Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
30146 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
25057 megtekintés
 
Steam account védelem
22169 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
21280 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
20548 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
19573 megtekintés
 

Beszéd téma

 


atyus hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 10 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 23. 0 hozzászólás
 

Nagyon úgy fest, hogy "kivégeztük" a határon kívüli csapatokat, a spray[+] az utolsó a sorban.Most a cseh és szlovák játékosokból álló exReason csapatának AWP forgatóját, GuardiaN-t kaptam

Nagyon úgy fest, hogy "kivégeztük" a határon kívüli csapatokat, a spray[+] az utolsó a sorban.
Most a cseh és szlovák játékosokból álló exReason csapatának AWP forgatóját, GuardiaN-t kaptam mikrofonvégre. A magyar felmenőkkel rendelkező játékos beszélt a kezdetek kezdetéről, a szervezetekhez fűződő jelenlegi helyzetükről, illetve a BECUP-hoz kapcsolódó jó benyomásairól.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

spray[+] interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szia kedves GuardiaN, üdvözöllek a TOTALCS hasábjain! Bár minden bizonnyal kevés olyan olvasó van, aki ne ismerne Téged, azért mutatkozz be elsőként!

Sziasztok, köszöntöm az olvasókat! Ladislav Kovacsnak hívnak, jelenleg a szlovákiai Komárno városában lakom.

Kérlek, mesélj nekünk eddigi játékos pályafutásodról. Hol kezdted, mik a fontos állomások, mely csapatokat erősítetted ezen évek során?

Nos nagyjából 8-9 éve kezdtem játszani. Az első fps játékom a Quake 1 volt, amit persze követett a 2, és 3, mert nagyon tetszett az első, de egyszer csak a bátyám hazajött a CS-vel (nem emlékszem pontosan melyik verzió volt az) megmutatta és magával rántott. A kezdetek kezdetén 1-2 évet csak botok ellen játszottam, ezután kipróbáltam, mit tudok interneten, a szlovák publik szervereken. Mondhatni ment a játék, a "profik" gyártották rólam a cheater múvikat, ekkor döntöttem el, hogy csinálok egy csapatot, amiben anno a bátyámmal és a barátaimmal játszottam. Ahogy telt az idő, nyertünk kisebb versenyeket a városban, pár év elteltével messzebb utaztunk, ahol a 3. helyet szereztük meg, ami talán mindig is megvolt, mint szint, szóval mondhatom nem voltunk rossz csapat :) De ennyit az 1.6-ról, következzék a CS:S része. A játékkal kb másfél éve játszom, a DEFEATERS csapatában K1-el, nagyon jól szerepeltünk az akkori ENC-n, ezt vette észre .PhP és felkért játszani a Reason-be.

Térjünk ki kicsit a Reasonre és az onnan való távozásátokra. Csak sejteni lehet az okokat, de ezek csak pletyka szinten keringtek az online világ levegőjében. Mi a konkrét oka a távozásotoknak? Vagy ez még mindig kényes kérdés, maradjon inkább „zárt kapuk" mögött?

Ahogy .PhP mondta: "Volt pár nézeteltérésünk, legjobbnak láttuk külön utakon folytatni azt, amit elkezdtünk, de korántsem volt ez egyszerű döntés..." Szerettem a Reasonös srácokat, kiváló menedzserek és barátok mindmáig.

A Reason Gaming szárnyai alól való távozásotok után a spray&spray nevet választottátok. Mi a története ennek a választásnak?

Semmi különöset nem tudok erről mondani, lehet, hogy spray&pray név hangzatos volt .PhP számára:) Hazajöttem és egyszer csak ez volt steamen a nevünk, nem tudtam erről semmit.

Köztudott, hogy csak akkor folytatjátok tovább együtt a csapatozást, ha sikerül biztos hátteret, azaz egy szervezetet találnotok. De ez eddig nem sikerült. Nem voltak kérők, vagy nem voltak túl kecsegtetőek az ajánlatok?

Ahogy .PhP már mondta pár interjúban, visszavonulunk a profi játéktól, hacsak nem találunk egy szervezetet, ami kielégíti az igényeinket, ami egy kis fizuban és a LAN versenyek költségének fedezésében merül ki.

Térjünk át a BECUP-ra. A tavalyi rendezvényen is résztvevő voltatok, sőt, az akkori teamwork csapata előtt sikerült bezsebelni az aranyérmet. Mik a tapasztalataid a rendezvényről?

A BECUP-ot kifejezetten jó lannak találom, hiába gondolkozok, nem tudok rosszat mondani róla...  A szervezők kellőképpen felkészültek és barátságosak, lehetett rájuk számítani, ez minden, amit tudok róla mondani :) Várom már.

Bár fórumon már ecsetelted, mégis hogy halad a készülésetek, illetve miként készültök a LAN-ra?

A felkészülésünkről? Nos, játszunk pár pcw-t olyan csapatokkal, mint az aTTax vagy a VG... De manapság nehéz ellenfelet találni, mert kissé kihalt az IRC :) Részletesebben a saját felkészülésemről tudok beszélni, pcw, mix, awp mapokon botok (1000frag/nap) aztán egy ima, ha ezek sikerültek :).

Egy időben lesz a BECUP-pal az i40, ami Nagy-Britannia egyik, ha nem legnagyobb offline rendezvényen. Milyen okból választottátok mégis Magyarországot?

Becup vagy i40, nehéz kérdés... :) az i40 egy jobb lan, tekintve a csapatokat, de szervezés hiányában nem tudunk részt venni olyan lanokon, mint az i40, szóval a Becup mindenképp jobb választás számunkra erre a hétvégére.

Számos nagy európai LAN-on voltál már játékosként. Összehasonlítva őket a BECUP-pal, mi a véleményed, hol jár a szervezettség és egyéb szempontok alapján a pestszentimrei verseny?

Viszont azt simán állíthatom, hogy a BECUP olyan, mint a DSRack LAN, az is sportarénában van, de annak volt egy külön focipályája, ahol relaxálhattunk meccsek után :).
A DSRacknek csak egy hátránya van, hogy nincsen pódiuma, ahol a kiemelt mérkőzéseket lehetne játszani.

Igazán sok külföldi együttes döntött úgy, hogy ellátogat Magyarország legnagyobb offline megmérettetésére. Viszont a „nyugati" országok csapatait még nem láthatjuk sem a nevezettek, sem pedig a fizetett csapatok között. Vajon mikor jön el az idő, mikor látogatnak el a Kárpát-medencébe a német, a francia, az angol, a dán vagy a Skandinávia csapatai?

Hmm, látni fogunk pár top csapatot a versenyeinken (magyar, szlovák, lengyel vagy akár cseh) ha olyan szintet üt meg a díjazás, sajnos a komolyabb csapatok nem mennek kisvadra.

Szerinted mely csapatok fognak az élbolyban végezni a BECUP 2010-es állomásán és miért? Ki lesz a meglepetéscsapat, ha lesz egyáltalán?

A top3? A csapatunknak muszáj megnyerni ezt a versenyt, egyszerűen nem lehet másképp.
Másodiknak az Authority Gaminget voksolnám, mert múlt hétvégén 3:2 arányban (bo5? :D) megverték az eSuba csapatát, annyira nem lehetnek rosszak... Harmadik helyezést a Redstars-nak adnám, mert sokat gyakorolnak, jó játékosok alkotják ( de mindenképp jófej emberek :)).

Nem maradt más hátra, mint hogy megköszönjem Neked is, hogy elfogadtad a felkérést. További jó készülést és sok sikert a BECUP-ra!

Köszi szépen az érdeklődést és az interjút, valamint Bencének (RazoR) az idejét, hogy lefordította a válaszaim. Sziasztok!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26867 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 
mani admin plugin fórum
április 29.
 
Nagy csapatok fórum
április 29.
 
606 állapota
április 18.
 
Whale Hosting -... fórum
augusztus 30.
 
Logo fórum
augusztus 30.
 
Minden második... fórum
augusztus 30.
 
St. Gellert fórum
augusztus 30.
 
balint0829 állapota
május 02.
 
siga42 állapota
január 10.
 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4610
 
805
 
 
 
kép 926
 
1052
 
 
kép 5179
 
967
 
 
 
kép 3556
 
911
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu