Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 23. 0 hozzászólás
 

35! A napokban kissé lassabban kúszott felfelé a szám, de betudható ez a hosszú hétvégének is. Augusztus 25-ig lehet még utalni. Vajon meglesz a 40?A mai "nagy adag" második "kivesézett" csapata a FUN4CE.,

35! A napokban kissé lassabban kúszott felfelé a szám, de betudható ez a hosszú hétvégének is. Augusztus 25-ig lehet még utalni. Vajon meglesz a 40?
A mai "nagy adag" második "kivesézett" csapata a FUN4CE., a páciens pedig PG volt, akit fórumon a szókimondó stílusáról ismerhetnek többen.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

FUN4CE interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Üdvözöllek a TOTALCS hasábjain kedves PG! Mivel ez az első alkalom, hogy interjú készül veled, kérlek, mutatkozz be az olvasóknak!

Sziasztok, üdvözöllek n0Rb1! Papp Ádám, 18 éves debreceni lakos vagyok, a CSS-ben PG-ként ismerhettek. Az CSS-t hat éve kezdtem el, majd hosszabb szünet után újra lefújtam a port a lemezről. Most a FUN4CE csapatát erősítem. Jelenleg diák vagyok, utolsó évemet kezdem a középiskolában.

Következzen a szokásos második kérdés, azaz mikor kerültél kapcsolatba az online világgal, jobban mondva a Counter-Strike „vonzáskörzetével"?

Nos, részben az előző kérdésemben is választ adtam erre a kérdésre. Eleinte a CoD szériáiban próbáltam ki magam, huzamosabb ideig CoD2-vel játszottam, egy akkori csapattársam Jakab "deep" Tamás hozta szóba egyszer a CS-t, egy garázs lanon ki is próbáltuk az 1.6-ot, nagyon megtetszett, utána pedig jött a CSS és a hardverfrissítés a celeronról :). Ezek után megismertem néhány játékost és nyugodtan ki is mondhatom, hogy már nem csak a játék vonz ide, hanem a közösség is.  

Térjük ki pár kérdés erejéig a csapatodra, a FUN4CE.-re. Miként alakult meg a csapat?

Nos, ez az egész néhány baráti mix után kerekedett ki, alapból Dr@G0N, wKz, Fanatiqss, AgGRo, PG felállással, viszont sajnos Fana nem tudott velünk tartani, ezért Brokennel pótoltuk őt, a továbbiakban reméljük vissza fog térni közénk Fana.

Rendhagyó nevet választottatok. Mesélnél nekünk erről?

Mint már mondtam, az egész egy baráti társaságból alakult meg, nem életcélunk profi CSS játékosnak lenni, ezért is jött a FUNFORCE elnevezés.

Mesélj nekünk a csapattagokról!

Most egyenként nem szeretném hosszabban jellemezni a csapat tagjait, Dr@G0N az irányítónk, wKz az entry fraggerünk, Zsákos Broken a hű bombahordozónk, AgGRo-t sikerült elhalásznunk 1.6-ból, nem jártunk rosszul vele. Lassan fél éve játszunk együtt, próbálunk masszív ötössé válni.

A jövőre nézve vannak már kialakult, fix terveitek? Vagy lesz, ami lesz?

Igazából elsődleges célunk volt a BECUP indulás, meglátjuk, hogy milyen  gondolatokkal, érzésekkel térünk haza a lanról, már gondolkodunk az ICL hetedik állomásán való megjelenésen, de az még távol van, mint láthattátok most is az utolsó 10 csapat között fizettünk, reméljük a helyezésben nem ez fog tükröződni.

Mi a véleményed a TotalGaming új kezdeményezéséről, a TotalGaming League-ről, azaz a TGL-ről?

A hírnél is kifejtettem véleményemet, miszerint ez egy nagyon szép gesztus a TotalGamingtől, hogy pénzt fektet versenyekbe. Ám ezt a játékosoknak is meg kell hálálniuk azzal, hogy csak akkor neveznek egy eseményre, ha ténylegesen végig is csinálják azt. Ha elvárjuk, hogy minőségi kupákat, ligákat rendezzenek nekünk, igenis becsüljük meg, vegyük kellő komolysággal azt, mivel nem kis feladat vár az adminokra. Ugyanakkor az adminoknak és a szervezőknek is végig a topon kell lenniük. Bár az első versenyeken minden bizonnyal várhatóak kisebb gixxerek, de én pozitívan tekintek elé.
Egyúttal itt is szeretnék köszönetet mondani Saxxo-nak, dN-nek és Moltes-nek és minden adminnak a HIL mindkét állomásán nyújtottakért.

Jöjjön most egy kicsit „pikánsabb" téma: a magyar CSS együttesek erőviszonya. Hova rangsorolnád ezen a téren Magyarországot? Mit gondolsz, mi szükséges ahhoz, hogy feljebb tudjunk mászni a létrán?

Hát elsősorban egy nagyon jó, alacsony létra. A viccet félretéve, szerintem a nagy öregektől kellene ezt megkérdezni (OBi, ancients, diG) hisz ők sokáig az EU scene élmezőnyében tevékenykedtek. Egy hosszabb cikk érdekes lehetne tőlük arról, hogy mégis hogyan alkottak maradandót. Ám az én véleményem szerint nem a játékosok képességeivel van a gond, hanem azzal, hogy nincs Magyarországon egy olyan szervezet sem, ami tudná biztosítani a csapatainak folyamatosan a külföldi lanokat, ahol igazán sok tapasztalatot szerezhetnének és az egész évben "formában" tartaná őket. Jelen gazdasági helyzetben ez talán érthető is, reméljük a jövőben többször láthatjuk külföldi pódiumon a magyar trikolort.

A BECUP. A csapatotokból is már szerepeltek ezen a rendezvényen páran, de együtt még nem volt szerencsétek részt venni. Mik az elvárásaitok a versennyel és magatokkal szemben?

Ahogyan már néhányszor utaltam erre, a csapatunk nevében is láthatjátok, hogy jól szeretnénk érezni magunkat. A legfőbb elvárásunk az, hogy kijussunk a csoportból, ám ezután minden meccs csak ajándék lenne. Jó volna összemérni erőinket a spray és az ancients csapatával. Kíváncsian várom, hogy a külföldi, számomra ismeretlen csapatok hogyan fognak szerepelni, sok sikert nekik!

Jöjjön az utolsó kérdés, mi a tipped a top3-ra?

1. ancients
2. LION
3. Spray

Végül pedig szeretném megköszönni, hogy elfogadtad a felkérést, szeretnék sok szerencsét kívánni a BECUP-ra!

Köszönöm a felkérést, remélem becupon is találkozhatunk, gyertek sokan spectelni is, viszont a tombolán hagyjátok meg nekem a G27-et :). Jó felkészülést, sok sikert mindenkinek, CU BECUP!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4664
 
1477
 
 
 
kép 1195
 
1435
 
 
kép 1127
 
1325
 
 
 
kép 3340
 
1492
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu