Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2008. november 13. 0 hozzászólás
 

Hazánk elsőszámú csapata tájékán akadtak az utóbbi időben gondok, hiszen úgy néz ki most két emberét is cserélni kényszerül a csapat. Ez azért is meglepő, hiszen az Obi-ra nem volt jellemző az

Hazánk elsőszámú csapata tájékán akadtak az utóbbi időben gondok, hiszen úgy néz ki most két emberét is cserélni kényszerül a csapat. Ez azért is meglepő, hiszen az Obi-ra nem volt jellemző az embercsere pláne nem a többszörös. Most az iskola kezdésével két játékos már nem tudja tartani azt a tempót, amit a csapat megkövetelne így a legfrissebb játékosaik dhizzy és RazoR nagy valószínűség szerint távozik az ötösből. Hivatalos megerősítés ugyan még nem érkezett de Flegby utána járt a dolgoknak és egy rövid interjú erejéig RazoR-t faggatta a történtekről. RazoR interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Szia RazoR! Nem olyan régen kerültél be az OBi csapatába, ha jól emlékszem BECUP után jöttél Hungary stawros helyére. Ezt követően megnyerted az OBi-val a TGED LAN-t, majd most azt hallani, kikerültél a csapatból, ráadásul nem is egyedül...

Üdv neked és a majdani olvasóknak. Jól emlékszel BECUP után kicsivel kértek fel próbajátékra, majd kis idő múlva a csapatban találhattam magam, ami több egy csapatnál, legalábbis az volt akkor. Nehezen oldódtam mert sosem játszottam Benyékkel, ellenben mindig megvolt a magam véleménye róluk, egészen most nyárig. Meglepő volt számomra hogy ennyire jól érzem magam velük, és a csapat lassuló tempója, lankadó akarata, és ennek függvényében kezdeti teljesítményünk együtt, nevetségesnek találtam hogy elit nevekkel voltunk partiba hol oda, hol a mi javunkra a meccseket zárva. Aztán ez is megváltozott mert annyi készülés mellett lazábban vették ott a dolgot, és ez a lazulás nem kellett volna, nem beszélhetek alapozást megszégyenítő készülésről -megjegyzem nem is arról volt szó- de szinten tartáshoz elegendő mennyiségről sem. Még jó hogy Én voltam a motiváció bomba. Persze ahhoz hogy elfogadjam a Pigi és bB ajánlatát megintcsak áldozatot kellett hoznom, de gondoltam megéri.

Van aki belső ellentétről beszél, és akad aki mást indokot talált a cserére. Hivatalos magyarázat még nincsen, Te mit gondolsz mi az oka a változásnak?

Nehéz lenne 100%ig pontos választ adnom. Én azzal a hiszemmel bólintottam igent bB-éknek hogy megtérült az a sok befektetett energia, meg ami ezzel jár. Az alap játékmennyiségen túl foglalkoztam magammal, tehát nem vertem a farkam a földhöz mint 1-2 túlnagy "hatalmat" kapott játékos a közeli múltba. De a változás oka az volt, hogy Én és dhizzy nem válaltuk be azt a jatékmennyiséget amit az ott maradt játékosok megköveteltek.

Mit gondolsz most az OBi-ban maradt 3 ex-csapattársadról?

2-ről beszélnék, mert az egyik a visszavonulást fontolgatta, elég erősen. És számomra itt kezdődik Ő hármojuknak az inkorrektsége(vagy nemtom jelenesetben az "ab" képzőt). Folytatódik úgy hogy felajánlottam azt hogy megnézném Ők mennyit gondoltak készülni, inplantálnám az életembe 1-2 hétig, azt megmondom megy e vagy nem. Ehelyett másnap már másik 2 játékossal játszottak, és azóta sem mondta nekem senki onann hogy ne haragudj, megvan már a csapat. Nemlátom a gerinc végét.

Kik érkeztek a helyetekre és mi a véleményed róluk?

A keletkezett gap-et Eszi és zEEbra legendás párosa rendeltetett betölteni. Nem nagyon beszéltünk BECUP óta, a muvi státuszán kivül. Igazából sehogy nem kezelték ezt velem szemben. zEEbra és Eszi 2 olyan ember, és játékos akikkel remélhetőleg megmarad az a csapat. Volt időm megismerni őket, igazán mély kapcsolatom egyikkel sem lett, és ezért mondom ezt.

Folytatod e tovább az aktív játékot, vagy ez túl sok volt neked és most szögre akasztod az egeret egy időre?

Az OBi-t szántam utolsó lövésemnek a játékban, úgylátszik besült a fegyó. Maroknyi ember van akivel játsznék még, de inkább az élvezetért, de ezek az emberek elvannak szórva, eltűntek, abbahagyták. Másrészt meg azért sem játszanék már itthon mert itthon mindenkivel játszottam már. Ha nem ilyen demoralizálóan végződött volna az ívem az OBiban, eszembe jutna külföldiekkel játszani. But thats not gonna happen.

Van bármi amit szeretnél még megosztani?

Paprikás hangulatu válaszaim kizárólag az OBi játékosai miatt születtek, a managmentre senki ne gondoljon!Köszönöm!

Köszönöm!

OBi felállása tehát:
res1st
Beny
Raul
Eszi
zEEbra

Forrás: n1ce-6aming

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5635
 
5421
 
 
 
kép 3825
 
1574
 
 
kép 43
 
1542
 
 
 
kép 888
 
1663
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu