Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. január 06. 0 hozzászólás
 

A múlt héten kirakott kis fragmovie a totalcod.hu-n óriási flameháborút szült, törtek is a tányérok rendesen. Ennek megfelelően nem kellett sokáig keresnem, hogy egy számomra szintén példásan teljesítő

A múlt héten kirakott kis fragmovie a totalcod.hu-n óriási flameháborút szült, törtek is a tányérok rendesen. Ennek megfelelően nem kellett sokáig keresnem, hogy egy számomra szintén példásan teljesítő klánt mutassak be nektek, ami nem más mint a digestive. A csapat épp most készül túl lenni első évén, megkérdeztem hát Sequence-t, hogy telt az első év.
Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Hubertus


Hubertus: nos akkor 1 éves szülinapi babzsúrját üli a digestive. Hogyan is kezdődött az egész?

Sequence:2007 végén - 2008 elején újra összefutottam psy baráttomal - akivel februárban megalapítottuk a DiG-et.Mint minden csapat a DiG is baráti társaságból alakult meg. Mi először nem egy multigaming-et akartunk létrehozni,azaz nem úgy indultunk neki,hogy most hívunk 5-7 csapatot és akkor megalakítjuk a Digestive-Gaming-et. Mivel az alapító csapat átlagéletkora 24-25 év között volt így egyből érthető miért nem. De mivel voltak barátaink különböző játékokban és mivel jól ismerjük egymást megkértük illetve elmondtuk nekik,hogy megcsináltuk ezt a csapatot és akarnak-e velünk egy csapatnév alatt illetve egy ventrin lenni. Belementek...

Hubertus: :) Milyen squadokkal arattok most babérokat?

Sequence:Jelen pillanatban a Cod4-esek a legerősebb csapatunk illetve ők jobb eredményeket érnek el mint a többi,de ezt nem azt jelenti,hogy a többi csapat ül a babérokon. Minden csapat megpróbál fejlődni,hisz tudják ha bent akarnak maradni akkor javulni kell és látom a csapatokon,hogy akarják lehet,hogy néha rosszul sül el de látom a szemükben az akaratot és ez nekem fontos. Én itt a DiG színeiben elért eredményt veszem figyelembe,az hogy a múltba ki mit ért el különböző csapatnév alatt....számomra nem olyan fontos - persze figyelembe veszem.

Hubertus:Nah ha már megemlítetted az eredményeket milyen helyezéseket sikerült elhappolni mások elől?

Sequence:
Mivel még fiatal csapatról van szó így igazából csak netes eredményeink vannak.Netes eredményeket nem nagyon írok mert azt bárki meg tudja nézni egy kis utánajárással,meg mint tudjuk a LAN-os eredmények a mérvadóak. Persze sikerült az akkori CoD4-eseknek lemenni BECUP-ra,de ott sajnos nem úgy alakultak a dolgok ahogy azt vártuk,így ott csak a 18dik helyet érték el. 2008 nyarán rendezték meg az I Keleti Lan-t ahova lementek a CoD2-esek ott az 1 helyet sikerült megszerezniük. Igazából az idei évben bizakodunk.Sikerült megtalálni -vagy remélem h siekrült - a fix 4-5 csapatot,akiket le tudunk küldeni LAN-okra - illetve képviselnek minket,reméljük majd minél jobb eredménnyel.

Hubertus: ez óriási pénzt igényel. milyen volt a múlt évi és milyen lesz az idei költségvetésetek?

Sequence:
A tavalyi évet egy kicsivel több mint 300.000.-HUF zártuk.Ebben benne van a támogatóink által "adott" összegek is. Végülis ha úgy vesszük nem nagy összeg ha egyből hozzáteszem,hogy 5 csapatról van szó! Igazából ez a pénz arra volt elég,hogy egy stabil alapot adjon nekünk. Én úgy gondolom,hogy ez az összeg - ha nem is olyan nagymértékben - évről évre több lesz. Előre még nem nagyon számoltunk hisz most fejeződtek be a csapatváltások.De biztos,hogy több lesz mint idén hisz készülünk a LAN-okra és arra elfogmenni pár Deák Ferenc:) Bár még tervezzük egy CoD5-ös csapat beszerzését de ez még egy kicsit odébb van. Először a jelenlegi csapatoknak probálunk minden megadni amit tudunk.

Hubertus: Milyen LAN-okon, online megmérettetéseken akartok megjelenni 2009-ben?

Sequence: Infinity LAN-ra jelenleg 3 csapatunk készül ( cod2,cod4,cs1.6 ) remélem le is tudnak érni bár az még odébb van - reménykedjünk. BECUP-on is szeretnénk résztvenni de még erre se tudok semmi biztosat mondani. Szeretnénk minden nagyobb LAN-on megjelenni,majd kiderül 1 év múlva mit sikerült megvalósítani:). Az online versenyekről azért nem tudok mit mondani,mivel mai nap folyamán ülök össze a csapatokkal és megbeszéljük kik,hogy gondolják,min akarnak indulni 2009-ben.

Hubertus: Milyen szponzorokat sikerült magatok mellé állítani?

Sequence:
Jelenleg 3 cég támogatja a csapatot: OBiNet Kft.,Szerverem.hu, XjX-Studio . Mondhati szerencsénk volt a támogatókkal. Már az első beszélgetéseken megtaláltuk a közös hangot illetve a kölcsönös bízalmat a cégek és a csapat között ami a mai világban nagyon sokat nyom a lantba.Igazából több támogatóra nagyon nincs is szükségünk hisz OBiNet-től szerver van,Szerverm.hu-tól van a domain+webtárhely és az XjX-Studio-tól kaptunk egy 50 slotos ventrilo szervert. Igazából most,hogy LAn-okra készülünk polo támogatás után nézek de nem bizakodok.....majd meglátjuk.

Hubertus: Utolsó kérdésemként: milyen 2009-es évvel lennél elégedett?

Sequence: Huh nehéz kérdés...persze mint mindenki LAN-okon top3 minden csapatunknál....Igazából ha olyan lenne mint a 2008as év már annak is örülnék persze több LAN részvétellel. Nem vagyok olyan ember aki egyből mindent akar tudom,hogy ha lemegyünk LAN-ra nem biztos,hogy egyből az élen végzünk. Ha évről évre jobb eredmények jönnek akkor már annak örülök illetve ha évről évre ugyanazokkal a csapatokkal dolgozhatnék mert ha 3-4 havonta cserélgetni kell akkor nem jutunk előrébb. Én bízok benne h jövőre is ugyanezekkel a csapatokkal dolgozok együtt és ez már a 2009es évben félsiker lenne!

Hubertus: Értem. Köszönöm az interjút, esetleg szeretnél még valamit mondani az utolsó szó jogán?

Sequence: Én köszönöm szépen az interjút Hubertus! Meg szeretném köszönni az OBiNet Kft.-nek a Szerverem.hu-nak XjX-Studio-nak,hogy támogatták kicsi csapatunkat! Ezúton kívánok sok sikert a NetFighterz csapatának - csak így tovább!!

Az interjú alatt jót beszélgettünk Sequence-szel, kiragadnék egy beszélgetést az ugyancsak nagy port kavaró szponzorációs cikkemre visszautalva:

Sequence: bár ez elolvasva úgy hangzik h ingyen van minden nem?:)
Hubertus: és ez baj lenne?
Sequence: végülis mind1 mindenki azt hiszi ingyen van....
Hubertus: akkor inkább fogalmazd át úgy hogy részlegesen állják költségeiteket.
Sequence: mind1 Hubertus mert a sok ***** látja h sponsored by = ingyen van mondhatsz nekik bármit nem értik
Hubertus: hidd el tudom miről beszélsz.

A kisebb költségvetésű klánoknak üzenjük: Mindenért meg kell dolgozni és küzdeni, nem lehet egyből fentről nézni az egész scene-t, hogy vagyok én meg a többiek. Mint láthatjátok ebben a kis beszélgetésfoszlányban is látható, hogy eléggé gyakran előfordul egy viszonylag jól szponzorált klánnál, hogy a szponzoráció nem jelent teljes értékű támogatást.  Mindenkinek kell bérelnie játékszervert, akkor is ha nem akar. Nagyon fontos megjegyeznetek: 2 fél van a szponzoráció során, nem pedig csak én. Másrészről fel kell készülni arra is, ha mi van akkor ha beesik egy hullámvölgy? A szponzor felmondhatja szerződését a klánnal. Szerencsére egy jól felépített klán mindig bebiztosítja magát arra az esetre ha a szponzor visszalép, így célszerű 1-2 játékszervert(akár warszervert, vagy 1 public 1 warszervert) akkor is rendelnie, ha éppen jól mennek a dolgok.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5372
 
2307
 
 
 
kép 3652
 
1682
 
 
kép 2693
 
2469
 
 
 
kép 5432
 
2180
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu