Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 26. 0 hozzászólás
 

24 óra és elviekben benyomják az első lo3-akat, és ezzel kezdetét veszi a 2010-es BECUP! Ennek apropójából készítettünk az összes csapattal egy interjút, egyedül 2 csapat volt, amely nem szeretett volna

24 óra és elviekben benyomják az első lo3-akat, és ezzel kezdetét veszi a 2010-es BECUP! Ennek apropójából készítettünk az összes csapattal egy interjút, egyedül 2 csapat volt, amely nem szeretett volna részt venni a projektben, 1 pedig nem tudta elkészíteni a válaszokat. A 37 csapat bőven túlszárnyalta a tavalyi létszámot, 5-tel még az alap CSS slot limitet is, tehát a szervezők oldaláról ez egy sikeres LAN lehet. De persze a játékosok is örülnek, hogy ilyen sok csapat lelátogat Pestszentimrére, ekkora CSS LAN-ra még nem volt példa Magyarországon. Reméljük, jövőre még több lesz!
A bevezetőből nagyjából semmit sem tudtatok meg, de az esélylatolgatás felkonferálásának szántam. Tehát nézzük, hogy az én szemszögemből kik lesznek azok, akik esélyesként indulnak, illetve kik hajaznak még top helyezésre. Esélylatolgatás
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Kezdjük egy kis tömény statisztikával.

  • 37 csapatból 35 vállalta el a felkérésünket, ez 94,6%-os részvételi arány
  • A 35 csapatból 3 csak a feelingért megy a rendezvényre, ez a megkérdezettek 8,6%-át jelenti
  • A csoportból való kijutás 13 csapat céljai közt szerepel, ez 37,1%
  • Konkrét célja nincs 6 csapatnak, ez 17,1%
  • Top helyezésre hajt 3 csapat, ez szintén 8,6%
  • Három csapatnak nem tettünk fel „elvárásos" kérdést, ez szintén 8,6%
  • A top8-ba 4 csapat szeretne bekerülni, ez 11,4%
  • Konkrétan kimondva a győzelemre 3 csapat hajt, ez szintén 8,6%

Összegezve:

  • A csoportból 26 csapat szeretne mindenképpen kijutni, ez a megkérdezettek 74,2%-át jelenti
  • A playoffban még továbbjutni a számok szerint 10 csapat szeretne, ez 28,5%

Nézzük a konkrét dobogót, hogy tippeltek az interjúalanyok:

  • A spray[+] elsőségére 19-en voksoltak, a LION-éra 5-en, az RS-iNcentive-ancients hármasra pedig 1-1 szavazat érkezett.
  • A LION-t 5-ször tették a második helyre, a spray[+]-t és az Authority-t 4-szer,az RS-t 3-szor, míg az Endless-iNcenive-theEMPIRE-haxxitas csapataira 1-1 „ezüstérmes" tipp érkezett.
  • A dobogó legalsó fokára holtversenyben az RS és a diGestive páros kapott 5-5 „szavazatot", az Endless négyet, a LION 3-at, a spray[+] kettőt, míg a hurtMEplenty-MyrmidonI-haxxitas hármas 1-1 „pontot" kapott.
  • Így tehát a legvalószínűbb végeredmény a spray[+]-LION-Redstars sorrend.

Na de nézzük konkrét csapatokra bontva az esélyeket.

 LION: SESSA, PDZ, hal, West, Skorpio

A LION csapata ingyen utazhat a rendezvényre, mivel a TG-BECUP ligában a döntőben legyűrték az RS gárdáját. Egyértelműen a végső győzelemre is esélyesek, legalábbis az utóbbi idők eredményei ezt mutatják. Ha nem jön közbe nekik semmilyen technikai probléma (gondoljunk csak az ICL-es pakolós témára), akkor bármire képesek lehetnek. A tapasztalat megvan, a teljesítmény szintén, tehát ha az aranyérem nem is, de a dobogó szinte garantált.

 Redstars: Res1st, Nyak, Pigstick, RazoR, Beny

Minden bizonnyal ők is az aranyra hajtanak, amire meg is van az esélyük. Bár a Res1st dirigálta csapatnak elég „új" a felállása, hiszen nem is olyan régen csatlakozott hozzájuk Pigstick és RazoR, de Res1st választotta őket, tehát a játéktudásuk alapján a bármire képesek lehetnek. Bár online nem úgy jöttek össze a dolgok nekik, ahogy azt várták, hiszen mind a TG-BECUP ligában, mind pedig az ESL által szervezett ligában a döntőbe jutottak, de mindkét helyen elvéreztek, így van miért visszavágniuk LAN-on.

 diGestive: BenyA, Peyke, ToMMo, Moltes, HelmCor

Nem szeretnék megbántani senkit, de rájuk lehet mondani, hogy „örök vesztesek". Netes teljesítményük sem rossz, de ők LAN-on tudják igazán kimutatni a foguk fehérjét. Bár most ők is ingyen belépőket nyertek a BECUP-ra, ezzel is látszik, hogy hiába játszanak régóta, még mindig fejlődésképesek. Ők is az aranyért szállnak majd harcba. Itt csak egy kérdés van: megtörik-e az évek óta tartó átkot, avagy sem. Ha az elmúlt LAN-ok eredményeit nézzük, a dobogó legalsó fokát ők bérelik ki még a rendezvény előtt, de köztudott, hogy ők lancsapat, így bármi előfordulhat.

 spray[+]: .PhP, GuardiaN, UN, pR, sneix

Sokak szerint ők az egyértelmű esélyesei a BECUP-nak. Bár a legutóbbi offline versenyen, ahol megjelentek, magukhoz képest csúfosan leszerepeltek (DSRack LAN 5-6. helyezés), a BECUP-ra mégis nagy önbizalommal vágnak neki. Ahogy GuardiaN mondta, nekik ezt a rendezvényt meg kell nyerniük. Talán ez a nyomás, ami rajtuk lesz, okozhatja a vesztüket.

 haxxitas: APACS, daeroN, koiz, BladE, koby*

Ezek a srácok nem öregednek meg, még mindig a fiatalabbak közé tartoznak. Az esélyesek között azért ők is ott vannak, hiszen a LAN eredményeik erre a következtetésre adnak okot. Nem olyan régen tértek vissza ők is, mint haxxitas, de egy alappillér hiányzik a régi csapatból, méghozzá ...pista+, de az ő helyét koiz a csapat szerint teljes mértékben át tudta venni és kiválóan helyettesíti. A készüléssel azért ők is hadilábon álltak, de hát melyik csapat az, amelyik teljes mértékben elégedett és úgy érzi, hogy fel tudott készülni a megmérettetésre?!

 iNcentive: MIKO, Sagona, HsP[A], Chris, dikioneR

Lassan ők is kezdenek hasonlítani a diGestive-re, hiszen az elmúlt 1 évben 2 bronz és 2 ezüst szerepel a képzeletbeli vitrinjükben. A MIKO-vezette „bagázsban" is volt egy változás néhány hete, hiszen crplareN kikerült a csapatból, helyére pedig az RS-ből „eltanácsolt" dikioneR érkezett. A légkör nem új számukra, hiszen más és más játékosokkal, de már többször játszottak együtt. Egyértelműen az aranyért hajtanak, most viszonylag többet is készültek, mint az előző LAN-ok előtt, így az esélyük meg is van a dobogó legfelső fokára állni. A BECUP-ligákon nem vettek részt túl tevékenyen, ezért nem is tudtak ingyen belépőket szerezni maguknak, így csak azok tudják, hogy milyen formában van az iNcentive, akik játszottak ellenük.

 ancients: KODIAK, kuLi, nkRRRR, boE, Flavius

Sokak kedvencei ismét a harc mezejére lépnek, és megküzdenek az elsőségért. Bár nem mondták ki, bizonyára ők is aranyéremmel térnének haza. Az „ősöknél" is volt változás, nem is akármilyen, hiszen kuLi invitálásra a CS1.6 scene-ből 2 játékost vett fel az ancients, boE-t és nkRRRR-t. Érdekes lesz látni ezt a felállást, 2 Counter-Strike: Source-os, 2 Counter-Strike 1.6-os, illetve egy félvér, aki még jelen pillanatban is űzi az ipart mindkét színtéren. Az ICL győzelem után bátran ki lehet jelenteni, hogy hiába csak LAN előtt kezdtek el ismételten aktívan játszani (illetve hát készülni), hiába 2 új, CSS-ben viszonylag még nem túl tapasztalt játékos, az ancients csapatát nem lehet félvállról venni.

 Authority Gaming: tmaven, Mr.Hanz, addrid, Burlak, hellk

Az egyik titkos esélyes. A madarak azt csiripelték, hogy iszonyatos formában érkeznek meg a BECUP-ra a csehek. Sok csapatnak keresztbetehetnek, és nem titkolt szándékuk, hogy feljebb lépjenek a létrán és legalább a dobogóra fel szeretnének állni. Az önbizalmuk megvan, képességben sincs hiány, így bizony borsot tőrhetnek a csapatok orra alá.

Lehetséges meglepetéscsapatok:

 Endless: BigTomi, ZEN, advanced, NOFEAR, InZert*

A potenciális meglepetéscsapat. Ha lehet ilyet mondani az online eredményeik után. Sokan a dobogóra várják őket, de szerintem erre még várni kell. Egy LAN nem net, ahogy tartja a mondás, bár a labda természetesen az ő térfelükön pattog, akár rám is cáfolhatnak. De mégis, túl nagy lantapasztalattal nem rendelkeznek, de a top szereplés számukra is szinte garantált.

 WiLD: dMk, ERGINIUS, KING, n3R0, DominatoR

Online ők is szép eredményeket értek el az utóbbi időben, de ne felejtsük el, hogy ez a felállás is friss, így kiütközhetnek azok a különbségek, melyek egy régóta együttlévő csapatnál nem jelennének meg. Saját magukat legalább a top8-ba szeretnék látni, de a dobogó legalsó fokára való fellépést sem nehezményeznék.

 Dalay Lamas: Trance_HUN, goodwill, aLe, claytoN, tapsihapsi

Őket igazából nem sorolnám a meglepetések közé, hiszen már megmutatták az elmúlt években, hogy mire képesek. Most is legalább a top8-ba szeretnének bekerülni, de jobb eredményben reménykednek. Az esélyük megvan rá nekik is, mint ahogy a többi csapatnak is. Náluk sem volt tiszta a „hogyan" és a „miként" egy darabig, de még éppen időben realizálódott bennük, hogy milyen felállással szándékoznak részt venni a BECUP-on.

Természetesen ez csak az én szubjektív véleményem, bármi előfordulhat.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5097
 
2311
 
 
 
kép 522
 
1508
 
 
kép 887
 
1597
 
 
 
kép 3506
 
1436
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu