Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 13. 0 hozzászólás
 

Ismét egy külföldi csapattal sikerült interjút készíteni. Az alany pedig az  Authority Gaming égimeszelője, tmaven volt. Őt faggattam az eddigi magyar LAN-os tapasztalatairól, a cseh scene-ről és úgy

Ismét egy külföldi csapattal sikerült interjút készíteni. Az alany pedig az  Authority Gaming égimeszelője, tmaven volt. Őt faggattam az eddigi magyar LAN-os tapasztalatairól, a cseh scene-ről és úgy általába.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

Authority interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Köszöntelek a magyar CSS közösség nevében tmaven! Először is, kérlek mutatkozz be az olvasóknak!

Sziasztok srácok. A nevem Mark, 21 éves vagyok, 198 cm magas, barna szemű szexi mosollyal. Csak egy normális fickó :)

Mesélj a játékos múltadról. Mikor kerültél kapcsolatba a Counter-Strike világával? Mely csapatokban és kikkel játszottál eleddig?

Day of Defeatről váltottam át CS-re 5 évvel ezelőtt. Az EnRo Griffins, a TheLastResort csapataiban játszottam eddig, most pedig az Authority Gaming szervezetében játszom együtt hanzzal, hellk-kel, burlakkal és addriddel.

A cseh CSS scene-be van néhány igen jónak mondható csapat, melyek az európai elitbe sorolhatóak. Kérlek, mesélj nekünk a cseh CSS scene-ről!

A cseh CSS scene-ünk felett jelenleg kissé káosz uralkodik. Sok mix csapat van, de kevés fix csapat. De szeptemberben indul az INTEL liga, ahol egy csoportban vagyunk az eSubával (ex Burning), a spray[+] csapatával, a SNOOPY-val és lesz még 4 csapat a kvalifikációs sorozatból.

A csapatodnak egyetlen nagy riválisa van Csehországban, az új eSuba. Vagy vannak még tehetséges csapatok?

Nem sokat tudok erről. Még mindig tagja vagyok a mixeknek, de még nem találkoztam új tehetségekkel.

A cseh nemzeti csapatnak Te is tagja vagy, legutóbbi a XIII. Clanbase NationsCup versenyén a harmadik helyen végeztetek. Többek között Magyarország válogatottját is kiütöttétek a negyeddöntőben. Hogy értékelnéd ezt a sikert? Úgy gondolod, hogy sikerülhetett volna előrébb végeznetek?

Nagyon jó kupa volt, de sajnos „gagyi" végződéssel. A kupa fő adminja nem volt a helyzet magaslatán, a végeredmények nem hivatalosak... A cseh scene-ben alulértékeltek minket, mert csak a B csapat voltunk. De megcsináltuk, a 3./4. helyen végeztünk, miután kikaptunk Dániától.

Váltsunk témát, beszélgessünk a csapatodról, az Authority Gamingről. Korábban a RiderS on the Storm csapata voltatok, de a szervezet bezárta kapuit. Az Authority egy új szervezet Csehországban, hiszen 2009-ben alapították. Hogy kerültetek kapcsolatba az Authority Gaminggel? Hogy kerültetek be a szervezetbe?

Kiváló ajánlattal vették fel a kapcsolatot velünk. Mi pedig igent mondtunk az ajánlatukra.

Az elmúlt 1 évben változott a felállásotok, hiszen MAJKL távozott, helyére véglegesen pedig addrid érkezett. Mi volt a változás oka?

Hát igen, Majkl... inkább nem kommentálnám... Majkl helyét először prox vette át, aztán 2 hónappal előtt az ő helyére érkezett addrid.

Már szerepeltél magyar LAN-on. Mik a tapasztalataid?

A 2008-as BECUP-on 4.-ek lettünk, az ICL-en pedig harmadikok. Feljebb szeretnénk lépni... Kiváló események voltak, de hát mit mondjak, érdekes szabályokkal. A BECUP egy kiválóan megszervezett esemény. Szeretem ezt a „gép választ oldalt" rendszert, train/nuke/inferno/mill mapon T-k, míg dust2-n CT-k voltunk... elég vicces volt ez számunkra :D

Az ICL pedig olyan volt, mint egy vicc, a buta admin nem tudta összeszámolni a csoportban szerzett pontokat. És az egyik elődöntőt a következő napra tették át. Így aztán egy a retardáltak miatti álmatlan éjszaka után felkeltünk, és láttuk, hogy a jövőbeli ellenfelünknek milyen jó bemelegítés volt a bo3 meccs... érdekes állapot volt ez mindannyiunk számára.

Tavaly is regisztráltatok a BECUP-ra, de akkor nem látogattatok el a versenyre. Most viszont már fizetettek is, így garantált a részvételetek. Mik az elvárásaitok? Milyen helyezéssel lennétek elégedettek a LAN végeztével?

Hát igen, a 2009-es BECUP... és Majkl... inkább nem beszélnék róla... még mindig kés van a hátamban... Ebben az évben a top helyezésekért fogunk harcba szállni.

Mi a tipped, mely csapatok fognak a 2010-es BECUP-on az első háromban végezni?

A Res1st-fiúk, még mindig ellenállnak a halálnak (a sör már úton van resi <3). A spray[+] és remélem mi, de a Romániából és Ausztriából érkező csapatok is meglepetést okozhatnak.

Köszönöm, hogy rendelkezésemre álltál tmaven. Sok szerencsét és jó szórakozást az offline rendezvényre. Utolsó szó jogán mondanál valamit?

KODIAAAAAAAAAAAAAAAAK! :D

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3505
 
1540
 
 
 
kép 1248
 
1410
 
 
kép 3498
 
1551
 
 
 
kép 598
 
1432
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu