Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 18. 0 hozzászólás
 

És igen... Megtelt. 32/32. Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai CSS LAN-jára van kilátás, hiszen az előre "beígért" 32 slotos maximum létszám már betelt. Ez már csak nőhet, de azt hiszem, hogy a LAN-on

És igen... Megtelt. 32/32. Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai CSS LAN-jára van kilátás, hiszen az előre "beígért" 32 slotos maximum létszám már betelt. Ez már csak nőhet, de azt hiszem, hogy a LAN-on résztvevő együttesek egyike sem lesz csalódott, ha ez a létszám itt megáll.
Az interjúkkal sem állunk le, most az abearth-on volt a sor és ReSeT-en, aki készséggel válaszolt a kérdésekre.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

abearth interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Üdvözöllek kedves ReSeT, köszönöm, hogy elfogadtad a felkérésünket. Először is, mivel még új vagy itt, mutatkozz be az olvasóknak, mesélj magadról!

Szerbusz KEDVES n0rb1! Firtkó András a nevem, most novemberbe töltöm a 17 életévemet és általában Szentendrén töltöm a mindennapjaimat. Szeptembertől újult erővel kezdek neki a 11. osztálynak egy közgazdasági suliban, emellett az abearth Mutligaming CSS csapatát próbálom irányítgatni több-kevesebb sikerrel.

Jöjjön a második kérdés, ami szintén a szokásos: mesélj eddigi játékos pályafutásodról!

Az egész 5.-be kezdődött. Páran eljárogattunk egy közeli Internet Cafeba. Először viccből játszogattunk, aztán megvásároltam boltba ezt a REMEK játékot. Az elején, ahogy mindenki, én is pubolgattam, „warozgattam", majd megismertem a mostani ENDLESS csapatát erősítő NOFEAR-t és neki köszönhetően elkezdtem komolyabban űzni a játékot, majd sok próbálkozó, kisebb sikereket elért csapatokból idáig jutottam. :)

Mesélj a jelenlegi csapatodról, az abearth-ről. Mikor és miként került össze a jelenlegi ötös?

A jelenlegi LU nagyon nehezen alakult ki. Körülbelül 2010. januárjában csatlakoztam ehhez az 1 éves múltú csapathoz, aztán kisebb szünettel nyár elejétől megint (igaz mindig más és más 5.-kel játszottunk). Abban a pillanatban, amint elkezdett alakulni az ötös, rögtön közbejött valami. Utazás, szülők... Nagy nehezen de végül is kialakult az LU, ami a következő embereket tartalmazza: fR0St, LIFe, iMPEC, V1CE és persze én. Eddigi összeállításoknál sokkal, de sokkal jobb érzésem van a jövő iránt és bízok benne , hogy V1CE ugyanilyen sikerrel betudja tölteni ezt a fontos pontot a csapatba.

Jellemezd néhány szóban a társaid!

Nagy „fR0ST" Dávid: Sátoraljaújhelyi lakos. 16 éves és ő tölti be a csapat legfontosabb posztját. Intézi a csapat ügyeit minden téren. Neki köszönhetjük, hogy ebbe a remek Multigamingbe helyet kaphattunk. Megbízható játékos és a csapatba ő a legrégebbi fix ember. Az alapító tagok között volt. Sokat ingadozik a játékteljesítménye, de ez betudható az elfoglaltságainak. Természetesen mindig belövi, amit kell és sose hagy minket cserbe.

Tóth „iMPEC" Ádám: 15 éves, Budapesti lakos. Ő a mi kis skillzsákuk. Minden waron a maximumot nyújtja és a legesélytelenebb köröket is lehozza. Megbízható, okos játékos ahhoz képest, hogy nemrég csöppent bele a komolyabb csapatozásba. Nem sok csapatba játszott, így tapasztalata megnyilvánul néhány esetbe, de meglepő gyorsasággal pótolja a hiányosságait.

Ghafir „LIFe" Kerim: A legfiatalabb a csapatba a maga 14 évével, Bicske lakosságát növeli 1 fővel. Sokszor hallottam, hogy az ilyen fiataloknak nem való a játék. A pletykákkal ellentétbe remekül helytáll a csapatba. Sokszor még ki is tűnik egy-két nehezebb szituációba. Ahogy a többiek is, ő is teljesen megbízható és a kilengései ellenére a fragelésbe mindig elől helyezkedik el.

Kaposvári „V1CE" Csaba: 16 éves, szintén Budapesten éldegél. Ahogy feljebb is említettem, ő az új 5.-ünk. Számomra régebbről ismert játékos. Mindig biztosan játszik és ahhoz képest , hogy most csatlakozott a csapathoz,  remekül beilleszkedett és átvette a minket cserbenhagyó baLnak a helyét. Bepótolta a kisebb-nagyobb lemaradásait így újult erővel kezd neki a jövőnek velünk.

A csapatból eleddig csak ketten vettetek részt offline versenyen, így nem mondható a csapat túl tapasztalatnak e téren. Te viszont már BECUP-on is voltál, hogy érezted magad 2008-ba? Milyen élményekkel, tapasztalatokkal távoztál akkor a rendezvényről?

Sajnos ez így van. V1CE megjárta ICL6-ot kisebb sikerrel, de jól szerepelt. Számomra Magyarországon az egyetlen LAN-nak nevezhető esemény a BECUP. Teljesen normális körülmény, remek admingárda és a szinvonal se hasonlítható össze a többi magyar LAN-nal. Ahogy említetted 2 éve a 2008-as BECUP-on egy kisebb „mix" csapattal résztvettem. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elterveztük, de az a mi hibánk. A LAN-ról még annyit, hogy bármilyen probléma merült fel, azt rögtön orvosolták és ha bármilyen kérdésünk volt, rögtön rendelkezésre állt minden közelben lévő admin. Számomra nagy élmény volt a LAN és remek embereket ismertem meg. Hozzátenném ez volt 2008-ba. Kíváncsian várom, hogy 2 év elteltével mivel tehetik ennél is jobbá ezt a rendezvényt.

Hogy megy a készülés? Bevállaljátok-e és lesztek-e az első csapat, aki elégedett az eddigi felkészülésükkel?

Sajnos el kell, hogy szomorítsalak. Nem vállaljuk el ezt az érdemet. Körülbelűl 10 nap áll rendelkezésünkre a LAN-ig. Persze próbáljuk minden lehetséges percét kihasználni ennek a pár napnak, warozgatunk, taktikolgatunk, botozás és társai... Ahogy már írtam régebb óta együtt játszogatunk 4-en így igazából csak V1CE-nak kell pótolni a csapatbeli dolgait, így nem leszünk sokkal lemaradva a többiekhez képest. Sőőőőt...

Milyen célt tűztetek ki magatok elé? Hányadik helyen szeretnétek végezni?

Mivel kevés időnk van/volt , hogy megfelelően érkezzünk meg a rendezvényre, így nem hiszem , hogy mi lennénk az a bizonyos „meglepetés csapat"... Bááár úgy viszonyulunk, hogy mindent bele, lesz ami lesz. Csak a maximumot, de elsősorban jól szeretnénk magunkat érezni és meg akarjuk alapozni a jövőjét a csapatnak.

Szinte minden LAN-on van egy meglepetés csapat, aki szinte a „semmiből" tud szép eredményt elérni. Vajon szerinted lesz idén a BECUP-on is ilyen együttes? És ha lesz, akkor kik lesznek azok?

Én is várom , hogy ki lesz ez a meglepetés csapat. Feljebb említettem, hogy régebb óta ismerem az egyik Endlessest, név szerint NOFEAR-t, így azt gondolom, hogy a netes eredmények és a róluk hallott pletykák alapján nagy meglepetésbe részesítenek majd minden csapatot. Szóval gyerünk fiúk. Mutassátok meg... :P

Végül kérnék Tőled is egy tippet!

1. LION
2. spray[+]
3. Endless

Köszönöm, hogy a főműsoridő után is képes voltál válaszolni a kérdéseimre! További jó felkészülést és sok szerencsét a BECUP-ra!

Én köszönöm a lehetőséget és megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem az abearth Managerének, Methodnak a támogatást. Természetesen Neked is sok sikert a továbbiakba. Cu @ BECUP! :)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3446
 
1651
 
 
 
kép 190
 
1701
 
 
kép 5706
 
1783
 
 
 
kép 340
 
1791
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu