Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. március 10. 0 hozzászólás
 

Speedman a ClanBase NationCup XII supervisor-ja készített egy interjú sorozatot, amelyben a csoportkörök utáni eseményeket boncolgatta a győztes team-ek csapatkapitányaival. Ezt az írást olvashatjátok most

Speedman a ClanBase NationCup XII supervisor-ja készített egy interjú sorozatot, amelyben a csoportkörök utáni eseményeket boncolgatta a győztes team-ek csapatkapitányaival. Ezt az írást olvashatjátok most el magyarul így megtudhatjátok, hogy miként vélekedett RegnaM, vizzion, PhP illetve esCa a csoportgyőzelmeikről, továbbá megtudhatjátok, eddig hány nézőt csalogatott be az idei NC szezon és, hogy melyik meccsek voltak a legnézettebbek. Kellemes olvasgatást. Az interjúk
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Hbalazs.hu


Az idei NationsCup január végén indult 24 csapattal, akiket 4 csoportra osztottak. 12 csapat került be a rájátszásba.

Group A
Sokan gondolták, hogy ez volt a legnehezebb csoport. A francia, a dán, az angol, a lengyel, a görög és a szlovén csapat részvételével izgalmas meccsekre számíthattunk. A francia csapat végzett az élen 4 győzelemmel és 1 döntetlennel a dán csapat ellen. A dánok végeztek a második helyen 1 vereséget szenvedve az angol csapattól. Meglepetésre a lengyel csapat szerezte meg a harmadik helyet, az angolok felett aratott szoros győzelemmel.

És akkor jöjjön az interjú RegnaM-nal a francia csapat kapitányával:

Speedman: Hi, RegnaM. Először is gratulálni szeretnék a csoportgyőzelemhez a csapatnak. Gondoltátok a kupa elején, hogy megnyeritek a csoportot?

RegnaM: Köszönjük. Igen, bizakodóak voltunk, mivel a tavalyi kupagyőzelem után, nagyon valószínű volt, hogy megnyerjük a csoportunkat.

SpeedMan: Mit gondolsz az általatok eddig lejátszott meccsekről?

RegnaM: Az első meccsünk a lengyelek ellen nagyon nehéz volt, de sikerült nyernünk. A dánok ellen nem játszottunk olyan jól, de sikerült egy döntetlent elérnünk. Az angolok elleni mérkőzés nagyon jó volt és végül szoros küzdelemben sikerült nyernünk.

SpeedMan: A lengyel csapat meglepetésre jutott a playoff-ba, az angol csapat legyőzésével. A Ti két meccsetek alapján, amit ezen csapatok ellen játszottatok, melyik cspatot vártad a rájátszásba?


RegnaM: Valójában, az angol csapatot szívesebben láttam volna továbbjutó csapatok között, de hát a szabály az szabály. A lengyelek jól játszottak és kiharcolták a jogot a folytatásra.

SpeedMan: Az A csoportot tartották a legerősebb csoportnak. Mit gondolsz a többi csoportban született eredményekről?

RegnaM: Szerintem a többi csoportból is nehéz lehetett a továbbjutás, bár való igaz, hogy a mi csoportunk tűnt a legerősebbnek. Túl sokat nem tudok mondani a mérkőzésekről, mivel inkább a saját meccseinkre, csoportunkra koncentráltunk.

SpeedMan: Elkészültek a rájátszás sorsolásai. Ti a következő mérkőzésen a holland és belga összecsapás győztesével játszotok. Szerinted ki fog nyerni és Ti kivel játszanátok szivesebben?

RegnaM: Nos, elég nehéz tippelni, mivel a hollandoknál nem játszanak az LLL játékosai és a belga csapatnak volt pár szép megmozdulása az előző mérkőzéseken. Szoros mérkőzésre tippelek. De bármelyik csapat jut is tovább, mi felkészültünk, hogy legyőzzük őket :D

SpeedMan: Egy utolsó kérdés. Tavaly Franciaország nyerte a NationsCup-ot. Gondolod, hogy idén is meg tudjátok nyerni?

RegnaM: Igen :D

SpeedMan: RegnaM, köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre. GL az elkövetkező meccsekre.


RegnaM: Én köszönöm.

Group B
Ez volt a legkiegyensúlyozottabb csoport, 4 csapat ért el 2 győzelmet és megvolt a lehetőségük, hogy továbbjussanak. Azonban a német csapat minden mérkőzését megnyerve végzett a csoport első helyén. A holland és a norvég csapat végzett a 2. és 3. helyen két győzelemmel. Az utolsó körben döntetlent játszva mind a két csapat biztosította a helyét a rájátszásban. Izrael és Magyarország szintén 2 győzelmet mondhat magáénak, de kellett volna még egy, hogy továbbjussanak.

Az interjúalany ezúttal eSca a német csapatból:

SpeedMan: Hi, eSca. Először is gratulálni szeretnék a csoportgyőzelemhez a csapatnak. Gondoltátok a kupa elején, hogy megnyeritek a csoportot?

eSca: Az idei Clanbase NationCupon az volt a célunk, hogy megpróbáljunk minél tovább jutni. A csoportbeosztás után kicsit változtattunk a célokon. Megpróbáltuk megnyerni a csoportot és továbbjutni a rájátszásba. Úgy gondolom, hogy ezt maradéktalanul teljesítettük.

SpeedMan: Mit gondolsz az általatok eddig lejátszott meccsekről?

eSca: Mi voltunk a csoport favoritjai és szerintem megmutattuk a mérkőzéseken, hogy tudunk jól tudjuk játszani a CS:Source-ot egy majdnem mix csapattal. A felállásunk nem igazán változott a legutóbbi ESL ENC óta és nagyszerű csapatként viselkedett mindegyik meccsünkön. Minden mérkőzésünket megnyertük, még az Izrael ellenit is. A norvégok elleni meccsünkre elég rövid felkészülési időnk volt, pár órával a mérkőzés előtt értesültünk róla, hogy játszanunk kell. De megoldottuk és megnyertük azt is.

SpeedMan: Sokat beszéltek az Izrael elleni mérkőzésről, amit forfeit-tel nyertetek. Tudsz egy-két szót mondani erről?


eSca: Az izraeliek elleni meccsünket elég furcsán nyertük meg. Nem gondoltuk volna, hogy nem tudják átadni az általunk kért demot, nem így terveztük ezt a győzelmet.

SpeedMan: Mi a véleményed a többi csoportról, illetve az ott első helyen végzett csapatokról?

eSca: Úgy gondolom, hogy nem volt igazán nagy meglepetés. Minden csapat, aki az első vagy második helyen végzett, favoritnak számított a NationCup kezdetekor.

SpeedMan: A rájátszás első körében nem játszotok, de utána a finn-dán meccs győztesével találkoztok. Mit gondolsz ki fog nyerni, illetve Ti ki ellen játszanátok szivesebben?

eSca: Személy szerint én a dánok ellen szeretnék játszani és úgy gondolom, hogy ők fognak nyerni. De akkor se leszek szomorú, ha a finnek ellen kell játszanunk. Mind a két elllenfélre felkészülünk és meg szeretnénk nyerni a mérkőzést.

SpeedMan: Egy utolsó kérdés. Szerinted mennyi esélye van Németországnak, hogy megnyerje az idei NationsCup-ot?

eSca: Jó kérdés. Úgy gondolom, hogy jó helyen vagyunk az ágrajzban és ha olyan jól játszunk, ahogy a csoportkör alatt és egy kis szerencsénk is lesz, akkor van esélyünk a végső győzelemre is.

Group C
Ez a csoport is érdekesnek igérkezett. A svéd, a fin és a cseh csapat részvételével jó meccsekre számíthattunk. A svédek minden mérkőzésüket megnyerték, 18-12 arányban legyőzve a finneket és a cseheket is. A cseh csapat lett a második 3 győzelemmel, legyőzve a finneket az utolsó mérkőzésen, de kikaptak a portugáloktól, bár akkor más felállással. Reméljük látunk még szép dolgokat ettől a csapattól a rájátszásban. A Fin csapat a harmadik továbbjutó 3 nyert mérkőzéssel. Észtország jól játszott, de a fontos mérkőzéseit nem tudta megnyerni. A török csapat az ötödik helyen végzett, legyőzve Portugáliát és csak 16-14-re kikapva a finnektől.

Az interjú vizzion-nak a svéd csapatból:

SpeedMan: Hi vizzion! Először is gratulálni szeretnék a csoportgyőzelemhez a csapatnak. Gondoltátok a kupa elején, hogy megnyeritek a csoportot?

vizzion: Reménytelien indultunk el az idei NationsCupon, szerettünk volna minden mérkőzésünkön győzni és elég korán elkezdtük a lineup összerakását és gyakoroltunk is egy kicsit. A csehek elleni győzelem után tudtuk, hogy meglehet a csoportelsőség.

SpeedMan: Mit gondolsz az általatok eddig lejátszott meccsekről?

vizzion: Minden úgy működött, ahogy elterveztük a meccs előtt, szóval mindegyik jó szórakozás volt játszani és nézni is. Győzni mindig jó:P

SpeedMan: Gondoltátok, hogy megveritek a cseheket és a finneket is?

vizzion: Tudtuk, hogy van esélyünk a győzelemre, de soha nem lehet biztosra menni, most a mi időnk jött el.

SpeedMan: Mi a véleményed a többi csoportról, illetve az ott első helyen végzett csapatokról?

vizzion: Az A és B csoport nagyon erős volt, mindegyik továbbjutó csapat megmutatta, hogy skill terén nincsenek hiányosságai. Nagyszerű rájátszásnak nézünk elébe.

SpeedMan: A következő mérkőzésen az orosz és norvég összecsapás győztesével játszotok. Szerinted ki fog nyerni és Ti kivel játszanátok szívesebben?


vizzion: Szerintem az oroszok győznek és én is ezt szeretném. Szeretek az orosz csapat ellen játszani, mert nagyon jó játékosok.

SpeedMan: Egy utolsó kérdés. 3 győzelem választja el Svédországot, hogy 2 szezon után ismét megnyerje a NationsCupot. Gondolod, hogy a csapatok képes lehet erre?

vizzion: Nagyon komolyan gondoljuk az idei NationsCupot és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem úgy érezzük, mint 2 évvel ezelött.

Group D
A D volt az utolsó csoport. A kezdetekben a szlovák és az orosz csapatot várta mindenki a továbbjutó helyre, maguk mögött hagyva a belgákat, az osztrákokat, az olaszokat és a spanyolokat, hogy küzdjenek meg a harmadik helyért. Ezt a küzdelmet a belgák nyerték. A tavalyi nagyszerű teljesítményüktől elmaradva az osztrák csapat az idei évben nem tudta megmutatni képességeit. Spanyolország pedig egyetlen győzelem nélkül végzett a csoport utolsó helyén.

Következzék az interjú .PhP-vel:

SpeedMan: Hi PhP. Először is gratulálni szeretnék a csoportgyőzelemhez a csapatnak. Gondoltátok a kupa elején, hogy megnyeritek a csoportot?


.PhP: Köszönjük. Nem voltunk biztosak benne, hogy sikerülhet az első hely megszerzése, mivel a nagyon erős orosz csapatot is a csoportban tudhattuk. De mindannyian képzett játékosok vagyunk és belöttük magunkat az első helyre.

SpeedMan: Mit gondolsz az általatok eddig lejátszott meccsekről?

.PhP: Úgy gondolom, hogy elég könnyű meccsek voltak. Nagyon jó a csapatszellem és mindig optimisták vagyunk és nehéz minket letörni. Szerintem az igazi kihívás a rájátszásban kezdődik.

SpeedMan: Ausztria nagyon jól játszott a tavalyi évben és a negyedik helyen végeztek. Azonban az idei évben nem mutatták ugyanezt a tudást és minőséget a mérkőzéseiken. Gondoltad, hogy így lesz?


.PhP: Nem, igazából nem gondoltam, hogy így lesz, bár tudtam, hogy az osztrák játékosok nincsenek formában. Nincs túl sok jó csapatuk (különösen top csapataik) és így nehéz fejlődni.

SpeedMan: Mi a véleményed a többi csoportról, illetve az ott első helyen végzett csapatokról?

.PhP: Az A csoport nagyon érdekes volt. Tippelni se mertem, hogy mi lesz a végső sorrend, de a lengyelek jó játéka meglepett. Az angolokat az első vagy a második helyre vártam. A franciák pedig szokás szerint domináltak. A B csoportban a németek nagyon erős játékot mutatak, bár az izraeliek legyőzték öket (kár volt azért az óvásért). A hollandok jó játékot mutathattak volna, de a LowLandLions-nak elkötelezett legjobb játékosaik nagyon hiányoztak. A C csoport a várakozásaimnak megfelelően alakult, bár a csehek több meccset is nyerhettek volna. A portugálok szép játékot mutattak és a csehek legyőzése számomra sokkoló meglepetés volt. BuJ tűzben ég, nem könnyű megállítani.

Speedman: A rájátszás első körében nem játszotok, de utána a lengyel-cseh meccs győztesével találkoztok. Mit gondolsz ki fog nyerni, illetve Ti ki ellen játszanátok szívesebben?

.PhP: Úgy gondolom a lengyelek fognak győzni, mivel nagyon motiváltak, hogy megmutassák, hogy szét tudnak lőni pár fejet. A lengyeleket nem igazán ismerik el a Source-ban, ellentétben az 1.6-tal, ahol megvan nekik az mYm, szóval szeretnék megmutatni, hogy a Source-ban is számolni kell velük. Az érem másik oldala, hogy nagyon szívesen játszanék a csehek ellen. Nagy a rivalizálás a két csapat között. Jó érzés lenne az ex-csapattársaimnak megmutatni, hogy mit tudok :D

SpeedMan: Egy utolsó kérdés. Szerinted mennyi esélye van Szolvákiának, hogy megnyerje az idei NationsCup-ot?


.PhP: Nehéz jósolni, sok jó csapat van, Franciaország, Svédország, Dánia, Csehország és vannak csapatok, akik meglepetést okozhatnak, például Lengyelország. Szóval mi játszuk a mi játékunkat és reméljük, hogy a nézők élvezni fogják.

Az eddigi meccseket nagyjából 29600 néző tekintette meg

Az 5 legnézettebb meccs eddig a következő volt:

Dánia vs Franciaország 1737 Spectators
Oroszország vs Spanyolország 1346 Spectators
Lengyelország vs Franciaország 1291 Spectators
Franciaország vs Anglia 1242 Spectators
Olaszország vs Oroszország 1020 Spectators

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 637
 
1284
 
 
 
kép 563
 
1458
 
 
 
kép 2602
 
2327
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu