Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 23. 0 hozzászólás
 

Nagyon úgy fest, hogy "kivégeztük" a határon kívüli csapatokat, a spray[+] az utolsó a sorban.Most a cseh és szlovák játékosokból álló exReason csapatának AWP forgatóját, GuardiaN-t kaptam

Nagyon úgy fest, hogy "kivégeztük" a határon kívüli csapatokat, a spray[+] az utolsó a sorban.
Most a cseh és szlovák játékosokból álló exReason csapatának AWP forgatóját, GuardiaN-t kaptam mikrofonvégre. A magyar felmenőkkel rendelkező játékos beszélt a kezdetek kezdetéről, a szervezetekhez fűződő jelenlegi helyzetükről, illetve a BECUP-hoz kapcsolódó jó benyomásairól.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

spray[+] interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szia kedves GuardiaN, üdvözöllek a TOTALCS hasábjain! Bár minden bizonnyal kevés olyan olvasó van, aki ne ismerne Téged, azért mutatkozz be elsőként!

Sziasztok, köszöntöm az olvasókat! Ladislav Kovacsnak hívnak, jelenleg a szlovákiai Komárno városában lakom.

Kérlek, mesélj nekünk eddigi játékos pályafutásodról. Hol kezdted, mik a fontos állomások, mely csapatokat erősítetted ezen évek során?

Nos nagyjából 8-9 éve kezdtem játszani. Az első fps játékom a Quake 1 volt, amit persze követett a 2, és 3, mert nagyon tetszett az első, de egyszer csak a bátyám hazajött a CS-vel (nem emlékszem pontosan melyik verzió volt az) megmutatta és magával rántott. A kezdetek kezdetén 1-2 évet csak botok ellen játszottam, ezután kipróbáltam, mit tudok interneten, a szlovák publik szervereken. Mondhatni ment a játék, a "profik" gyártották rólam a cheater múvikat, ekkor döntöttem el, hogy csinálok egy csapatot, amiben anno a bátyámmal és a barátaimmal játszottam. Ahogy telt az idő, nyertünk kisebb versenyeket a városban, pár év elteltével messzebb utaztunk, ahol a 3. helyet szereztük meg, ami talán mindig is megvolt, mint szint, szóval mondhatom nem voltunk rossz csapat :) De ennyit az 1.6-ról, következzék a CS:S része. A játékkal kb másfél éve játszom, a DEFEATERS csapatában K1-el, nagyon jól szerepeltünk az akkori ENC-n, ezt vette észre .PhP és felkért játszani a Reason-be.

Térjünk ki kicsit a Reasonre és az onnan való távozásátokra. Csak sejteni lehet az okokat, de ezek csak pletyka szinten keringtek az online világ levegőjében. Mi a konkrét oka a távozásotoknak? Vagy ez még mindig kényes kérdés, maradjon inkább „zárt kapuk" mögött?

Ahogy .PhP mondta: "Volt pár nézeteltérésünk, legjobbnak láttuk külön utakon folytatni azt, amit elkezdtünk, de korántsem volt ez egyszerű döntés..." Szerettem a Reasonös srácokat, kiváló menedzserek és barátok mindmáig.

A Reason Gaming szárnyai alól való távozásotok után a spray&spray nevet választottátok. Mi a története ennek a választásnak?

Semmi különöset nem tudok erről mondani, lehet, hogy spray&pray név hangzatos volt .PhP számára:) Hazajöttem és egyszer csak ez volt steamen a nevünk, nem tudtam erről semmit.

Köztudott, hogy csak akkor folytatjátok tovább együtt a csapatozást, ha sikerül biztos hátteret, azaz egy szervezetet találnotok. De ez eddig nem sikerült. Nem voltak kérők, vagy nem voltak túl kecsegtetőek az ajánlatok?

Ahogy .PhP már mondta pár interjúban, visszavonulunk a profi játéktól, hacsak nem találunk egy szervezetet, ami kielégíti az igényeinket, ami egy kis fizuban és a LAN versenyek költségének fedezésében merül ki.

Térjünk át a BECUP-ra. A tavalyi rendezvényen is résztvevő voltatok, sőt, az akkori teamwork csapata előtt sikerült bezsebelni az aranyérmet. Mik a tapasztalataid a rendezvényről?

A BECUP-ot kifejezetten jó lannak találom, hiába gondolkozok, nem tudok rosszat mondani róla...  A szervezők kellőképpen felkészültek és barátságosak, lehetett rájuk számítani, ez minden, amit tudok róla mondani :) Várom már.

Bár fórumon már ecsetelted, mégis hogy halad a készülésetek, illetve miként készültök a LAN-ra?

A felkészülésünkről? Nos, játszunk pár pcw-t olyan csapatokkal, mint az aTTax vagy a VG... De manapság nehéz ellenfelet találni, mert kissé kihalt az IRC :) Részletesebben a saját felkészülésemről tudok beszélni, pcw, mix, awp mapokon botok (1000frag/nap) aztán egy ima, ha ezek sikerültek :).

Egy időben lesz a BECUP-pal az i40, ami Nagy-Britannia egyik, ha nem legnagyobb offline rendezvényen. Milyen okból választottátok mégis Magyarországot?

Becup vagy i40, nehéz kérdés... :) az i40 egy jobb lan, tekintve a csapatokat, de szervezés hiányában nem tudunk részt venni olyan lanokon, mint az i40, szóval a Becup mindenképp jobb választás számunkra erre a hétvégére.

Számos nagy európai LAN-on voltál már játékosként. Összehasonlítva őket a BECUP-pal, mi a véleményed, hol jár a szervezettség és egyéb szempontok alapján a pestszentimrei verseny?

Viszont azt simán állíthatom, hogy a BECUP olyan, mint a DSRack LAN, az is sportarénában van, de annak volt egy külön focipályája, ahol relaxálhattunk meccsek után :).
A DSRacknek csak egy hátránya van, hogy nincsen pódiuma, ahol a kiemelt mérkőzéseket lehetne játszani.

Igazán sok külföldi együttes döntött úgy, hogy ellátogat Magyarország legnagyobb offline megmérettetésére. Viszont a „nyugati" országok csapatait még nem láthatjuk sem a nevezettek, sem pedig a fizetett csapatok között. Vajon mikor jön el az idő, mikor látogatnak el a Kárpát-medencébe a német, a francia, az angol, a dán vagy a Skandinávia csapatai?

Hmm, látni fogunk pár top csapatot a versenyeinken (magyar, szlovák, lengyel vagy akár cseh) ha olyan szintet üt meg a díjazás, sajnos a komolyabb csapatok nem mennek kisvadra.

Szerinted mely csapatok fognak az élbolyban végezni a BECUP 2010-es állomásán és miért? Ki lesz a meglepetéscsapat, ha lesz egyáltalán?

A top3? A csapatunknak muszáj megnyerni ezt a versenyt, egyszerűen nem lehet másképp.
Másodiknak az Authority Gaminget voksolnám, mert múlt hétvégén 3:2 arányban (bo5? :D) megverték az eSuba csapatát, annyira nem lehetnek rosszak... Harmadik helyezést a Redstars-nak adnám, mert sokat gyakorolnak, jó játékosok alkotják ( de mindenképp jófej emberek :)).

Nem maradt más hátra, mint hogy megköszönjem Neked is, hogy elfogadtad a felkérést. További jó készülést és sok sikert a BECUP-ra!

Köszi szépen az érdeklődést és az interjút, valamint Bencének (RazoR) az idejét, hogy lefordította a válaszaim. Sziasztok!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5037
 
2288
 
 
 
kép 4496
 
1519
 
 
kép 5676
 
2186
 
 
 
kép 3633
 
1511
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu