Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. május 18. 0 hozzászólás
 

A mostani interjú alany nem más, mint a Raving Lunatic vezetője, Dávid. Sokaknak ismerős lehet a név, de akadnak olyan emberek is akiknek homályos lehet a kép. Ebben az interjúban sok mindenre fény derül, és

A mostani interjú alany nem más, mint a Raving Lunatic vezetője, Dávid. Sokaknak ismerős lehet a név, de akadnak olyan emberek is akiknek homályos lehet a kép. Ebben az interjúban sok mindenre fény derül, és sok érdekességet is találhatunk benne. Lássuk hát az interjút!
Interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: so!id


Szia, kedves Dávid, kérlek, mutatkozz be az olvasóknak!

Üdvözöllek, Uti Dávid a becsületes nevem, 17 éves vagyok. Budapesten lakom, 2006 óta játszom ezzel a játékkal, jelenleg a Raving Lunatic csapatát erősítem.

Tehát Raving-Lunatic, kérlek mesélj egy kicsit erről csapatról, és mutasd is be egyben a játékosokat!

Nos, a Raving Lunatic tagja október óta vagyok. A jelenlegi felállás: ReSet, NiL, Dominator, Mozsi, és jómagam, ez a line up körülbelül 2-3 hónapja van, a csapattal rengeteget gyakorlunk, többet, mint azt az ellenszenvesek gondolnák. Rengeteg ligán indulunk jelen pillanatban is, például sgl premiership, esl spring league, valamint több nc-n is hetente. A most következő icl2-n is ott leszünk.

ReSeT: A legújabb tagunk. Ő egy igen nehéz személyiség, de nélküle nem lenne igazán meg ez a csapat. Ha igazán ott van, akkor rengeteget tud fragelni.

Dominator: A csapat legrégebbi tagja és egyben egy aim gép, a fiatal kora ellenére. Bár az utóbbi időkben nincs a csúcson, de remélem visszatér oda.

Mozsi: Egy szóval jellemezném: tank. Mindig megy előre, nyomja a gombot és hullnak az emberek, de, ha maga alatt van, akkor képes órákon át hallgatni.

NiL: Ő egy érdekes ember. Ha nem megy neki befordul, és semmit nem lő. De ha megjön a kedve és odafigyel, akkor awp-vel szétszed mindenkit.

Dávid: Magamat nem jellemezném. Annyit mondok, hogy én vagyok a csapat vezetője, irányítója, és minden liga, kupa, és meccs szervezője.

Itt említetted az ellenszenveseket, pontosan mire is gondolsz?

Hát igen, itt arra gondolok, hogy rengetegen oltogatnak minket olyanok, akik nem tudnak veszteni, és olyanok is, akik rommá vernek minket (őket mondjuk nem értem). Ezek az emberek olyanokkal jönnek, hogy „nethighok" és hogy csalunk stb. Ezzel csak annyi a probléma, hogy minden tétmeccsen minden tagnak van anticheat-je és/vagy in-eye demója. A másik, hogy „nethigho"k lennénk? Lehet. De mi be akarjuk bizonyítani, hogy ez nem így van, a soron következő lanra, ami az icl2, rengeteget gyakorolunk, ami napi 3-4 órát is jelenthet, és tervezünk előtte 2 bootcampet is, mert szeretnénk megmutatni, hogy nem csak „nethigh" vagy esetleg csaló csapat vagyunk. Minden ellenszenvessel szívesen leülünk és megbeszéljük sérelmeiket, ha úgy gondolják.

Meg is érkeztünk az interjú fő témájához, ami az elkövetkezendő ICL2 lenne. Mik a számításaitok ezzel kapcsolatban?

Huh, igazság szerint szeretnénk az elején végezni, nagyot ütni természetesen. És persze bizonyítani azt, amit már említettem feljebb, hogy nem csak nethighok vagy cheaterek vagyunk. De hogy ezeket elérjük rengeteg gyakorlás kell, és a csapat minden tagja képes áldozni azért, hogy jobbak legyünk.

Hogyan készültök a LAN-ra? Hogy megy ez nálatok?

Nálunk ez úgy megy, hogy minden nap van körülbelül 4 óra gyakorlás ebből 1 óra demózás vagy taktikolás és a többi pedig war, vagy, ha épp van, akkor valamilyen liga. 7 napból 6 nap tartjuk ezt a programot, a maradék 1 napban pihenő. De ezen a 3-4 órán kívül ki van adva minimum  fél óra botozás vagy dm-ezés. És amit még említettem megyünk még 1-2 bootcampra ismerkedni és szokni a lan helyzetet.

Akkor nem lehet mondani, hogy ne áldoznátok a játékért . Mint, ahogy írtad ez lesz az első LAN a csapat számára, ennek ellenére elég magasra tettétek azt a képzeletbeli lécet, esetleg valakinek a csapatból van már LAN-os tapasztalata?

Igen van. Reset és Mozsi volt Becup 2008-on. Reset a DT színeiben, Mozsi a Flashpoint csapatával. De erről a lécről annyit, hogy mindent meg is teszünk, hogy átugorjunk, és úgy érzem az ehhez vezető úton lesz még pár új ellenség.

Szerintem el is érkeztünk az interjú végére, utolsó szó jogán megosztanál valamit az olvasókkal?

Szeretném megköszönni a bizalmat azoknak, akik támogatnak minket és bíznak bennünk, és neked so!id a sok segítséget a csapat iránt.

Köszönöm, hogy rendelkezésemre álltál, sok sikert a továbbiakban!

Én köszönöm!


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5702
 
1766
 
 
 
kép 4939
 
2373
 
 
kép 5029
 
2298
 
 
 
kép 3173
 
1485
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu