Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 25. 0 hozzászólás
 

A befizetési határidő a mai napon lejár, jelenleg 36 csapat van fizetett állapotban, ám még 1 csapat felkerül a fizetettek közé a NetFighterz személyében, ezzel pedig a fix létszám minden bizonnyal 37

A befizetési határidő a mai napon lejár, jelenleg 36 csapat van fizetett állapotban, ám még 1 csapat felkerül a fizetettek közé a NetFighterz személyében, ezzel pedig a fix létszám minden bizonnyal 37 lesz.
Még van néhány csapat, akikkel készül az interjú, tehát nem állunk le. Most az újjáalakult haxxitas csapatának "csékája", APACS volt a válaszolófél, a kibővített részben a vele készült interjút olvashatjátok.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

haxxitas interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szervusz kedves APACS, üdvözöllek mifelénk! Bár bizonyára Téged is már sokan ismernek, mégis arra kérnélek, hogy mutatkozz be a nagyérdeműnek!

Szia kedves n0Rb1 és üdv az olvasóknak! 17 éves csepeli lakos lennék, Valach Victornak hívnak.

Fiatal korod ellenére Te sem ma kezdted az ipart, na de pontosan mikor kerültél kapcsolatba a játékok internetes hálózatával?

4 éve űzöm a szakmát kisebb nagyobb sikerekkel. Nagyjából komolyan csak a haxxitas csapatában fordultam meg. Mondhatni oszlopos tagja vagyok.

Térjünk át most a haxxitas-ra. Mesélnél nekünk a kezdetek kezdetéről? Mikor és miként került össze a többek között ICL-t nyerő felállásotok?

Az SGL Season HUN invite-ján kezdtünk játszani, akkor még cTu^ néven. Sq örökös szidásai miatt PISTÁval úgy döntöttünk, hogy egy új csapatot hozunk létre ketten. Itt került a képbe a 3 jómadár, koby*,daeroN, és BladE. És onnantól nem volt ellenszer.

Az első offline megmérettetésetek a 2008. áprilisi Vist@LAN volt, ahol egyből egy elég szép eredményt sikerült elérnetek, a dobogóról épphogy lemaradva a 4. helyet csíptétek meg, majd ezt a teljesítményt a következő Vist@LAN-ra átmentettétek. A 2008-as BECUP-on aztán a 6. helyen végeztetek, elégedettek voltatok ezekkel az eredményekkel?

Egyértelműen nem. Mindegyik lanon sokkal jobbakat érhettünk volna el, csak egy icipici hiányzott. A Vistákon meg a nagy mumusunk a KINGMAKERS volt. Mindig ők ültettek le minket a 4. helyre. A BECUP pedig egy nagy féleértés volt, a Nameless-szel játszott hosszabbításunkat eléggé félreértettük. De sebaj :)

A 2009-es évet nagyon jól kezdtétek, előbb a Vist@LAN-t, majd pedig a legelső ICL-t sikerült megnyernetek. Hogy emlékeztek vissza erre az időszakra?

Vistára úgy mentünk, hogy a top4-be nehezen akartak minket berakni. Ahhoz képest 10 körnél többet nem hozott ellenünk senki. Majd ezután ICL esélylatolgatásokba, mivel mi csak egy "sufni lant"-t nyertünk, nagy nehezen bekerültünk a top4-be. Ott csak egy mapon kaptunk ki a döntőbe a Dalay Lamas ellen millen. Természetesen ilyen eredmények mellett úgy, hogy el se ismertek minket, a szánk nagyobbra nőtt egy idő után, mint a skillünk. De ez szerintem a túl gyors sikereknek köszönhető, meg hát fiatalság, bolondság.

Az ICL után szétváltak útjaitok, a D-LAN 9-en viszont már újból ott volt a haxxitas és ismételten egy negyedik helyezéssel tértetek haza. Milyen célok vezéreltek Titeket ekkor, hogy ismételten összeállt a csapat?

Természetesen újra meg akartuk mutatni a scene-nek, hogy így flegma módon 2 napos készüléssel ugyanúgy a régiek vagyunk. Hát természetesen nem így lett, de az is nagyon rásegített, amikor felsőágon a netPlayers ellen remek volt a szervezés. Ezt inkább nem részletezném.

Most pedig ugyanez a helyzet, ismételten együtt a haxxitas. Viszont egy meghatározó alak hiányzik a csapatból, méghozzá ...pista+, akinek a helyét koiz vette át. Miért történt ez a „kisebb" változás a felállásotokban?

Mikor először beírta friendsbe daeroN Pistának, hogy régi haxx? Azt mondta nem. Egy kicsit rosszul esett ez nekünk, mert nagyon beleéltük magunkat. Majd ezzel a felállással játszottunk pista féle mix ellen. A meccs végén természetesen addolt friendsbe és kérdezte, hogy jöhetne-e koiz helyett. Mivel bízunk benne, hogy koiz is tudja helyettesíteni Pistát, ezért nemet mondtunk. Megmondom őszintén, hogy koizzal nekem gondjaim voltak az elején, de most már szerelmes lettem a kis aimgépbe. :D

Milyen céljaitok vannak a közeli és a távoli jövőre nézve?

Most csak a BECUP-ra koncentrálunk. A jövőre nézve a terveink még kérdésesek. Most csak tényleg egy a fontos, a BECUP!

Hogy haladtok készülés terén?

Nyaralások miatt nem nagyon tudjuk összehozni a rendes csapatot. Egyénileg mondanom sem kell, hogy mindenki lövi a saját kis óraszámát.

Mivel egykoron Te is a nemzeti csapat tagja voltál, így hozzád is intézek egy, a válogatotthoz kapcsolódó kérdést. Ha Te lehetnél a nemzeti lobogó alatt játszó együttes csapatkapitánya, milyen változásokat eszközölnél? Kik alkotnák a Te NT-det?

Mikor én az NT-be kerültem, már sajnos akkor sem vették komolyan ezt a Team Hungary kérdést az öregek (pedig régen azért ott voltak a szeren). Mi, mint újonnan bekerült emberek (Moltes, Nyak, és Én) természetesen mindent megpróbáltunk a jó eredmény érdekében. Moltes kimagaslóan jól teljesített megjegyezném. Magamat nem raktam volna be és Ricchi helyett is jobb lett volna egy másik ember. De ez van! Visszatérve a kérdésre, "ha már úgysem vesszük komolyan" odaadnám a fiatal feltörekvő játékosok kezébe a Team Hungary-t. Ezt az eredményt ők is el tudnák érni, sőt még lehet jobbakat is. Itt gondolok az új feltörekvő csapatokra + Res1st.

Végül pedig jöjjön a szokásos utolsó kérdés, mi a tipped a top3-ra?

Hát szerintem Spray, LION tuti dobogó. A sorrend kérdéses. Ha felsőágon döntőzne a LION a spray-jel és ott megvernék a sprayt, ott dőlne el a dobogó. LION-spray 1-2. Spray 1. Lion 2. (Mivel eddigre már összeszedné magát a Spray szerintem) 3. helyre itt, akik esélyesek szerintem, Authority, haxxitas, Endless, iNcentive, RS, diG,

Nem maradt más hátra, minthogy megköszönjem, hogy elfogadtad a felkérést és rendelkezésemre álltál. Sok szerencsét a BECUP-ra! Utolsó szó jogán mint üzennél?

Én köszönöm a lehetőséget. Sok sikert mindenkinek, úgy érzem, ez egy zorall lan lesz. 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5196
 
2315
 
 
 
kép 2750
 
1470
 
 
kép 4391
 
1977
 
 
 
kép 4647
 
1473
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu