Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. május 23. 7 hozzászólás
 

Hiába a jó eredmények, a jó szereplés, a WiLD.CM Storm alig több mint 2 hetes felállásán ismét változtatni kényszerült. Az újonnan érkező volgare-os trió távozott a csapatból, a hónap elején a vadaktól távozó duó pedig érkezett egy korábbi ancients játékossal karöltve.

Május 6-án számoltunk be nektek arról, hogy a Hungary volgare és a Hungary WiLD.CM Storm fúziójából létrejövő „WiLDgare” milyen felállással tűnt fel a magyar Counter-Strike: Global Offensive szcénában, ma pedig már arról vagyunk kénytelenek írni, hogy a WiLD ismételten cserére, avagy inkább cserékre kényszerült.

Mint az már ismert, a vadak Counter-Strike 1.6-os felállása a tavaszi ICL után váltott CSGO-ra. Egy cserét tekintve az utóbbi ICL-eken rendre győzedelmeskedő formáció már akkor is nagy reményekkel vágott bele a munkába, az új Counter-Strike játék megismerésébe. Már az sem volt egy rossz felállás… Sőt, a srácok az első hazai online részvételük alkalmával egyből diadalmaskodtak, méghozzá az ESL HunCup aktuális megmérettetésén tudták bezsebelni a képzeletbeli aranyérmeket.

Viszont valami nem működött már akkor sem, aminek következtében egyenesen hármat cserélt a WiLD. A távozói oldalon Kozma „plum” Zsolt, Gács „superman” László és Firtkó „ReSeT” András szerepeltek, míg a volgare-os érkezők Fodor „FoDa” Dániel, Málovics „gabesson” Gábor és Rácz „niuk” Márkó voltak. Az újdonsült ötös egyből be is gyűjtött egy nagy skalpot, hiszen a Go4CSGO aktuális egynapos versenyén az első körben sikerült elkapniuk a Kenny „kennyS” Schrubbal felálló Franciaország Team LDLC.com csapatát, hogy aztán a döntőig meg se álljanak, ahol egyébiránt a friss DreamHack Qualification győztes Finnország myDGB.net állítsa meg őket.

Sajnos azonban az új WiLD-nál sem volt minden fenékig tejfel… Csapaton belül olyan személyes ellentétek ütötték fel a fejüket, melyre nem sikerült megoldást találniuk a srácoknak. Ahogy niuk beszélgetésünk során fogalmazott, „nem értettünk egyet játékon belüli és kívüli dolgokban sem, ami vitákhoz és sértődésekhez vezetett”. Hiába próbáltak orvosságot találni a felmerült problémákra, „megbeszélni nem sikerült őket”, így mindenki jobbnak látta, ha a csapat kétfelé szakad, és úgy folytatják tovább Counter-Strike: Global Offensive-es karrierjüket.

A vadaknál viszont hamar jött a megoldás a megüresedett három helyre, hiszen a hónap elején távozott plum-superman duó egyből igent mondott a hívó szóra, míg az ötödik játékos nem lett más, mint a Hungary ancients kiválósága, Iváncza „kHRIS” Kristóf, aki korábban szintén szerepelt már ebben a csupa 1.6 játékosból álló felállásban, úgyhogy számára sem teljesen új ez a környezet.

A WiLD MultiGaming mind6ó menedzsere, Pálfy „Bone DaDDy” Tamás az alábbiakat nyilatkozta:

Sokkolt a tény, amikor flash azzal fogadott, hogy valószínűleg oszlani fognak. A csapat szinte minden tagjával beszéltem és meghallgattam a véleményüket. Lefolyt az a bizonyos "utolsó beszélgetés" és a csapat szétment. Természetesen gabessonék a történtek után azonnal azzal fogadtak, hogy ők hárman együtt maradnak és már vannak ötletek az új 4. illetve 5. játékosra. Eközben flash is megkeresett egy új ötös ötletével, ami egy az egyben a régi csapat volt, csak ReSeT helyére kHRIS neve került. Több órás huzavona és beszélgetés után úgy döntöttem, hogy eleget hallottam mindkét oldaltól és itt az ideje választani. Ebben a választásban Takács "johnnie" Gábor segített, aki a WiLD második menedzsereként a jobb kezem. Több szempontból (anyagi, morális és képesség) mérlegeltünk és arra jutottunk, hogy talán az lesz a legjobb döntés, ha flash-ék ajánlatára bólintunk rá. Ettől függetlenül mélyen csalódott vagyok  mindegyik játékossal szemben, mert egy remek csapatot szedtek szét. Hihetetlen, hogy az évek alatt a CS közösség még mindig nem tanulta meg félrerakni az érzelmeit és megemberelni magát, hogy fix és stabil csapatokat építsenek. Csak reménykedni tudok, hogy ez hamar megváltozik. Mondjuk az aktuális felállásunkkal, akikkel megyünk Szerbiába (ezúton is külön köszönet a CoolerMaster Stormnak). Sok sikert fiúk!

A WiLD.CM Storm részéről flash állta a kamerák össztüzét:

Minden tökéletesen működött a csapatban addig a pontig, amíg egy 16:14-re lossolt war után kijöttek olyan problémák a srácok között amit nem tudtunk megbeszélni, majd másnap amikor neki ültünk sem jutottunk többre, így oszlottunk.

Ezek után kb 1 órára rá megtudtam Bone DaDDy-től, hogy ők (Foda,gabi,niuk) egy új negyedikkel és ötödikkel (rmL, valaki) szeretnének a WiLD-ban maradni, majd azt is, hogy nagyjából arra ment ki a dolog, hogy twist és én ne legyünk a csapatban. Szerintem lehetett volna egyenesebben is megoldani ezt az egészet, de így alakult, semmi gond. gl volgare!

Az "oszlás" után összeraktuk ezt a csapatot, amit már rég óta szerettünk volna: kHRIS, twist, superman, plum, flash. Majd megkérdeztük Bone DaDDy-t, hogy vissza venne-e minket, mint anno mindig bevált 1.6-os csapatát, csak most GO-ban, persze ha bízik bennünk. Bone DaDDy kisebb gondolkozás után úgy döntött, hogy igent mond és támogatja a lejutásunkat a KGB CM Storm lanra Belgrádba június végén.

A kivált trióból, amely újfent felveszi a volgare prefixet, gabesson nyilatkozott:

Nem sikerült felnőtt ember módjára megbeszélni a felmerülő problémáinkat, amelyek a morál és a fejlődés útjába álltak, ezért az eredményesség érdekében úgy gondoltuk, inkább hárman folytatjuk tovább. Szívesen folytattuk volna a WiLD színeiben pályafutásunkat, de a management úgy döntött, inkább a két régi taggal működik tovább, így visszatér a volgare. Jelenlegi lineupunk: niuk, FoDa, rmL és jómagam, a WiLD-é pedig: kHRIS, twist, flash, plum, superman, ahogy hallottam.

A WiLD új játékosa, kHRIS az alábbiakat nyilatkozta az ancients-ről és csatlakozásával kapcsolatosan:

Ancients-cel körülbelül a lan óta voltak problémáink - már a lan előtt is, de a cél érdekében mindenki félre tudta tenni. Sajnos elkerülhetetlen volt az oszlás gondolata, képtelenek voltunk már félre tenni a személyes ellentéteket. Annyira elfajult a helyzet, hogy kénytelen voltam felvetni többieknek ezt a gondolatot, én már személy szerint nem bírtam tovább és jobbnak láttam, ha hagyjuk ezt az egészet, mert ennek már így semmi értelme, hogy nem bírunk ki egymással egy wart veszekedés és kiégés nélkül. Én is hibás voltam benne természetesen, írásbeli érettségim miatt, meg egy-két iskolai tevékenységem miatt kevésbé tudtam itt lenni áprilisban, ez rányomta a bélyeget a Go4CSGO Monthly Finals lossokra, pedig mind nyerhető lett volna. Én mondtam Deepnek és boE-nek, hogy nem nagyon szeretném folytatni másik lineuppal, inkább egyelőre hanyagolom a csapatozást és a komoly játékot.

Az új WiLD oszlásával ez úgy néz ki, véget is ért, nem tudtam ellenállni az ajánlatuknak. A WiLD-os srácokat már elég jól ismerem, mire képesek a játékban, ha megvan a motivációjuk és az eltökéltségük, hogy most nyerni akarnak. Remélem a legjobbakat, szerintem a heti 4-5 nap játékkal kellően fel fogunk tudni készülni a belgrádi KGB CM Storm versenyére, ahol természetesen dobogós hely a célunk. Továbbiakban sok sikert kívánok V1CE-nak és cmn-nek, remélem, nem hagynak fel a játékkal és csinálnak valami csapatot!

Köszönöm a lehetőséget a WiLD-nak, hogy megbíznak bennem és a támogatóiknak.

A WiLD ötöse így néz ki:

Hungary Bea „flash” Viktor
Hungary Iváncza „kHRIS” Kristóf
Hungary Kozma „plum” Zsolt
Hungary Gács „superman” László
Hungary Kiss „twist” Arnold

Hungary Pálfy „Bone_DaDDy” Tamás (menedzser)

 

 
flash
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

dennis

máj. 26., 15:38
Szamomra érthetetlen, és mar lassan nevetséges hogy egy ilyen kis sceneben ennyi ellentét van.

"a magyarok még mindig nem tudják félretenni a személyes dolgaikat a siker érdekében:)"

Szerintem egy csapat alap feltétele az, hogy akik alkotjak azok joban legyenek. Ha valakik közt régen ellentét volt, az egy idö utan ugyis kiujul, ez szinte elkerülhetetlen.

De az hogy egy ilyen kis sceneben szinte minden csapat azért megy tönkre, mert ellentétek vannak csapaton belül mar nevetséges. Bar 1.6on belül ez mindig is megvolt, és ugye most leginkabb ex-1.6os csapatokrol beszélünk, de ezért is nem tudtuk sosem "profi" szinten jatszani ezt a jatékot, mert gyerekes emberek alkotjak a scenet.


 
 
 
 
phobiq  lassan visszaérkezünk az alap felállásokhoz. a sok css-1.6 fuzio megbomlik, wild ujra együtt volgare ujra együtt. úgylátszik a magyarok még mindig nem tudják félretenni a személyes dolgaikat a siker érdekében:) gl!
 

Bone DaDDy

máj. 25., 18:27
pontosan :/


 
 
 
 

phobiq

máj. 25., 09:58
lassan visszaérkezünk az alap felállásokhoz. a sok css-1.6 fuzio megbomlik, wild ujra együtt volgare ujra együtt. úgylátszik a magyarok még mindig nem tudják félretenni a személyes dolgaikat a siker érdekében:) gl!
 
 
 
 
noavatar

hordoalakutroll

máj. 24., 19:24
haha
 
 
 
 
noavatar
alexrad  lassan elszédülünk, annyit itt a forgatás

gl!
 

stripzz

máj. 24., 09:11
You spin my head right round, right round, when ya go down when ya go down down
 
 
 
 
noavatar

alexrad

máj. 24., 01:39
lassan elszédülünk, annyit itt a forgatás

gl!
 
 
 
 

SancheZsnz

máj. 23., 21:15
gl sracok
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4909
 
2367
 
 
 
kép 1099
 
1387
 
 
kép 328
 
2046
 
 
 
kép 4920
 
2254
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu