Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 15. 0 hozzászólás
 

A hétvége miatt a banki átutalások szünetelnek, így tehát a 20-as létszám hétfőig minden bizonnyal marad.A mostani "paciensem" a SUICIDE.ave csapatának kapitánya, Eze volt, aki igen tömör válaszokkal

A hétvége miatt a banki átutalások szünetelnek, így tehát a 20-as létszám hétfőig minden bizonnyal marad.
A mostani "paciensem" a SUICIDE.ave csapatának kapitánya, Eze volt, aki igen tömör válaszokkal reagált a kérdésekre. Az interjú során kiderült többek között, hogy a cseh srácok igazán nagy CS1.6 múlttal rendelkeznek, mit gondolnak a BECUP-ról és hogy hány órát készülnek naponta.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

SUICIDE.ave interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Köszöntelek a TOTALCS hasábjain kedves Eze! Először is arra kérnélek, hogy mutatkozz be az olvasóknak!

Sziasztok, a nevem Lubomir Jurka. 24 éves vagyok, 186 centiméter magas. 9 éven át 1.6-oztam és nagyjából 1 éve Source-ozok. Éppen a tegnapi napon csatlakoztunk Csehország legjobbjai közé tartozó szervezethez, a SUICIDE.CZ-hez. A 2010-es BECUP-on éppen ezért a SUICIDE.ave nevet fogjuk viselni.

Kérlek mesélj a játékos múltadról. Mikor kerültél kapcsolatba a Counter-Strike világával? Mely csapatokban és kikkel játszottál eleddig?

Minden csapattársam elég jelentős múlttal rendelkezik. Én személy szerint 9 éve játszom. Leginkább hazai játékosokból álló csapatban játszottam ez idő alatt. A csapat felállása a L. „Eze" Jurka, T. „Siem" Schuppler, I. „fny" Fischer, L. „Pompo" Lisinski, J. „Trix" Matzek ötösből áll. Nem tudom felsorolni az összes csapatot, amelyben eddig szerepeltünk, hiszen elég sok összegyűlt ez idő alatt.

Kérlek mesélj a csapattársaidról!

Szinte minden elmondtam már az előző kérdésnél. A csapat régi CS1.6 játékosokból tevődik össze. Úgy hisszük, hogy a CSS is menni fog nekünk, ahogy az előző játékok is. Bennem a csapat vezetőjét ismerheted meg, míg a taktikai dolgokért Pompo a felelős.

A cseh scene-ben van néhány egészen kiváló csapat, mely csapatok az európai top mellett említhetőek. De nem sokat tudunk a Ti közösségetekről. Vannak még rajtuk kívül is tehetséges együttesek?

A cseh scene-be olyan csapatokat találhatunk, melyek a világ legjobb csapatai közé tartoztak, hogy az ex-Reason Gaminget vagy az ex-Burninget (már eSuba) említsem. De említhetném még az Authority Gaming, a Snoopy vagy az EErines Extatus együttesét is, mind-mind kiváló csapatok.

Mennyire vagytok jártasak a magyar scene-ben? Ismeritek a magyar csapatok erőviszonyait?

Nem igazán ismerem a magyar scene-t. CS1.6-ból ismerem a teamwork és a volgare csapatát, CoD4-ből a GIGABYTE-ot, míg CSS-ből a FlashPo!nt együttesét.

A beszélgetésünk során említetted, hogy már kétszer is voltál BECUP-on, 2008-ban illetve 2009-ben, de nem szerepeltél játékosként. Mik a tapasztalataid a lanról?

Nagyon kedvelem ezt a versenyt. Egy igazán nagy magyar bajnokság. Néha akadtak gondok az adminokkal, de megértem, hiszen nem mondható túl könnyűnek a munkájuk.

Összehasonlítva a cseh LAN-okkal, mi jelenti a különbséget? Mi a jobb és mi a rosszabb?

Összehasonlítva például a LanCrafttal, ahol kétszer is szerepeltem, mint játékos, a különbséget az jelenti, hogy a LanCraftnak igazán nagy múltja van, és ezen idő alatt szinte minden problémát orvosolni tudtak, ami valaha felütötte a fejét. A BECUP sokkal fiatalabb, mint a LanCraft. A BECUP minőségileg ugyanazon a szinten van, mint a többi nagy lan Európában.

Hogy készültök a versenyre?

A készülés során napi 6 órát készülünk, ebből 2 óra DM. Hiszen mindannyian relatíve közel lakunk egymáshoz, így a megegyezés könnyen ment.

Végül, szeretnélek megkérdezni a végső eredményről. Mi a tipped?

A dobogón a spray[+], az Authority Gaming és a hurtMEplenty fog állni, ebben a sorrendben.

Köszönöm, hogy elfogadtad a felkérést Eze! Utolsó szó jogán mondanál valamit?

Végezetül annyit szeretnék még mondani, hogy a papíron erősebb csapatnak sok esetben gondot okozhat a nála gyengébb együttes is.
Köszönöm az interjút és további szép napot!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5402
 
2357
 
 
 
kép 934
 
1314
 
 
kép 1879
 
1970
 
 
 
kép 785
 
1601
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu