Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2013. január 24. 3 hozzászólás
 

Nem kellett sokat várnunk és az ESPlanet.net nekilátott egy újabb interjú elkészítésének. Persze az alanyok csak a top játékosok közül vannak válogatva, így talán nem is meglepő, hogy a NiP-es friberg után Nathan "NBK" Schmittet is elkapták egy-két kérdés erejéig.

Az ünnepek után újra elkezdődött a "biznisz" az eSport világában, így az ESPlanet.net is gőzerőkkel nekilátott a munkának/hírezésnek és a mai témánknak: meginterjúvolni a külföldi scene nagyjait. Nemcsak játékosokról lesz szó, hanem kommentátorokról, menedzserekről is. Ezt a sorozatot nektek is átadom a CS2HU hasábjain keresztül. Nem is húznám az időt, térjünk át Nathan "NBK" Schmittre és céljaira, illetve véleményére.

Nathan a mindenki által ismert Franciaország Team VeryGames tagja, ahol a tavalyi év első felét még a Counter-Strike: Source kötelékeiben játszották. CS:S-ben ők voltak a legjobbak, viszont jött a nagy váltás CS:GO-ra, amit kénytelenek voltak meglépni és ha jól emlékszem, NBK volt az egyik leglelkesebb profi játékos, aki szorgalmazta a népet, hogy adjanak esélyt a GO-nak és minnél többen térjenek át.

Szóval és tettel az ESPlanet-es srácok megkérdezték az ifjú franciát a tavalyi évvel kapcsolatosan, illetve kitértek még a 2013-as céljaira is.

Mi volt a legemlékezetesebb momentumod a 2012-es évben?

Sok dolog van, amiről tudnék beszélni... Nehéz kiválasztani egyet, de ha választanom kéne, akkor az ESWC-t választanám. Találkozni a francia scene nagyjával (a kvalitól a nagydöntőig) és alapból a hazai pálya előnye... Végig jól játszottunk, de végül kikaptunk a NiP-től. Volt öröm és szomorúság, illetve a végén csalódottak voltunk, mégis döbbenetes és furcsa is volt egyben. :)

Mik a céljaid 2013-ra?

Nos, folytatjuk a gyakorlást és próbálunk minnél többet és lehetőleg minden nap, a fő cél a top 3-ban maradni, de nem lesz könnyű dolgunk. NiP, ESC, fnatic, Na'Vi, LDLC, Virtus.pro, myDGB, Absolute Legends, Curse és még rengeteg jobbnál-jobb csapat, csak hirtelen nem jutott több eszembe, de a lényeg, hogy a versenyzés egy komolyabb szintre került. Nyílvánvalóan mindent meg fogunk tenni és amely LAN-okra lehetséges elmegyünk, hiszen minden ilyen esemény rengeteg tapasztalatot ad nekem és a csapatnak.

Hogyan fogod a céljaidat elérni?

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, amit próbálok minnél hatékonyabban végezni. Hamar elveszíthetjük az előnyünket, ha nem játszunk eleget, de a játékon kívül ott a tanulás és a munka is. Persze ez miatt nem leszünk rosszabbak... Próbálunk mindent ugyanolyan jól csinálni, nem akarjuk a rajongókat kiábrándítani!

Valami különös az új évre?

Tudnék olyan személyes dolgot mondani, de annak nem itt a helye. ^^ Annak ellenére, hogy RpK távozott a csapatból a személyes projektének megvalósításáért, szeretnék a csapattársammal és NiaK-kal is jóban lenni, mert ők nemcsak egyszerű versenytársak, hanem a barátaim. :)

Mire figyeljenek oda az emberek 2013-ban?

Általánosan a Counter-Strike: Global Offensive-re. Igaz sok nagyszerű játék kerül kiadásra ebben az évben, amiket nem nevezek meg, mégis figyeljünk oda a CS:GO-ra és a fejlődésére. Le fognak  nyűgözni az új update-ek és a show, ami ezzel jár. Ígérem!

 

 
RuSTy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Berényi Miklós  A tegnapi veresége a VGnek szerintem többek között betudható az új updatenak. Persze, én nem szeretem őket, ezáltal nem védem a csapatot, csak megemlítettem, hogy az update kicsit összezavarta az erőviszonyokat. EGYELŐRE.
 

TASIKA_-

jan. 25., 11:54
valoszinusitheto, nem gyengen sirtak is, mikor pl 3ason lefutva dezikkel 1hiteltek a benti wpket, magozokat, ex6tenz el is kattant
 
 
 
 
TASIKA_-  rohadt zavaro a sok helyesirasi hiba...
masreszrol erdekes ahogy kezdik utolerni oket a csapatok. tegnap este aki latta, kulonosebb megeroltetes nelkul kerekedett felul az n!faculty frajtuk az elso otben. az esc is kikapott a virtustol 2 ot-t kovetoen, kivancsian varom ki lesz az aki a nipet meg fogja tudni szorongatni, esetlegesen elverni
 

Berényi Miklós

jan. 25., 10:28
A tegnapi veresége a VGnek szerintem többek között betudható az új updatenak. Persze, én nem szeretem őket, ezáltal nem védem a csapatot, csak megemlítettem, hogy az update kicsit összezavarta az erőviszonyokat. EGYELŐRE.
 
 
 
 

TASIKA_-

jan. 25., 10:02
rohadt zavaro a sok helyesirasi hiba...
masreszrol erdekes ahogy kezdik utolerni oket a csapatok. tegnap este aki latta, kulonosebb megeroltetes nelkul kerekedett felul az n!faculty frajtuk az elso otben. az esc is kikapott a virtustol 2 ot-t kovetoen, kivancsian varom ki lesz az aki a nipet meg fogja tudni szorongatni, esetlegesen elverni
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 359
 
1872
 
 
 
kép 4857
 
2369
 
 
kép 1841
 
1810
 
 
 
kép 4259
 
1629
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu