Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2010. november 12. 0 hozzászólás
 

Kis hazánk Counter-Strike: Source közössége úgy látszik, hogy kezd visszatérni a helyes útra. Ezt bizonyítja az is, hogy visszavonult játékosok, visszavonult csapatok jelennek meg a föld felszínén. Ebbe a

Kis hazánk Counter-Strike: Source közössége úgy látszik, hogy kezd visszatérni a helyes útra. Ezt bizonyítja az is, hogy visszavonult játékosok, visszavonult csapatok jelennek meg a föld felszínén.

Ebbe a csoportba tartozik az MTeaM gárdája is, akik többsége bő másfél év után tér vissza az aktív játékhoz. Angyal „mao" Gábor és Kiss „Hyper" Péter úgy döntöttek, hogy újra aktívan szeretnék nyüstölni a CSS-t, ezért csapatépítésbe kezdtek. Két ember még nem egy csapat, ezért régi jó ismerősüket, Szabó „Nascar" Tamást keresték fel a csapatozás gondolatával. Nascar és mao már régóta ismerik egymást, együtt vonultak vissza az ICL első állomása után a n1ce-6aming csapatából. Nascar válasza a felkérésre igen volt.

Tehát már csak 2 játékos szükségeltetett a csapathoz. Hiányzott egy irányító és egy 5. ember még az együttesből. Az irányító pozícióra a szabadúszó Ipolyi „dN" Mátét keresték fel, aki a n1ce-6aming „oszlása" után szabadúszóként volt jelen a scene-ben. A válogatott játékos nehezen mondott igent, de végül beadta a derekát. Ám volt egy kikötése: szeretné a legutóbbi n6 felállásában is jelen lévő csapattársát, Kárpáti „Vhoori" Balázst hozni magával. A csapat másik 3 tagjának nem volt ellenvetése, így összejött az ötös.

Ezzel még nem volt teljes az MTeaM felállása: kellett nekik egy 6. ember is, mondván, biztosan lesz olyan nap, mikor tétmeccsük lesz és valaki hiányozni fog. Mészáros „RazoR" Bencét kérték fel ennek a pozíciónak a betöltésére. A legutóbb a Redstars Gaming felállásában tevékenykedő RazoR szintén igent mondott a felkérésre, így az MTeaM teljes kerete 6 főt számlál.

Az együttes alapgondolata az volt, hogy a versenyeken nem az első helyért fognak harcba szállni, de igyekeznek meglepetést okozni, így általában véve egy top4-gyel elégedettek lennének.

Szabó „Nascar" Tamás így nyilatkozott az eseményekről:

Mao és Hyper régi barátok, még az MTeaM-es időkből ismerték egymást, és eldöntöttek, hogy játszani szeretnének, lemenni egy lanra vagy valamilyen ligában indulni. Ekkor jött a TGL-es hír és úgy döntöttek, hogy ez jó móka lesz, csak kellene még 3 ember. Csumpiii mixekből, meg a régi N6-os teamből mao engem jól ismert, ezért megkérdezte, van-e kedvem jönni velük, én igent mondtam. Ekkor már 3-an voltunk, és kellett egy irányító plusz egy 5. Irányító nem sok van Magyarországon, de mi mind a 3-an ismertünk egy embert, akivel szeretünk együtt játszani, ez a játékos DN volt. Nehezen adta be a derekát, de végül jött velünk. Neki volt egy kikötése, hogy ha nem gáz, akkor hozná Vhoori-t is, akit mi nem ismertünk, de ha ninja ismeri meg megbízik benne, akkor legyen. Mindannyian régóta játszunk ezzel a játékkal és a scene is ismer minket, szóval annyira nem mondható rossz felállásnak. Amikor leültünk első nap, hogy átbeszéljük a dolgokat, akkor volt 2 kikötésünk, az első: nem akarjuk a szabadidős programokat a játék miatt beadni, így csak akkor gyakorlunk, ha mindenki otthon van. A második, hogy nem akarunk azért görcsölni, ha esetleg kikapunk. Egy top8-nak örülnénk és ahogy előbb is írtam, a csapat inkább egy baráti mix, de mindannyian szeretnénk valami eredményt is látni, mert az nem érné meg egyikünknek sem, hogy 0 gyakorlással elmenjünk egy lanra vagy egy netes kupára. A végére pedig annyi, hogy mivel tudtuk, hogy biztos lesznek olyan napok, amikor nem leszünk meg és pl liga meccs lesz, ezért kell egy 6.-ik és lecsaptunk RazoR-ra. így lett RazoR a 6.-unk.

Így tehát az MTeaM felállása:

Angyal „mao" Gábor
Kiss „Hyper" Péter
Szabó „Nascar" Tamás
Ipolyi „dN" Máté
Kárpáti „Vhoori" Balázs
Mészáros „RazoR" Bence (6. ember)


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4264
 
1584
 
 
 
de_dust_415
 
1502
 
 
kép 5664
 
1897
 
 
 
kép 4799
 
2304
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu