Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2014. szeptember 19. 1 hozzászólás
 

Legenda vagy jelenség? Játékosok generációi nőttek fel pályafutása alatt, de még mindig nem hajlandó elengedni a ravaszt. A játék elvett tőle, a játék megajándékozta. Nem feltétlenül világklasszis adottságokkal, inkább megoldja észből.

Török Balázs, közismertebb nevén KODIAK, a magyar e-sport egyik legismertebb alakja, a Counter-Strike közösségek David Beckhamje, a FoP és az Ancients legendás játékosa. Játékok iránti szenvedélye a C-64 korszakból származik, e-sport pályafutása csúcsát a 2000-es években mászta meg Counter-Strike és Counter-Strike: Source csapataival.

Mára az aktívan versenyző nagy öregek egyike, aki tapasztalataival a játékosok következő generációjának útját egyengeti. A vele készült hiánypótló interjúban szó esik többek közt a KODIAK-jelenségről, a múltbéli sikerekről, a csapatszervezésről, a hazai e-sport jelenlegi helyzetéről, valamint edukációs tevékenységéről.

Az interjúban érintett témaköröket megtaláljátok a videó leírásában, így azonnal a titeket legjobban érdeklő részhez ugorhattok a több mint egy órás interjúban.

 

 
bazsowicz
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Nick

szept. 22., 15:00
Viszonylag koncentráltan meghallgattam az interjút és lenne egy pár észrevételem. Az egyik, hogy jó pár perc volt, amikor számomra rég lerágott csontokról volt szó, persze kiemelném, hogy valószínűleg csak számomra, a mostani scene-nek biztos új dolgok voltak ezek. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy hosszú lett ez az interjú, nem hiszem, hogy sokan leülnek és egyben végighallgatják az egészet, talán jobb lett volna ha ti is szétszeditek, azt semmiképp nem mondanám, hogy rövidebbnek kellett volna lennie, talán csak tagoltnak.
A magyar scene pedig mióta én a játék közelében vagyok, nagyjából ugyanolyan, szerintem kár vele foglalkozni, mármint nemzetközi szinten. Kodiak csapatának fénykora óta, esély se nagyon volt egy olyan itthoni csapatra, akik nemzetközi szinten eredményt tudtak volna elérni. Talán az OBi-t meg lehetett volna említeni, ott volt még egy halvány fénysugár Res1st vezetésével, de miután ők is abbahagyták, azóta tényleg semmi. Igaz Res1st időről időre visszatért, volt mikor új nevekkel is, de soha nem tartott 1-2 hónapnál tovább a lelkesedés, és ezekből azt szűröm le, hogy ez a mostani Kodiak féle csapat sem fog hosszú időt együtt megélni, de ne legyen igazam. Jó lenne látni, ha végre legalább egy olyan fix magyar csapat lenne, akik ha nem is verik a legjobb külföldi csapatokat, de legalább számon tartják őket. Persze ehhez, ahogy Kodiak is mondta nem kevés energiát, időt és pénzt kell belefektetni, szóval tényleg csak remélni tudom, hogy ha valakik, akkor ők ezzel már tisztában vannak és ennek fényében tűzték ki a céljaikat.

Mindenesetre jó volt az interjú, kicsit nosztalgikus élményeket ébresztett bennem, ami már megérte, és kíváncsian figyelem, hogy alakul az új ancients pályafutása.

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 735
 
1614
 
 
 
kép 4751
 
2354
 
 
kép 5490
 
2702
 
 
 
kép 614
 
1356
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu