Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 06. 0 hozzászólás
 

Alig több mint 3 hét van vissza a várva-várt BECUP versenyéig. Eleddig 10 csapat van fizetett státuszban, tehát van remény a maximális 32 slot mindegyikének betöltésére.Az első interjúalanyom a gS.

Alig több mint 3 hét van vissza a várva-várt BECUP versenyéig. Eleddig 10 csapat van fizetett státuszban, tehát van remény a maximális 32 slot mindegyikének betöltésére.
Az első interjúalanyom a gS. csapatának kapitánya, AsheN, őt kérdezgettem a csapat múltjáról, a készülésükről és az elvárásaikról.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

gS. interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szia kedves AsheN! Először is arra kérnélek, hogy mutatkozz be az olvasóknak, mesélj néhány dolgot magadról!

Sziasztok, Lukács Ádám vagyok, 20 éves pécsi joghallgató. Szabadidőmet többnyire kondizással, meccsnézéssel és természetesen a kihagyhatatlan pécsi egyetemi bulikkal töltöm. :D Ez az első FPS játék, amivel játszom, szóval komoly játékbeli múltam nincs.

Maradjunk még a kezdeteknél. Mikor, milyen körülmények között kerültél kapcsolataba a Counter Strike világával?

Még anno 2004 karácsonyán kaptam meg szüleimtől a Half-Life 2-t. Ekkor azonban még internetünk sem volt. 2009 elején ébresztett rá az egyik haverom, hogy ezen az accounton Source is van. Eleinte csak pubolgattam, aztán egyre több embert ismertem meg és jó ötletnek tűnt kicsit komolyabban is belefolyni a játékba. :)

Térjünk át most a csapatra. Nem mondható a gS. egy teljesen új névnek, hiszen korábban is indultatok kisebb-nagyobb ligákon, kupákon. Honnan jött a csapatnév, mikor alakultatok, kik az alapító tagok?

A csapat múltjának a kezdete is akkora tehető vissza, amikor elkezdtem játszani. Körül-belül 2009. február elején jött létre a gS. A teljes név ekkor még "got STUFF" volt, de miután rájöttünk, hogy ennek semmi értelme, inkább lerövidítettük simán gS.-re.  Az alapítók közül a mostani felállásban már csak ketten maradtunk. Nevezetesen A$pirin3 és én. Az elmúlt egy évben viszonylag sok felállással játszottunk, de mi mindig itt voltunk.  Nem egyszer kezdtük el mi ketten nulláról a csapatépítést. Az elmúlt egy év alatt a semmiből jött létre az, ami most a gS.-t jelenti.

Hogy „verődött" össze a jelenlegi felállás?

Egy körül-belül egy hónapos inaktív időszak után úgy döntöttem, hogy 2010 elején megpróbálok olyan embereket idehozni, akik beleillenek a csapatba - mind értelmi, mind játékbeli szint alapján - és neki vágunk felkészülni egy offline versenyre. A$pirin3 ugyebár adott volt, aki mindvégig kitartott a gS. mellett és nem ment el másik csapatba akkor sem, amikor teljesen inaktív volt a klán. A harmadik ember, aki csatlakozott hozzánk NoN* volt. Ez március tájékára tehető. Korábban csak sikertelen próbálkozásaink voltak a tagfelvétellel kapcsolatban. Még ebben a hónapban csatlakozott hozzánk duG0o is. A legújabb 5.-ünk Trayken pedig bő egy hónapja szállt be hozzánk. Mindig is egy olyan csapatot szerettem volna, ami nem megy szét egy-egy vereség után, és ahol meg lehet a problémákat beszélni. Most úgy érzem, hogy ez sikerült. Mind a négy társam fejben és játéktudásban is tudja azt, ami a sikerhez kell. Ehhez az életkorunk is nagyban hozzájárul.

Jellemezd néhány mondatban a csapattagokat!

A$pirin3 (18 éves), mint ahogy korábban már írtam az alapítók egyike. Ha lehet ilyet mondani, benne aztán tényleg gS.-es szív dobog. Imádja ezt a csapatot és rá mindig számíthatok. A csapatban az egyik gunman szerepét tölti be, ez azt hiszem, mindent elmond a játékstílusáról. Az elmúlt egy év alatt nagyon nagy fejlődésen ment keresztül játékbeli gondolkodás és aim terén.

DuG0o (20 éves) játékbeli tudása talán a legnagyobb 5-ünk közül. Egyértelműen a legjobb fraggerünk, éppen ezért az entry fragger poszt az övé. Sajnos néha erről megfeledkezik és last fragger válik belőle, amiért jól le is szidjuk. :D Nagy álma volt, hogy eljusson BECUP-ra és ez most úgy néz ki sikerül. :) Alapjáraton egy nyugodt természetű játékos.

NoN* (27 éves) a csapatunk másik gunmanje. Igazi jó "katona", aki betartja a taktikai utasításokat és ha kell bárhova befut elsőként. A pumpa viszont kicsit gyorsan felmegy az agyában, de szerencsére ezt már megtanultuk kezelni. :D

Trayken (19 éves) a legújabb emberünk. Azokon a pályákon, ahol szükség van AWP-sre, ő tölti be ezt a posztot. Annyira még nem ismerem, mint a többieket, de a LAN-os rutinja véleményem szerint nagy segítségünkre lesz.

Magamról pedig annyit, hogy én vagyok a csapat irányítója.Próbálok megfelelni ennek a szerepnek ezért elég sokat demózok, hogy tanuljak a jobbaktól.

Hogy megy a felkészülés a rendezvényre?

Mivel elég későn jött létre ez a végleges line-up, így a felkészülésre szánt idő is megrövidült. A csapatból most ketten éppen nyaralnak. Vasárnap jönnek haza és utána gőzerővel folytatjuk a gyakorlást. Ha összegezni akarom, akkor azt kell mondjam, viszonylag elég jól állunk, hiszen 5 mapból 3-at már átvettünk teljesen. Ha végzünk mind az 5 pályával, akkor pedig már csak a csapatmunkán kell javítanunk. Fontosnak érzem, ha már ennyi pénzt kifizetünk, akkor felkészülten menjünk oda. Ezzel szerintem a versenyt is megtiszteljük.

Ha jók az információim, ez lesz a csapat első offline megmérettetése. Bár van, aki már más csapattal részt vett LAN-on, mégis együtt ez lesz az első ilyen versenyetek. Mit vártok el magatoktól?

Igen, négyünknek ez lesz az első offline megmérettetése. Egyedül Trayken volt már több LAN-on is. Mivel nem úgy megyünk oda, ahogy általában sok csapat szokott, hogy semmit nem készülünk, ezért az alap elvárás számomra a csoportból való kijutás. Onnantól kezdve pedig minden győzelem már ajándék.  Biztos vagyok benne, hogy sokan le fognak minket nézni és ez lesz az egyik fegyverünk.

Bár a fizetett státuszban lévő csapatok száma még csak 10, de nagyjából tudni lehet, hogy kik lesznek még azok, akik részt vesznek a BECUP-on. Kiktől tartotok a legjobban? Kikkel szeretnétek összemérni az erőtöket a rendezvény során?

Véleményem szerint Magyarországon nincs olyan csapat, akiket megfelelő mennyiségű gyakorlással ne lehetne megverni. Ezt az Endless példája is mutatja, akik gyakorlásuknak köszönhetően folyamatos győzelmeket aratnak a név alapján jobb csapatok ellen. Nagyon sokat fog számítani a pillanatnyi forma és az, hogy mennyire tudunk felpörögni. Tartani nem tartok senkitől. Inkább azt mondom, hogy tudom, kik ellen van sokkal kevesebb esélyünk a győzelemre, mint más csapatok ellen. A legszívesebben az új RS!-sel játszanék egy meccset. Res1st az egyik kedvenc játékosom, ezért nagy élmény lenne.

Kérlek, tippeld meg az első 3 helyezettet!

Papírforma alapján azt mondanám, hogy a spray elver simán mindenkit. Ráadásul ott van Románia legjobb csapata is, akikről biztosra veszem, hogy nagyon sokat gyakorolnak a rendezvényre. Szívem szerint azonban nagyon remélem, hogy egy magyar csapat fogja megnyerni a BECUP-ot.
Az első három szerintem:
1. RS!
2. LION
3. spray

Köszönöm, hogy rendelkezésemre álltál. Sok szerencsét a csapatnak! Utolsó szó pedig természetesen Téged illet.

Szeretnék köszönetet mondani pár embernek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy idáig jussunk: KeXTreMe, Mezzo/lengyi, Kenpa, minné. Valamennyien a csapat egykori tagjai voltak.
A BECUP szervezőinek pedig szeretném megköszönni, hogy megduplázták a söradagot! :D
A "pro" játékosoknak pedig azt üzenem, hogy ne nézzék le a még ismeretlenebb játékosokat, mert senki sem születik profinak. :)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5077
 
2284
 
 
 
kép 1539
 
1613
 
 
kép 760
 
1630
 
 
 
kép 1620
 
3879
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu