Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 16. 0 hozzászólás
 

Eljött hát a hét eleje és máris 23-ra nőtt a nevezett csapatok száma.Minden bizonnyal ez volt az utolsó előtti külföldi csapattal készített interjú, ha a  Gamersject csapata is ellátogat (márpedig a

Eljött hát a hét eleje és máris 23-ra nőtt a nevezett csapatok száma.
Minden bizonnyal ez volt az utolsó előtti külföldi csapattal készített interjú, ha a  Gamersject csapata is ellátogat (márpedig a hírek szerint jönnek) a BECUP-ra.
Most a  Stofftiere Online e.V. Alps csapatának vezetője, aXaut válaszolt a soros kérdésekre. Igazán hosszú és tartalmas válaszokat adott a "sógorunk".

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

SFTO interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Köszöntelek a TOTALCS hasábjain kedves aXaut! Először is, kérlek mutatkozz be az olvasóknak!

Hello Magyarország. A nevem Patrick „aXaut" Homm, Alsó-Ausztriában élek közel Bécshez, és jelenleg a német Stofftiere Online e.V. szervezetének az Alpok scene-hez tartozó osztrák csapatát vezetem.

Kérlek mesélj a jelenlegi együttesedről, a Stofftiere Online-ról (a korábbi Noobs Taking Lives). Mikor alakult meg a csapat? Kik a csapattársaid?

2 éve 4 jó barát és én szerettünk volna egy újabb szintre lépni, „public-noobokból" profi játékosokká akartunk válni, ezért beléptünk az ESL Amateur Series Alps bajnokságába. Az első szezonba sajnos a kizárás sorsára jutottunk, mert fMUCHNA-val kellett játszanunk, aki egy héttel azelőtt csatlakozott és ezért szerencsétlenül jártunk. Miután 2 csapattársunk is úgy döntött, hogy elhagyja a csapatot (az egyik a karriere miatt távozott, míg a másik magasabb szinten szeretett volna játszani a Day of Defeat: Source-szal), ezért 2 új játékos után néztünk és szerencsére fMUCHNA meg tudta győzni Trabbit, hogy csatlakozzon hozzánk, de sajnos sosem találtuk meg az ötödik emberünket, aki elég jó lett volna számunkra. A csapat magja, w8, fMUCHNA, Trabbi és én közel élünk egymáshoz és hosszú hónapok alatt nagyon jó barátok lettünk a való életben is. Még mindig keressük a tökéletes ötödiket, de reméljük, hogy az új emberünkben, aiqu-ban megtaláltuk az igazit.

Az Alpok-scene a középmezőnybe tartozik, ami az erőviszonyokat illeti. Nagyon sok jó csapat van, mint például a plan-B, az Iron Forge, a TBH.Asus vagy akár Ti. Kérlek, mesélj az Alpok közösségéről!

Az Alpok közössége mindig változik, van, hogy a padlón vagyunk, és van a másik véglet, mikor elég jól szerepelünk. Minden második évben van egy igazán kiváló együttesünk, aki nemzetközi porondon is szép eredményeke ér el (talán emlékezhettek a GUMMI-ra, a korábbi TBH.Asus csapatára, akik az EMS-playoffban játszottak). Nehéz jó formában tartani a csapatot, hiszen ritka az olyan játékos, akinek elég ideje van a gyakorlásra és nagyon gyakran tud játszani, alig van aktív és igazán magas skillű játékosunk, de közülük is alig néhány tud elegendő időt fordítani a játékra. Ebben az évben a GUMMI megszerezte C3drilt, mint új ötödik játékost és igazán sokat akartak gyakorolni, hogy megmutassák a világnak, hogy Ausztriában is létezik eSport. Ők meg is nyerték az első Esportsheaven Sapphire kupáját, mint tudjátok. Szóval majd meglátjuk, mit hoz a szezon.

Május végén került megrendezésre Ausztria egyik legnagyobb lanja, az Alpcon, de Titeket nem láthattunk ott szerepelni. Mi volt az oka, hogy kihagytátok a versenyt?

A felállásunkból 4 játékosnak az érettségire kellett koncentrálnia, szóval nem volt időnk részt venni az Alpconon. Nem volt időnk a készülésre sem, így nem volt túl sok értelme részt vennünk rajta.

Az Alpcon versenyén látszott, hogy az osztrák csapatok igazán nagy erőt képviselnek, de nem tudják felvenni a versenyt az európai elithez tartozó együttesekkel. De Ausztria nemzeti válogatottja egyike a legjobbaknak, a második helyen végeztek a Clanbase NationsCup XIII. versenyén. Mi az oka ennek a különbségnek?

A TBH.Asus csapatának az elmúlt szezon volt a legrosszabb, amit valaha megéltek, nagyon szerencsétlen dolog volt, hogy a TBH és a plan-B kiejtették egymást a csoportból. A plan-B a legjobbját nyújtotta, de az ALTERNATE ellen nem volt semmi esélyük a győzelemre. A Clanbase NationsCupon minden tökéletesen alakult a csapat számára. Sokkal jobban játszottak, mint előtte bármikor, ahogy én emlékszem, korábban nem tudták felvenni a versenyt olyan kiváló válogatottakkal, mint a francia vagy a német csapat.

Már szerepeltetek a BECUP-on, az előző évben az 5-6. helyen végeztetek, többek között Magyarország egyik legjobb csapatát, a LION-t sikerült megvernetek az alsóági nyolcaddöntőben. Hogy éreztétek magatokat a versenyen? Milyen tapasztalatokkal távoztatok a rendezvényről?

A tavalyi év egy kicsit gyorsra sikeredett számunkra. Ahogy korábban említettem, nem volt igazi ötödik emberünk és az egyetlen, akiről azt hittük, hogy betöltheti ezt a szerepet, neki nem volt ideje elutazni velünk Budapestre. Nem készültünk igazán sokat a LAN-ra, és ez meg is látszik az eredményeinken. Szinte minden mérkőzésünket megnyertük támadó mapon (dust2-n, tuscanon és infernón) olyan kiváló csapatok ellen, mint a n1ce-6aming, a LION vagy a teamwork a csoportmeccsek során, de nem volt esélyünk a felkészültek ellen olyan igazán CT mapokon, mint a train vagy a nuke. Ez volt az első profin megszervezett LAN, ahol voltunk eleddig, félelmetes élmény volt és ez az, amiért idén is ellátogatunk a rendezvényre.

Milyen reményekkel vágtok neki a BECUP-nak? Milyen eredménnyel lennétek elégedettek?

Azt kell mondjam, hogy nem az első helyért fogunk küzdeni. Éppen néhány hete találtuk meg az új ötödikünket, szóval sokat fogunk gyakorolni és reméljük a legjobbakat. De magabiztosak vagyunk afelől, hogy idén is sikerülhet a top6-ba kerülnünk.

Végezetül pedig kérnék Tőled is egy tippet a végeredményre!

Ha a spray[+] (a korábbi Reason) ellátogat a versenyre, akkor szerintem ők fogják nyerni a LAN-t. A MyrmidonI és az Authority Gaming is kiváló csapat. De szerintem a magyar csapatok (LION, iNcentive, Redstars és Endless) is a top3-ba kerülhetnek talán. Ők az igazán jó és fegyelmezett együttesek közé tartoznak. Gyakran játszunk magyarok ellen, nagyon ügyes és barátságos ellenfelek, nem emlékszem igazán rossz csapatra a BECUP-ról sem. De szerintem az általam említett csapatok fognak küzdeni a top3-ért.

Köszönöm, hogy rendelkezésemre álltál aXaut! Mondanál még valamit?

Már nagyon várjuk a BECUP-ot, ez egy csodálatos LAN jó és barátságos csapatokkal és remélem, hogy legalább olyan tökéletes lesz, mint az előző évben (kivéve az első napon a vírus problémákat, de ez nem a szervezés hibája volt szerintem). Remélem, hogy láthatunk majd néhány igazán jó mérkőzést és nagyon jól fogjuk érezni magunkat. See you offline!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4447
 
1890
 
 
 
kép 4736
 
1449
 
 
kép 249
 
1815
 
 
 
kép 5472
 
2344
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu