Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2010. november 13. 0 hozzászólás
 

Lassan, de közeledik a TotalGaming League, így jobb, ha kicsit helyretesszük, hogy milyen változások történtek a magyar csapatoknál. Meg egyébként is... biztosan szívesebben olvastok egy kis „hazait". A

Lassan, de közeledik a TotalGaming League, így jobb, ha kicsit helyretesszük, hogy milyen változások történtek a magyar csapatoknál. Meg egyébként is... biztosan szívesebben olvastok egy kis „hazait".

A Dalay Lamas már viszonylag régebb óta visszatért az aktív játékhoz, illetőleg nem tűntek el hosszabb időre. Ha el is tűntek, a nagyobb online versenyeken mindig felbukkant a nevük, de a nagyobb érdeklődést megelőző offline rendezvényeken is tiszteletüket tették. Nem volt ez másként ebben az évben sem, hiszen a megrendezett 4, Counter-Strike: Source versenyszámot is magába foglaló LAN közül 2-n ott voltak. Sőt, az egyiken a dobogó legalsó fokán végeztek, konkrétan az ICL5-ről van szó, ahol akkor az iNcentive.stYle csapata ellen maradtak alul hosszabbítás után a kisdöntőben. A BECUP is hasonló volt az ICL5-höz, hiszen ezen a versenyen is az iNcentive vetett véget a versengésüknek, és ezzel maradt számukra a top12.

Hagyjuk a múltat, nézzük inkább a jelent. A BECUP-on résztvevő ötösből csak 3-an maradtak meg, illetve ahogy vesszük, négyen. Pápai „Goodwill" Gábor és Tirval „tapsihapsi" Zoltán segítette ki a „dalai lámákat" a BECUP-on, de ők a verseny végeztével ki is kerültek a csapat felállásából. Hárman maradtak, Szekretár „claytoN" János, Tóth „aLe" János és Szucsik „Trance_HUN" Péter. A srácok nagy örömére Gazdag „white" Balázs hazatért külföldről, így visszatért a Dalay felállásába. Gacsalyi „Azazel" Ádám töltötte be korábban az 5. szerepét a csapatnál, de mivel nem maradt elég ideje a játékra, így a helyére kellett egy új játékost „szerválni". Az első kiszemelt Szilágyi „West" Tibor volt, de ő néhány pcw után visszamondta a „jelentkezést", mert nem akart már nagyon foglalkozni a Counter-Strike: Source-szal.

Végül a választás a Redstars korábbi játékosára, Nyuli „Nyak" Krisztiánra esett, aki a felkérés után szinte egyből igent mondott. Azazel pedig maradt a csapatnál, mint hatodik játékos.

Most Szekretár „claytoN" János szavait olvashatjátok:

Hát igazából a TGL miatt álltunk újra össze, mert lanokra elég nehezen tudjuk összehozni a társaságot. BECUP-ra trensz,  ale,  gw,  tapsi, én felállással mentünk. Érezni lehetett a pcw-kből, hogy nem leszünk túl erősek de mindenképp le szerettünk volna menni, de tudtuk, hogy ez ilyen egyszeri alkalom volt.
Aztán white visszatért a világkörüli útjáról, szívesen játszott volna újra, már csak egy 5. kellett. Először Westtel próbálkoztunk, mivel elsőre úgy tűnt. beleillik a csapatba, s nem akar ő sem túl sok időt ráfordítani a játékra. De aztán pár pcw után úgy döntött, hogy inkább lolozik , mivel már nem érdekli a CSS annyira. Aztán Nyakkal beszélgettünk, hogy mik a tervei, van-e csapata stb. aztán igent mondott, és kész volt a lineup. Azóta próbálunk aktívabbak lenni, mint azelőtt, ilyen heti 2 napot 2-3 óra gyakkal. Azazel 6.-ként van jelen a csapatban, mivel ő sem tud túl sok időt ráfordítani a játékra, de amit rá is tud, sajnos az is inkább délelőtt illetve délután van, a többieknek meg inkább este illetve késő este a jobb. Így muszáj volt tartaléknak betenni, nem a játékával volt gond.

Íme a Dalay Lamas újdonsült felállása:

Szekretár „claytoN" János
Tóth „aLe" János
Szucsik „Trance_HUN" Péter
Gazdag „white" Balázs
Nyuli „Nyak" Krisztián
Gacsalyi „Azazel" Ádám (6. ember)


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 110
 
1344
 
 
 
kép 703
 
1360
 
 
kép 3795
 
1462
 
 
 
kép 2703
 
2518
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu