Chat
Online
Chat now
17 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
30146 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
25057 megtekintés
 
Steam account védelem
22169 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
21280 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
20548 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
19573 megtekintés
 

Beszéd téma

 


atyus hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 10 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 25. 0 hozzászólás
 

A befizetési határidő a mai napon lejár, jelenleg 36 csapat van fizetett állapotban, ám még 1 csapat felkerül a fizetettek közé a NetFighterz személyében, ezzel pedig a fix létszám minden bizonnyal 37

A befizetési határidő a mai napon lejár, jelenleg 36 csapat van fizetett állapotban, ám még 1 csapat felkerül a fizetettek közé a NetFighterz személyében, ezzel pedig a fix létszám minden bizonnyal 37 lesz.
Még van néhány csapat, akikkel készül az interjú, tehát nem állunk le. Most az újjáalakult haxxitas csapatának "csékája", APACS volt a válaszolófél, a kibővített részben a vele készült interjút olvashatjátok.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

haxxitas interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szervusz kedves APACS, üdvözöllek mifelénk! Bár bizonyára Téged is már sokan ismernek, mégis arra kérnélek, hogy mutatkozz be a nagyérdeműnek!

Szia kedves n0Rb1 és üdv az olvasóknak! 17 éves csepeli lakos lennék, Valach Victornak hívnak.

Fiatal korod ellenére Te sem ma kezdted az ipart, na de pontosan mikor kerültél kapcsolatba a játékok internetes hálózatával?

4 éve űzöm a szakmát kisebb nagyobb sikerekkel. Nagyjából komolyan csak a haxxitas csapatában fordultam meg. Mondhatni oszlopos tagja vagyok.

Térjünk át most a haxxitas-ra. Mesélnél nekünk a kezdetek kezdetéről? Mikor és miként került össze a többek között ICL-t nyerő felállásotok?

Az SGL Season HUN invite-ján kezdtünk játszani, akkor még cTu^ néven. Sq örökös szidásai miatt PISTÁval úgy döntöttünk, hogy egy új csapatot hozunk létre ketten. Itt került a képbe a 3 jómadár, koby*,daeroN, és BladE. És onnantól nem volt ellenszer.

Az első offline megmérettetésetek a 2008. áprilisi Vist@LAN volt, ahol egyből egy elég szép eredményt sikerült elérnetek, a dobogóról épphogy lemaradva a 4. helyet csíptétek meg, majd ezt a teljesítményt a következő Vist@LAN-ra átmentettétek. A 2008-as BECUP-on aztán a 6. helyen végeztetek, elégedettek voltatok ezekkel az eredményekkel?

Egyértelműen nem. Mindegyik lanon sokkal jobbakat érhettünk volna el, csak egy icipici hiányzott. A Vistákon meg a nagy mumusunk a KINGMAKERS volt. Mindig ők ültettek le minket a 4. helyre. A BECUP pedig egy nagy féleértés volt, a Nameless-szel játszott hosszabbításunkat eléggé félreértettük. De sebaj :)

A 2009-es évet nagyon jól kezdtétek, előbb a Vist@LAN-t, majd pedig a legelső ICL-t sikerült megnyernetek. Hogy emlékeztek vissza erre az időszakra?

Vistára úgy mentünk, hogy a top4-be nehezen akartak minket berakni. Ahhoz képest 10 körnél többet nem hozott ellenünk senki. Majd ezután ICL esélylatolgatásokba, mivel mi csak egy "sufni lant"-t nyertünk, nagy nehezen bekerültünk a top4-be. Ott csak egy mapon kaptunk ki a döntőbe a Dalay Lamas ellen millen. Természetesen ilyen eredmények mellett úgy, hogy el se ismertek minket, a szánk nagyobbra nőtt egy idő után, mint a skillünk. De ez szerintem a túl gyors sikereknek köszönhető, meg hát fiatalság, bolondság.

Az ICL után szétváltak útjaitok, a D-LAN 9-en viszont már újból ott volt a haxxitas és ismételten egy negyedik helyezéssel tértetek haza. Milyen célok vezéreltek Titeket ekkor, hogy ismételten összeállt a csapat?

Természetesen újra meg akartuk mutatni a scene-nek, hogy így flegma módon 2 napos készüléssel ugyanúgy a régiek vagyunk. Hát természetesen nem így lett, de az is nagyon rásegített, amikor felsőágon a netPlayers ellen remek volt a szervezés. Ezt inkább nem részletezném.

Most pedig ugyanez a helyzet, ismételten együtt a haxxitas. Viszont egy meghatározó alak hiányzik a csapatból, méghozzá ...pista+, akinek a helyét koiz vette át. Miért történt ez a „kisebb" változás a felállásotokban?

Mikor először beírta friendsbe daeroN Pistának, hogy régi haxx? Azt mondta nem. Egy kicsit rosszul esett ez nekünk, mert nagyon beleéltük magunkat. Majd ezzel a felállással játszottunk pista féle mix ellen. A meccs végén természetesen addolt friendsbe és kérdezte, hogy jöhetne-e koiz helyett. Mivel bízunk benne, hogy koiz is tudja helyettesíteni Pistát, ezért nemet mondtunk. Megmondom őszintén, hogy koizzal nekem gondjaim voltak az elején, de most már szerelmes lettem a kis aimgépbe. :D

Milyen céljaitok vannak a közeli és a távoli jövőre nézve?

Most csak a BECUP-ra koncentrálunk. A jövőre nézve a terveink még kérdésesek. Most csak tényleg egy a fontos, a BECUP!

Hogy haladtok készülés terén?

Nyaralások miatt nem nagyon tudjuk összehozni a rendes csapatot. Egyénileg mondanom sem kell, hogy mindenki lövi a saját kis óraszámát.

Mivel egykoron Te is a nemzeti csapat tagja voltál, így hozzád is intézek egy, a válogatotthoz kapcsolódó kérdést. Ha Te lehetnél a nemzeti lobogó alatt játszó együttes csapatkapitánya, milyen változásokat eszközölnél? Kik alkotnák a Te NT-det?

Mikor én az NT-be kerültem, már sajnos akkor sem vették komolyan ezt a Team Hungary kérdést az öregek (pedig régen azért ott voltak a szeren). Mi, mint újonnan bekerült emberek (Moltes, Nyak, és Én) természetesen mindent megpróbáltunk a jó eredmény érdekében. Moltes kimagaslóan jól teljesített megjegyezném. Magamat nem raktam volna be és Ricchi helyett is jobb lett volna egy másik ember. De ez van! Visszatérve a kérdésre, "ha már úgysem vesszük komolyan" odaadnám a fiatal feltörekvő játékosok kezébe a Team Hungary-t. Ezt az eredményt ők is el tudnák érni, sőt még lehet jobbakat is. Itt gondolok az új feltörekvő csapatokra + Res1st.

Végül pedig jöjjön a szokásos utolsó kérdés, mi a tipped a top3-ra?

Hát szerintem Spray, LION tuti dobogó. A sorrend kérdéses. Ha felsőágon döntőzne a LION a spray-jel és ott megvernék a sprayt, ott dőlne el a dobogó. LION-spray 1-2. Spray 1. Lion 2. (Mivel eddigre már összeszedné magát a Spray szerintem) 3. helyre itt, akik esélyesek szerintem, Authority, haxxitas, Endless, iNcentive, RS, diG,

Nem maradt más hátra, minthogy megköszönjem, hogy elfogadtad a felkérést és rendelkezésemre álltál. Sok szerencsét a BECUP-ra! Utolsó szó jogán mint üzennél?

Én köszönöm a lehetőséget. Sok sikert mindenkinek, úgy érzem, ez egy zorall lan lesz. 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26867 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 
mani admin plugin fórum
április 29.
 
Nagy csapatok fórum
április 29.
 
606 állapota
április 18.
 
Whale Hosting -... fórum
augusztus 30.
 
Logo fórum
augusztus 30.
 
Minden második... fórum
augusztus 30.
 
St. Gellert fórum
augusztus 30.
 
balint0829 állapota
május 02.
 
siga42 állapota
január 10.
 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4192
 
1072
 
 
 
kép 3668
 
898
 
 
kép 4974
 
973
 
 
 
kép 5392
 
939
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu