Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ICL 17 - Az augusztus végi LAN elmarad!

 
18
 
LAN · júl. 26., péntek
 
Eddig a pillanatig egyetlen egy játékban sem láthatunk 10 elfogadott státuszú csapatot, így a szervezők végül úgy döntöttek, hogy az augusztus végi offline rendezvényüket nem rendezik meg. A már megszokott őszi szüneti időpont természetesen adott, tehát a következő, szám szerint a 17. ICL-re az őszi szünetig kell várnunk!
 

ICL 17 - Indul a mandula

 
3
 
LAN · júl. 07., vasárnap
 
Kereken 1 hete ért véget az ICL 16. állomása, ma pedig már közölték a következő versenyük időpontját és az ott megrendezendő játékok listáját. Minden ezzel kapcsolatosan információ megtalálható ebben a cikkben!
 

ESL ICL kvalifikáció - Döntő 20:00-tól

 
5
 
E-sport · jún. 13., csütörtök
 
Elérkezett hát a pillanat, ma este 20:00-kor - vagy inkább úgy nagyjából 10 óra magasságában - kiderül, hogy kié lesz az ICL 16. állomására szóló nyeremény, azaz az ingyen jegyek. A volgare és a neverQuit csapatai állták legjobban a sarat, így ők küzdhetnek meg az ESL ICL kvalifikációjának döntőjében. Ne feledjétek, 19:00-tól az első CS2HU GameNighttal jelentkezünk, felfezetve ezt az izgalmasnak ígérkező finálét!
 

ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés

 
166
 
E-sport · máj. 28., kedd
 
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az ICL 16. állomásán ingyen és bérmentve vehet részt. Közvetítés eredményekkel, felállásokkal és minden egyéb fontos információval!
 

ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók

 
219
 
E-sport · ápr. 23., kedd
 
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt. Mérkőzések lebonyolítása, időpont egyeztetés, wildcard, ESL Wire – és minden, ami fontos lehet!
 

ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!

 
22
 
E-sport · ápr. 18., csütörtök
 
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva. Látva az említett versenyszervező portál CSGO scene felé való nyitottságát és a nightcupok sikerességét, most az ESL-es srácokra bízzuk a kvali lebonyolítását!
 

Vitassuk meg – ICL 16 szabályzat

 
40
 
LAN · ápr. 14., vasárnap
 
Bár még több, mint 2 és fél hónap visszavan a következő ICL-ig, a szervezők már most közzétették az új szabályzat első verzióját. Itt az alkalom, hogy újra hangot adjatok nemtetszéseteknek, felvessétek újabb ötleteiteket, mellyel jobbá lehetne varázsolni a következő CSGO LAN-t. Ötletelésre fel!
 

ICL 16 - Start!

 
8
 
LAN · ápr. 04., csütörtök
 
Alig 4 napja, hogy véget ért az ICL 15. állomása, máris itt az újabb hír, mely a következő, azaz a 16. váci rendezvény startjáról íródott. A június 28-30. időpontban megrendezésre kerülő LAN-ra a nevezéseket vasárnap nyitják meg a szervezők. 20+ CSGO csapat? Megcsináljuk?
 

ICL 15 - Közvetítés

 
549
 
LAN · márc. 28., csütörtök
 
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike: Global Offensive LAN-ról. Csoportok, mérkőzések, csapatok felállással, képek, livestream - minden, ami szem-szájnak ingere!
március 31.
Az utolsó képadag is felkerült facebookra! Irány-arány!
 
március 31.
Ezzel a helyszínről búcsúzunk is, köszönjük, hogy a hétvégét velünk töltöttétek!
 
március 31.
Ééééés nyert az Hungary ancients! A döntő első mapja de_nuke_se volt, ami köztudottan az anci legjobb mapja. Bár a CT oldal nem sikerült éppen a legjobban, T-ben sikerült 7 kört is támadniuk, ezzel pedig 16-12 arányban múlták felül a Lengyelország UniversalSoldiers csapatát. Az ICL 15 győztese tehát az ancients! Gratulálunk nekik!
 
 

ICL 15 - Kerekasztal beszélgetés és lebonyolítás

 
0
 
LAN · márc. 28., csütörtök
 
Újabb információk láttak napvilágot a pénteken kezdődő ICL 15 versenyéről, többek között a Counter-Strike: Global Offensive pontos lebonyolítási menetrendjét is közölték a szervezők, valamint egy kerekasztal beszélgetésre is felhívták az érintettek figyelmét.
 

ICL 15 esélylatolgatás – 3. rész

 
4
 
LAN · márc. 27., szerda
 
Biggyesszük oda akkor azt a bizonyos pontot a CS2HU ICL 15 esélylatolgatás végére, jöjjön a top4 egy dobogóról lemaradó és három dobogós csapattal. Itt van tehát az utolsó, lezáró epizód, öveket becsatolni, vigyázz, kész, rajt!
 

ICL 15 esélylatolgatás – 2. rész

 
2
 
LAN · márc. 26., kedd
 
Jön és egyre csak közeledik a péntek, amikor is nagyjából este 8 óra magasságában már minden csapat a helyét elfoglalva várja a jelet Szokétől: Pöröghet a live! Viszont addig még van egy kis dolgunk nekünk is, és persze a csapatoknak is (felkészülés szempontjából), úgyhogy vágjunk is bele, jöjjön az ICL 15 esélylatolgatás második része!
 

ICL 15 esélylatolgatás - 1. rész

 
31
 
LAN · márc. 26., kedd
 
Már csak 4-et kell aludni és itt az első magyar Counter-Strike: Global Offensive offline verseny. Hangoljunk mi is a váci eseményre egy 3 részes esélylatolgatással. Az első, azaz a mostani epizódban azokat a csapatokat vesszük górcső alá, akik kisebb eséllyel pályáznak egy esetleges top8-as helyezésre.
 

ICL 15 - Megtelt!

 
9
 
LAN · márc. 14., csütörtök
 
A mai napon befutott az utolsó befizetés is az ICL szervezőinek számlájára, ami azt is jelenti, hogy most már nincs lehetőség újabb befizetésekre! Az 5 megrendezendő versenyszámban összesen 97 csapattal találkozhatunk, ha úgy döntünk, hogy lelátogatunk Vácra az ICL 15 versenyére.
 

ICL 15 - A maximális létszám 96!

 
14
 
LAN · márc. 02., szombat
 
Az éjszaka folyamán az ICL szervezői egy újabb jó hírrel szolgálhattak: A maximális csapatlészámot egészen 96-ig sikerült feltornázniuk, ami azt is jelenti, hogy a jelenlegi 79 résztvevő mellé maradt még 17 hely. Szóval még senki sem késett el, de azért illik begyújtani a rakétákat!
 

ICL 15 - A legfrissebb hírcsomag

 
2
 
LAN · febr. 21., csütörtök
 
Szép számban érkeztek befizetések eddig az ICL szervezőségének a számlájára - sajnálatos módon eddig nem Counter-Strike: Global Offensive-ben csipkedték magukat a legjobban a csapatok, de most már itt az idő! Az első nevezési időszakot március 1-ig kitolták a rendezők, viszont már csak 23 csapatnak maradt hely a rendezvényre.
 

NetCups ICL kvalifikáció – Helyzetjelentés

 
8
 
E-sport · jan. 28., hétfő
 
Nagyjából 6 napjuk maradt azon csapatoknak, akik szeretnének részt venni a NetCups oldalán megrendezendő ICL kvalifikáción. Legalább 12 csapat részvétele esetén tudjuk a nyereményeinket bedobni a talonba, ami 16 együttes esetén egyébként tovább nőhet.
 

NetCups ICL kvalifikáció - Nevezésre fel!

 
14
 
E-sport · jan. 20., vasárnap
 
Egy néhány hetes bajnokság keretein belül kerül megrendezésre a soron következő ICL online kvalifikációja, melyre minimum 12, maximum 16 csapat nevezését várjuk. A kupa a megszokottaktól ellentétben nem itt, a CS2HU hasábjain kerül lebonyolításra – a NetCups-szal karöltve rendezzük meg ezt a kvalifikációs tornát.
 

ICL 15 – Az első infók

 
3
 
LAN · nov. 11., vasárnap
 
Pontosan egy héttel ezelőtt ért véget az ICL 14. állomása, ma pedig már a 15.-ről kaptunk némi információt, így a pontos időpont és a játékok listája is napvilágra került. Természetesen még sok információval adósak a szervezők, de hetente kapunk újabb és reméljük jobbnál-jobb híreket a következő váci rendezvényről.
 
1

e havi legjobbak

 
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43471 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
38970 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
33244 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva....
27429 megtekintés
ICL 15 esélylatolgatás – 3. rész
Biggyesszük oda akkor azt a bizonyos pontot a CS2HU ICL 15 esélylatolgatás végére, jöjjön a top4 egy dobogóról lemaradó és három dobogós csapattal. Itt van tehát az utolsó, lezáró...
14149 megtekintés

Beszéd téma

 
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
549 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
219 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
166 hozzászólás
Vitassuk meg – ICL 16 szabályzat
Bár még több, mint 2 és fél hónap visszavan a következő ICL-ig, a szervezők már most közzétették az új szabályzat első verzióját. Itt az alkalom, hogy újra hangot adjatok...
40 hozzászólás
ICL 15 esélylatolgatás - 1. rész
Már csak 4-et kell aludni és itt az első magyar Counter-Strike: Global Offensive offline verseny. Hangoljunk mi is a váci eseményre egy 3 részes esélylatolgatással. Az első, azaz a...
31 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3070
 
1523
 
 
 
kép 1533
 
1395
 
 
kép 4822
 
2200
 
 
 
kép 1484
 
1302
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu