Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 08. 0 hozzászólás
 

Nem „lacafacázunk", itt a mai második, összességében pedig a harmadik BECUP interjú.A mostani interjúalanyom az új LAMAs tejhatalmú vezére, daRu volt, akit kérdeztem a csapatról, hogyan kerültek a

Nem „lacafacázunk", itt a mai második, összességében pedig a harmadik BECUP interjú.
A mostani interjúalanyom az új LAMAs tejhatalmú vezére, daRu volt, akit kérdeztem a csapatról, hogyan kerültek a LAMAs-ba, a céljaikról és természetesen kitértünk a rendezvényhez kapcsolódó kérdésekre is.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

LAMAs interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szia kedves daRu! Kezdjük a szokásossal, kérlek mesélj magadról az olvasóknak!

Sziasztok, Daru László vagyok 23 éves főiskolai hallgató, bár ez már csak annyira igaz, hogy egy államvizsga van hátra. Emellett melózgatok, kondizok, görizek és persze a haverokat se hanyagolom el.

Mikorra tehető a megismerkedésed Counter Strike világával? Milyen sikerek kapcsolhatok eddigi pályafutásodhoz, és mely csapatokkal érted el ezeket?

A CS-vel, abból is az 1.5-tel a gimiben 16 évesen ismerkedtem meg, mondhatni a számtech óra és a fakultáció is erről szólt. Ha jól emlékszem, még lant is szerveztünk osztályok között, persze inkább publikra hajaztak a warok nálunk akkoriban =). Gimi után talán egy fél évre megszakadt a kapcsolatom a Counter Strike-kal, és talán így is maradt volna, ha fő sulin egy srác első nap nem ül mellém és későbbiekben beszél rá, hogy vegyem meg, mert mekkora egy játék neten (köszi Sagi xD). Innentől meg minden ment már magától...

Nem mondható réginek a felállásotok, sőt, inkább friss rá a jó kifejezés. Hogy került össze ezen ötös?

A csapat magja nem mondható újnak, hiszen vvt.,iRi, és LOCK3 már régebb óta játszanak együtt a Nightcups Multigamingnél, ahova 2008 végén hívott vvt., hogy játsszak velük. Így az egyetlen új a felállásban $M volt. Ötösként tényleg frissnek mondható a keret, bár már tavaly is megpróbáltuk evvel a felállással, akkor nézeteltérések miatt nem ment a dolog, úgy látszik, ezeken sikerült túllépni és így újra együtt az 5-ös.

Szinte egyből, ahogy összejött a csapat, a LAMAs nevét vettétek fel. Hogy jött ez a dolog?

Ez még valamivel előrébb tehető, mivel AnT-ot kértem, legyen a beugrónk, amire ő rá is bólintott. Ezután jött végülis az ötlet, hogy LAMAs már elég régóta aktív CSS team nélkül marad. Így először AnT-ot kérdeztem meg, majd HeNtEst kerestem meg az ötlettel, hogy mi szívesen játszanánk a LAMAs szárnyai alatt, amire ők rábólintottak.

Maradva még a LAMAs-nál... a név alatt sok kiváló, még most is a játékot „nyüstölő" játékos fordult meg. A LAMAs mind 1.6-ban, mind Source-ban hazánk egyik legmagasabban jegyzett csapata volt a múltban, viszont egy jó ideje már eltűnt a név. Most viszont nektek köszönhetően újraéledt. Mit gondolsz, a korábbi hírhedt nevet ismét sikerül a hozzá méltó szintre emelnetek?

Bevallom a cél ez lenne, hogy hozzuk a LAMAs megszokott színvonalát, ami csakis rajtunk áll! Gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás

Milyen célok lebegnek a csapat szeme előtt? Milyen terveitek vannak a jövőre nézve?

A cél jelenleg minél jobban felkészülni a BECUP-ra és a lehető legjobb eredményt kihozni a csapatból, a többi meg még a jövő zenéje, de az biztos, hogy együtt maradunk.

Térjünk át a BECUP-ra. Hogy megy a készülés?

Mehetne jobban is, vvt. Melózik, így sokszor csak késő este ér rá, én is melózgatok, így 1-2 nap kiesik, emellett még ugye nyár is van és nem 15 évesek vagyunk... xD Ezeket az apróságokat leszámítva jónak mondható, ha mindenki itt van fejben. Sajnos most egy hét mindenképp kiesik, mivel én megyek horvátba, de 16.-ától felpörgetjük az óraszámot és még jobban rajtaleszünk az ügyön, mint eddig!

Ahogy beszélgetésünk során említetted, a csapatból hárman még „LAN-szüzek" vagytok. Ennek ellenére biztos teljes képet kaptatok a BECUP-ról. Mik az elvárásaitok a LAN-nal szemben?

Fennakadásmentes, gördülékeny lebonyolítás és áramszünetmentes hétvégét szeretnénk xDD, de biztos vagyok abban, hogy a szervezők nagyobb elvárásokat állítanak maguk elé, mint én eléjük, hiszen nem ez az első LAN-juk.

Minden csapatnak konkrét céljai vannak az ehhez hasonló rendezvényen. Vannak, akik meg akarják nyerni, vagy legalábbis az élmezőnybe akarnak végezni, vannak, akiknek elég a sikerhez a csoportból való kijutás is, és van a harmadik csoport, akik csak jól akarják érezni magukat. Ti hogy vagytok ezzel?

Elsősorban jól szeretnénk magunkat érezni, hiszen ez még mindig csak egy játék. Ezentúl persze, ahogy már említettem, hozni a régi LAMAs színvonalat, tehát a csoportból való kijutás, a többi meg úgyis a helyszínen dől majd el.

Végezetül kérnék Tőled is egy „esélylatolgatást", kik lehetnek az idei BECUP legjobbjai?

Nem könnyű de talán, ha így lőnek majd LAN-on is, akkor:
1.LION
2. spray[+]
3. Endless

 Szeretném megköszönni, hogy ilyen késői órán is a rendelkezésemre álltál, szeretnék sok szerencsét kívánni a csapatnak! Tiéd az utolsó szó!

Én köszönöm a lehetőséget! Szeretném megköszönni a LAMAs-nak és HeNtEsnek, hogy befogadtak minket, AnT-nak a rengeteg segítséget, Sagonának a bíztatást és mindenki másnak, aki segített abban, hogy eddig eljussunk. Köszönöm!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6179
 
1250
 
 
 
B lerakó
 
1761
 
 
kép 5410
 
2311
 
 
 
kép 5018
 
2364
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu