Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 24. 0 hozzászólás
 

Egyre közelebb vagyunk a verseny napjához és alig pár csapat van hátra az interjú sorozatból. A következő alanyom nem más mint Reap[R] a DownFall csapatából! Jó olvasgatást az interjúhoz! Igyekszünk

Egyre közelebb vagyunk a verseny napjához és alig pár csapat van hátra az interjú sorozatból. A következő alanyom nem más mint Reap[R] a DownFall csapatából! Jó olvasgatást az interjúhoz!

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

DownFall interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: neshN1


Jó estét Reap[R]! Téged inkább az 1.6 scene ismer, ezért kérlek mutatkozz be a Source közösségnek!

Jó estét kedves Nesh! Both Gergely László a becsületes nevem és Budapesten lakom. 21 éves vagyok és jelenlegi tanulmányaimat a BGF Pénzügyi-számviteli karán folytatom, emellett ha az időm is úgy engedi, hódolok a hobbijaimnak. A zenekaromban gitározom, a barátnőmmel vagyok, koncertekre járok illetve koncerteket adunk. Lassan 5 éve játszom CS-vel (ez 4 év 1.6-ot és ugye 1 év Source-ot takar) és ez lesz a 4. Becupom, bár kicsit furcsa lesz,hogy most Source-ban indulok. :-)

Mi annak az oka, hogy áttértél a Source-ra? Szerinted mi a különbség a két scene között?

A Source-ra Kali miatt tértem át. Őt 1.6-ban ismertem meg, mikor elkezdtem játszani és egy nagyon jó barátság alakult ki közöttünk ez idő alatt , szóval nem volt kérdéses, hogy mikor áttért ide, én is itt folytatom "pályafutásomat".
A két scene között véleményem szerint hatalmas különbségek vannak. Nem akarok megbántani senkit, de 1.6-ban közel sem olyan értelmes a scene, mint régebben volt , aki 1.6-ozott, az tudja úgyis, hogy miről beszélek (kivételek természetesen akadnak szép számmal, de sajnos a mérleg rossz oldalra billen ki:) ).
Érzésem szerint az 1.6-os scene javára szolgál, hogy ott viszont van egy fix réteg, akik szinte minden lanon ott vannak mindig.

A DownFall elég új csapat, ezért kérlek, mutasd be a csapatodat! Mesélj, hogy készültök Becupra!

A DownFall igazából még 1.6-ban alakult és nagyon jó élmények kötődnek a névhez, így miután az első pár Source csapatom nem volt hosszú életű, elhatároztam, hogy megpróbálom azt, hogy újraélesztem a régi csapatomat. Az elejétől fogva meg volt az elképzelésem, hogy kiket szeretnék a csapatomba és most így is megyünk lanra, igaz IQ utólag csatlakozott hozzánk, mert SPARXS-nak sajnos úgy hozta a sors, hogy nem tud lejönni játszani.
IQval 1.6-os időkben szintén évekig voltunk együtt egy csapatban, így ahogy felkerestem, hogy jönne-e velünk Becupra, rögtön igent mondott. Ezúton is köszönöm neki!
Jöjjön a legnehezebb rész, a csapat bemutatása:

IQ: Révén, hogy régi motoros, így egy tapasztalt lan játékosról beszélek a személyében. Szeret kellemetlen perceket okozni az ellenfélnek és jó csapatjátékos.

Reap[R] (Itt Kalit hívtam segítségül,mert ő tudna a legjobban jellemezni):  Nem egy madfragger, de jelentősen kiveszi a részét a munkából, már így a csapat teljesítményét, és a mérkőzések eredményét  illetően. Persze mint mindenkinek, neki is vannak jobb napjai, amikor azért elég jól tud játszani.
Sok lanon megfordult már, így a lanpara kizárva. Morál szempontjából mindig a legtöbbet hozza ki a csapatából lanon :)

Maniac:  Maniac a "zöldfülű" közöttünk. Fél éve játszik a játékkal, így neki van a legkevesebb tapasztalata, első versenye lesz. De engem már az elején meggyőzött, mivel kitartó és megtesz minden tőle telhetőt, hogy ne maradjon le. Ha elkapja a fonalat, ő is igazán kellemetlen ellenfél.

Yukata:  Yuki szintén "zöldfülű" még a maga 1.5 éves játék tapasztalatával. Maniac-kel egyetemben vele kapcsolatban sem gondolkoztam, hogy invitáljam-e a csapatba, kísértetiesen hasonlít a játékstílusa SPARXS barátoméra. Ez a stílus számomra csak jót jelent. Természetesen ő is első lanos :)

Kali: Kali The BEAR+, őt már szerintem sokan ismerik Source scene-ben. Ő a csapat irányítója, szintén régi motoros és nagyon sok lanon megfordultunk már együtt, jó csapatjátékos, és igazi hangulatfelelős. Ha egyszer beindul a fragelésben, akkor nincs megállás :) Emellett egy igazán jó entry fragger.

Hát ezek lennénk mi. A készülés sajnos nem volt zökkenőmentes, mivel folyamatosan nyaralgattunk, 2 hetet, ha úgy rendesen tudtunk készülni, hogy ez mire lesz elég, az a jövő zenéje.

Ha jól tudom nektek ez lesz az első CSS lanotok. Milyen elvárásaitok vannak magatokkal szemben?

Kalinak már van Source-os lan tapasztalata, de részben jól tudtad. Az elvárások adottak, azonban, hogy a készülés hiányában ebből mi valósul meg, az megint más kérdés. Természetesen igyekszünk mindent kihozni magunkból és kijutni a csoportból, azonban ha nem jön össze akkor sem csüggedünk el.

Első lannak igen nehéz mezőnyt kaptatok ki, hiszen ez lesz Magyarország első ilyen nagyszabású Source lanja. Mit gondolsz, mi az oka annak, hogy ennyi csapat jelentkezett most?

Kimondottan örülünk, hogy egy ilyen erős mezőny lesz és ilyen szép számmal lesznek csapatok. A spray csapatára kimondottan kíváncsi leszek. Sajnos arra, hogy mi az oka, hogy ennyi csapat jelentkezett, nem tudok válasszal szolgálni, mivel nem mozgok régóta ebben a scene-ben, és nem követtem régebben az eseményeket.

Ha még nem is vagy benne annyira a scene dolgaiba, attól még érdekelne hogy szerinted kik lesznek a legjobbak az idén Becupon?

Hogy kik lesznek a legjobbak, az függ a hold és a csillagok állásától is, azonban reményeim szerint magyar csapat fog végezni a dobogó legfelső fokán. Rossz érzéssel tölt el, amikor külföldi csapat zsebeli be a magyar aranyat. De a külföldiek közül a sprayre, a myrmidonira, illetve - ahogy hallottam - az Authority Gamingre lesz érdemes figyelni. Magyar csapatok közül az esélyesek véleményem szerint a következők lehetnek: az ősök, a diGestive, az iNcentive, a LION illetve a RedStars csapata.

Köszönöm, hogy késő este szakítottál rám időt! Sok sikert a DownFallnak a továbbiakban! Utolsó szó jogán mit szeretnél üzenni az olvasóknak?

Mi köszönjük a lehetőséget! :) Utolsó szó jogán a szeretném megköszönni pár régi csapattársunknak, hogy játszhattam velük és megismerhettem őket, illetve, hogy segítettek nekünk, ha úgy adódott.
Név szerint köszönöm DMB-nek, ZiTi-nek,Grassy-nek és SPARXS-nak!
Az induló csapatoknak pedig ezúton is sok sikert kívánok!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1273
 
1487
 
 
 
kép 3763
 
1486
 
 
kép 5364
 
2501
 
 
 
kép 3296
 
1744
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu