Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. június 05. 0 hozzászólás
 

Bár még távol a Zánkán megrendezésre kerülő TOTALGAMING LAN, azért felkértünk egy-két csapatot, hogy miként vélekednek esélyükről. A mai nap a Life is Over Now két kiváloságát Skorpiot és SESSA-t 

Bár még távol a Zánkán megrendezésre kerülő TOTALGAMING LAN, azért felkértünk egy-két csapatot, hogy miként vélekednek esélyükről. A mai nap a Life is Over Now két kiváloságát Skorpiot és SESSA-t  sikerült elkapni egy-két szóra, és érdeklődni a csapatról. Kellemes olvasást!
Skorpio & SESSA interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: so!id


so!id: Sziasztok, kedves LION-osok. SESSA úgy gondolom, elég sokan ismernek és a múltkori interjúban már írtál magadról. Skorpio rólad viszont még semmit nem tudunk. Kérlek, mutatkozz be.

Skorpio: Sziasztok! Lovas László 18 éves, szekszárdi lakos vagyok. 3 éve játszom Source-al, több csapatot is megjártam mire a LION-ban kötöttem ki.

so!id: Ugyebár a mostani interjú téma a TGEF lesz. ICL LAN óta történt-e valami változás a klánban?

SESSA: Üdv Neked és a kedves olvasóknak. Bizonyára mindenki tudja, hogy LPG a LAN óta nem tagja csapatunknak. Elég sok embert kipróbáltunk az ismeretlen fiataloktól kezdve az áll Zsochauserekig :D Végül Kiki mellett döntöttünk. Rutinja és skillje miatt esett rá a választásunk. Így a jelenlegi felállásunk a következő: Sessa, Sq, West, Skorpio, Kiki.

so!id: Kérlek, mutasd be a csapatot! (SESSA véleménye)

West: Őt ismerem a legjobban. Ha utána számolok, már 9 éve boldogítjuk egymást. Kicsivel, nem sokkal utánam kezdett el SOURCE-ozni, de ha jól emlékszem neki a jó öreg counter-strike kimaradt az életéből. Nagyon skilles és jó a gondolkodása. Egyszóval remek játékos.

Sq: A "néma" ember a csapatban. Nála rusholnak lelő 3-at meghal, kis fáziskésés és megszólal, itt jönnek... és még sorolhatnám. Sokszor rágjuk infóhiány miatt a fülét egyelőre eredménytelenül. Ezen kívül nincs vele gond.

Skorpio: Ha egy szóval kellene jellemeznem: VADÁLLAT :D Sk-ba desert-el verhetetlen. A legnyugodtabb játékos a csapatban. Ha már Ő is ideges akkor nagy gondok vannak :D

Kiki: Nem játszunk túl régóta együtt, de amit eddig nyújtott az egyértelműen pozitív. Skilles és tapasztalt.

Nem lenne túl jó, ha én írnék magamról, így ezt a lehetőséget átpasszolnám Skorpionak.

SESSA: A LION legfontosabb tagja. Felkészül a taktikokból és irányítja a csapatot, szervezi a meccseket. Remélhetőleg a következő LANon sokkal kitartóbb lesz.

so!id: Hogy érzitek, sikerülni fog jól felkészülnie a csapatnak a LAN-ra?

Skorpio: Jelenleg a csapaton belüli konfliktusokat próbáljuk csillapítani, orvosolni és elkezdeni a felkészülést TGEF-ra. Folyamatosan gyakorlunk és próbálunk javítani a csapatmunkán. Szerintem, ha így folytatjuk, sikeresen fel tudunk készülni a rendezvényre.

SESSA: Az igazat megvallva ICL óta nem igazán csináltunk semmit. Az utóbbi pár napba kezdtünk el készülni és ez a LANig minden egyes nap így lesz. Reméljük, akárcsak ICL 1-en a sok készülés most is kifizetődő lesz.

so!id: Minek után ICL-en elég előkelő helyen végzett a csapat, még nagyobb tapasztalattal, és összeszokással ez csak jobb lehet? Mit vártok ettől a LAN-tól?

Skorpio: Szerintem a csapat jelenlegi helyzetét figyelembe véve csak fejlődni tudna, még csak pár hónapja vagyunk együtt, így csak jobb lehet. A LAN-on szerintem 3-6. hely elérhető lenne vagy akár jobb is.

SESSA: A mostani LAN jóval nehezebb lesz, mint az előző. Legalábbis én erre számítok. Sokkal több jobb csapat fog megjelenni és mindenki sokkal többet fog készülni. Így előkelő helyen végezni mindenkinek sokkal nehezebb lesz. Persze első lanunkon tanultunk 1-2 dolgot. Így ide már egy kis tapasztalattal érkezünk. A csapatot a 4-6 hely valamelyikére várom.

so!id: ICL előtt sokan lehordtak titeket, hogy érzitek a LAN orvosolta a problémát, vagy még mindig akadnak szurkálódók?

Hát igen ICL 1 előtt elég sokan kétkedve álltak a teljesítményünkhöz. Szinte sose kaptunk ki, persze néha mi is megütöttük a bokánkat, például ATTAX ellen vereséget szenvedtünk 16-13ra, de ott is a technika szólt közbe. A LAN óta ilyen támadás szerencsére nem ért minket.

so!id: Kiktől tartotok jelenleg a legjobban? (magyar/külföldi)

Skorpio: Team-Gigabyte és Reason-Gaming.

SESSA: Akiktől tartok az Infinity a Gigabyte és a Haxx. Számomra a legélvezetesebb meccset talán az utóbbi csapattal játszottuk ICL 1-en.Akiket pedig abszolút esélyesnek tartok az a Reason-Gaming. Egyértelműen kiemelkednek a mezőnyből, szerintem ők nyerik meg a lant, és ezzel válaszoltam is a kérdés második felére.

so!id: talán a Skill4fun(=Raving Lunatic) csapat elég nagy nyomást gyakorol a magyar közösségre. Szerinted ez a teljesítményük megmarad a LAN-ra vagy elvéreznek már az elején?

SESSA: Remélem megmarad. Minél több a jó csapat annál érdekesebb nekünk a játék, és a nézők annál jobban érzik magukat. Sok sikert kívánok Nekik, és alkossanak akkorát ezen a lanon, mint ahogy mi tettük a közelmúltban.

Skorpio: Hát igen, egy párszor megszorongattak minket d2-n, legutolsó SGL meccsen meg is vertek minket. Remélem, hogy LANon is hozzák ezt a teljesítményt, hogy ne nekünk kelljen megverni a Reasont.

so!id: Mik a terveitek a magyar offline versenyek után? Láthatjuk a LION csapatát külföldi rendezvényeken is, vagy megelégedtek a hazai lehetőségekkel?

Külföldre csak akkor mennénk, ha lenne szponzor, aki bizonyos százalékát állná a költségeknek. Tehát egyelőre maradnak a magyar LANok.

so!id: Utolsó szó jogán szeretnétek valamit mondani?

Skorpio: Köszönjük a lehetőséget és sok sikert kívánok a résztvevő csapatoknak.

SESSA: Sok sikert kívánok minden csapatnak és ne hagyjuk, hogy külföldi csapat vigye el az első helyért járó trófeát:)

so!id: Köszönöm kielégítő válaszotokat, sok sikert, sziasztok!

Szép estét, még egyszer köszönjük, szia!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6162
 
1270
 
 
 
kép 3374
 
1466
 
 
kép 3353
 
1500
 
 
 
kép 2841
 
1625
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu