Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. április 10. 0 hozzászólás
 

A kétszeres ESWC győztes Filip "Neo" Kubski beszél az ESNation bukásáról, a jövőbeli ESWC Masters of Cheonanról és KODE5-ről, a csökkenő motivációról.Az ESNation bukása után, akik a Meet Your Makers

A kétszeres ESWC győztes Filip "Neo" Kubski beszél az ESNation bukásáról, a jövőbeli ESWC Masters of Cheonanról és KODE5-ről, a csökkenő motivációról.
Az ESNation bukása után, akik a Meet Your Makers mögött álltak, a csapat még mindig szervezet nélkül bolyong az e-sport világában annak ellenére, hogy jól szerepeltek a hannoveri Extreme Masters Global Finalsön (a fnatic mögött a második helyen végeztek, és ezzel 15.000 dollárt zsebeltek be - a szerk.), és a KODE5 lengyel kvalifikációját is megnyerték, amely viszont nem meglepetés.
Az interjút a kibővített részben olvashatjátok el.
Érdekel, ezért kattintok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Az ESNation bukása óta a csapatoddal ex-MYM néven játszotok. Nem gondolkodtatok még el egy eredeti, szórakoztató néven, amíg nem találtok másik szervezetet?

Mindenki talált ki sok őrült nevet, de nem tudtunk kompromisszumot kötni. Viszont úgy gondolom, hogy nem ez számít.

Néhány nappal ezelőtt bejelentették az ESWC halálát, és kiderült, hogy az ESWC 2008 után egy évvel sem lesztek kifizetve. Mit éreztél, amikor olvastad a hírt? Neked és a csapattársaidnak még mindig tartoznak 40.000 dollárral (~ 8.803.000 HUF), amit lehet, soha nem láttok már.

Mindenkit lesokkolt a hír a csapatból. Míg keresünk egy szervezetet, ami manapság már igen nehéz a jelenlegi helyzetben, az ESWC csődbejelentése már túl sok volt nekünk. Az a legrosszabb az egészben, hogy hallottuk, az ESWC felvette a kapcsolatot néhány szervezettel a kifizetésekkel kapcsolatban, de amióta elhagytuk a MYM-et, minket meg sem kerestek ebben az ügyben. Ez nevetséges!

Kétszer is megnyertétek az ESWC-t, mit mondanál? Azt, hogy az ESWC a legfontosabb Neked és a csapatod számára? Ha igen, mire fogtok ezentúl összpontosítani, a WCG-re?

Nem lehet azt mondani, hogy az ESWC a legfontosabb. Minden versenyre megpróbálunk annyit készülni, amennyit csak tudunk. Minden egyes esemény nagyon fontos.

Mit gondolsz arról, hogy mivel sok szervezet csökkenti a kiadásait, alacsonyobb összegért is hajlandóak vagytok valamelyikhez csatlakozni, csak hogy bent maradjatok az e-sport vérkeringésében?

Igen, azt hiszem ez szükséges, ha az e-sportban akarunk maradni. Mindenki küzd most, mint ahogy azt hallhattad, így lehetetlen, hogy olyan feltételek mellett játszunk, mint a MYM-nél.

Milyen rendszeresen gyakoroltok, játszotok?

Még most is, hogy nincs elég motivációnk, és azt sem tudjuk, milyen versenyekre megyünk a közeljövőben, még így is gyakorlunk. Igaz, már nem annyit, mint régebben, de megpróbáljuk fejleszteni a játékunkat. Még mindig egy olyan csapat vagyunk, aki sokat gyakorol, gyakran többet is, mint mások.

Ott lesztek a ESWC Masters of Cheonan-on? Elnyertétek az indulási jogot a KODE5 moszkvai döntőjére, ők kifizetik az utazási költségeiteket? Vagy a részvételhez kerestek egy új szervezetet?

Hogy őszinte legyek nem tudjuk még. Azt hiszem, sajnos túl késő már, hogy a koreai ESWC-n ott legyünk, mivel ők olyan csapatokat szeretnének látni a listájukon, akik biztos ott tudnak lenni, mi pedig ebben még most sem vagyunk teljesen biztosak. A moszkvai kiruccanásra válaszolva, nagyon remélem, hogy kifizetik az útiköltséget. Addig még megpróbálunk megfelelő szervezetet találni, és reménykedünk benne, hogy nem lesz már túl késő , éás ott lehetünk Koreában.

Az Extreme Masters közben úgy tűnt, hogy egy személyes harc folyik az mTw és az ALTERNATE ellen. Mit gondolsz erről és még arról, hogy befolyással van a gyakorlópartnerek keresésében az, ha ellenszenves az adott csapat?

Mindenki tudja, hogy két különböző dolog a játék és a valós élet. Mindkét csapattal elmentünk bulizni, és tudják, hogy amiket mondtunk verseny közben, az csak az adott pillanat hevében történt. Mindannyian barátok vagyunk a játékon kívül - de benne ellenségek, hehe:)

Twaizz and Pops kijelentette, hogy továbbra is segítenek Nektek új csapatot találni annak ellenére, hogy nem akartok velük többé szerződést aláírni. Kőkemény dolog szervezetet keresni, vagy boldogok vagytok, hogy saját magatoknak játszotok?

Még nem vagyunk senkivel sem szerződésben, viszont Twaizz segít nekünk megfelelő csapatot találni, hiszen még mindig a menedzserünk. Nem vagyunk boldogok, hogy saját magunknak játszunk, hiszen ez azt jelenti, hogy nem vehetünk részt azokon a versenyeken, amelyeken szeretnénk.

Kifizetnétek magatoknak a költségeket?

Ha olyan versenyről lenne szó, ami Lengyelország közelében van, akkor lehetséges, de nem hiszem, hogy egy koreai kiruccanást állni tudnánk, az túl drága lenne nekünk.

Gondolkoztatok azon, hogy visszatértek a PGS-be? Ha nem, miért?

Nem hiszem. A PGS már nem ugyanaz többé, és azt hiszem, nem tudnák nekünk megadni azt a támogatást, amelyre szükségünk lenne.

Volt olyan közöttetek, aki elgondolkodott azon, hogy felhagy az aktív játékkal, miután a MYM franchise lett, vagy amikor az ESNation bejelentette, nem támogatja többé a szervezetet?

Nem. Mi csak nagyon-nagyon szomorúak vagyunk attól a ténytől, hogy csődbe ment a MYM/ESNation, és azoktól a hírektől, hogy munka nélkül maradtunk. Ha ez korábban bekövetkezik, akkor hamarabb kezdünk új otthont keresni magunknak.

Végezetül, ha nem találtok új csapatot magatoknak, akkor mik a további terveitek?

Még mindig próbálunk keresni valami megoldást, és remélem, hogy végül kínál nekünk valaki egy elfogadható ajánlatot. Ha mégsem, akkor megpróbáljuk kihozni a legtöbbet a moszkvai KODE5-ből. Ha így sem jön össze semmi, akkor keresünk valami rendes munkát.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5740
 
2015
 
 
 
kép 4900
 
2334
 
 
kép 4943
 
2262
 
 
 
kép 1895
 
2191
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu