Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. november 07. 0 hozzászólás
 

Ígéretemhez híven megpróbálok néhány Tg-hírezőt elkapni és egy kicsit elbeszélgetni velük, a munkáról illetve minden egyéb, de témába vágó dologról. Mai betegünk nem más, mint a hl és a módok

Ígéretemhez híven megpróbálok néhány Tg-hírezőt elkapni és egy kicsit elbeszélgetni velük, a munkáról illetve minden egyéb, de témába vágó dologról. Mai betegünk nem más, mint a hl és a módok királya. Medve a Maci. Interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Rozsomák


Szervusz, Maci! Kérlek, röviden mutasd be magad a kedves nagyérdeműnek!

Üdvözlet a népnek! Polgári halandó nevem Hovánszki Tamás. 23 éves vagyok, és éppen a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán tanulgatok.



Mióta vagy a Tg-nél, és melyek azok a témakörök, amikről a legszívesebben írsz?

Egy unalmas nyári napon éppen böngésztem a Totalhl oldalát, és amint jobbra tekintettem, megláttam a felhívást. Gondoltam, hogy miért is ne írhatnék én is ide cikkeket, hiszen majdnem minden nap a Moddb-n lógok. Szerettem volna mindig kipróbálni magamat ilyen téren is. Főleg a modok érdekelnek, hiszen ezek ingyen játékok, amelyek nem ritka esetben jobbak, mint egy 15 ezer Forintos sorozatgyártott minőségi hulladék. Ezen kívül szeretek egyéni skinek után járkálgatni, mert az eredeti játékot erősen meg tudják dobni.

 

Mint a totalhl.hu főszerkeztője, mit tartasz szem előtt mikor megírsz egy hírt és mi az, amit nem tűrsz az oldalon?

A Totalhl profiljában elsősorban maga a Half-Life hírek vannak, de mivel a Valve éppen a Left4Dead sorozat útját egyengeti, ezért nincs lehetőség híreket közölni, ezért többségében modhírek vannak. Ebből akár minden nap leközölhetnénk hármat is, de bizonyára megcsömölne az olvasó közönség a rengeteg Gordon kalandtól, így igyekszünk minél érdekesebb Total-Conversion, vagyis teljes átalakítású módokat kirakni. Igyekszünk ezekből is a "krémet" bemutatni mindenkinek.
Amit nem tűrök az oldalon, az a szándékos ostoba és bántó hozzászólások. Erre szerencsére nincs példa totalhl-en. Ez inkább annak tudható be, hogy aki betér hozzánk, az lényegében tájékozott a módok terén, és nem csak "szemellenzős" módon az eredeti játékot használja.



Hogy állsz a kollégáidhoz, szeretsz velük együtt dolgozni vagy magányos farkas vagy illetve bocsánat magányos medve...?

A kollegák igyekeznek segíteni egymásnak. Mindenki máshonnan szerzi be az infóit, és ilyenkor igyekszik feltüntetni a megfelelő linket, ha azt fontosnak tartja, vagy éppen látja, hogy az oldalon nincs túl sok hír. Meg vagyok elégedve a bandával, kicsit lassan fogadtak be, mivel én vagyok az egyetlen, aki nem tipikus esport híreket rak ki. Ennél fogva egészen máshogy állok hozzá a dolgokhoz is, nagyon nem hat meg az se, ha valamilyen LAN van éppen.


Mit gondolsz a jelenlegi Tg olvasókról és magáról a Scene-ról mondjuk a tavalyi évhez képest fejlődik a nép?

A HL scene-re igazából nincs teljes rálátásom. A játékosokat egy támogatott és fejlesztett pro játék tudná összetartani. Ez lenne elviekben a HL2DM, de sajnos a Valve ingyen osztogatós kampánya után is eléggé haldoklik.  Szinte megszámlálhatatlan benne a bugok száma is. A személyes tapasztalatom az, hogy a TF2 egyszerűen felszippantotta pár hónap alatt az egész közösséget úgy, ahogy van. Ezen felül nagyon sok a csaló/scriptskill a HL2DM-ben, mivel csak egy ingyen játék, és a VAC sem tökéletes.



Most egy kicsit a játékos oldaladról. Milyen játékokat kedvelsz, játszol valamivel aktívan?

A kezdet kezdetén anno COD2 CTF-el játszottam sokat, és kezdtem klánozgatni. Megjártam elég sok klánt. Egy kicsit belefáradtam magába a játékba, ezért most nem túl aktívan az Old SoldierS SD klánban tevékenykedek. Próbálok elszakadni a COD-tól, mivel az egy magos procim nem szereti a Punkbuster gépevő tevékenységét. Manapság némi CSS, és főleg Quake Live valamint coop játékokkal játszok. Utóbbi főleg Killing Floort és Doom 3 Coop. A Killing Floor a jelenlegi kedvencem, mivel a túlélés technikáját jóval tovább vitte a többi hasonló játéknál. Egyetlen gond, hogy többnyire franciákkal kell játszanom, akik se a pályát nem ismerik, se más nyelvet nem beszélnek. Egyébként mindenféle játékkal játszok, amely megfogja a fantáziámat.


Kedvenc zenéd, ételed, színészed, játékosod?

Zenéből szinte mindent "megemésztek", a ZZ Top-tól egészen Dr Dre-ig. Amit nem tűrök, az a hörgős-pörgős metál, amit többnyire torokfájós hülyegyerekek énekelnek anyuka sufnijában, valamint a divat rockot. Ilyen például a Hooligans, akik nyálpoppot énekelnek fekete szerelésben. Kedvenc játékosom nincs.


Köszönöm, hogy a rendelkezésemre, áltál erre a pár órára. Remélem, még hosszú időn át dolgozhatunk együtt. Sok sikert a további munkához. S végül az utolsó szó jogán bármit.

Nem említettem, hogy a közel jövőben kicsit aktiválni fogom magam a többi oldalra is, mivel nincs most jelentősebb nagyobb levegővételű hír HL-en területen. Így aki szereti az igényes custom contenteket, vagy a mapokat, esetleg kiváncsi a kedvenc játékának történetére, akkor bizonyára olvasni fog róla. Ez némileg feldobja a pro esport jellegű hírek egyvelegét.

Köszönöm a lehetőséget, igyekszem meghálálni a közösség és a kollegák eddigi bizalmát és türelmét.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4102
 
1417
 
 
 
kép 773
 
1578
 
 
kép 616
 
1440
 
 
 
kép 3721
 
1717
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu