szóval nem egyszerű a téma.

Mindenesetre ez az ancients 1.6-ban tarolt a 2006-os évben, GPS 9 mellett, ami egy WCG utat jelentett nekik, megnyerték a PGCC 1-et, és a PGCC 3 – InvexCup elnevezésű LAN-t is, míg 1-1 cserével korábban, és ezen eredmények után is nyertek hazai rendezvényeket.

Két volgare után tehát akár két ancients-öt, sőt, inkább 3-at láthatnánk a jelenlegi aktív mezőnyben, ha netalántán egy csettintésre újra a monitorok elé sikerülne varázsolnom a hazai CS történelem meghatározó alakjait.

Hungary RG.Enuzi – advanced, MOLTES, NOFEAR, white, ZEN

Már a 2010-es évben is nagy figyelem övezte a RG.Enuzi korábbi Hungary Endless-es trióját, aztán a BECUP-on elért harmadik helyük és az ICL győzelmük után már nem fért kétség ahhoz, hogy ezek a srácok bizony nagy sikerekre hivatottak. A 2011-es év elején aztán cseréltek ők is, hogy létrejöhessen a Gamersject LAN győztes ötös, amely 1 hónappal a horvátországi offline siker után a top8-ban zárt a 30P LAN-on Svédországban.

Hidvégi „ZEN” András azóta Dániába költözött, hogy egyetemi tanulmányait elvégezze, míg Nagy „MOLTES” Péter az egyetem és a munkahelye mellett nem tud időt szánni a CSGO-ra, illetve a „kis-bazso”, azaz Kis „advanced” Dániel sem ölt túl sok időt a játékba. Hogy teljes legyen a sor, Gazdag „white” Balázs legutóbbi információim szerint Németországban vállalt munkát még a 2011-es évben, az egyedüli még viszonylag aktív ebből a formációból Birgány „NOFEAR” Adrián, aki ZEN-nel karöltve a CS2HU Top10-ben is szerepel, mint Hungary immortal játékos.

Tehát igazság szerint a legközelebb bizony ők állnak az „aktívkodáshoz”, de fix felállással igen csekély az esély a visszatérésükre. Mindenesetre a trón elfoglalására igen nagy eséllyel pályáznának egy esetleges „comeback” után. És hogy még kevesebb legyen az esély a visszatérésükre: Ketten bizony már két korábbi felállásban is szerepet vállaltak a Retro feeling – Ilyen csapataink is lehetnének c. cikkben…

Mit gondoltok, melyik az a felállás, amelyik esetleg kimaradt a felsorolásból és oda tudna csapni a mostani mezőnynek? Kik azok esetleg, akiket egy csapatba raknátok, ezzel akár egy All-Star csapatot létrehozva?

Névnapom alkalmából fogadjátok sok szeretettel ezt a „rövidke” szösszenetet! SADAKLÉ!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 37 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

SAIID__-

jún. 25., 21:29
az lq-t én is hiányolom :(
 
 
 
 
ozy_  és hol a stílus?

(DEv; XploD; rmL;  DSt; miniB) - becup win

(DEv, XploD, nkRRRR, StyleN, zuGee) -icl 3  win



 

WYLER

jún. 09., 13:52
Na igen szerintem, illetve sokak szerint (a stYle-ból is) a legerősebb felállás az a DEv, DSt, miniB, rmL, XploD ötös volt, mi sem bizonyítja jobban, hogy az az ominózus BECUP 2010-et toronymagasan megnyerték. 


Várom az első NC szezont, hogy kik lesznek keretben, illetve az ötösben. Nem lesz egyszerű dolga a keptönnek, bárki is legyen majd az, hogy pickeljen a legjobbakból (ancients, WiLD, volgare, ex-RAGE-immortal-, iNcentive[?]).


Ha jól gondolom -bár nem vagyok még annyira benne a scene erőviszonyaiban, és a játékosok itteni képességeiben- , hozzávetőleg 20-25 igazán jó játékosból kell kiválasztani 10-et, és a 20-25ből bárki megállná a helyét. (Javítsatok ha tévedek) 

 
 
 
 
-DSt-  Nem vagyok benne biztos, hogy a teamworknel ezt a felallast erdemes emliteni, ugyanis a masik erosebb is volt sokkal es azert azzal csak huztunk egy ICL 4-et, ahol volt 1-2 normalisabb kulfoldi csapat is, illetve a wcg adrias 4glory veres se szamitott rossznak. Itt egyebkent megemlitenek egy elirast, a volgarenal irtad, hogy az icl 4-et behuztak, nem, azt a tw nyerte (kicsi, Fila, sml, sonic, DSt).


Kesobb a volgare forgataas utan (niuk, rml, weppes, spini, DSt) az ICL 6-ot es ICL 7-et nyerte. 


PS: Nem neztem utana, fejbol irtam, de asszem jol emlekszem.

 

-DSt-

jún. 09., 10:01
ICL 7-et es 8-at.
 
 
 
 

-DSt-

jún. 09., 09:59
Nem vagyok benne biztos, hogy a teamworknel ezt a felallast erdemes emliteni, ugyanis a masik erosebb is volt sokkal es azert azzal csak huztunk egy ICL 4-et, ahol volt 1-2 normalisabb kulfoldi csapat is, illetve a wcg adrias 4glory veres se szamitott rossznak. Itt egyebkent megemlitenek egy elirast, a volgarenal irtad, hogy az icl 4-et behuztak, nem, azt a tw nyerte (kicsi, Fila, sml, sonic, DSt).


Kesobb a volgare forgataas utan (niuk, rml, weppes, spini, DSt) az ICL 6-ot es ICL 7-et nyerte. 


PS: Nem neztem utana, fejbol irtam, de asszem jol emlekszem.

 
 
 
 

ozy_

jún. 09., 02:18
és hol a stílus?

(DEv; XploD; rmL;  DSt; miniB) - becup win

(DEv, XploD, nkRRRR, StyleN, zuGee) -icl 3  win



 
 
 
 
Csuszi  

Azt hiszem a  FoP-ba játszottak együtt pár magyar lant be is húztak aztán kijutottak Koreába  WCG 2002-re ahol Team 3D verték el ,ami anno hatalmas eredmény volt  és épp ,hogy nem jutottak ki sajnos a "halálcsoportból" aztán haza jöttek és oszlottak  :)!

Álomcsapat: spL, zsoltee, sgz, sh0kk, XploD

 

DRz

jún. 08., 15:55
http://kodiak.blog.hu/2008/03/26/eq5

igazad van, de pl manapság már elképzelhetetlennek tartanám hogy kodi meg dozer egy csapatban játszon. Teljesen más egyéniségek és az idő haladtával egyre ellentétesebbek lettek. Mindenesetre jó kis fejtörő :) de az biztos hogy megnézném min2 verziót :D
 
 
 
 

SULTINO

jún. 08., 15:02
Szerintem a jelenlegi legjobban működő koprodukció, amely az "újkori" csében is sikeres tudott lenni, már megvolt: ZEN, advanced, MOLTES, white, NOFEAR

Álomcsapatom: n0Rb1, zing, jupi, dArkstep, sultankah! :D
Wari és csurnyák is befér, samurainak cserepad... :D
 
 
 
 
DRz  KODIAK, zsoltee, dst, piki, xplod

KODI és DoZeR nem véletlen nem játszottak egy csapatban, legalábbis nem volt hosszú életű, mert ha jól emlékszem egyszer megpróbálták. Két olyan irányítóról beszélünk akik a saját stílusukban zseniálisak voltak, de két dudás nem fér el egy csárdában... viszont kettőjük rivalizálásának köszönhetően rengeteget fejlődött anno a scene. Szóval szerintem hülyeség belerakni mind2t az álomcsapatba.
 

Csuszi

jún. 08., 14:50

Azt hiszem a  FoP-ba játszottak együtt pár magyar lant be is húztak aztán kijutottak Koreába  WCG 2002-re ahol Team 3D verték el ,ami anno hatalmas eredmény volt  és épp ,hogy nem jutottak ki sajnos a "halálcsoportból" aztán haza jöttek és oszlottak  :)!

Álomcsapat: spL, zsoltee, sgz, sh0kk, XploD

 
 
 
 

DRz

jún. 08., 13:36
KODIAK, zsoltee, dst, piki, xplod

KODI és DoZeR nem véletlen nem játszottak egy csapatban, legalábbis nem volt hosszú életű, mert ha jól emlékszem egyszer megpróbálták. Két olyan irányítóról beszélünk akik a saját stílusukban zseniálisak voltak, de két dudás nem fér el egy csárdában... viszont kettőjük rivalizálásának köszönhetően rengeteget fejlődött anno a scene. Szóval szerintem hülyeség belerakni mind2t az álomcsapatba.
 
 
 
 

Tx

jún. 08., 13:34
Régi szép idők, nagy nevek.
 
 
 
 
SULTINO  Na, és akkor most lehet folytatni érdemben a diskurálást a cikkről.
 

WYLER

jún. 08., 12:55
szerintem eddig is érdemben folyt, nem volt semmi komolyabb szóváltás... :>
 
 
 
 
SULTINO  Na, és akkor most lehet folytatni érdemben a diskurálást a cikkről.
 

____

jún. 08., 10:47
+1 
 
 
 
 

SULTINO

jún. 08., 10:40
Na, és akkor most lehet folytatni érdemben a diskurálást a cikkről.
 
 
 
 
BenyA  Nagyon jó kis cikk :) grat hozzá :) sok csapat kimaradt de nem véletlen, régen sokkal több csapat volt és már érdem volt egy lanon a top16 is :) kimaradtak: LQ !!!!!, nF, FoP, rmt pl :) de emlithetném még a sushit, SPG-t, gecc-t , X-plosive. Megnéznék egy ilyen retro bajnokságot is :) Tök király lenne :p
 

superr0x

jún. 08., 07:37
+1 Team-Un1ty!!!!!! :)
 
 
 
 

____

jún. 08., 00:06
Tényleg nagyon szépen köszönöm ezt a cikket!

Én source-ban kezdtem el foglalkozni a scene-vel, a source-os részeket mosolyogva olvastam. Kellemes emlékek törtek fel bennem, pl amikor osztálytársaimmal 6-7 en néztük ts-elés közben a becupot :)
Sikerült le százalékolnom magam egy időre, szóval nem tudok játszani július végéig, annyi szórakozásom van addig is hogy olvasom a cs2hu-t és hltv-t nézegetek. Néha mikor feljövök este és nincs cikk kicsit el is szomorodok, mert tök jó amikor felnézek és van mit olvasni. Ez a cikk rendkívül tartalmas, és jól megszerkeztett volt. Gondolom mivel hobbi szinten csináljátok az oldalt, és nem is történik túl sok hírértékű dolog, ez egy nehéz kérés, de ennél gyengébb cikk ne legyen :D

u.i.: ne legyen elrontva a cikk flame kommentekkel pl0x D:

 
 
 
 
noavatar

krq

jún. 07., 22:53
valószínű azért kérdezi mert nem ismeri najó :DDDDDDDDD
 
 
 
 
noavatar

Daisy

jún. 07., 22:04
Nagyon jó cikk volt, jó volt a sok régi nevet olvasni ;-)

Dreamteam nem lenne egyszerű az tuti, de KODIAK, DoZeR,DSt, XploD, Npp (első 3 tuti, utána viszont simán beférnének többen is :)  )

Wyler: Ajánlóm figyelmedbe KODIAK videóit, ezt meg itt csak egy kis ízelitőnek ;-)


http://www.youtube.com/watch?v=Qzfh_tjVkBI

 
 
 
 
WYLER  Egy dreamteamnél miért alapkövetelmény KODIAK neve?
 

P4TR1K

jún. 07., 21:20
Az előző válasz is elég kielégítőnek kéne hogy legyen, de elárulom, hogy őt tartják a valaha volt egyik (de inkább) legjobb játékosnak. Különösen jó esze volt a játékhoz.
 
 
 
 
WYLER  Egy dreamteamnél miért alapkövetelmény KODIAK neve?
 

Ganrax

jún. 07., 21:01
Hogy legyen  mit kérdezned...
 
 
 
 

WYLER

jún. 07., 20:38
Egy dreamteamnél miért alapkövetelmény KODIAK neve?
 
 
 
 
kilinho  Ha nem ismernélek irl kajak mondanám, hogy állj le a szerekről. 
 

SancheZsnz

jún. 07., 14:40
:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 

CSUTEEE

jún. 07., 13:17
Az a legszebb hogy én ezekre nevekre mind emlékszek, akkor mikor elkezdtem játszani , úgy néztem fel rájuk mint valami istenre. Hisz azok is voltak... Voltak olyan játékosaink akik esküszöm, ha most még itt lennének a játék világában akkor lehetne egy olyan ütős csapat ami szerintem még a NiP-el is felvenné a harcot. Emlékszek, Rankerra, sgz.re és még jó pár emberre akikkel anno gps-en elég sokat mókáztunk. Millah-ra aki kurva sokat segített. azokra az éjszakai pcw-kre amit gps-en toltunk mert nem bírtunk aludni. Akkor még volt közönség volt kitartás, volt cél. 


Most sajnos már csak az egymást szapuljuk téma műxik, lássuk deep vs icl, mikeee vs okolics... scene vs icl , nem azt mondom hogy icl rossz mert eléggé jó, de anno egy gpshez fel sem mérhető...


álom csapat?! Számomra az lenne álomcsapat ha ők visszajönnének és játszanának. 


De ha írni kell... LU: Kodiak, Piki, shokk, dozer, xplod


Nagy lenne!


Nagyon jó lett a cikk jó volt nosztalgiázni, feleleveníteni a régi szép időket! Kössz!

 
 
 
 

ASZPi

jún. 07., 11:22
Most is lennének ilyen szintű csapatok, SŐT még azt is meg merem kockáztatni, hogy még jobbak is ha a mostani játékosok kitartása nem lenne a nullával egyenlő
 
 
 
 

lemusz

jún. 07., 05:08
Álomcsapat? 

5db DSt :D::D:D:D:D::D:D:D:D:

 
 
 
 

hype

jún. 07., 00:13
nagyon jó lett ez az írás , le a kalappal Norbi és persze boldog névnapot :D , de egyfelől kissé elszomorító , hogy láthatjuk tényleg milyen kiváló csapatok és játékosok alkották egykor ezt / ezeket a közösségeket és mára meg azért szurkolok én is, hogy egy kis flame legyen mert az azt jelenti , h még él a közösség. Én sajnos a versenyek / megmérettetések hiánya és / vagy minőségének romlásában látok egy fajta hibát, hisz anno ott voltak a PGCC, GPL majd már GPS , ugye a WCG kvali majd a Becup , csak hogy a jobbakat soroljam , de mellettük még voltak kisebb versenyek is a Vistába a Mátrixba vagy a családiasabb D-LAN ok , és félreértés ne essen nem akarok ICL fáájtott , csak kellene melléjük a konkurencia . 


kis fejtegetés végére az "álom" csapat :D :

KODIAK, DoZeR, piki, sloby, pawa alias dst

 
 
 
 
SancheZsnz  KODIAK, DoZeR, NOFEAR, ZEN, Nyak
 

kilinho

jún. 07., 00:10
Ha nem ismernélek irl kajak mondanám, hogy állj le a szerekről. 
 
 
 
 
noavatar

BenyA

jún. 06., 23:55
Nagyon jó kis cikk :) grat hozzá :) sok csapat kimaradt de nem véletlen, régen sokkal több csapat volt és már érdem volt egy lanon a top16 is :) kimaradtak: LQ !!!!!, nF, FoP, rmt pl :) de emlithetném még a sushit, SPG-t, gecc-t , X-plosive. Megnéznék egy ilyen retro bajnokságot is :) Tök király lenne :p
 
 
 
 
SancheZsnz  KODIAK, DoZeR, NOFEAR, ZEN, Nyak
 

M1LLR

jún. 06., 23:51
Nyak XD
 
 
 
 

SancheZsnz

jún. 06., 23:41
KODIAK, DoZeR, NOFEAR, ZEN, Nyak
 
 
 
 

superr0x

jún. 06., 21:45
kimaradt egy csapat... FoP!!!
 
 
 
 

stricken

jún. 06., 20:40
Ha most mindenki egy korban és azonos tudással lenne saját idejéhez nagy valószínűséggel rage hódítaná a trófeákat. jó cikk
 
 
 
 
Nz0^  Grat a cikkhez, jó volt kicsit nosztaligázni.

Annyival egészíteném ki, hogy egy időben CSS-ben óriási potenciál volt egy bizonyos, RMT-névvel játszó ötösben, név szerint Eszi, zEEbra, igniT, smiLEN és ultor`. 

Előbbi kettőről movie és készült clayman által, nem gyenge. http://embed.indavideo.hu/player/html5/adc22bad59
 

gbk^.

jún. 06., 20:23
http://www.youtube.com/watch?v=6z8ZqA_sLR0 

:DD

 
 
 
 

P4TR1K

jún. 06., 20:21
De megnézném KODIAK-ékat, valami olyasmi módon, hogy egy 5-6 hónapot tényleg aktívan készülnének! Hatalmas közösség összerántás lenne. :/ 
 
 
 
 

RuSTy

jún. 06., 19:50
Esziék már akkor is öregeknek számítottak :D
 
 
 
 
Nz0^  Grat a cikkhez, jó volt kicsit nosztaligázni.

Annyival egészíteném ki, hogy egy időben CSS-ben óriási potenciál volt egy bizonyos, RMT-névvel játszó ötösben, név szerint Eszi, zEEbra, igniT, smiLEN és ultor`. 

Előbbi kettőről movie és készült clayman által, nem gyenge. http://embed.indavideo.hu/player/html5/adc22bad59
 

n0Rb1

jún. 06., 19:42
Eredetileg ők kerültek bele a cikkbe, de nem akartam, hogy sokkal több Source-os csapat legyen benne, nehogy azt mondják, hogy hozzájuk húz a szívem (pedig de :D), így inkább kivettem az RMT-hez írt részt és a nagyobb nevű, nagyobb múlttal rendelkező n6 került a helyükre.
 
 
 
 
noavatar

Nz0^

jún. 06., 19:38
Grat a cikkhez, jó volt kicsit nosztaligázni.

Annyival egészíteném ki, hogy egy időben CSS-ben óriási potenciál volt egy bizonyos, RMT-névvel játszó ötösben, név szerint Eszi, zEEbra, igniT, smiLEN és ultor`. 

Előbbi kettőről movie és készült clayman által, nem gyenge. http://embed.indavideo.hu/player/html5/adc22bad59
 
 
 
 

lemusz

jún. 06., 19:13
Jó cikk lett. Grat.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1040
 
1595
 
 
 
kép 18
 
1550
 
 
kép 5088
 
2360
 
 
 
kép 4600
 
1424
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu