Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESL CS:GO South East European Championship

 
3
 
Általános · okt. 29., szerda
 
Csatlakozz Te is az ESL South East European Championship selejtezőihez!
 

HUN Skill - kHRIS

 
0
 
Movie · aug. 14., csütörtök
 
Lassan egy éve hagyta abba az aktív játékot Iváncza ''kHRIS' Kristóf, ám most visszatért egy highlight erejéig. Legújabb videója kicsivel több mint 3 percesre sikeredett, ahol #signfrag.go-n illetve matchmakingen szerzett lövéseit mutatja be. Jó szórakozást hozzá!
 

HUN Skill - BladE

 
6
 
Movie · aug. 09., szombat
 
Majdnem napra pontosan két hónapja láthattátok Sztraka "BladE" Gábor első nyári videóját. A videó hosszából ítélve nem ült ölbe tett kézzel a főhősünk.
 

HUN Skill - Juhy

 
0
 
Általános · júl. 31., csütörtök
 
Rewoo új hőst avat! Ezúttal Juhy lövéseit tünteti fel a lehető legjobb színben az Ő szokásos erős dallamú zenei ízlésével vegyítve.
 

HUN Skill - HsP[A] vol15

 
0
 
Általános · jún. 12., csütörtök
 
Nem is olyan régen jött ki Herczegh "HsP[A]" Csaba legújabb videója, máris itt a következő, melyekben ismét tanúbizonyságot tesz róla, miért is való a kezébe az AWP, illetve ennek olcsóbb kiszerelése, a Desert Eagle. Jó szórakozást!
 

HUN Skill - hentyyy

 
4
 
Általános · jún. 05., csütörtök
 
A mai HUN Skill rovat főszereplője Balogh "hentyyy" Béla, aki egy kis videóban mutatja meg, hogyan is kell ezt a játékot játszani. A highlights készítője pedig Sztraka "BladE" Gábor, aki már korábban is remek videókat készített Source-os jelenetekből. Jó szórakozást!
 

HUN Skill - HsP[A] vol14

 
0
 
Movie · máj. 31., szombat
 
Egy kis kihagyás után Herczegh "HsP[A]" Csaba ismét visszatért a CS:GO világába. Legújabb videójában az elmúlt napokban szerzett legszebb lövéseit mutatja be egy 2 perces short movie keretein belül. Jó szórakozást!
 

HUN Skill - bodito

 
6
 
Villám hírek · máj. 11., vasárnap
 
Rég láthattátok HUN Skill rovatunkat, de most ismét itt egy hazai videó! A miniclip készítője a WiLD Cinema jeles tagja kenoh, a minőségre ezáltal nem lehet panasz. A fragshow főszereplője egy a rovatba visszatérő játékosunk: Boda 'bodito' Patrik! Az ICL előző állomásán 4. helyen végző játékosunk kisfilmjét a tovább után találjátok!
 

HUN Skill - HsP[A] vol13

 
0
 
Movie · jan. 23., csütörtök
 
Az idei év sem telhet el HUN Skill videók nélkül. Az év első ilyen videóját nem más, mint Herczegh "HsP[A]" Csaba készítette el. Bravúros lövéseivel már nem először kápráztatja el a CS2HU-t, illetve nézőit, de ahogy látom, nem is utoljára.
 

HUN Skill - HsP[A] vol12

 
0
 
Movie · dec. 26., csütörtök
 
Ismét egy újabb HUN Skill rovat, melyben Herczeg "HsP[A]" Csaba mutatja meg, hogyan is kell játszani ezzel a játékkal. A legutóbbi videója óta ő sem tétlenkedett, szorgosan lőtte az ellenfeleket, melyeket egy majdnem 3 és fél perces videóba sűrített össze.
 

Best Frags of the Week Hungary - CS:GO Episode #3

 
1
 
Movie · dec. 25., szerda
 
Karácsony ide vagy oda, nálunk a munka nem áll le soha! Meglepünk hát Titeket a hét legjobb lövései harmadik részével!
 

CS2HU - Hungarian Weekly Frag Highlights

 
0
 
Movie · dec. 14., szombat
 
Kedves játékosok! Új sorozat indul kedvenc portálunkon! Nyomon követhetitek az éppen aktuális hét legszebb 5 hazai megmozdulását! Ehhez viszont a Ti segítségetek is kell...
 

Best Frags of the Week Hungary - CS:GO Episode #1

 
12
 
Általános · dec. 05., csütörtök
 
A WiLD a már más játékokban kiválóan működő Best Frags Of The Week sorozatnak mostantól CSGO-ban is nekivág! Tessék küldeni a demót és örvendeztessétek a közösséget ! Szabályok, illetve elérhetőség odalenn... Az első hét sztárja k0LLi!
 

HUN Skill - HsP[A] vol11

 
2
 
Movie · nov. 24., vasárnap
 
Régen volt utoljára HUN SKill rovat, ennek megfelelően itt is van a legújabb! Mint már többször is, ismét Herczeg "HsP[A]" Csaba mutatja meg nekünk, mi fán is terem a tudás. Legújabb videója, a vol11 is erről árulkodik. - A HUN SKill rovat továbbra is várja a magyar scene játékosainak videóját. Keressetek fel egy szerkesztőt és mutassátok meg neki alkotásotokat. Sok sikert, fregekre fel!
 

HUN Skill - Apro Mini Movie

 
2
 
Movie · nov. 03., vasárnap
 
Itt egy újabb HUN SKill rovat, melynek főszereplője ezen alkalommal Pfeiffer "Apro" Elek. Apro lövéseit Sztraka "BladE" Gábor öltötte egy közel 4 perces videóba. Jó szórakozást hozzá! Ha szeretnétek Ti is felkerülni a CS2HU hasábjaira a videóitokkal, nem kell mást tennetek, mint felkeresni egyik szerkesztő kollégánkat és elküldeni neki a videótokat. Fregekre fel, sok sikert!
 

HUN Skill - HsP[A] vol10

 
4
 
Movie · okt. 28., hétfő
 
Ismét itt egy HUN Skill rovat, melynek főszereplője ismét Herczegh "HsP[A]" Csaba. Utoljára júliusban szerepelt ebben a rovatban, így hát már nagyon vártuk az újabb videóját. Mint tudjátok folyamatosan lehet videókat beküldeni, és amik helytállóak, azok kikerülnek az oldalra.
 

ESEC 2013 - Csoportok-Meccsek

 
30
 
E-sport · szept. 30., hétfő
 
A mai nap során megérkeztek a kisorsolt csoportok az E.frag.net által. Miután véget ért a két fordulós selejtező és a magyar csapat sikeresen vette az akadályokat, értelem szerűen mi is bekerültünk a legjobbak közé.
 

Team Hungary Coverage * STATISZTIKA

 
29
 
Általános · szept. 20., péntek
 
Mint tudjátok az EC2013-on a Román válogatottal fog játszani a CS:GO válogatottunk. Ezen az oldalon minden eredményt és streamet meg fogtok találni. A mai napon veszi kezdetét a küzdelem és a tét a főtáblára kerülés. Szurkoljunk együtt a Magyar válogatottnak!
 

ESEC 2013 - A párosítások

 
19
 
E-sport · szept. 17., kedd
 
Készen vannak a második kvalifikációs kör párosításai, az E-Frag.net admin gárdája nem tétovázott sokat. Hétvégén ért véget a EC2013-as első körös kvalifikáció, szintúgy csak a Dreamhack Bukarest 2013-as versenye is.
 

ESEC - Összecsap a két magyar válogatott

 
118
 
Hazai scene · szept. 16., hétfő
 
Az első kvalifikációs körök már véget értek az ESEC versenyén, ám kicsiny válogatottunk háza táján még mindig zajlik az élet. A néhány napja még fixnek tekintett nemzeti együttes megbomlott, egy újabb mag keletkezett, és annak eldöntésére, hogy ki indulhat az ESEC versenyén, ma este egy "baráti" mérkőzést láthatunk. Az időpont 20:00!
 

e havi legjobbak

 
EC2013 – Interjú a kapitánnyal
Vasárnap este véglegesen eldőlt, hogy az első magyar Counter-Strike: Global Offensive válogatott kapitányi posztját Vörös „Deep” Lajos, az ancients játékosa fogja betölteni. Az...
40143 megtekintés
European Championship 2013 – Jönnek a válogatottak
A címeres mezben való szereplés az élsportolók számára mindig egy pluszt jelent, melyet klubcsapataik szerelése nem feltétlenül tud megadni. Az eSportolók számára is valami hasonló...
27273 megtekintés
ESEC - Összecsap a két magyar válogatott
Az első kvalifikációs körök már véget értek az ESEC versenyén, ám kicsiny válogatottunk háza táján még mindig zajlik az élet. A néhány napja még fixnek tekintett nemzeti...
18799 megtekintés
EC2013 - A pályázatok és a szavazás
Beérkezett majdnem az összes, szám szerint 4 pályázat a European Championship 2013 versenyén induló Team-Hungary kapitányi pozíciójára. A cikkben megtalálható Deep, n0Rb1, stricken...
14985 megtekintés
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
12722 megtekintés

Beszéd téma

 
ESEC - Összecsap a két magyar válogatott
Az első kvalifikációs körök már véget értek az ESEC versenyén, ám kicsiny válogatottunk háza táján még mindig zajlik az élet. A néhány napja még fixnek tekintett nemzeti...
118 hozzászólás
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
80 hozzászólás
ESL CSGO HunCup Series #1 18:30-tól!
Három hét telt el az első ESL-es CSGO nightcup óta, ám most végre itt van a második, ami egyben az első is - hiszen HunCup Series néven most indul útjára a torna, melyen a jó...
77 hozzászólás
EC2013 - A pályázatok és a szavazás
Beérkezett majdnem az összes, szám szerint 4 pályázat a European Championship 2013 versenyén induló Team-Hungary kapitányi pozíciójára. A cikkben megtalálható Deep, n0Rb1, stricken...
49 hozzászólás
HURB v1.0 - Egységes versenyszabályzat
Elkészült a Hungarian Ultimate Rulebook első verziója, mellyel szeretnénk egységesíteni a magyar Counter-Strike: Global Offensive versenyeken (legyen szó akár offline vagy online...
44 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1678
 
1881
 
 
 
kép 5538
 
1809
 
 
kép 4975
 
2406
 
 
 
kép 4366
 
4714
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu