Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 23. 0 hozzászólás
 

Az életnek most vége. De az interjúk persze pörögnek tovább, most Magyarország egyik - vagy talán a - legjobb csapatának irányítója, PDZ volt a "szenvedő alany".A LION sokak szerint végső esélyesként

Az életnek most vége. De az interjúk persze pörögnek tovább, most Magyarország egyik - vagy talán a - legjobb csapatának irányítója, PDZ volt a "szenvedő alany".
A LION sokak szerint végső esélyesként vág neki a pénteken kezdődő BECUP-nak. A legutóbbi ICL győztesének taktikáját alapjában megszabó PDZ szavaiból kiderül, hogy szerinte milyen a magyar scene jelenlegi helyzete, miként vélekedig a BECUP mezőnyéről illetve saját csapattársairól.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

LION interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: neshN1


Szép jó napot PDZ úr! Kérlek mutatkozz be egy pár szóval és mesélj arról mit csinálsz ha épp nem játszol!

Hali! A való életben Poros Dánielnek hívnak, 18 vagyok, most végeztem a középsulival és megcéloztam a corvinust. Amikor nem játszom, akkor főleg az egészségemet rongálom fesztiválokon és bulikban.

Te most a LION csapatát erősíted, hogy készültök fel egy adott versenyre? Kik alkotják most a csapatot, mutasd be őket külön-külön!

Kezdem a bemutatással:

hal: Szinte a kezdetektől vele játszom, néha hihetetlenül tud pörögni, néha viszont eléggé emós. Már kezdenek leszokni arról, hogy csalónak tartsák.

SESSA: Őt mindenki ismeri, hiszen volt kint egy 20 oldalas interjú vele, tulajdonképpen a csapatban ő a főnök.

Skorpio: Skorpi a csapatban a legnyugodtabb játékos (ami nem nagy teljesítmény), általában a hihetetlen desert lövései okoznak visítást tsen.

West: Ő az, aki miatt nem tudunk gyakorolni.:D Legtöbbször 0 közeli órával is jól játszik, remélem ez becupon is így lesz.

Magamról csak annyit, hogy irányítani próbálom őket több-kevesebb sikerrel.

A csapatban általában jó hangulat uralkodik, jóban vagyunk egymással, bár ezt néha játék közben elfelejtjük.:)
A felkészülésünk, nyári elfoglaltságok miatt, sajnos nem sikerült annyira acélosra, mint terveztük, de még tartunk egy bootcampet LAN előtt, ahol remélhetőleg sikerül összerázódni. Legutóbb augusztus elején játszottunk, azóta egyénileg készültünk csak.

Ahogy mindig most is jön egy kisebb kanyar és áttérünk egy komolyabb témára magára a BECUP-ra. Tavaly Te is lent voltál milyen élményekkel lettél gazdagabb a versenyen?

Az előző két évben vettem részt a BECUP-on és mindkétszer felejthetetlen élmény volt. Szerintem mindenképp megéri lemenni, még akkor is, ha egy csapatnak nincs reális esélye nagyon jó helyezést elérni. A tavalyi hálózati probléma kellemetlen volt, de ez benne van a pakliban, mi jól szórakoztunk azon az estén is. Ezt a bootcamppel tesztelést jó ötletnek tartom, remélhetőleg sikerül kiszűrni a hibákat.

 Érdekelne a véleményed arról , hogy szerinted halott-e scene? Vajon csak egy lan erejéig lesz ilyen nagy a magyar Source scene , vagy lesz folytatása és végre együtt maradnak a csapatok ?

Nem hiszem, hogy halott a scene, inkább a versenyek hiánya lehetett az oka annak, hogy kevesebb magyar csapatot láttunk. Az viszont sajnos valószínű, hogy a csapatok nagy része nem fog megmaradni Becup után. Szerintem a TG Liga nagyon bíztató, remélhetőleg motivációt fog adni a csapatoknak.
Igazából nagyon jó lenne már látni egy-két magyar csapatot a külföldi versenyek végjátékában.

Mit gondolsz erről az igazán erős mezőnyről az idei versenyen ? Kit vársz a legjobb 3 közé?

Bár a fórumon megoszlanak a vélemények, szerintem is erős az idei mezőny, nagyon remélem, hogy az első helyet magyarok szerzik meg. A legjobb 3 közé a sprayt, az iNcentive-et és magunkat várom, nem ilyen sorrendben.:) Az egész biztos, hogy az aktuális formán fog múlni minden.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e, akik a várakozásnál jobban teljesítenek, bár szerintem az első 10 közé nem nagyon várhatunk meglepetéscsapatot.

Köszönöm, hogy elfogadtad a felkérést és válaszoltál erre a pár kérdésre! Szeretnék sok sikert kívánni a LION csapatának! Az utolsó szó jogán mit üzensz az embereknek?

Én köszönöm a lehetőséget és akik ott lesznek, azoknak üzenem, hogy mindenki várja meg a döntőt akkor is, ha korábban kiesik, mert az olyan lehangoló, amikor már korábban kiürül a csarnok. Nemsokára találkozunk mindenkivel, én az leszek, akinek Néma Bob figura van az asztalán.
Sziasztok!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5082
 
2276
 
 
 
kép 80
 
1572
 
 
kép 1670
 
5227
 
 
 
kép 5426
 
2447
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu