Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 26. 0 hozzászólás
 

Az utolsó interjúk egyikét olvashatjátok most, melynek alanya BandeSZ volt az nDurance csapatából. A srácoknak ez lesz az első offline versenyük, de önbizalomban nincs hiányuk. Többek között ez is

Az utolsó interjúk egyikét olvashatjátok most, melynek alanya BandeSZ volt az nDurance csapatából. A srácoknak ez lesz az első offline versenyük, de önbizalomban nincs hiányuk. Többek között ez is kiderült a csapatról, de még sok más is, mellyel betekintést nyerünk a csapat mindennapjaiba.

 Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

nDurance interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szervusz kedves BandeSZ! Először arra kérnélek, hogy mutatkozz be, mesélj kicsit magadról!

Szerbusz! Magamról csak annyit, hogy 16 éves vagyok és jelenleg a Nagykőrösi Arany János Ref. Gimnázium növendéke vagyok.

Ha jók az információim, nem tartozol az évek óta a CSS-szal játszó játékosok közé, de azért kíváncsi vagyok, hogy mióta „nyüstölöd" a játékot?

Eleinte nem tetszett a Source, mert nagyon „más" volt, mint 1.6. Nagyjából másfél éve kezdtem komolyan Source-szal játszani.

Hogy „verődött" össze a BECUP-ra készülő csapatotok?

Két kis csoportból álltunk össze. Dani, RNB és STUDIO, akik régóta ismerik egymást, mint játékosok. A másik részről Aknász és én, két testvér sokat játszottunk már egymással. Mindegyikünknek az volt a szeme előtt, hogy elmenjen egy csapattal BECUP-ra. Dani már régebben is felkeresett, hogy mennénk-e, de akkor még nem tetszett annyira, de végül úgy hozta a sors, Dani, RNB, Aknász és én összeálltunk, nem sokkal utána csatlakozott STUDIO is.

Mivel nem sokat tudunk rólatok, így kérlek, hogy néhány mondatban mutasd be a csapattagokat!

Dhanika: Az awp-star, nagyon eltökélt.

RNB: Minden fegyverrel megállja a helyét és mindig lehet rá számítani. Éjjel-nappal. :) Másrészről ő a csapat muzsikusa, ha dalra fakad, mindig jó a hangulat.

STUDIO: Elsőre nem egy zseni, mixeken. De amikor komolyan kell játszani, akkor odateszi magát.

Aknász(most Sunkie): Ő az, aki warokon teljes nyugodtsággal lehozza az 1v5-öket, nagyon magabiztos és szilárd személyiség.

BandeSZ (huakaw leirása): Bandesz, egy nagyon okosan játszó barátságos, bőbeszédű, jófej srác! Szereti az 1onX szitukat :).

Milyen terveitek vannak a jövőben? Csak mix csapat vagytok, avagy a BECUP után is együtt szeretnétek folytatni a csatát a cyber harctéren?

Ahogy mondani szokás, majd LAN után eldől. Dani felhozta az ICL-témát is, de még nem beszéltünk róla komolyan, csak egy hirtelen ötlet volt. Még akármi lehet.

Ez lesz a csapatból mindenkinek az első offline versenye, és egyből viszonylag mélyebb vízbe kerültök. Hogy jött az ötlet, hogy lelátogattok a BECUP-ra?

Egyértelműen azért álltunk össze hogy lejöjjünk BECUP-ra.  Mindenki személy szerint le akar jönni, csak az kellet, hogy kivel. Meglett az 5 fő, egy percig se gondolkoztunk azon, hogy lemenjünk-e.

Bár első lanotok lesz, azért biztos tudjátok, hogy mire lehet számítani, milyen lesz a hangulat, a szervezés stb. Milyen elvárásaitok vannak a BECUP-pal szemben?

Mivel ez már nem az első BECUP lesz, szerintem minden gördülékenyen fog menni.
A hangulat mindig jó egy LAN-on. Biztosan maradandó élmény lesz mindenkinek.

És mit vártok el magatoktól?

Ha kijutnánk a csoportból az már nekünk tökéletes lenne.

Biztos van nektek is - úgymond - kedvenc csapatotok, akikkel szívesen egy csoportba kerülnétek, meg persze „mumusotok" is, akikkel nem szeretnétek egy kvartettbe kerülni. Kik szerepelnek a 2 végletben?

Természetesen, szeretnénk a nagyfiúknak megmutatni, mit tudunk, dani kezdte mostanában suttogni a füleinkbe hogy a Redstars nagyon erős, velük nem szeretnénk egy csoportba kerülni, mindenki más jöhet.

Végül pedig kérnék Tőled is egy tippet, mely csapatok fognak a dobogó 3 fokára felállni?

1. spray, 2.  LION, 3. Redstars, de akármi megtörténhet.

Köszönöm, hogy így BECUP előtt 1 nappal is rendelkezésemre álltál és szakítottál rám időt. Szeretnék sok szerencsét kívánni Nektek is a BECUP-ra!

Én is köszönöm. Annyit üzennék, hogy verjük ki a külföldieket BECUP-ról, legyenek magyarok az első 3-ban!!!!!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2783
 
1584
 
 
 
kép 3915
 
1491
 
 
kép 3553
 
1453
 
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu