Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. október 22. 0 hozzászólás
 

A mai nap során sikerült pár sor ereéig egy TG hírezőt elkapnom. Őt fogom faggatni a tg világáról. Az interjú alanyom nem más lesz, mint IcE.TeE!

A mai nap során sikerült pár sor ereéig egy TG hírezőt elkapnom. Őt fogom faggatni a tg világáról. Az interjú alanyom nem más lesz, mint IcE.TeE!

Interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Rozsomák


Hello Ice! Akik rendszeresen látogatják a totalgaming al oldalakat azoknak biztos ismerős a neved. Kérlek mutatkoz be azok számára, akik még újak erre felé.

Hello, Rozsobá! A nevem Horváth "IcE TeE" Tamás. Hát nem hiszem, hogy mindenki ismer és ez így van rendjén. A TotalGaming oldalcsoporton, nem igazán vagyok aktív "chater", hiszen az én feladatköröm a hírezés.

Hogyan került a tg-hez és mióta vagy a cégnél?

Hát HeNtEs-ék úgy döntöttek, hogy szükségük lenne pár aktív hírszerkesztőre a már meglévő oldalaiknak. Ki gondolták, hogy ezt hogyan is lehetne megoldani, így megszületett a döntés és kikerült az oldalcsoportra egy felhívás melyben lehet jelentkezni erre a posztra. Az elején nem találtam annyira vonzónak, majd aludtam egyet rá, és úgy döntöttem, hogy jelentkezem, amit a mai napig nem bántam meg. Nagyon kellemes fogadtatásban volt részem, sok új emberrel megismerkedtem, és valamelyikkel még személyesen is találkoztam.

A munkád során rengeteg negatív és pozitív kritikával találkozhatsz, mi motivál a hírezésben?

Én személy szerint rendkívül nyugodt "egyéniség" vagyok, így a negatív kritikákat is jól bírom, főként mivel 80%-ban igazuk is van az olvasóknak. Újoncként a munkámban sok bakit elkövettem, amikre ők hívták fel a figyelmemet és ezért köszönettel tartozom nekik.

Mennyire van a hírezők közt verseny illetve nehéz volt beilleszkedni a társaságba? Hiszen ez egy elég zárt társaság.

Hát saját véleményem szerint nincs erre példa, hiszen legtöbbünk hobbyból ír cikkeket, híreket. Nálam is volt már olyan, hogy éppen befejeztem a híremet, de láttam, már hogy ki lett rakva egy másik kollégám által írt hír. Mikor elolvastam rájöttem, hogy sokkal jobban meg van írva és törekedtem a továbbiakban, hogy minél jobbat tudjak írni, talán még ez motivált így visszatérve az előző kérdésedhez.
A beilleszkedés számomra nagyon könnyű volt, mivel gyakorlatilag mindenki játszik, tesztel és jókat eltudtunk / tudunk dumálni egymással. Hát az, hogy zárt közösség nem feltétlen azt jelenti, hogy vasszigor uralkodik, és senkinek sem lehet saját véleménye. Mindenkinek van véleménye mondjuk egy cikkről, bár gyakran befolyásolni tudják egymást az emberek, ez főképp a hozzászolásoknál látszik.


Mivel foglalkozol, ha nem hírezel, más szóval mit csinálsz civilben?

Hát középiskolába járok, mint egy normál tanköteles gyerek. Szeretek bejárni mivel sokan "csézünk, tfezünk és l4dezünk" ott is, tehát jó légkör van. Szabadidőmben barátaimmal vagyok, ha nem akkor pedig itt meresztem a hátsó felemet a székemben. Középszinten tanulom a honlap szerkesztést és e mellé tartozó technológiákat, bár egy kudarc után hamar beleunok az egészbe és heteken át nem foglalkozom a témával.

Most egy kicsit térjünk el a munkától, milyen játékokkal játszol aktívan, hol kéne, keressünk téged, ha játszani szeretnénk veled?

Helyes, vártam ezt a kérdést Counter-Strike: Source, Team Fortress 2, Left 4 Dead 1-(2), UT3. Hát mostanában ritkán játszom, mivel elég sokszor jár felém a "postás" és hozza számomra az új filmeket, így szinte mindig mozizok. Hát SG, Face szervereken játszottam, de már sajnos leáldozott nekik, mivel nem látogatjuk. Így marad cs-ben a war, és a német Deathmatch, TF2-nél pedig az OGC és a külföldi szerverek. Nagy ritkán, ha meguntam a fent említett játékokat leülök az MSN mellé és Dámázom a barátaimmal.

Ha voltak klánjaid csapataid mik voltak azok?

Hát kb. 6 éve volt az első klánom a |Hun-Rambo|, így visszatekintve nagyokat röhögök rajta, nem tudtam mi az a mirc, a live, low, stb... Aztán teltek múltak az idők, csináltunk egy ismerőssel egy klánt, aminek a neve BackFlash x volt, majd később néha-néha, nagy ritkán csatlakoztam noname klánokhoz, és rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok csapatjátékos, így hanyagoltam a klánozást.
Azóta már csak baráti mixeken játszok, és néha ha hívnak máshova is. 1 éve csatlakoztam az SG Teamhez mivel nem volt az a nyomás, hogy warozni kell, mivel ez egy közösség és nem klán, így akkor tudok játszani, amikor én akarok. De ahogy említettem, ez az időszak is leáldozóban van. Talán fél éve döntöttem úgy, hogy csatlakozom a face. klánhoz mely csupa Public játékosokból áll, köztük jónak érezhettem magam, és sok siker élményem lett.

Most tekintsünk bele egy kicsit az ízlésedbe. Kedvenc zenéd, ételed, italod, játékosod (Itt engem is megjelölhetsz nem gond) , külföldi és magyar csapatod?

Hát most feladtad nekem a leckét... Mivel bármilyen zenét meghallgatok, ami tetszik nekem, gondolok itt a techno, disco, pop, rock, light metal, house, blues, hip-hop, és soundtracks. :D
Hát a kedvenc ételem sincs annyira, de ha kéne választani talán a bécsi szelet. Kedvenc italom természetesen a citromos jeges tea, márkát pedig nem említek. Kedvenc játékosom és kedvenc csapataim sincsenek.

Amit egy hete egyfolytában hallgatok az a következő:

 


Köszönöm, hogy rendelkezésemre áltál ebben a pár órában. Kívánok neked további jó munkát és remélem, még sok éven át kollégák leszünk. További szép napot. És végül bármit az utolsó szó jogán legyen az átok vagy áldás!

Hát talán az lenne, hogy többet nem veszel rá ilyesmire. De végülis nem bántam meg, hogy interjút adtam neked, mivel előjöttek a szép emlékeim, tehát ez utón szeretném megköszönni neked RozSoMák.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1404
 
1404
 
 
 
kép 4733
 
1503
 
 
 
kép 1506
 
1411
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu