Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 25. 0 hozzászólás
 

Már csak 2 nap, és kezdetét veszi a sokág által már lassan 1 éve várt 2010-es BECUP! A CSS csapatlétszámra nem lehet panasz, sőt, még a mezőnyre sem.Az interjúk is jönnek sorjában, már a "hajránál"

Már csak 2 nap, és kezdetét veszi a sokág által már lassan 1 éve várt 2010-es BECUP! A CSS csapatlétszámra nem lehet panasz, sőt, még a mezőnyre sem.
Az interjúk is jönnek sorjában, már a "hajránál" tartunk. Most a MadeInChina csapatából Balu-kapitány állt a képzeletbeli kamerák össztüze elé. Szavaiból fény derül, hogy miként változott a csapat felállása az elmúlt napokban-hetekben, milyen célokkal vágnak neki a rendezvénynek, de még sok más is, amit a kibővített részben olvashattok.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

MadeInChina interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szia kedves Balu, üdvözöllek minálunk! Mivel még új vagy itt, kérlek, mutatkozz be az olvasóknak!

Szervusz kedves n0Rb1 és egyben üdvözlöm a TOTALCS olvasóit is. Rendes nevem Német Balázs immáron több mint 18 éve, idén sikeresen leérettségiztem és a következő félévben a BME  padjait fogom koptatni, remélem minél több sikerrel.

Kérlek, engedj nekünk betekintést nyerni a játékos múltadba, mesélj nekünk a kezdetekről, a csapatokról, társaidról, és úgy általában, hogyan ismerkedtél meg a Counter-Strike „magával ragadó" atmoszférájával?

Magával a játékkal elég régen ismerkedtem meg (a koromhoz képest^^) több mint 6 éve.  Akkor még az osztálytársaimmal lanoztunk egy helyi netkávézóban és akkor már a Counter-Strike mindegyik fajtájával játszottunk, de alapvetően a Condition Zeróval. Telt-múlt az idő, amíg nem volt netem kitartóan botoztam CZ-val, majd miután középsuliba kerültem és lett netem, elkezdtem 1.6-ozni , de szépen lassan hami bátorítására áttértem Source-ra. Ez után nem volt „megállás" első komolyabb klán a thugs gaming volt, amely jómagam, hami, xaero, hodi és wolver ötöst foglalta magába, majd ezután jött a fakabát féle spectat0rs, ahol nagyon sok mindent tanultam a játékról (Becup 2008 lu: fakabát, hami, én, mókus, sparco). Ekkor egy játékos csere által ismertük meg sparcot és ment tovább a spectat0rs, majd később  fulessel (ICL 1 lu: hami, én, fules, fakabát, sparco). Ezután elváltak útjaink és a tavalyi nyár folyamán megalakult a MiC (hami, sparco, lyf, xaero, balu) a 2009-es BECUP-ra. A mostani csapattagokat nem szeretném bemutatni egyenként, úgy gondolom elég régóta játszanak már ebben a scene-ben, hogy ismerjük őket, aki meg nem ismeri őket, hát az így járt.

Térjünk át a csapatodra, a dynamite-ra. Mikor és kik alapították a csapatot, honnan jött a név? Kik alkotják jelenleg a felállást?

Mint már említettem a dynamite magja még a tavalyi becupon alakult MiC néven akkor még sparcoval, de a Becup után sparco inaktív lett és ekkor társult hozzánk Brn, akivel előző hónap közepéig együtt is voltunk. Sorozatos embercsere után most már véglegesnek tűnik a MiC ötöse így a Becup előtt pár nappal, ami a következő: Hami, lyf, Xaero, Dobimaster, Balu.

Mondhatni rendhagyó felállással vágtok neki az offline eventnek, hiszen spa[R]co hiányzik a megszokott ötösötökből. Mi az oka az ő hiányának? Hogy alakult az ötödik ember kilétének változása, ki lett a végleges megoldás?

Igen mondhatni eléggé rendhagyó ez a felállás az ötödik ember szempontjából, hiszen Sparco Becup után pár hónappal inaktivitásba vonult magánéletére hivatkozva, ezután jött Brn, akivel az előző hónap közepéig együtt is voltunk miután közölte, hogy ő a Flashpointtal szeretne lemenni Becupra, ezzel nem volt semmi gond, megértettük és békésen elváltak útjaink. Ezután jött az új ötödik keresése, aminek az eredménye V1CE lett, de másfél hete „szakmai" megfontolásból rainbowra cseréltük ,akivel úgy gondoltuk, végre teljes lesz a csapat és jó eredményt tudunk elérni, de ő végül pár napja (konkrétan tegnap J)  elment a csumpiii*-ba, ezzel se volt semmi gond, megértettük döntését és békésen elváltak útjaink. Utolsó mentsvárunkként felkerestük Dobimastert, aki igent mondott a felkérésünkre, így végül a végleges megoldás ő lett.

Több helyen nem dynamite-ként szerepeltek, hanem a MadeInChina nevet viselitek, ahogy tavaly a BECUP-on is láthattuk. Mi a változtatás oka? Honnan jött egyáltalán a név?

Gyakorlatilag a MadeInChina és a dynamite egy ugyan azon csapatot jelenti. Változás Becup után következett be Brn jövetelével, mert őt találta ki a dynamite nevet. A MadeInChina-t pedig lyf és hami találta ki egy poénkodás közepette, amibe végül mindenki beleegyezett.

Ha már BECUP... Tavaly a csoportból sikerült kijutnotok, ám a playoffban nem sikerült mérkőzést nyernetek, így a top16-ban zártatok. Miként emlékszel vissza az eseményekre? Elégedettek voltatok ezzel a helyezéssel?

Igen így volt, a csoportból 2 vereséggel (reason ,wild) végül a 3. helyen jutottunk ki a szétlövésbe, ahol az akkori haxx-al (most digestive) egy elég szoros meccsen végül alul maradtunk és végül a ninja ellen d2 nagyon kikaptunk alsóágon és véget is ért számunkra a lan. Félig meddig elégedettek voltunk az eredménnyel, de szerintem egy top12 -be bőven befért volna az a csapat.

Mik a céljaitok idén? Hol szeretnétek végezni a LAN-on?

A mostani lannal kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaink, szerintem, ha bejutunk a rájátszásba, az már elég jó eredménynek tekinthető ezzel a csapattal.

Mit vártok el magától a rendezvénytől? Mit gondolsz, sikerülhet idén a péntek estére beígért kezdést véghezvinni?

Szerintem, ha minden úgy fog menni, mint, ahogy azt írták gondolok itt az ötórai kapunyitásra benti matricázás stb stb akkor bőven menni fog.

Már 35 csapat van fizetett státuszban, így egy igazán jó hangulatú lannak nézünk elébe. Mit gondolsz a mezőnyről? Erős, avagy ez még lehetne erősebb is?

A hangulat, amit te is említettél, az mindenképp meglesz és szerintem ez az eddigi legerősebb Source mezőny, ami valaha is összejött az előző Becupokon és biztos vagyok benne, hogy mindeknek nagyon meg kell majd küzdeni azokért a pozíciókért, amiket kitűztek maguknak.

Végül kérnék Tőled is egy tippet, kikhez kerül majd az arany-, az ezüst- illetve a bronzérem? Lesz idén „meglepi" csapat?

Hát én nem merek biztosra mondani egy dobogót, de akik így odaérhetnek, azok a következők: spray, LION, iNcentive, RS, haxxitas, authority és a diGestive. Meglepetés csapat talán Endless lesz. Hozzá kell tennem, ahogy azt már a többiek is mondták mindenképp a pillanatnyi forma fog dönteni.

Végül pedig szeretném megköszönni, hogy rendelkezésemre álltál. Sok szerencsét a BECUP-ra, érezzétek jól magatok!

Én köszönöm a lehetőséget, és minden résztvevő csapatnak sok sikert kívánok.  Jah és találkozunk a Zsidó Nyári Fesztiválon ;)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5078
 
2389
 
 
 
kép 3447
 
1647
 
 
kép 4565
 
1399
 
 
 
kép 3551
 
1524
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu